Äntligen är jag över honom helt. Jag har sett vad han har kommenterat på sin flickväns bild men känner ingenting. Ingen avundsjuka. Har brutit kontakten med de flesta för jag vill inte slösa bort min tid med meningslösa människor.

Bästa känslan är när någon från ingenstans kommer in i ditt liv och får dig att äntligen må skitbra. Äntligen kommer någon som känns lik mig på alla de plan som jag värderar högst. Men klart, allt ska inte gå hur enkelt som helst. Det måste ju alltid finnas någon annan i mellan som gör det svårt för den här personen att släppa taget helt.

Det är för tidigt för att snacka känslor eller ens tänka det, men fan, har en känsla av att den här personen kommer inte lämna mitt liv så fort som alla andra gjorde. Äntligen har jag träffat någon som till och med är villig att stanna.

Rädsla följer dock med. Rädsla över att hen ska få mig att känna mig speciell och alla dessa gulliga känslor för att sen bara lämna. Jag hoppas inte att hen gör så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej! Hoppas att ni har det bra! Jag mår super nu efter att ha druckit lite kaffe!

Dagens ämne är om att hålla det enkelt (som om det inte står i rubriken). Jag dör lite inombords när jag ser alla dessa youtube videos med tjejer som använder sjukt många olika färger på en och samma sida när de antecknar! Det tar ju väldigt lång tid och ba byta hela tiden plus att ett anteckningsblock ska inte se ut som en målarbok. Don't let me start on the bullet journals!!! Jag själv gillade det lite men sen märkte jag att det mesta av min tid gick åt att bara dekorera sidan än och verkligen planera upp min dag.

Alla dessa dekorationer och olika färger hit och dit när man egentligen kan dra ner det till max två färger är bara tidskrävande och får dig och känna dig produktiv när du bara egentligen prokastinerar.

Nu känner jag att jag har hittat ett väldigt enkelt men ändå organiserat och halv-fint planerings metod. Video på vad detta är och hur det funkar kommer upp nästa vecka!

Ha det gött!!

Likes

Comments

Hej igen! Två dagar i rad, wow jag är aktiv. Nämen som jag har lovade så filmade jag en video och nu är den klar för er att se. Ärligt talat så är jag inte stolt över den alls. Men nästa video kommer förhoppningsvis bli mycket bättre.


Om ni vill ha nån speciell typ av content så är det ju ba att kommentera här eller under videon så ska jag ha det i tanke till nästa gång!!

Likes

Comments

Tja! Ja jag ghostar lite. Men fan jag har försökt att ta tag i mitt liv (som består mest av skolan) och försöka att göra allt i god tid så att jag inte hamnar i samma dåliga psykiska och mentala tillstånd som förra året. Ärligt talat, ettan sög. Det var ett av mina värsta skolår av alla mina snart 12 år av skola. För mycket press hemifrån och från mig själv. För höga förväntningar. Och allt ledde till att jag i våras typ gick i väggen. Jag kunde inte hantera allt det mer och det i sig ledde till att jag hade blivit överkänslig och bröt ihop pga minsta lilla.

Nu går jag andra året natur och i somras så hade jag planer på att byta skola. Men, som vi diskuterade i engelskan idag så känner jag mig lite stuck. Jag är för bekväm i den klassen jag går i för att orka byta och starta om på nytt i en annan klass. Själva pluggandet och allt det går bra än så länge och om jag håller min nuvarande takt i hur jag gör klart allt så kommer jag nog att inte vara så stressad som jag var förra året. 9an var nog mitt bästa år skulle jag säga för att jag hade redan fått en rutin och allt flöt på underbart. Och nu har jag samma känsla, allt flyter på underbart.

Efter att ha skrivit klart detta ska jag filma en liten "study with me" som kommer inkludera lite råd och tips som jag lärt mig nu under gymnasietiden. För tro mig när jag säger att du måste verkligen lägga tid på skolan om du har höga ambitioner och vill t ex få höga betyg.

Så ja, där var en liten update. Ni får ha det så gött!!!

