Hej i dag fick jag sportlov och nu sitter jag i bilen på väg till Lessebo. Lessebo är där jag borde innan jag flyttade upp till Stockholm. Lessebo ligger i Småland och det ter 5-6 timmar att åka dit.

Förlåt att jag inte har bloggat på länge men det är för jag var sjuk föra vecka och denna veckan har jag inte hunnit så hoppas ni förstå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fredags mys framför tv och äta godis chips och ostbågar.

Likes

Comments

Hej i dag kollade jag igenom några bilder och då hittade jag några bilder på nr jag var liten. På visa bilder ser jag helt knäpp ut. Jag tror att jag är mellan 1 och 2. På vissa är jag mer en 2. Jag tror att jag är typ 3 på den bilden som jag har en lilla blommig tröja.

I dag i skolan hade jag mentorstid, elevens val, matte och svenska. På svenskan hade vi typ som ett prov. Det var en slutuppgift på en bock som vi har läst och vi fick en timme på os att svara på frågor.Det gick bra tycker jag men jag vet inte om jag svarade rätt på alla frågor för jag hatar att läsa böcker. I morgon har jag NO prov på universum. Det känns som jag kan det bra men det vet jag inte fören jag har sett frågorna.Vi hörs någon annan dag hejdå:)

Likes

Comments

​Hej i dag i skolan hade vi sv, matte, so, språkval, engelska och No. Vi hade inga roliga lektioner som ni ser. Efter skolan gick jag hem och pluggade och nu ska jag och träna. 

Förlåt att jag inte ha lagt ut något på några dagar.

Likes

Comments

Hej idag i skolan hade jag mentorstid, So, NO, Matte och bild. Vi hade en läxa i NO i dag och det gick bra. På bilden ska vi jobba två och två med att skriva om bilder. Imorgon ska jag inte göra något.

Likes

Comments

Mina rosa favoriter⬆️

Likes

Comments

Hej idag var jag ute och gick en runda med min hund jag tog även lite bilder på vattnet. Idag blir det en dag där jag bara ska slappa och plugga på en NO läxa som jag har på måndag och sen på fredag har jag ett NO prov. I kväll ska jag kolla på mello med familjen och äta godis😉. Jag hejar på Måns i mello så jag hoppas han vinner. I morgon ska jag inte göra något speciellt. Hörs i morgon😘

Likes

Comments

Det här är min hund Hjalmar. Han är en pigg liten sak. Han är två men fyller tre i augusti. Bilden tog jag på sommaren och jag tycker den blev bra för jag är inte så bra på att fota:).

Idag i skolan hade vi No, Svenska, So, Språkval, Engelska och Idrott. På Engelska hade vi ett förhör på prepositioner och det gick bra. På idrotten spelade vi volleyboll. Idag slutade vi 14.30 så det var en halv lång dag. Efter skolan gick jag hem och åt sen satte jag mig och skrev detta inlägget.:)

Likes

Comments

Nu har jag varit på Coop här jag bor och köpte två saker⬆️

Bomulls make-up pads: 13.95

Marabou Japp: 17.95

Likes

Comments

Hej i dag har jag gjort en ny header.

I dag i skolan hade vi mentorstid, klassråd, elevens val, matte och svenska. På svenskan spelade vi upp en pjäs som vi hade gjort i grupper. Jag tycker det gick bra men jag var så nervös att jag darrade:). Efter skolan åkte jag och Julia hem till mig. Julia är en snäll tjej som också har en blogg ​så jag tycker att ni ska gå in och kolla på hennes blogg. Imorgon har jag engelska förhör så önska mig lycka till:)

Julias blogg: http://nouw.com/juliaoa

 Hörs sen:)

Likes

Comments