Då var även tragus piercad, måste bara säga en sak... vad ni än gör så gör det med kanyl hos en riktigt piercare för jag kan säga av erfarenhet att det gör betydligt mindre ont och läker betydligt bättre :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För cirka 3 månader åkte jag och min bästa kompis till Rhodos, vi hade hittat en billig all-inclusive resa redan i februari. Utan vidare tankar bokade vi resan... Jag hade inte fyllt 18 år ännu vilket innebar att särskilda intyg behövdes fyllas i där både mamma och pappa behövde intyga att jag fick åka. Det var första gången jag skulle resa utomlands utan mina föräldrar så man var lite nervös samtidigt som man var väldigt taggad på att åka iväg!

Vi bodde på ett väldigt barn- och familjevänligt hotell vilket gjorde att man inte behövde oroa sig över att vara 2 ensamma tjejer i ett främmande land.

Vi fick väldigt bra väder trots att det bara var knappt början utav säsongen. Jag är väldigt glad och tacksam att vi gjorde resan eftersom jag fått tagit med mig många erfarenheter utav resan + att Sveriges sommar inte var något vidare i år!!

Likes

Comments