Min kropp rör sig inte. Helt jävla paralyserad. Min mun öppnar sig inte, inget ljud kommer ut. Som om jag hade sytt ihop läpparna. Hjärnan har stängt av. Händerna darrar och ögonen försöker snabbt hitta något annat att fästa sig på.

Det är hur min kropp reagerar när jag ser dig. Vi har ju skrivit ett tag så det borde inte vara några problem att trycka fram ett hej, och komma lite närmare dig för en kram. Men nej, jag som är så pratglad av mig blir knäpptyst när jag ser dig och glömmer ens av vad jag heter.

*Tänk om han bara ignorerar dig, tänk om han skrattar om det sen med sina kompisar.*

Alla sådana tankar är vad som får mig att verka så dryg i verkligheten. Det är så konstigt. Jag har inga känslor på det viset alls. Men ändå så tycker jag om och kolla på dig när jag råkar se dig, och vill bara komma och krama dig och skämma ut mig framför alla.

Men så typiskt för alla jag nånsin känt en liten pirr för... du börjar gilla någon annan. Det är inte första gången just det här händer mig, så kanske därför jag reagerar så lugnt som jag gjorde när du berättade det för mig. Börjar nästan tro att jag har en förbannelse över mig.

Så ja du, fina du, förlåt om du tror jag är den drygaste tjejen du någonsin mött på, men det är bara att jag tappar all ordförråd när jag ser dig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen dags för den Q&A som jag lovade på min snapchat!

1. Hur många förhållanden har du haft? 2 förhållanden

2. Vad gillar du för färg? Hmm svår fråga, men skulle nog säga marinblå!

3. Hur är du så motiverad när det gäller skolan? Det jag inte alltid. Jag har också mina dipp och dåliga dagar, men jag försöker alltid att komma ihåg vad mina mål med skolan är och det är typ som min drivkraft som får mig och inte ge upp. Men annars om jag känner att jag inte är lika motiverad så försöker jag att inspirera mig själv genom att kolla på lite studyblrs, studygrams, studytubes osv osv. De hjälper mig mycket!

4. Vad är du mest stressad om inför framtiden? Jag är nog mest stressad för att kanske inte ha gift mig innan jag är 35. För jag vill få barn rätt tidigt (inte nu då!!!) så att det inte är typ 40 års åldersskillnad. Och så är jag konstant orolig över att min mamma kanske inte hinner se mina barn.

5. Vad är livet för dig? Livet för mig är att göra misstag och lära mig av de, och få erfarenheter. Men det är även att jag ska må det bästa jag kan må.

6. Hur många gånger per dag dampar du på Ismar? HAHAH!!! Jadu.. allt från 1 till 100 gånger per dag ;)

7. När var du kär första gången? När jag var kär på riktigt för första gången var nog för ett år sen då jag insåg att jag hade känslor för en kille.

8. Hur gammal var du när du hade ditt första förhållande? 14

9. Favorit sminkprodukt? Highlighter

10. Vilken är den sminkprodukt du inte kan leva utan? Assåååå metaforiskt talat så skulle jag nog säga concealer! Eftersom jag inte använder foundation på en daily basis så är concealer det viktigaste i min sminkrutin!

11. Hur har du lyckats med att balansera hälsa och skola? Med träning! Längre svar kommer i ett kommande inlägg så håll utkik!!

12. Om du ska till en öde ö och du får ta med dig bara fem saker/personer vad/vilka hade du tagit med? Hmmmm svår!! Jag hade nog tagit med mig min bästa vän Jessica, min sångfågel Ismar, en gitarr (så vi kan sjunga typ 24/7), och en kamera med oändligt mycket batteri och minne så man kan spela in allt och så! Och så vill jag även ha med mig vaselin/solkräm. Och nu antar jag att det finns frukt och djur och sånt där som man kan fånga och käka.

13. Favoritämne i skolan? För tillfället så är det kemi!!

14. Vilket ämne i skolan gillar du minst? Fysik...

15. Vem är han som typ alla dina inlägg är om? Så för o klargöra. Inte alla mina inlägg är om en o samma person. Men majoriteten av de senaste handlar om en person och hade jag velat nämna så hade jag gjort det ;)

16. Har hört att du är bisexuell, är det sant? Ja det är sant!

Sååå det var allt för den här gången! Om ni är fortfarande nyfikna på och funderar över nåt om mig så är det bara att droppa en kommentar eller skriva till mig på insta! Ha det gött!!

Likes

Comments

Har tvekat rätt länge på om jag ska skriva det här inlägget eller inte. Efter några månaders tvekande och förträngande och alla ursäkt som jag kommit på för att felbevisa mig själv så har jag äntligen kommit fram till svaret. Jag hade sagt nej och han sket i det.

