Mode

Här är mina nya braletter som jag fick av min fina Havana. Älskar verkligen braletter, både snygga och bekväma. Är ju helt galen i spets också, så tack sis❤ Min favorit är den som är peach/orange och den svarta på sista bilden!


Dessa två är i exakt samma modell men olika färger, love it.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag, Resor

Godmorgon alla fina,

Just nu sitter jag på bussen påväg till kära Malmö för och hälsa på min syster. Som jag har längtat efter henne och den lille💗Idag börjar ju även Malmöfestivalen, tagga! Först tänkte jag egentligen stanna i Malmö i ca en vecka, alltså under hela festivalen men nu när han har fått det nya jobbet så går det inte och ta ledigt så här strax inpå anställning. Jag är ledig fre-sön så det är därför jag åker dit idag. Så åker vi hem på söndag kväll eller något, och japp, syrran ska med tillbaka😃

Jag har ju inte riktigt bloggat så mycket på senaste men det är för att jag knappt gjort något, jag har försökt komma in rutiner så att jag kan lämna jobb, utbildning etc åt sidan när jag bloggar och gör annat kul under tiden. Men från och med nu kommer massor av update, speciellt denna helgen när jag gör entre i Malmö.

Nu ska jag sova lite och lyssna på musik, vi hörs när jag är framme!

Likes

Comments

Hej fina❤️
Nu sitter jag på bussen påväg mot dag 2 av min utbildning. Dagen igår var så kul och lärorik, hon som lär upp mig är hur trevlig som helst och bra på att lära ut😄
I morse såg jag att jag hade blivit antagen till en kurs på Göteborgs Universitet, hur kul som helst! Den är på en hel termin och jag känner att jag först vill gå en kurs innan jag går ett riktigt program, så det här blir en bra försmak!🙂Hur tycker ni det är bäst och göra? Läsa en kurs först eller ge sig på programmet direkt?

Likes

Comments

Likes

Comments

Vardag

ALLMÄNT: Planeternas position gör dig på ett busigt humör. Du känner kärlek till allt och alla och det gör dig poppis bland kompisarna. En tidigare ekonomisk förlust vägs upp av oväntade pengar. Stjärnorna dig att inte till varje pris försöka driva igenom din vilja i en romantisk fråga. Det är smartare att ha en mer tillbakalutad attityd. Det gäller även att börja titta närmare på dina prioriteringar kära Kräfta. Vad lägger du din tid och kraft på? Finns det något du behöver justera och göra annorlunda? Här handlar det också om att värdera sig själv, våga sätta sig själv och sina behov i ett sammanhang och inte låta andra människor styra dig. Det är jättebra att aktivt jobba med självkänsla hitta ditt egenvärde och uppskatta den du är.

Var snäll och gör något bra mot dig själv, låt din lycka ta större plats och ge dig själv en massa cred!

KÄRLEK: Under måndagen den 31/8 skiftar vackra Venus över till Kräftans vattenrike där hon blir kvar till den 26/8. Detta är en underbar nyhet för kräftan eftersom det blir lite mjukare, sensuellare och gladare i deras liv och kärleken faktiskt kan få ett uppsving. Njut, lek och ta till dig av livet och glädjen.

ARBETE/HÄLSA: Var lite försiktig med ditt arbete så att du inte skadar dig av stress. Veckan ska ge bästa utdelning till den som tar det lugnt. Du orkar det mesta, men ta det lite lugnt, heja dig!

LYCKOTAL: 25

Likes

Comments

Vardag

Hur är det ikväll? Jag mår bättre än igår men är fortfarande inte helt frisk. Har nästan bara levt på soppa dessa dagar men nu hoppas jag på att kunna äta annat haha😜

I morse vaknade jag väldigt tidigt då jag hade en intervju inne i city. Nu tänker ni kanske, jaha, intervju för vadå? Jo en jobbintervju hos Fitness24Seven. Intervjun gick super och han jag hade den med var hur schysst som helst. Nu i eftermiddag ringde han tillbaka med beskedet om att jag är erbjuden en anställning och självklart tackade jag ja. Jag ser så mycket fram emot och jobba där, det var ju därför jag sökte tjänsten. Något som jag tyckte var väldigt bra vad att man får gratis medlemskap om man är anställd där. Tänk vad nice nu när jag ska byta gym?? Imorgon börjar min utbildning, den är fyra dagar, så sista dagen blir på måndag. Kommer bli så kul!😊

På grund av detta kommer jag fixa tidsinställda inlägg fram tills på fredag. Sen kommer jag att blogga för fullt i helgen!😃

Svängde förbi Gårda Bakeshop som ligger precis vid gymnasiet som jag tog studenten vid. Undra hur många sojalatte jag köpt hos dom under mina tre år där haha!

