Tjillifjoppsan!

Idag har vi haft riktigt ruskigt väder hela dagen och tillomed lite regn! Men det ska nog inte hindra oss, vi har nämligen öppet hus ikväll på OlausPetriskolan.
Alla är självklart varmt välkomna, särskillt om ni köper någon av de mackor som vi gjort iordning nu på eftermiddagen! Mackorna kostar tio och kaffe tio, men 15 kronor för båda om man uppger koden "Hang".

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hopp! Nu är vi återigen uppe på topplistorna!! (random applause). Snart äre skolavslutning och vi längtar efter att få sluta skolan och satsa helt på bloggen! Det kanske kommer ske en förändring på bloggen inom kort!
Stay Tuned!

Likes

Comments

Hejhopp!
solen skiner och humöret är på topp, så imorse så blev det en morgonjogg i Venaspåret! Riktigt härligt väder och strålande sol, det var en bra uppladdning inför nationella proven i matematik.
Lunchen bestod av tacos, som bara gjorde dagen bättre än vad den redan var!

Dagens fråga till er är då vad brukar ni ha på eran taco?

Likes

Comments

Hello it's mee

Vi sitter o läser, samtidigt som min katt fräser.

Fick precis böcker av Uffe och självklart valde vi Petters 16 rader.

Likes

Comments

Hejsanhallehoppsan!
Oj oj vilket fint väder hörrni, så fint att solglajjerna åkte på och jag tog mig upp mot det stora slottet inne i stan för att avnjuta en extremt god frappe från Espresso house sittandes på bryggan i vårsolen! Härlig eftermiddag!

Dagens fråga då? Jo, vilken kall eller varm dryck brukar ni avnjuta i vårsolen när ni steker?

Likes

Comments

Hej hopp, ursäkta för att vi inte uppdaterat bloggen på sistone, vi brukar inte skylla ifrån oss men två trasiga telefoner och nationella prov har satt stopp i maskineriet. Men nu är vi tillbaka starkare än någonsin! Under veckorna som gått har vi bland annat planerat in ett stolsrally på skolan och en storslagen QnA här på Bloggen så ni får ta och skriva era frågor här nedanför! Till exempel kan en vara, Valjus, Hur känns det att levt så IQ befriad hela livet?

I nästa blogg inlägg så svarar vi på era frågor!

Likes

Comments

Hejsan på er!
Blev väldigt sent inlägg denna långa dag, och tyvär också ett väldigt kort. Onsdagar tycker jag alltid är så långa dagar men ändå så går de så fort!
vad man inte får glömma sånna här dagar det är att äta, slänger med en bild på mitt mellanmål idag och mitt favorit smoothie recept!
Min fråga till er är också: Vad brukar ni äta till mellanmål?

Ingredienser

1 dl frysta hallon
1 dl mild yoghurt vanilj
1 dl Arla mjölk
1 st banan

Gör så här:

Lägg frysta hallon, yoghurt och mjölk i mixern eller i en vid skål med pip om du använder stavmixer. Mixa tills allt är blandat. Häll upp direkt i ett glas.

Likes

Comments

Välkommen tillbaka efter ett litet sportlovsuppehåll. Hoppas ni inte saknat oss för mycket ;) Vi ska dra igång skrivandet igen har Valjus lovat så han ska skriva lite senare idag. Idag är det Onsdag som betyder att vi slutar klockan fyra men det är alltid kul på onsdagar ändå! Sitter just nu under So:n så måste sluta skriva nu.

Hejsan hoppsan!

Likes

Comments

Hållihej på er!
Idag var jätte fint väder ute, några minusgrader och strålande sol! Det är sånt här väder man vill vara ute i naturen och åka skidor, vandra, åka pulka, grilla, åka skridskor eller bara njuta av solen och umgås!
Tyvär så går jag i skolan, men jag och min käre vän Vincent tog oss lite tid idag på lunchen för en myspaus i solen!

Likes

Comments

Hej hopp gummi.. Idag blir det ett kort inlägg för ja inte orkar skriva mer. Är sjuk o missade skolan tyvärr 😰 Har börjat kolla på X-Files säsong 10 alltså den nya. Har inte sett dem nio tidigare men kom in i serien efter bara nån halvtimma. Vad brukar ni göra när ni är sjuka?

Likes

Comments