Ja! Vad ska jag säga. Skolan är ny, jag har gått i den i en vecka! Jag hittar inte riktigt men man vänjer väl sig snart. Jag trivs, fått träffa vänner efter ett långt sommarlov! Men en sak jag inte trivs med och det är vår bildlärare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tack för kvällen i går alla inblandade. Det blev en rolig och spännande kväll. Vi alla hade roligt hoppas jag. Vi skrattade och dunkade musik som fan. Den här kvällen är den bästa på flera år asså. Fy fan vad jag fick skratta av mig lite. Tack alla!

Likes

Comments

Idag har jag legat i solen och sedan har jag packat för i MON åker vi till den bästa campingen jag varit på. JAG LÄÄÄNGTAR! Det blev sena kvällar, roliga minnen när alla var fulla. Men igår ska denna midsommar bli roligare än vad föras årets blev jag längtar😍

Likes

Comments

Som vanligt så börja dagen med att jag vaknar 09.00. Pappa och jag åkte ut till torsås och hämtade Hampus 10.21.
Vi har bara legat i sängen och kollat på film och myst.
Sen åkte vi till gullabo och då fick vi vända för det brann i ett hus, och ta en omväg. Det tog mycket längre tid. Men vi va där ett tag sen åkte vi hem och packade ihop Hampus grejer sen blev han hämtad.
Sen har jag inte gjort så mycket.

Likes

Comments

Shit. Denna helgen var grym. Allt gick som planerat. Gick upp kl. 05.00 på morgonen åkte till Anderslöv i Skåne. Vi besiktade rallybilen. Vi åkte streckorna jag läste ut utifrån roadboken, vi åkte 6 streckor. När vi klara där så kollade vi recultatservice.vi låg trea i klassen, och totalt låg vi 24 utav 128 stycken som var anmälda till samma rally.

Likes

Comments

Igår var min kille här, då gick vi ut och tog masa fina bilder på himlen. Vi gick in och myste lite för vi frös. Vi kollade snap och lite så och kramades och pussades kollade på film.
Det kom massa gäster som skulle kolla på rallyfilm och dricka öl med pappa. Sen åt vi  grillat med potatisgrateng med sallad, det var jätte gott.

Likes

Comments

Hej! Den här dagen har börjat med att jag sov över hos min kille Carl, från igår till idag! Vi åt lite frukost, sen satte vi oss vid hans dator! Sen har vi inte gjort så mycket än. Jag sitter och kolla på när han spelar sitt spel wow.

Nu ska jag åka till kusinerna och äta och fira lite gran med faster och dom.
Maten va jätte god! Det blev potatis och något kött.
Nu skulle vi öppna julklapparna. Det jag fick var pengar och en tvål, med lite annat oxå.

Men nu var det dags att åka hem, för att vi ska till Ullared i morgon och vi åker kl fem i mon bitti.
Likes

Comments