Jag nöjer mig. Nöjer mig med vem som helst för att komma över honom. Jag låtsas om att det inte är därför jag snackar med flera samtidigt. Jag övertygar mig själv och mina vänner om att det är för att jag är singel och vill ha lite kul. Men alla dessa engångsträff är bara till för att förtränga honom. Han som förstörde mig. Vet inte ens hur men han fuckade upp mig. Kan inte lita på nån jävel längre. Vågar inte öppna upp mig för någon längre.

Försöker hitta närhet genom att spendera tid med folk som inte ens betyder något för mig. Folk som inte ens bryr sig om mig men som ändå ger mig det jag behöver i stunden. Smärtan försvinner och det är allt jag behöver. Tillfälliga smärtstillande tills jag inte känner något alls.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det fanns en som förstod mig, som inte dömde mig, som såg alla mina fel men som ändå ville spendera tid med mig och vara i min närhet. Nej jag pratar inte om den killen som alla vet om. Utan den killen som ingen fick veta om, bara för att han var så underbar så jag ville hålla honom för mig själv och som min lilla hemlighet. Den gången, och enda gången vi sågs hos honom, blev inte "perfekt" men det blev det bästa jag nånsin haft. Att ha honom bredvid mig, hans armar runt mig, hans läppar mot mina och ibland vid min kind, det var allt jag behövde för att smälta helt.

Jag vet inte vad som gick fel på vägen. Han lovade om saker flera år framåt, men bara efter två veckor så slutade han höra av sig. Inga hälsningar eller kramar i korridorerna längre, bara pinsamma blickar som berättade att jag fortfarande ville ha honom men att han inte ville ha mig.

Till och med nu, ett par månader efter den gången vi sågs så vill jag fortfarande ha honom, men nu så vill han ha någon annan.

Likes

Comments

Det var dags. Dags att börja ta tag i mitt liv och dra ut mig själv ur det som höll på att förstöra mig inifrån ut. Du förändrade mig något så enormt. Fick mig och börja älska mig själv mer samtidigt som jag började märka brister som är löjliga att ens nämna. Men jag är ändå tacksam över att ha träffat dig och skapat alla de fina minnena som du kanske inte ens kommer ihåg. Du hade många problem, du var långt ifrån perfekt och fläckfri, men jag såg dig ändå som perfekt och du var ändå allt jag ville ha.

Tack för du lärde mig att leva mitt liv till fullo. Tack för att du lärde mig att kunna visa olika sidor för folk för att alla förtjänar inte alla versioner av en. Tack för att du lärde mig att inte öppna upp mig för vem som helst. Och tack för att du visade mig hur lätt det är att trampa på nåns hjärta.

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag är medveten om att jag inte har varit aktiv på bloggen och ni får helt enkelt skylla min frånvaro på skolan. Oherre jag var inte alls redo på hur mycket tid av ens dag gymnasiet kräver egentligen! Jag har pluggat my butt off de senaste månaderna. I början var det ju chill i skolan förutom nåt matteprov som kanske inte krävde så mycket plugg men sen blev det inlämning på inlämning och prov på prov så det blev ba för mycket. Och hade jag uppdaterat hade det blivit ba jättekorta inlägg och det gillar jag inte så mycket.

Något som jag är lite rädd för är att jag ska bli utbränd och inte kunna orka med skolan mer. Men varje gång jag börjar övertänka sånt så påminner jag mig själv hur viktigt det är att ha en ordentlig bas och ta tag i saker redan nu så jag inte ångrar mig i trean över något betyg som jag fick i ettan.

Och ett tips till er som kanske är lika gamla som jag, äldre eller till och med yngre, är att varje gång ni börjar känna att ni kommer att ge upp, då är det bara att påminna er själva om ert mål och varför ni från första början började plugga så hårt eller träna så hårt.

Sååå jag vill avsluta det där och lämna det med nåt fint men jag har tänkt på en grej. Skulle ni vilja ifall jag gjorde videos? Typ study with me, eller såna plugg videos helt enkelt, med plugg tips osv. Och jag skulle kunna börja här på bloggen och sen kanske lägga upp på Youtube?

Så kommentera vad ni tycker om den idén och det jag sa innan om utbrändhet.


Likes

Comments

Nej det här var inte planerat. Inte alls. Jag blev till och med överraskad och stolt över mig själv när vi först började prata, samtidigt som jag visste att jag kastade in mig i något som jag inte alls va beredd på, något som jag inte alls kunde hantera; du. Du är så mycket. Jag känner så mycket och så många olika känslor när jag är med dig, det är fan sjukt. Du är som... du är som solen, man behöver den för värme, för ljus, för att man ska må bra, men du kan också skada om man är i din omgivning lite för länge eller om man kommer dig nära lite för mycket.

Varför.. varför händer detta alltid mig? Varför faller jag alltid för de som skadar mig mest men som ändå får mig och må det bästa jag kan må..

Likes

Comments

Förlåt. Det var inte meningen att det skulle sluta så här. Sluta med att jag står och gråter framför dig och öppnar upp mitt hjärta om hur jag känner. Fan vad patetisk jag är, jo det vet jag. Fan vad löjligt att jag föll även när du varnade mig redan i början att det skulle aldrig vara jag och du. Fan vad jag önskar att jag kunde hata dig. För, fan vad du är dålig för mig. Fan vad du har fuckat upp mig. Mitt hjärta och min hjärna. För, fan vad jag hatar och bli kär i the wrong guy, hela jävla tiden. För, fan vad det är jobbigt och känna så mycket för någon som känner så lite.

För, fan vad jag älskar dig.

Likes

Comments