Här startar jag en blogg och så tar jag mig inte tid att uppdatera den. Skäms! Nåja, häromdagen sprang jag på detta tjocka och härliga garn. Jag har spanat på det tidigare men inte förrän nu gick jag fram och klämde på det. Och självklart väcktes habegäret. Ett nystan och ett par stickor fick följa med hem. Två kvällar framför tvn gick åt och nu har jag en värmande tubhalsduk att gosa med när kylan kommer. Jag är supernöjd!

Mönster: Alla varv i räta maskor tills arbetet var 150 cm. Då maskade jag av och sydde ihop till en rundell. Två varv runt halsen och går upp högt i nacken så man slipper frysa.

Garn: Cindy från Rusta. Även stickorna finns att köpa där.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjohoo! Äntligen är jag färdig. Jag har virkat,  räknat, virkat, repat och virkat och repat lite till. Jag har synat mina anteckningar så ögonen svider. Men nu så, nu är mönstret på Kaninen Tilda och hennes kläder äntligen färdigt. Hela 9 sidor med bilder och text råkade det bli.

Om du vill köpa mönstret skickar du ett mail till mig på handgjortmedkarlek@gmail.com, skriv vilket mönster det gäller. Detta mönster är i pdf och kostar 40:-

Pdfen innehåller mönster på kaninen Tilda, mössa, tröja och byxor!

Likes

Comments

Skaparglädje! Har alltid tyckt om att pyssla, det är en passion, terapi, mindfullness. Det får mig att må bra helt enkelt. För någon dag sedan kom jag på att jag ville virka en docka med kläder som går att byta. Nu har den blivit till. Återstår bara att testvirka utifrån mina anteckningar och se om det är så pass begripligt att jag kan göra fler. Dottern väntar otåligt och vill leka med henne, men vad ska hon heta?!

Uppdatering: Dottern har röstat för att kaninen ska heta Tilda, så så får det bli 😊

Likes

Comments