Today i got the sweetest box with lingerie from @mymuselingerie! Thank you! They are so cute, and I can`t wait to try them on!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links

DRESS / MISSMAYA

DRESS / MISSMAYA

Hvor fin er ikke denne kjolen fra Missmaya? Jeg elsker blomsterprint og passformen på denne er så fin! Kjolen er ganske pynta fra før, men et belte var prikken over i -en! Love it!

Likes

Comments

Jeg elsker disse solbrillene fra Quay laget i rustfritt stål som beskytter øynene 100% mot UV stråling!

Likes

Comments

DRESS / SAMSØE SAMSØE

Likes

Comments

TOP / EDUCE
SUNGLASSES / QUAY

Likes

Comments

Dette innlegget kommer egentlig mye senere enn planlagt, for dette ville jeg egentlig skrive om på bloggen mye tidligere. De siste dagene har jeg vært fraværende på bloggen, og under denne lille tiden har jeg tenkt masse. Jeg har tenkt over hva jeg vil med bloggen og hvordan jeg vil forbedre den fremover. Jeg har tenkt over alle innleggene jeg legger ut hver dag, bilder , videoer, og alt annet som jeg skriver om på bloggen. Og den lille tiden har jeg gitt meg så mye.

Jeg har funnet ut at det å være en blogger som skriver om hverdagen sin hele tiden, ikke er meg. Jeg startet denne bloggen for å inspirere leserne mine, men helt siden jeg begynte har det bare blitt en blogg hvor jeg deler innlegg over hva jeg gjør, hva jeg spiser, hvor jeg er , og hvilke klær jeg liker å gå i. Jeg har funnet ut at dette ikke er meg. Jeg startet denne bloggen for å inspirere, og har nå funnet ut av hva min stil egentlig er. Hva som passer meg, og hvordan jeg vil fortsette på denne bloggen fremover.

Jeg kommer ikke til å hele tiden fortelle dere hvor jeg er, hvor jeg skal , hva jeg spiser og hvilke sminkeprodukter jeg bruker når jeg sminker meg. Jeg har funnet ut at jeg først og fremst vil inspirere dere. Det er jo egentlig hovedgrunnen til at jeg startet denne bloggen - men jeg følte at min blogg ble så lik alle andres. Jeg så ofte på hva andre skrev om , hvordan videoer andre bloggere lagde, og også hvordan bildene dems var. Jeg brukte ikke fantasien min til å finne min egen stil , fordi jeg hele tiden kopierte andres. Og den siste tiden har fått meg til å tenke grundig gjennom nettopp dette. Og selv om jeg egentlig aldri kommer til å finne ut av dette helt nøyaktig, føler jeg at jeg nå går i riktig retning.

Nå kommer jeg til å kjøre denne bloggen, som jeg burde gjort fra starten av. Og jeg håper jeg får til det jeg ønsker - nemlig å inspirere leserne mine på min måte. Og jeg håper dere vil fortsette å følge meg.

Likes

Comments

SWEATER / GANNI
SKIRT / GANNI

EVERYTHING GANNI

Hei bloggen! Håper dere har hatt en fin dag. Idag har jeg vært på jobben og gjort klart til åpent showroom vi snart skal holde de neste dagene. Vi har vasket, ryddet, og lagt ut mange nye skatter på salg. Jeg kjenner jeg er helt utslitt, jeg måtte dra tidlig inn til skolen idag for å kjøpe med bøker, som jeg fant ut at jeg trengte til en oppgave. Og best av alt så var jeg 5 minutter unna fra å rekke bussen hjem, men som jeg selvføflgelig ikke rakk, og endte opp med å være igjen i Oslo en time ekstra, haha. Typisk meg!

Likes

Comments

JACKET / ZARA
PANTS / ZARA
BAG / YSL

For en solrik dag! Vi har nettopp vært ute og tatt noen bilder av den nye jakken min , som jeg elsker. Fargerike jakker er noe av det fineste jeg vet om, og det pynter alltid opp ethvert antrekk. I tillegg føler jeg at denne er perfekt til jobben, og gullnappene er virkelig prikken over i-en!

Nå skal jeg snart lage en ny video av hudpleie produktene jeg bruker, og vise dere hvordan jeg bruker de. Nå har jeg ikke laget en video på kjempelenge, og på søndager har jeg alltid litt ekstra tid til overs. Blir den bra , rekker jeg kanskje å laste den opp ikveld. Ha en fin søndag ♥

Likes

Comments