hejsan 😄
nu har denna sötnöt ajax varit hos oss i snart två veckor!! känns betydligt längre men vi har gjort några jätte framsteg under denna tid :-) Vi sover nu nätterna igenom utan att behöva gå ut och kissa mitt i natten:-) Vi har även lärt oss att sitter vi ner får vi mat och man blir utsläppt ut bur/bil/ och dörr 🚪 😄 Han är så duktigt så men vi tycker fortfarande att det är roligt att bita i allting och alla, men vi är jö fortfarande liten så 😀
Han har varit med mig på jobbet några gånger nu och det fungerar jätte bra, när jag mjölkar på morgon mellan 6-8 då sover han som en stock! För enligt honom är det alldeles för tidigt att gå upp vid 05.30 😄 sen blir det frukost och lek som sover han igen medans jag jobbar vidare 😄 Går jätte bra verkligen 😄 och sötare kan man jö inte vara 😀

Likes

Comments

Hejsan alla glad gooa!!!!
Idag är jag då ledig kanske därav att jag satt mg och skrev här, haha såg att jag inte har uppdaterat hör sen i september,bra va väldigt uppdaterat så att säga ;-) idag livet går på som vanligt detta år har väl börjat ned lite blandade känslor. Året började med att vi hade en undrar lite hund tös är hemma men i slutet av januari oplanerat och lite hastigt gick hon bort... men livet svönger lite konstigt ibland då det är ju bara ta det som det är och fortsätta med livet så att säga :-/ Men året har även börjat lite bra jag klarade certifieringen så idag är jag en certifierad klövvårdare, vilket betyder för er som inte redan vet att bönderna jag år och klövar hos kan söka klövpengen och få bidrag för att dem klövverkar sina djur 2ggr/år.
Jag har även fixar skoter kortet och köpt mig en skoter så nu slipper jag åka men sambon hela tiden :-)Så jag en snabb sammanfattning om hur detta är har börjat,  nu ska jag iväg till Bollnäs och uträtta lite ärenden som fint folk säger, haha 😁

Likes

Comments

Hej igen!
Nu bloggar jag för andra gången idag :) haha sitter just nu men kaffe i handen och tittar lite på tv innan jag tänker gå och hänga tvätten :) just ny går tvätt nr 2 och bakmaskin är igång igen . Nu är det ett nytt recept jag provar så får se ut det blir! Det är allt lika spännande när man bakar med glutenfritt och inge socker, ska det vara socker så blir det honung i mina recept istället så det blir inte alltid som man hoppas!:😄😄
Sambon drog iväg till skogen med Joel för att kolla lite älgpass, men middagen vart iaf godkänd! Idag vart det älgstek i ugn med kokt potatis och nån sås jag inte mina vad det hette.😜 men gött vart det iaf, och det är väl det som räknas 😄 nu ska jag dricka upp mitt kaffe och gå och hänga tvätt sen😄

Likes

Comments

God morgon på er!

Jag hur var det nu när man skaffar blogg? Jo jag vet att jag tänkt för mig sig "detta blir väl inte så jobbigt ett inlägg om dagen hinner man lätt med! Jo tjena va! Hinner gör man men orken den finns inte om man säger så! Var flera månader sen jag ens var in på denna sida. Har fått typ 40 tusen mejl om att jag borde förnya min Facebook koppling! Och då är det 60dagar emellan man måste göra det! haha japp det var inte igår man var här och skrev! Men tänkte nu när jag ligger här i sängen på min ledig dag så varför inte! Har precis beställt lite grejor från Gymgrossisten till både sambon och mig själv , mest sambon måste jag säga:) Sen jag vaknade har jag legat här och druckit kaffe och ätit lite kvarg som jag köpte igår, och läst en tidning innan jag hittade sambons dator på golvet , hehe!

Nej nu ska jag nog ta och kliva upp, tänkte att jag ska ta en liten städdag/inhandlings dag idag! Och då tänker jag börja med att starta en tvättmaskin så det minskar lite i den överfyllda tvättkorgen!

Jag men vi hörs väl om ett tag då kanske imorgon eller senare idag, vad vet man. Men sanningen är väl om typ 60 dagar när jag måste förnya min Facebook koppling ;)

Blev en gammal bild allt jag hade på sambons data!

Likes

Comments

Hejsan !!!
Sitter just nu nere vid forsön å pustar ut !! Har precis avklarat slingan på 3km här nere å ja jag sprang för alla som undrar! Fy faan säger jag bara, har väl inte sprungit riktigt sen förra sommaren å om man räknar bort de få få ggr det hänt inne på gymet i vinter!😉 Kändes so. Kroppen skrek hela vägen "sluta spring gå hem å lägg sig istället " men skönt äre nu efteråt må jag säga tog mig fram sakta om vi säger så enligt telefon tog det 23 min men som sagt har jö inte sprungit på länge så det är helt godkänt tkt jag 💪 ne nu blir ett att dricka lite bcaa på vägen hem ! Å jag jag gick även ner så nu är det ca 2,5 km nedvarvning hem! 👍💪

Likes

Comments

Hejsan/God morgon!
Ligger här i min sängen och är på väg upp men har bara inte riktigt tagit mig ur sängen än! Ska åka iväg och jobba därav den tidiga timmen. Jobbar FM idag sen så är man ledigt imorgon för man ska iväg på nå skoter grejs! Ingen aning om vad men ska bli trevligt :)
Ne nu ska jag nog ta och kliva upp så jag kan åka till flickorna och börja mjölka!:)
Kram påer !