Så varm, så pirrig över hela kroppen. Eld. Känner gnistor så som jag alltid gjorde med honom även om jag visste att det inte betydde något för honom. Naket. Hud mot hud. Närhet. Hans läppar och hans händer överallt. Jag gillar det. Nickar för att bekräfta att han kan fortsätta.

Det är varken min eller hans första gång. Det är inte första gången vi gör det tillsammans. Vi har ju gjort det här i snart ett år och det blir bara bättre och bättre. *Jag vill fortfarande fortsätta*

Några juckar in och jag känner den outhärdliga smärtan. Jag är inte så känslig. Jag har grova mensvärk så smärta är inget som har stoppat mig eller fått mig att vilja stoppa det och avsluta det vi håller på med. Men det gjorde så ont! Jag kände att min livmoder höll på att gå sönder inuti mig. *det är nog inget, fortsätt bara, det är ju ändå lite skönt* sa rösten i mitt huvud hela tiden.

Jag kände tårar mot min kind. Det gjorde för ont. "Snälla det gör ont sluta." sa jag men svaret jag fick var bara "Det kommer bli skönt nu ta det lugnt bara." *det är nog inget*

"Snälla namn sluta. Det gör för ont jag vill inte mer." Fick inget svar den här gången utan det fortsattes. "NAMN sluta sa jag. På riktigt! Det gör ont, jag vill inte!" Inget svar och det fortsattes. *Du har ändå sagt "ja" i början så han kommer inte sluta nu.* Tårarna började rinna mer och mer och ända tanken jag hade i huvudet var att jag hade sagt ja i början. *det är över snart, det är över snart, kom igen du pallar nån minut till*

En månad efter händelsen så tog jag upp det med en kompis men ville inte säga allt för då skulle hon antagligen tvinga mig och anmäla. Men, kan man ens anmäla sånt? Hur kan man bevisa det? Jag var ju dödskär i honom. Jag hade ju sagt ja i början, så räknas det ifall man ändrar sig mitt i?

Alla dessa frågor pågår fortfarande i mitt huvud ibland. Har ingen kontakt med den här killen mer. Undrar om han ens hörde alla mina nej.

Jag vet inte om han nånsin läser detta men om han nu gör det så vill jag bara att du ska veta att jag sa nej, men du ignorerade det.


Likes

Comments

Äntligen är jag över honom helt. Jag har sett vad han har kommenterat på sin flickväns bild men känner ingenting. Ingen avundsjuka. Har brutit kontakten med de flesta för jag vill inte slösa bort min tid med meningslösa människor.

Bästa känslan är när någon från ingenstans kommer in i ditt liv och får dig att äntligen må skitbra. Äntligen kommer någon som känns lik mig på alla de plan som jag värderar högst. Men klart, allt ska inte gå hur enkelt som helst. Det måste ju alltid finnas någon annan i mellan som gör det svårt för den här personen att släppa taget helt.

Det är för tidigt för att snacka känslor eller ens tänka det, men fan, har en känsla av att den här personen kommer inte lämna mitt liv så fort som alla andra gjorde. Äntligen har jag träffat någon som till och med är villig att stanna.

Rädsla följer dock med. Rädsla över att hen ska få mig att känna mig speciell och alla dessa gulliga känslor för att sen bara lämna. Jag hoppas inte att hen gör så.

Likes

Comments

Heej! Hoppas att ni har det bra! Jag mår super nu efter att ha druckit lite kaffe!

Dagens ämne är om att hålla det enkelt (som om det inte står i rubriken). Jag dör lite inombords när jag ser alla dessa youtube videos med tjejer som använder sjukt många olika färger på en och samma sida när de antecknar! Det tar ju väldigt lång tid och ba byta hela tiden plus att ett anteckningsblock ska inte se ut som en målarbok. Don't let me start on the bullet journals!!! Jag själv gillade det lite men sen märkte jag att det mesta av min tid gick åt att bara dekorera sidan än och verkligen planera upp min dag.

Alla dessa dekorationer och olika färger hit och dit när man egentligen kan dra ner det till max två färger är bara tidskrävande och får dig och känna dig produktiv när du bara egentligen prokastinerar.

Nu känner jag att jag har hittat ett väldigt enkelt men ändå organiserat och halv-fint planerings metod. Video på vad detta är och hur det funkar kommer upp nästa vecka!

Ha det gött!!