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina,

Hur är det? Med mig är det inte alls bra. Jag har fått halsfluss och det är för jävligt för jag har fått det så mycket under de senaste åren. Jag får boka en tid hos läkaren i veckan för ett snack om att operera bort halsmandlarna för jag orkar inte med det längre.

Jag har inte kunnat äta ordentligt sen i förrgår, men idag är det riktigt illa. Så jag får dricka te efter te, alvedon och halstabletter för och bedöva smärtan. Ni som har haft halsfluss vet hur det känns. För mig är det 10 gånger värre än en förkylning. Men men. Nu ska jag, trots hur dåligt jag mår, gå ut och övningsköra en liten stund, heja mig.

Hörs senare ikväll!

Likes

Comments

Mat

Eftersom den här bloggen är nystartad så kanske inte många av er vet om detta men jag älskar ananas riktigt mycket. Jag älskar smaken, både som själva frukten, men även som dryck eller som smak i annat. Jag gillar formen, hur snygg den är, hur fint det är som prydnad som exempelvis motiv på kuddar eller vaser, ja ni märker, jag är helt fast!

Men ananas är inte bara den absolut godaste tropiska frukten utan den har såå många fördelar och några av. dom ska jag lista upp här nere.

  1. Ananas förbättrar ditt immunförsvar galet mycket, då en portion innehåller ca 130% av det dagliga intaget av vitamin C. Vitamin C är viktigt då det minskar risken för att vara mottaglig för sjukdomar. Ananas kombinerat med en bra kost&motion slår allt!
  2. Förutom vitamin C innehåller ananas ämnen som vitamin A, betakaroten, bromelin etc och alla dessa förebygger cancer.
  3. Får du ofta diarré? Förstoppning? Högt blodtryck eller irritabel tarm? Om du äter rätt mängd ananas om dagen kan det bidra till en förbättrad matsmältning och dessa besvär försvinner så småningom. Detta eftersom ananas stimulerar utsläppet av magsafter och hjälper dig i sin tur att smälta maten bättre.
  4. Bromelinet i ananas minskar ansamlingar av slem i luftvägar och bihålor vilket gör frukten till en dunderkur när det kommer till förkylning och hosta. Ämnet gör även att du blir mindre sårbar för infektioner.
  5. Att äta en portion ananas ger dig mer än 70% av det dagliga behovet av kalcium och mangan vilket hjälper till och stärka benen på rätt sätt.
  6. Det viktigaste sinnet hos människan är synen, och även här hjälper ananas till och gör det bättre. Detta eftersom ananas är kopplat till att förebygga ögonsjukdomar vid hög ålder med hjälp av ämnet betakaroten.
  7. Att äta ananas kan hjälpa till att minska inflammationen i leder och muskelvävnader, speciellt de som lider av artrit. På detta sätt hanterar och kontrollerar ananas artärerna i kroppen.
  8. Ananas innehåller kalium, vilket är en av de viktigaste mineralerna i kroppen då det är en viktig kärlvidgare. Ananas hjälper till och få dina blodkärl avslappnade, och när de väl är avslappnade, händer följande saker i kroppen.
* Högt blodtryck hålls under kontroll
* Du undviker proppar som kan blockera blodflödet
* Du minskar upp uppbyggnaden av plack i artärerna
* Du föret bygger allvarliga sjukdomar såsom ateroskleros, hjärtattacker och stroke

Ser ni hur bra ananas är? Ananas är bäst! Men det är viktigt och komma ihåg att inte överdriva med ananas, då det innehåller mycket socker. Med en portion dagligen menas en mellanstor tekopp.
Så gå och slicea upp lite ananas, gör en smoothie av det eller varför inte en härlig juice?😃

Likes

Comments

Godmorgon alla!

I tisdags fyllde jag 19 vilket firades med grillkalas, yay😃Jag hade det riktigt trevligt och fick fina presenter av mina nära&kära, vilket jag är extremt tacksam över. Min 19-årsdag kunde inte ha blivit bättre, och ja, vad ska jag säga? Nu är jag 19 men det känns helt ärligt som för en vecka sen haha. Längtar mest till 20, bara ett år kvar nu!

Här nedan är lite bilder på vad jag bland annat har fått.

Likes

Comments