SPONSET

I skrivende stund driver jeg og sminker meg til jobb mens jeg skriver til dere. Og nå kan dere faktisk vinne dette gavesettet fra Balmain Paris. Det er så sjeldent at du kun får kjøpt det i London og Hønefoss, faktisk. Og nå kan jeg dele ut ett til dere!

Dette må du gjøre for å være med: 

1. Lik Facebooksiden min her
2. Legg igjen en kommentar i konkurranseinnlegget på Facebook.

Og du er med! Alle som oppgir "Hanalamodeblog" når dere er innom Parfymepikene i Hønefoss vil også få -40% på ALLE varer i butikken.

Lykke til! ♥

Likes

Comments

God søndag! Håper dere har hatt en fin helg. Jeg startet dagen med å vaske bilen min , som jeg ikke har vasket på hundre år, haha. Dere skulle sett alt jeg fant der, gamle sko, klær, mat...off ja, men nå er det perfectly clean! Senere lagde jeg en god smoothie bestående av banan, bringebær, blåbær og tyttebær, åh nam! Elsker smoothie! Er seriøst helt hekta, haha. Også dro vi ut og tok bilder! For selv om det var vinter igår, og faktisk snødde, så var det vår idag, haha!

JACKET / ZARA
T - SHIRT / GANNI
JEANS / 2ND ONE

Sånne t skjorter trenger jeg fler av, de er så lette å ta på, og passer nesten til alt, selv om jeg er sinnsykt dårlig til å ikke søle på hvite t skjorter. Har en flekk på nesten alle mine...

Likes

Comments

Husker dere jeg skulle ta noen bilder av Nora for sportsmerket Wearefit? Vel, her kommer de, og hun er så fin! Vi dro ned til byen og tok bildene i en slags undergang, så vi fikk med litt av byen, og noen mørke skygger på bildet. Og treningssettet under som heter "Rose" passer henne perfekt! Det er så fint med farger!

Og dere, jeg hadde jo tatt så mange fine bilder idag! Men så skulle jeg filme med kamera, og glemte helt bort disse bildene. Så jeg klarte selvfølgelig å formatere minnekortet, og slette de alle! Sykt deprimerende, haha! Men, jeg får bare ta noen nye imorgen. Har nemlig noen nye støvler jeg har lyst å vise dere.

Likes

Comments

Når jeg oppdaget merket EDUCE, ble jeg helt forelsket. De har så mye mange fine bluser, som er så lette å ta på hver dag. Dessuten kommer de i så mange fine print som passer til det meste. Slike bluser har egentlig vært noe jeg aldri kunne gått med, fordi jeg aldri har funnet noen som passet meg. Likevel føler jeg at EDUCE passer stilen min, og at det kan kombineres med det meste. 

Hva tenker dere om denne? Er den ikke fin?

Likes

Comments

BAG / TIGER OF SWEDEN
COAT / TIGER OF SWEDEN

Hei alle! Hvordan går det? Her går det fint, og nå er jeg på vei ut døren før jeg skal på jobb. Må si jeg elsker denne kåpen fra Tiger of Sweden. Idag var det så varmt ute, og da passer det så fint med slike tynne kåper i sort. Jeg elsker jo sort! Dessuten er den så feminin og delikat!

Snakkes etter jobb!

Likes

Comments

- Under ser dere mine favoritter fra nettbutikken Stylekeepers.com og Shop.nordstrom.com -

1. Ruffle off the shoulder top , 129$
2. Board silky blouse, 89$
3. Bonnie & Clyde bodysuit, 115$

1. Follow me skirt , 79$
2. My sweet bohemian knit skirt, 65$
3. Because I am set , 139$

1. Romantic Lace dress, 169$
2. The golden age dress, 159$
3.Bandage candy dress, 159$

- Smykker fra Nordstrom -

1. BaubleBar " Pinata" Tassel Earrings, 322kr
2. Kate Spade Rosy Outlook Necklace, 2221kr

1. Sole Society Nightlight Earrings, 330kr
2. Topshop Crystal Statement Necklace 313kr
3. Sole Society stone earrings, 295kr

Hva syns dere om tingene over? Åh, jeg elsker de! Store statementsmykker har vært ut så lenge nå, og jeg føler det snart blir igjen. Jeg ønsker meg i hvert fall alt sammen, og gleder meg til å klikke noe av dette hjem og gå med det, haha. Så da måtte jeg bare vise dere alle. Jeg skrev også navnet på hva alle produktene heter, om dere også vil kjøpe de, og dere er ikke prisene fine? Jeg ble kjempe overrasket når jeg så hvor mye de kostet, det endte bare med at jeg kjøpte mer, haha!