Likes

Comments

Jag nöjer mig. Nöjer mig med vem som helst för att komma över honom. Jag låtsas som att det inte är därför jag snackar med flera samtidigt. Jag övertygar mig själv och mina vänner om att det är för att jag är singel och vill ha lite kul. Men alla dessa engångsträff är bara till för att förtränga honom. Han som förstörde mig. Vet inte ens hur men han fuckade upp mig. Kan inte lita på nån jävel längre. Vågar inte öppna upp mig för någon längre.

Försöker hitta närhet genom att spendera tid med folk som inte ens betyder något för mig. Folk som inte ens bryr sig om mig men som ändå ger mig det jag behöver i stunden. Smärtan försvinner och det är allt jag behöver. Tillfälliga smärtstillande tills jag inte känner något alls.

Likes

Comments

Det fanns en som förstod mig, som inte dömde mig, som såg alla mina fel men som ändå ville spendera tid med mig och vara i min närhet. Nej jag pratar inte om den killen som alla vet om. Utan den killen som ingen fick veta om, bara för att han var så underbar så jag ville hålla honom för mig själv och som min lilla hemlighet. Den gången, och enda gången vi sågs hos honom, blev inte "perfekt" men det blev det bästa jag nånsin haft. Att ha honom bredvid mig, hans armar runt mig, hans läppar mot mina och ibland vid min kind, det var allt jag behövde för att smälta helt.

Jag vet inte vad som gick fel på vägen. Han lovade om saker flera år framåt, men bara efter två veckor så slutade han höra av sig. Inga hälsningar eller kramar i korridorerna längre, bara pinsamma blickar som berättade att jag fortfarande ville ha honom men att han inte ville ha mig.

Till och med nu, ett par månader efter den gången vi sågs så vill jag fortfarande ha honom, men nu så vill han ha någon annan.

Likes

Comments

Det var dags. Dags att börja ta tag i mitt liv och dra ut mig själv ur det som höll på att förstöra mig inifrån ut. Du förändrade mig något så enormt. Fick mig och börja älska mig själv mer samtidigt som jag började märka brister som är löjliga att ens nämna. Men jag är ändå tacksam över att ha träffat dig och skapat alla de fina minnena som du kanske inte ens kommer ihåg. Du hade många problem, du var långt ifrån perfekt och fläckfri, men jag såg dig ändå som perfekt och du var ändå allt jag ville ha.

Tack för du lärde mig att leva mitt liv till fullo. Tack för att du lärde mig att kunna visa olika sidor för folk för att alla förtjänar inte alla versioner av en. Tack för att du lärde mig att inte öppna upp mig för vem som helst. Och tack för att du visade mig hur lätt det är att trampa på nåns hjärta.

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag är medveten om att jag inte har varit aktiv på bloggen och ni får helt enkelt skylla min frånvaro på skolan. Oherre jag var inte alls redo på hur mycket tid av ens dag gymnasiet kräver egentligen! Jag har pluggat my butt off de senaste månaderna. I början var det ju chill i skolan förutom nåt matteprov som kanske inte krävde så mycket plugg men sen blev det inlämning på inlämning och prov på prov så det blev ba för mycket. Och hade jag uppdaterat hade det blivit ba jättekorta inlägg och det gillar jag inte så mycket.

Något som jag är lite rädd för är att jag ska bli utbränd och inte kunna orka med skolan mer. Men varje gång jag börjar övertänka sånt så påminner jag mig själv hur viktigt det är att ha en ordentlig bas och ta tag i saker redan nu så jag inte ångrar mig i trean över något betyg som jag fick i ettan.

Och ett tips till er som kanske är lika gamla som jag, äldre eller till och med yngre, är att varje gång ni börjar känna att ni kommer att ge upp, då är det bara att påminna er själva om ert mål och varför ni från första början började plugga så hårt eller träna så hårt.

Sååå jag vill avsluta det där och lämna det med nåt fint men jag har tänkt på en grej. Skulle ni vilja ifall jag gjorde videos? Typ study with me, eller såna plugg videos helt enkelt, med plugg tips osv. Och jag skulle kunna börja här på bloggen och sen kanske lägga upp på Youtube?

Så kommentera vad ni tycker om den idén och det jag sa innan om utbrändhet.


Likes

Comments