Likes

Comments

Heey!

Det var som sagt inte igår jag var inne här! Ne men vi kan jö säga att livet har som sagt kommit iväg, och det tkt jag är ett bra själ till att inte blogga! Man lever alltså! haha 😉

Men livet rullar som sagt framåt har nu även flyttat så det har tagit upp den största del av min uppmärksam het. Med det är nu i princip klart ska in en byrå till på övervåningen som kommer in imorgon faktiskt! 😜Nu slipper mina träningskläder och pojkvännens underkläder ligga på golvet och i flyttkartonger! Sånt är alltid bra. Sen är det bara en stol som ska göras om, så är det sedan klart inne! Då är det bara uterummet kvar men det ska vi ta tag i när det är lite varmare!

Men annars så har man blivit kattägare, så nu har man två fina flickor på 2 respektive 3 år som springer om kring och river lite med 😍 Planen är att dem ska få komma ut lite slut men just nu är det vänjning vid os och huset som gäller, dem har jö faktiskt bara varit här i strax över två veckor!

Ne nu orkar jag inte skriva med! haha ska byta om och dra iväg på gymet och dra över ett bröst pass. Sen blir det sängen eftersom man jobbar fm så ringer klockan srtax före 04,00 imorgon!

Hörs sötisar!


Likes

Comments

Godmorgon världen !!!
Står nu här på en crosstranier och värm upp lite inför ett axel/vad pass!
Insåg nyss att igår var min första lediga dag på tolv dagar! Alltså jobbat tolv dagar o rad! Inte konstigt att jag var så slut imorse när klockan ringde! Ibland är kan det vara tufft och både vara anställde o egen företagare när man inte ändå märker att kroppen verkar säga ifrån lite!! Haha nee nu ska jag sluta klaga finns jö dem som jobbar varje dag året om oxå!!! Haha
Ne nu ska jag sluta skriva o träna klart måste bli ett snabbt pass idag då man ska till mormor o gir systrarna som fyller år!!
Höra hörni!!
Likes

Comments

Hejsan allesammans !

Ni får ursäkta att bloggen legat lite på is sista veckan. Har nu nämligen flyttat och det har som sagt varit lite mkt det sista dagarna! plus att jag var iväg (även sambon) till Uppsala, tors, fre och lör på årsmöte för klövvårdsföreningen och sen så gick flytt lasset på söndag! Så har haft fullt upp nu! Och fort ser huset ut som ett jäkla bomb nedslag, det är lådor överallt och har fort ingenaning om vart saker och ting är !

Sen har ja även känt mig lite krassligt har varit grymt trött hela veckan och hade nå grymt ont i halsen i tisdags så då hoppa jag bröstpasset på gymmet 😒 usch vill egentligen inte ha vilodag då med måste nog lyssna på kroppen ibland. Och igår har jag alltid vilo dag! onsdag=vilo alltid! Så vart två vilodagar, och idag har jag faktiskt känt mig bättre och piggare, så idag tänkte jag gå till gymmet, ( ja har faktiskt gångavstånd nu) och köra ett någorlunda lätt ryggpass. tkt för mkt om att köra tung rygg så har alltid svårt att hålla tbx på ryggpassen även om jag måste!!

Ne nu slappa lite och smälta maten sen gymmet med sambon dåra!! Hörs!Likes

Comments

Hejsan !!!!
Är idag trött som ett as vaknade sen imorse!!! Var väl tio eller nå kanske eller ja hade väl precis vaknat av att telefon ringde! Nytt verknings jobb blir akuta nästa vecka ska bli roligt var ett tag sen nu!!!!!!!
Men iaf tbx till tröttheten vart en full dag igår! Började med att klockan ringde klockan 4 å då var det bara upp o åka till jobbet för att mjölka, jobbade till 13 sen var det till mormor hämta laddaren, o fick även mat!!!! Sen var det hem släppa ut Theo lite, dra igång elden å ut i ladugården typ. Mjölka hemma dåra sen var det bara in duscha byta till träningskläder, kör ett flytt las, lasta av det o sen på gymet för ett bröstpass! Kan säga att lilla jag var totalt slut den tror jag somnade på typ 10 SEK när huvudet landade på kudde !!
O idag har jag då även träningsvärk i ben, rumpa o känner äv bröstet från igår !!💪👍😃
Nudå har druckit lite kaffe å nu är det jobb som gäller dags att byta om o mata lite kalvar !!!!
Hörs hörni!❤️


Likes

Comments