View tracker
View tracker
View tracker

Nej det här var inte planerat. Inte alls. Jag blev till och med överraskad och stolt över mig själv när vi först började prata, samtidigt som jag visste att jag kastade in mig i något som jag inte alls va beredd på, något som jag inte alls kunde hantera; du. Du är så mycket. Jag känner så mycket och så många olika känslor när jag är med dig, det är fan sjukt. Du är som... du är som solen, man behöver den för värme, för ljus, för att man ska må bra, men du kan också skada om man är i din omgivning lite för länge eller om man kommer dig nära lite för mycket.

Varför.. varför händer detta alltid mig? Varför faller jag alltid för de som skadar mig mest men som ändå får mig och må det bästa jag kan må..

Likes

Comments

Förlåt. Det var inte meningen att det skulle sluta så här. Sluta med att jag står och gråter framför dig och öppnar upp mitt hjärta om hur jag känner. Fan vad patetisk jag är, jo det vet jag. Fan vad löjligt att jag föll även när du varnade mig redan i början att det skulle aldrig vara jag och du. Fan vad jag önskar att jag kunde hata dig. För, fan vad du är dålig för mig. Fan vad du har fuckat upp mig. Mitt hjärta och min hjärna. För, fan vad jag hatar och bli kär i the wrong guy, hela jävla tiden. För, fan vad det är jobbigt och känna så mycket för någon som känner så lite.

För, fan vad jag älskar dig.

Likes

Comments

​Jag är en sån som tar hellre risker än att sitta och ångra nåt jag inte gjorde. Låter skevt men aa jag ångrar hellre nåt jag gjort än nåt jag inte har gjort.

Likes

Comments

Koncentration. Ja det är nåt vi hör om vääldigt ofta. Och det är inte alltid jättelätt och koncentrera sig och fokusera på arbetet och plugget man har. Här är några grejer som kan hjälpa er och koncentrera er på ert arbete.

1. Träna innan plugget: Vissa kan jobba så otroligt bra och fokuserad i flera timmar efter ett träningspass. Personligen så kan jag inte göra det efter ett hårt träningspass för då är jag för trött för att kunna plugga. Men man kan alltid gå ut och ta en liten promenad och bara lyssna på musik och sedan gå hem och plugga. Jag föredrar det andra med att bara ta en promenad och då brukar jag ha med mig nåt litet plugg som t ex nån liten bok att läsa eller glosor som jag kan träna på medans jag går.

2. Snacks: Det här är något som verkligen funkar för mig. Att äta något litet medans man pluggar! Det behöver inte vara något speciellt, kan vara lite frukt. Jag vet inte hur men jag pluggar alltid bättre när jag äter nåt. Hahaha kan bero på att munnen är full och jag kan därför inte börja prata med nån.

3. Sova: Kommer jag hem efter skolan och börjar plugga direkt så finns det 99% chans att jag somnar innan jag ens har läst en mening. Så därför brukar jag sova lite när jag kommer hem eftersom man är så sjukt trött efter skolan. Och tips är att sova någonstans runt 30 min eller 1 timme men inte mer än det för då är det lätt att man blir "sovtrött" efter det. När man tar en liten nap på typ 40 min då vaknar man pigg efter det eftersom kroppen har fått vila och är nu laddad på nytt. Sover man mer än en timme så tror kroppen att man ska ha en hel sovcykel som är typ 8 timmar och om man vaknar efter 2 timmar så har man förstört cykeln och därför är man fortfarande trött efter det.

Så där var tre tips på hur man kan få bättre fokus och koncentration. Hoppas att ni har nytta av det!

Likes

Comments

​Goddamn! När jag lyssnar på den här låten känner jag mig både bad as fuck och ganska sårbar, fucking mixed feelings asså, hahaha.

Likes

Comments