Likes

Comments

Hej igen! Två dagar i rad, wow jag är aktiv. Nämen som jag har lovade så filmade jag en video och nu är den klar för er att se. Ärligt talat så är jag inte stolt över den alls. Men nästa video kommer förhoppningsvis bli mycket bättre.


Om ni vill ha nån speciell typ av content så är det ju ba att kommentera här eller under videon så ska jag ha det i tanke till nästa gång!!

Likes

Comments

Tja! Ja jag ghostar lite. Men fan jag har försökt att ta tag i mitt liv (som består mest av skolan) och försöka att göra allt i god tid så att jag inte hamnar i samma dåliga psykiska och mentala tillstånd som förra året. Ärligt talat, ettan sög. Det var ett av mina värsta skolår av alla mina snart 12 år av skola. För mycket press hemifrån och från mig själv. För höga förväntningar. Och allt ledde till att jag i våras typ gick i väggen. Jag kunde inte hantera allt det mer och det i sig ledde till att jag hade blivit överkänslig och bröt ihop pga minsta lilla.

Nu går jag andra året natur och i somras så hade jag planer på att byta skola. Men, som vi diskuterade i engelskan idag så känner jag mig lite stuck. Jag är för bekväm i den klassen jag går i för att orka byta och starta om på nytt i en annan klass. Själva pluggandet och allt det går bra än så länge och om jag håller min nuvarande takt i hur jag gör klart allt så kommer jag nog att inte vara så stressad som jag var förra året. 9an var nog mitt bästa år skulle jag säga för att jag hade redan fått en rutin och allt flöt på underbart. Och nu har jag samma känsla, allt flyter på underbart.

Efter att ha skrivit klart detta ska jag filma en liten "study with me" som kommer inkludera lite råd och tips som jag lärt mig nu under gymnasietiden. För tro mig när jag säger att du måste verkligen lägga tid på skolan om du har höga ambitioner och vill t ex få höga betyg.

Så ja, där var en liten update. Ni får ha det så gött!!!

Likes

Comments

Jag nöjer mig. Nöjer mig med vem som helst för att komma över honom. Jag låtsas som att det inte är därför jag snackar med flera samtidigt. Jag övertygar mig själv och mina vänner om att det är för att jag är singel och vill ha lite kul. Men alla dessa engångsträff är bara till för att förtränga honom. Han som förstörde mig. Vet inte ens hur men han fuckade upp mig. Kan inte lita på nån jävel längre. Vågar inte öppna upp mig för någon längre.

Försöker hitta närhet genom att spendera tid med folk som inte ens betyder något för mig. Folk som inte ens bryr sig om mig men som ändå ger mig det jag behöver i stunden. Smärtan försvinner och det är allt jag behöver. Tillfälliga smärtstillande tills jag inte känner något alls.

Likes

Comments

Det fanns en som förstod mig, som inte dömde mig, som såg alla mina fel men som ändå ville spendera tid med mig och vara i min närhet. Nej jag pratar inte om den killen som alla vet om. Utan den killen som ingen fick veta om, bara för att han var så underbar så jag ville hålla honom för mig själv och som min lilla hemlighet. Den gången, och enda gången vi sågs hos honom, blev inte "perfekt" men det blev det bästa jag nånsin haft. Att ha honom bredvid mig, hans armar runt mig, hans läppar mot mina och ibland vid min kind, det var allt jag behövde för att smälta helt.

Jag vet inte vad som gick fel på vägen. Han lovade om saker flera år framåt, men bara efter två veckor så slutade han höra av sig. Inga hälsningar eller kramar i korridorerna längre, bara pinsamma blickar som berättade att jag fortfarande ville ha honom men att han inte ville ha mig.

Till och med nu, ett par månader efter den gången vi sågs så vill jag fortfarande ha honom, men nu så vill han ha någon annan.

Likes

Comments

Det var dags. Dags att börja ta tag i mitt liv och dra ut mig själv ur det som höll på att förstöra mig inifrån ut. Du förändrade mig något så enormt. Fick mig och börja älska mig själv mer samtidigt som jag började märka brister som är löjliga att ens nämna. Men jag är ändå tacksam över att ha träffat dig och skapat alla de fina minnena som du kanske inte ens kommer ihåg. Du hade många problem, du var långt ifrån perfekt och fläckfri, men jag såg dig ändå som perfekt och du var ändå allt jag ville ha.

Tack för du lärde mig att leva mitt liv till fullo. Tack för att du lärde mig att kunna visa olika sidor för folk för att alla förtjänar inte alla versioner av en. Tack för att du lärde mig att inte öppna upp mig för vem som helst. Och tack för att du visade mig hur lätt det är att trampa på nåns hjärta.

Likes

Comments