DRESS / SAMSØE SAMSØE

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

TOP / EDUCE
SUNGLASSES / QUAY

Likes

Comments

Dette innlegget kommer egentlig mye senere enn planlagt, for dette ville jeg egentlig skrive om på bloggen mye tidligere. De siste dagene har jeg vært fraværende på bloggen, og under denne lille tiden har jeg tenkt masse. Jeg har tenkt over hva jeg vil med bloggen og hvordan jeg vil forbedre den fremover. Jeg har tenkt over alle innleggene jeg legger ut hver dag, bilder , videoer, og alt annet som jeg skriver om på bloggen. Og den lille tiden har jeg gitt meg så mye.

Jeg har funnet ut at det å være en blogger som skriver om hverdagen sin hele tiden, ikke er meg. Jeg startet denne bloggen for å inspirere leserne mine, men helt siden jeg begynte har det bare blitt en blogg hvor jeg deler innlegg over hva jeg gjør, hva jeg spiser, hvor jeg er , og hvilke klær jeg liker å gå i. Jeg har funnet ut at dette ikke er meg. Jeg startet denne bloggen for å inspirere, og har nå funnet ut av hva min stil egentlig er. Hva som passer meg, og hvordan jeg vil fortsette på denne bloggen fremover.

Jeg kommer ikke til å hele tiden fortelle dere hvor jeg er, hvor jeg skal , hva jeg spiser og hvilke sminkeprodukter jeg bruker når jeg sminker meg. Jeg har funnet ut at jeg først og fremst vil inspirere dere. Det er jo egentlig hovedgrunnen til at jeg startet denne bloggen - men jeg følte at min blogg ble så lik alle andres. Jeg så ofte på hva andre skrev om , hvordan videoer andre bloggere lagde, og også hvordan bildene dems var. Jeg brukte ikke fantasien min til å finne min egen stil , fordi jeg hele tiden kopierte andres. Og den siste tiden har fått meg til å tenke grundig gjennom nettopp dette. Og selv om jeg egentlig aldri kommer til å finne ut av dette helt nøyaktig, føler jeg at jeg nå går i riktig retning.

Nå kommer jeg til å kjøre denne bloggen, som jeg burde gjort fra starten av. Og jeg håper jeg får til det jeg ønsker - nemlig å inspirere leserne mine på min måte. Og jeg håper dere vil fortsette å følge meg.

Likes

Comments

SWEATER / GANNI
SKIRT / GANNI

EVERYTHING GANNI

Hei bloggen! Håper dere har hatt en fin dag. Idag har jeg vært på jobben og gjort klart til åpent showroom vi snart skal holde de neste dagene. Vi har vasket, ryddet, og lagt ut mange nye skatter på salg. Jeg kjenner jeg er helt utslitt, jeg måtte dra tidlig inn til skolen idag for å kjøpe med bøker, som jeg fant ut at jeg trengte til en oppgave. Og best av alt så var jeg 5 minutter unna fra å rekke bussen hjem, men som jeg selvføflgelig ikke rakk, og endte opp med å være igjen i Oslo en time ekstra, haha. Typisk meg!

Likes

Comments

JACKET / ZARA
PANTS / ZARA
BAG / YSL

For en solrik dag! Vi har nettopp vært ute og tatt noen bilder av den nye jakken min , som jeg elsker. Fargerike jakker er noe av det fineste jeg vet om, og det pynter alltid opp ethvert antrekk. I tillegg føler jeg at denne er perfekt til jobben, og gullnappene er virkelig prikken over i-en!

Nå skal jeg snart lage en ny video av hudpleie produktene jeg bruker, og vise dere hvordan jeg bruker de. Nå har jeg ikke laget en video på kjempelenge, og på søndager har jeg alltid litt ekstra tid til overs. Blir den bra , rekker jeg kanskje å laste den opp ikveld. Ha en fin søndag ♥

Likes

Comments

Disse yoghurtene er så gode!

Idag har vi vært på Enzo og tatt nye bilder til nettbutikken, og det har vi egentlig drevet med i hele dag. Det er grunnen til at denne updaten ble litt forsinket. Uansett, det var så gøy! Det har kommet inn så sinnsykt mye fint - som jeg gleder meg til å vise dere. Men, de blir publisert på Facebooksiden til Enzo først, så følg oss her.

Likes

Comments

Nå er jeg på vei ut døren og skal straks på jobb. De siste dagene har jeg jobbet en del , og ved siden av det jobbet med litt skole. Nå nærmer eksamenstiden seg igjen, og jeg har 4 eksamener foran meg. Kjenner jeg allerede gruer meg litt til de, økonomi har jeg aldri vært ekstremt flink på , og 2 av 4 eksamener omhandler en del økonomi, hjelp!

Er ikke dette smykkeskrinet fint? Jeg kjøpte det på parfymeriet her om dagen, med den fineste parfymen fra Balenciaga. Ååh, den lukter så godt - og glassflasken den kommer i er så fin. Kommer helt sikkert til å etterfylle den når den går tom, det er en så fin pyntegjenstand på sminkebordet mitt!

Nå må jeg skynde meg og få på noe sminke - vi skrives!

Likes

Comments

CLUB SANDWICH & SEX ME UP JUICE = LOVE!

Nå er det så lenge siden jeg hadde litt fri, og idag dro jeg en tur ned til sjølyst fordi jeg skulle i et møte. Etter møtet tok jeg meg en lang tur nedover gatene , kjøpte med verdens beste juice "Sex me up" , og club sandwich med kylling og avocado. Sjølystplass er så fin, og idag var det ekstra deilig å gå nedover gatene , for idag var det vår. Og endelig kan jeg gå med solbrillene mine igjen, haha. De er så kule!

Likes

Comments