Nå har jeg nettopp spist, og skal snart lage noen nyhetsbrev for sportsmerket Wearefit....og etter dette skal jeg jobbe med litt skolearbeid. Perfekt start på uken, haha!

Likes

Comments

Min favorittbluse! Nå som våren er på vei, har jeg sikret meg flere bluser med blomsterprint i ulike farger. Jeg har faktisk byttet ut mesteparten av klærne mine med bluser nå, så jeg har ut våen haha. Og det er så mange fine! Jeg likte denne veldig godt, fra det danske merket EDUCE. De har et stort utvalg med bluser som er konfortable og fine, og ligger ute til rundt 6-700kr. Ikke så verst egentlig! Denne kommer jeg til å kombinere med et sort skjørt, eller bare en jeans. Slike bluser kan man liksom pynte opp og ned!

BLOUSE / EDUCE

Likes

Comments

SKIRT / GANNI
TOP / GANNI
BAG / GANNI

Todays look! Solen skinte, og våren er på vei. Åh, jeg elsker dette antrekket! Idag tok vi nye bilder for Enzo, og senere tok jeg noen bilder av Nora. Jeg markedsfører sportsmerket, Wearefit, og Nora var så fin i klærne. Viser dere bildene når de er ferdig redigert forresten! Bildene vi tok idag er fra fjorårets kolleksjon, og i mars kommer endelig spring 17! Gleder meg til å vise dere de også. Ellers håper jeg dere har fått en fin dag, jeg er litt småsliten etter idag, fordi jeg har gått så mye rundt, haha, og kommer til å slappe av hele kvelden. Håper dere får en fin helg!

Likes

Comments

Hei dere! I skrivende stund er jeg på vei til jobb. Idag ble jeg spurt om å jobbe litt tidligere enn vanlig, men det er alltid like koselig. Elsker jo jobben min! Ellers har jeg en skoleoppgave jeg må få gjort ferdig idag, og imorgen skal jeg ta bilder av søte Nora for sportsmerket WEAREFIT. Nå skinner solen ute, så jeg satser på gode bilder!

Er jeg ikke utslitt etter jobb, skal jeg prøve å presse inn en treningsøkt på kvelden. Jeg er fortsatt støl etter brystøkten igår, og har ikke hatt så vondt på lenge, haha. Men det var en sinnsykt god økt!

Håper dere får en fin fredag, vi skrives senere! ♥

Likes

Comments

Hei alle sammen! Nå er det en stund siden jeg skrev til dere på bloggen her, og dere lurer sikkert på hva jeg har drevet med. Vel, jeg tok meg en liten pause for å få litt mer informasjon. Ved siden av dette har jeg også jobbet mye hjemme, trent, og vært litt borte fra alle de sosiale mediene, og det har egentlig vært litt godt. Jeg er jo så vandt med å sitte med dehele tiden ellers. Men nå er jeg i full gang igjen, og jeg sitter igjen med så mye inspirasjon av ting jeg vil vise dere.

På jobben har vi fått inn VOLUSPA duftlys, og igår kom jeg over denne duften "Prosecco Rose" . Den lukter så godt, og kommer i en nydelig rosa krukke. Disse krukkene samler jeg alltid på, og bruker som smykkeskrin. I tillegg brenner de i 100 timer, noe som er ganske bra. Vi har også fått inn en haug med andre gode dufter, og ettersom serien Voluspa er populær blant de fleste, kommer jeg snart med en ny giveaway på bloggen. Stay tuned!

Likes

Comments