hej!!
nu är det äntligen påsk lov och tja har varit det ett tag men jag har i alla fall varit i skåne och firat påsk och duktig som jag är gillar jag inget som finns på påsk bordet så kag tvinga farmor köpa köttbullar. Sen åkte vi hem igen och jag skulle ta hand om min grannes hamster och så fixade min bror och jag (med väldigt mycket hjälp av pappa) våra båtar.
Det har varit ganska trist väder hemma så kag har spenderat dagarna med att spela sims 4 på en laggig dator. Ha ett bra forsatt påsklov och en bra dag!!😋

en suddig bild på hamstern

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej nu är det äntligen helg och jag måste byta kanin bur för att det stinker😣, men så går detnär man har en kanin🐰. Idag ska jag också baka pizza bullar och något kinesiskt. 🍕 Och spendera kvällen och titta på crocodele dundee i fyra timmar🖥
Hoppas ni mår bra 😄

Likes

Comments

Hej, idag var jag med min granne Filippa.😋 Vi var ute i lust huset och filma en video på videostar.🌈 Det var jätte kul och vi har typ inte träffats på hela vintern även fast vi bor typ 5 meter från varann.
Idag fick vi ett spanska prov att göra hemma så vi kan typ fuska.😝 Men det ska man inte göra☝️,men jag kanske gör det ändå😈.
På tal om prov så ska vi ha SO prov på fredag och vi fick reda på det igår och vissa saker har vi inte gått igenom än.😱
Ha det så bra!!!

Likes

Comments

Hej, våren har kommit och jag har varit ute med min kanin. Idag hade vi svenska test på en bok recension om bröderna lejonhjärta, det var jätte lätt.
Hoppas ni mår bre och kommentera gärna frågor.

Likes

Comments

Hej har precis startat denna blog och hoppas på att du gillar den😄.

Likes

Comments