Hej nu blir det kancse näst sista blogg inlägget inför denna veck :) ska åka till taze i morgon . Fast jag kommer fram ca 15:00 på söndagen! Ska bli super roligt att åka i väg och träffa alla igen :) får man se om man går ner lite vikt med alla säger att man går ner för man är inte van med maten eller så :) hehe kan man tänka sig :) hoppas buss resan går bra . Båten eller något Anat. Lyssna på musik och bara slappa ska man göra:) och försöka läsa lite bok :) hehe om jag orkar :)God natt på er alla :) ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 61 Readers

Likes

Comments

hejjjj

nu siter man här igen. idag har man varit hemma och varit en liten stund  i jkp , och fixat madrass till tae om vi ska sova i tält men det hoppas inte jag på. sen en mobil laddare så jag kan ladda mobilen i taze och så :) men i morgon ska jag packa färdigt min väska som jag ska ha med mig.:_=

   lite kort var detta känner att jag måste göra andra saker just nu. men i morgon blir det ett lite längre inlägg eller om jag skriver på bussen

 kram

Likes

Comments

hej :) varför kommer jag på så sent att skriva lite ?? jaja men men nu skriver jag, onsdag var en helt underbar dag fick besök av min morfars syster och hennes man och mormor och elin morfar orkade inte åka med denna gången.  imorgon blir det mycket som händer, till Jönköping och hämta pass, fixa pengar, växla pengar, handla och kolla på affärer. hämta ut min mobil nu när jag har passet det var ju rekat post till mig så jag måste visa upp att det är jag om man säger så :) sen blir det föra över kort till datorn och sen till minnes kort och så sen blir det att börja baka i väskan. jag inser att det mycket kläder men jag får se om jag inte tar bort lite eller vem vet :)

.

                  ska försöka sova lite nu tänkte jag så god natt kramiz

Likes

Comments

hej på er :)

vad har dagen taggit vägen ?? någon som vet?¨har grejat och taggigt lugnt, har inte ens börjat plocka i min kläder till taze :) tummen upp för det. men jag ska göra det på torsdag och fredag för jag ska handla lite kläder och så mer innan. i morgon kommer min kursin elin och mormor och min morfars syster och hennes man. tråkigt att inte morfar kommer men ´han orkar inte, men sånt är livet. så det blir mysigt.<3 sen hoppas jag att mamma får sms om att mitt nya pass har kommit . annars ringer vi om det. om jag inte hinner få det inan lördag kan jag inte åka med . men det tror jag :) ¨

men nu ska jag kolla lite på datorn med kort tänkte jag sen blir det sängen för i morgon blir det tidigt upp :)

                    ha en underbar kväll allasammans god natt:) 

Likes

Comments

hej på er!! nu har man tagit en paus från bloggen.. har varit os pappa vi skulle åkt till lego land men vi kom inte så långt:( många saker som kom i mellan.. men men  vad ska man göra ??

nu väntar man på att passet ska komma så jag kan hämta ut den och sen hämta min mobil som ligger på posten men måste ha pass för att visa att det är till mig för där i är min mobil som jag glömde i bilen som skulle skrota,,, mm vad smart man var eller ?:)

nu på lördag åker jag till Taizé med konfan och andra som tog sommarkonfan :) så i veckan blir det att handla lite och så. men jag har hittat lite kläder men mer kommer nog :) på onsdag kommer mormor och knase min kusin Elin, och sen två stycken med men vet inte riktigt vem det är :) sånt i livet :) <3 men nu ska jag städa och plocka i kläder och se om något mer ska tvättas :)

  

                        kram på er alla vi hörs :):)

Likes

Comments

Hej . Nu har man börjat att jobba sista veckan i Mullsjö . Känns jätte bra . Och skönt :) jag får lån men tydligen ska man skata med . Det känns ju roligt . Eller inte ? Men jag får tänka att jag får en liten slant nästa sommar :) men ska sova och försöka eller så . Känner mig ganska pigg men det får gå jag får väl räkna får eller så :) kram på er alla :)

  • 56 Readers

Likes

Comments

Hej . Idag ca 16:00 kom vi hem från semestern. Det var mysigt att vara med familjen . Men nu var den veckan över. Och jag sa inan jag skulle åka i väg, att jag kommer säkert att vara sjuk när jag börjar jobba igen:/ aa det stämmer men jag är på bättrings vägen . Som tur är :):)

Så nu blir det jobb vecka 30 med. Sen på fredag åker jag till pappa för då ska vi åka iväg ca en vecka ska bli mysigt det med. Fast vi kommer bo i stuga och tält tor jag.

Sen när jag kommer hem från pappa då är det bara en vecka kvar tills man åker med konfa gruppen till taze. Ska blir mysigt. Kommer hem den 17 men när man vaknar så är det 18 för vi kommer nog hem sent på natten den 17 :)

Sen är det skola igen den 19 augusti . Så då blir det Alvar igen . Så hela sommaren har varit upp bokande kan man säga .:)


Hehe jag har varit inne i Sveriges största gordis affär:)

Så nu tänkt jag lägga mig i sängen och sova i min säng ska bli så skönt att få göra det :)

Kram och god natt på er ❤<>
P.s vill tacka alla som var med på denna semester vecka . :) kram  • 65 Readers

Likes

Comments

Hej nu kan man säga att det är fint väder. Ligger på stranden och solar . Så skönt :) tänkte att det kommer lite bilder senare i kväll . Kram på er :)
  • 60 Readers

Likes

Comments

Hej :)
Nu sitter man i husvagnen och bara myser. Fast min mage är inte riktigt bra. Men två Alvedon går bra. Så nu känns det bättre. I dag har man badat i havet . Och i morgon ska man fiska Krabbor. Men nu ska jag fortsätta att mysa i förtalet ;) kram  • 51 Readers

Likes

Comments

Hej nu är vi på väg att åka på semester eller vi sitter i bilen om man säger så . Campingen som vi ska vara på heter grebbestad. Vi ska vara där i en vecka. Kommer bli mysigt :) vi är 4 familjer på samma camping och samma rad eller hur man säger det. Men det är ca 3,5 timmar förd men vi ska stanna och äta för man behöver rasta av sig och mamma måste mata Alvin :)


Kommer ta kort och lägga ut sen och skriva om jag kommer ihåg men det tror jag . Det blir lite lättare att komma ihåg när man skriver på mobilen .:):) <3 grattis="" wilma="" du="" är="" 2="" år="" idag="" :)="" så="" det="" kommer="" vi="" fira="" på="" campingen="" och="" sen="" är="" det="" theo="" som="" har="" fyllt="" 1="" år="" med="" .:)="" som="" ska="" firas="" :)="" kran="" på="" er="">

  • 56 Readers

Likes

Comments