Blogkeen
Nouw

Hejsan sweeties👋

Här kommer lite snabbt inlägg på dagens outfit Byxorna är från Gina Tricot och Toppen är också från Gina Tricot

Om ni undrar något mer så får ni gärna kommentera eller skriva ett mejl 👋

Likes

Comments

Hejsan👋

Här kommer lite saker som jag fick hem på posten idag är så sjukt spänd över att testa de här produkterna Och kommer göra en bra recension på dom här och hoppas ni kommer uppskatta det lika mycket som jag kommer.👌
Produkterna är från Matrix  och jag beställde de produkterna på parfym.se kommer göra en recension om cirka en vecka så hoppas ni kan vänta och vara lite mer extra nyfikna på detta.

Hejdå 👋👐

Likes

Comments

Hej alla👋

Tänkte droppa in ett inlägg pågrund av att jag fick hem något som kommer göra att mina fötter mår bättre eftersom jag går på betong golv 40 h i veckan👌

beställde för 3-5 dagar sen ett par nya inlägg för att göra så mina hälar dör mindre och än så länge har mina gamla inlägg funkat perfekt och därför ville jag testa helst ny och ett helt nytt märke hoppas dom funkar lika bra👍👌

Denna dag bestod av att jag vakna upp förkyld vilket jag verkligen känner att jag inte behöver bli just nu, för att de va inte alls länge sen jag va sjuk.

Såå annars idag så har jag varit lite överallt delvis på mellandagsrean och delvis hos farmor och hälsa på 👍

Nu tänker jag inte babbla mer utan visar som sista sak en Outfit bild på dagens Outfit👌

Likes

Comments

Hejsan sweetis👋

Uppdateringen ifrån igår va visst populärare än va jag trodde och därför tänker jag se om alla mena inlägg går lika bra.

Hoppas ni fick än underbar dag igår de fick jag med massa mys med familjen och massa gott att äta som bland annat bestod av grönsaker och dip på kvällen 👍

Idag kommer nog lite olika saker att hända funderar på att åka till mellandagsrean för att se om något lockar mig där✋

Justee beställde hem lite nytt till håret som kommer denna vecka någon gång + en parfym kommer lägga ut allt i ett inlägg när de kommer så får ni se 💓

Ska dra nu så bjuder på än Outfit bild så får ni h de så gott👋👏

Likes

Comments

Hejsan alla människor👋

Ser ni vem som är tillbaka efter ett sjukt lång semester förlåt att jag har glömt bort bloggen helt har jobbat & jobbat sen inte haft så mycket tid eller ork över för att blogga.

Men nu ska jag börja uppdatera lnågra gånger ibland bara för att ni ska få se hur mitt liv ser ut.

Jusstee  tycker ni att detta är rätt väder som är ute för att vara den 25 december?
Jag tycker iallafall att snön kan vänta och kylan med🎅

Iallafall  bjuder på en Outfit bild ifrån idag och så önskar jag er alla en god jul och ett gott nytt år 🎆🎉

Likes

Comments

TJENA GOTT FOLK

Hur är läget med er i denna kall och icke sköna September vädret? Jo med mig är de bra har bara haft sjukt mycket att göra nu sen jag tog studenten .

Någon som jag speciellt har gjort är:

- Tagit Studenten 160610

- Tagit körkortet 160721

- Fixat jobb/börja jobb 160801

Så det där är det jag har gjort under ett par månader och snart kan jag också bocka av min 20: års-dag helt sjukt hur fort tiden har gått snart räknas jag som vuxen på riktigt och det kommer förhoppningsvis bli hur grymt som helst LÄNGTAR så himla mycket tills den dagen kommer.

Juste bjuder på en bil från Åby´s motorklubbsträffen som jag och pappa är på ibland fick då ett fantastiskt foto på denna goding ,Visst vart den bra,.

Ha en underbar kväll så hörs vi eventuellt snart igen😄

Likes

Comments

Oförglömligt

Hej allesammans!

I dagar den 22/4-16 som måste det ha varit min tur dag och då menar jag inte att jag alltid har otur i allt jag gör utan det handlar om osäkerhet vid det fallet att jag inte vågar tro på mig själv för själva verket vet jag att jag är en bra elev och en bra person.

Men åter till ämnet idag hade alla som inte klara ECY provet som va den 18 /3 fick möjligheten att göra ett omprov och det va idag vi fick det tillfället jag och ca 6 till som gjorde provet och nästandels alla klara sig vilket jag säger GRATTISSS till er även jag klara mig fick +5 över den godkända gränsen vilket när jag såg siffran vart helt chockad och förvånad för idag är den dagen jag HANNA klara Elsäkerhetsprovet och är nu en certifierat Elektrikerlärling woho!!

Känns så himla skönt att få klara det och få ett bevis att när man jobbar så jobbar man säkert inom EL och att det visar att jag på ett säkert sätt så båda djur, egendom och personer är säkra och skyddade och detta är ju beviset efter 3 års slit i skolan att det verkligen lönar sig att lyssna på vad lärarna säger för det kommer göra att ni klarar utbildningen utan problem.

Ska gå nu men ha det så himla bra så syns vi senare ❤

                    /// HANNA

Likes

Comments

53 dagar kvar till de smäller

Hejsan det var länge sen jag skriv något och jag ber om ursäkt för att det har tagit så lång tid innan jag börja skriva igen.

Har mycket till varför jag inte har skrivit på ett tag och jag tänker såhär att jag inte ska dra ner hela detta inlägg till varför jag har inte skrivit utan tänker att jag ska skriva något roligare och det är att om ca 53 dagar tar jag STUDENTEN och visst är det en otrolig känsla men samtidigt känner jag att man verkligen kommer sakna skolan och alla vänner man har där men nu är det dags att gå ut i vuxen livet och börja jobba med det man har pluggat till i 3 års tid nu.

Jag vet att många kommer hålla med mig om detta och vet att alla har gått igenom samma sak nu är det 1,5 vecka kvar tills min praktik vilket innebär stor press på oss elever och lärare men speciellt oss elever och för mig handlar det om att ligga efter vilket känns piss men men nu ska jag jobba stenhårt och så får vi se hur långt jag hinner hoppas jag hinner klart i alla fall.

Sen är det snart dags för mig att ta körkortet även ska ha det i slutet av maj början av juni hoppas att de går ur vägen längtar

+ Hämta ut min studentmössa i Torsdags och då känner man studentvibbarna tydligare och tydligare sen är klänning + skor klara även och sen är även bröllopsklänning klar även till min väns bröllop och till min brorsas bröllop är så taggad.

NU ska jag ta och plugga till omprovet för ECY på fredag och är så nervös men har även en känsla att jag kommer klara det eller snarare jag måste klara det.

Ha det bra så hörs vi puss och kram

/// HANNA

Likes

Comments

Bloggtorka på högnivå !
Tillbaka med musiktips för Januari 

Tjena gott folk äntligen är man tillbaka för en lång stund uppehåll men tänkte starta dagen med ett musiktips men Five finger death punch nya platta som heter Got Your Six som kom den 12 September 2015 och ska bara säga att jag älskar denna låt den heter digging my own grave och är lite mer tung i stilen som många tycker om den på minner folk om mycket väldigt känslorik om jag får säga så så vad ni än gör lyssna på den ni lär inte bli besvikna

vi hörs sen puss och kram 

Likes

Comments