​Goddamn! När jag lyssnar på den här låten känner jag mig både bad as fuck och ganska sårbar, fucking mixed feelings asså, hahaha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Har ni någonsin känt att oavsett hur mycket ni än försöker komma över en människa, hur mycket ni än intalar er att det aldrig kommer bli något mer mellan er så hittar ni ändå tillbaks till varann och återigen är ni det oskiljbara paret som ni en gång var? Har ni känt att oavsett hur mycket snyggare personer ni snackar med så kommer ingen annan förstå er bättre än hen? Hen som inte dömer er, som alltid är där oavsett hur mycket ni än pushar iväg hen. Ja.. jag har en sån människa i mitt liv. Och gud vet hur tacksam jag är över det. Det är bara den här personen som jag ser mig själv med i framtiden. Det är bara den här personen som vet hur jag funkar. Den här personen är min bästa vän, min första kärlek. 

Dock blir man lite pessimistisk av sig när man ser de runt omkring sig som har varit gifta i över 18 år skiljas. Då tror man kanske inte på evig kärlek längre. Eller när man ser alla som blandar ihop lust med kärlek och är med nån bara för det sköna. Jag som en tonåring har ju fan rätt och tro att jag kanske aldrig hittar kärleken när jag ser allt detta ske runt mig. 

Men ändå.. ändå så hoppas jag att den här människan är den rätta och stannar vid min sida tills jag är så gammal att jag behöver ha rullator och måste ha inplanterade tänder.

Likes

Comments

​Hel. Mig själv. Det är vad jag känner när jag är med henne. Behöver inte bry mig ifall jag ser fin ut eller inte. Behöver inte leka glad när jag egentligen vill gråta, för hon förstår. Hon förstår att jag inte är så perfekt som jag låtsas vara framför alla andra. Hon förstår att jag är mycket mera trasig än vad jag låter alla andra se. Hon förstår att vattenkanalerna i mina ögon är aldrig riktigt stängda. Hon förstår att jag älskar och öppna upp mig, prata om precis samma sak i flera timmar utan och tröttna. Hon förstår att jag är tävlingsinriktad som tusan men att jag aldrig skulle bli avundsjuk ifall hon gjorde något bättre. Hon förstår att det skulle såra mig ifall hon försökte flörta med killen som jag tycker om, så hon låter bli. Hon förstår att jag skulle göra vad som helst för att få henne och bli glad ifall hon någonsin var ledsen. 

Hon vet att jag älskar och sitta med benen särade som killar eftersom jag älskar och reta våra samhällsnormer och att det är hur jävla skönt som helst. Hon vet att jag inte kommer att peka ut de grejer hon är osäker om för jag märker inte ens av det. Hon är perfekt oavsett vad. Hon vet att jag har fler bilder på henne än på min familj på min mobil. Hon vet att jag skulle göra vad som helst i min makt för henne om hon bad mig om det.

Jag är inte kär i henne, inte längre i alla fall. Men jag älskar henne, oerhört mycket. Hon är den jag kan lita på till 100. Hon är den jag kan visa mitt riktiga jag inför utan och känna mig dömd eller utstirrad. Jag älskar henne eftersom hon känns som den syster som jag aldrig haft men ändå mycket mer än bara det. Så jävla tacksam över att ha henne i mitt liv. Vet inte vad jag skulle göra om hon någonsin försvann ur mitt liv. Jag älskar henne precis så som hon är. Jag älskar henne för att hon är hon.

Likes

Comments

Hej!! Det har gått lite mer än en månad sen skolan började och det betydde ny skola, nya människor att umgås med och nya lärare att imponera på. Dessutom så betydde det en himla massa plugg mest eftersom jag pluggar natur!

Just nu så har jag tagit en liten paus från pluggandet och tog lite bilder på några av mina skolböcker och några häften som jag använder ganska regelbundet.

Jag har fortfarande samma möblering på skrivbordet som i nian så inget har förändrats så.


Tänker inte berätta i detalj om alla mina ämnen och vilka häften och vilka studiemetoder som jag använder mig av i det här inlägget utan tänker dela upp det i flera inlägg som ni kommer att få läsa lite av varje vecka eller så.


Jag hade tänkt och göra bloggen lite mera personlig nu i fortsättningen, dvs skriva av mig lite. Skriva lite texter och liknande. Tänker också fortsätta med veckans citat och veckans låt också.

Veckans citat på måndagar, Veckans låt på onsdagar och vanliga inlägg om skolan eller pluggtips och annat på lördagar. 

Likes

Comments