Denna dagen kanske inte har varit min bästa dag.

Men det blev mycket mys & har även börjat lite lätt att börja plugga till mitt am körkort som jag ska ha!
Som jag längtar tills jag får det då jag kan ta mig vart jag vill &när jag vill. Jag slipper tjata på mamma& pappa att dom ska köra mig hit & dit hela tiden.

Annars har jag inte gjort så mycket i dag. Ska fort sätta plugga lite till sen, innan jag går & lägger mig så ska jag läsa några sidor.

Idag mår jag ganska bra. Inte haft några svårigheter denna dagen. Men i mon är en ny dag, men det är bara till att hoppas på det bästa att det inte är några svårigheter i mon häller!


Hoppas alla haft en toppen dag& isåfall god fortsättning av kvällen💕

Likes

Comments

Jaha denna nyårsfesten blev ju bra ändå! Min barndoms kompis kom & vi hade precis bråkat med varandra, men det gick bra ändå.

Det blev många skämt med dom vuxna. Jag har fått skratta. Jag har nog aldrig mått så bra som jag gjorde denna kvällen/natten.
Det var helt enkelt en fantastiskt natt/kväll.

Det blev många fina raketer framåt 23.59- 00.27 då var våra raketer färdig skjutna. Jag fick en nyårskyss av min bae. Från 23.59-00.01 det gav han mig för jag fick en super toppen avslut på 2017 och den rösta början på 2018.

Tack till alla som var här och gjorde min kväll/natt så bra. Men nu försöker vi få 2018 till ett sånt bra år som möjligt!

Likes

Comments

Hej! Var ska jag börja haha.. Jag kan egentligen starta med min julafton hur den har varit..

Jag börjar med att berätta lite om hur min jul har varit. Jag är jätte nöjd med min jul. Det började med att jag inte önskade mig något alls. Men jag fick jätte många fina julklappar som jag är JÄTTE nöjd med! Att få kunna fira jul med dom jag älskar är bland det bästa som jag vet.

Men nu kan vi hoppa till nyår! Det som jag skulle berätta om.

Snart är det nyår och jag är fett taggad på ett nytt bra år. Detta året har varit galet och detta året har nog inte varit det bästa. Jag har inte haft ett lätt skolår, det har varit mycket stress och prov som gjort att det varit jobbigt!

Jag har firat nyår med mamma och pappa i alla år, men detta året så ska jag få bjuda hem några kompisar. Är så sjukt taggad :) Jag brukar knappt få ha lite små fester med mina vänner. Men hur ska ni fira nyår?

Likes

Comments