God morgen fredag ♥ Nå er jeg klar for en ny dag på jobb! Igår var jeg så utrolig sliten, og sov ekstra lenge idag. Jeg har ikke sovet til 11 på en kjempegod stund, og egentlig hater jeg å sove bort dagen, haha!

Ville også vise dere denne parfymen jeg nettopp kjøpte på Zara, den lukter så godt, og dufter deilig bringebær! Ordentlig vårparfyme, og utrolig fin på skrivebordet. Dette skulle egentlig være en julegave, men ble min til slutt, haha! Er det sånn med dere også ? Når dere skal på julegavejakt, ender dere opp med ting til dere selv? Haha, det skjer ofte med meg! Nå må jeg komme meg på jobb, vi skrives!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Og dette er sånn jeg så ut idag! Etter enda en eksamen idag, er jeg sinnsykt utslitt, og skal slappe av resten av kvelden. Og imorgen skal jeg jobbe med en ny eksamen, haha! Likevel tok jeg meg en tur ned til byen idag, og kjøpte med noen skatter. Kremer, sminke, og et stort sminkesett! Elsker å kjøpe ny sminke! Ellers har jeg tenkt å ta en siste julegaveshopping , før jeg endelig er ferdig. YES!

Typiske eksamensdager....håret festet i en stor bun , kosete genser & rask sminke!

Likes

Comments

Nå har jeg lenge lett etter en varm, lang jakke jeg kan bruke på vinteren. Noen år tilbake var det veldig populært med Parajumper, og jeg husker at jeg også kjøpte meg en i olivengrønn. Og jeg elsket den - helt til vinteren kom,og jeg angret meg. Jeg angret meg fordi jeg alltid frøys i den, selv om jeg hadde på meg varme gensere under. Det var så skuffende, for nå hadde jeg liksom investert i dyr jakke som skulle holde meg varm utover vinteren.

Og nå har jeg endelig funnet en som virkelig er varm. Fleischer Couture jakkene med alpakka pels er så myke å ha på , og virkelig varme for en kald vintersesong. Disse jakkene er laget av 100% nylon og har en dunkvalitet på 90/10!

Dessuten er de kjempelekre! De er både figursydd og smal i modellen. Just how I like it!

Likes

Comments

Hei dere! Her kommer del 2 av bildene vi tok på lørdag. Denne kjolen er så lekker, og det var den jeg brukte på julebordet. Jeg er i en liten fase hvor nesten alt med velour er superfint! Velour sofa, kjole, jakke, og til og med topper! Syns også denne har en sinnsykt fin farge!

DRESS / ENZO.AS

Håper dere har hatt en fin helg, jeg har vært en tur innom jobben idag, trent og tatt noen bilder. Tiden har gått så fort, og nå er det plutselig mørkt ute igjen. Jeg føler jeg nesten ikke rekker noen ting lenger, og får alltid gjort så mye på sommeren når det er lyst nesten hele dagen. Uansett er det også deilig med mørke tider nå, for snart er det jul!

Nå kom jeg på at jeg må pakke inn gavene jeg kjøpte idag før lillesøster finner ut av hva jeg har kjøpt til henne. God mandag <3

Likes

Comments

Dagen igår gikk så fort! Jeg hadde en avtale med Olav Tryterud , og vi skulle ta noen bilder med forskjellige stylinger. På alle bildene har han stått for hår sminke, og foto. Dødsflink frisør! Dette er del 1 av bildene vil tok, fortell meg gjerne hva du synes i kommentarfeltet. Etter dette dro jeg på jobben, og senere, julebord på kvelden med alle Enzogirls! Det var så koselig å være sammen, samlet , bare oss.

Kjolen er forresten fra Enzo - er den ikke nydelig? Elsker paljetter!

MAKEUP OLAV TRYTERUD
HAIR OLAV TRYTERUD
DRESS ENZO

De andre bildene poster jeg imorgen, nå skal jeg rydde rommet mitt og pakke inn julegaver jeg kjøpte igår. Håper dere får en fin kveld!

Likes

Comments

Nå er det så utrolig lenge siden sist jeg kjøpte meg en veske, og her om dagen ble denne med meg hjem. Jeg jobber jo selvfølgelig rett over en veskebutikk, og kan hele tiden se inn i veskebutikken fra jobben min, haha! De har så mye fint, og sist jeg var på jobb så jeg denne. Har lenge ønsket en sort liten veske jeg kan ha med meg overalt, og denne er akkurat passe stor!

Det fineste ved den er jo at den er laget i skinn, og at jeg både kan ha den over armen og i hånda....

♥ ♥ ♥

Likes

Comments

 - GO FOR PINK - 

Hei dere! Nå er det en liten stund jeg kom hjem , og idag har jeg vært på jobb i hele dag. Åh, det har kommet inn så mye fint på jobben. Vi har fått inn noen julelys som lukter helt himmelsk, og jeg vet jeg lovet dere en konkurranse. Den kommer snart, så følg med på Facebooksiden min.

Dette er hvordan jeg så ut idag. Jeg føler nesten alle bildene jeg tar ute nå blir dårlige. Det er så grått vær, og så lite lys, dessuten blir det så fort mørkt ute.....og dere, hvor fin er ikke denne silketoppen? En slik en har jeg lett etter lenge, og endelig dukket den opp i Enzo. Må si jeg bare elsker armene. Denne er fin både til jobb og spesielle anledninger.
Nå skal jeg gjøre klart morgendagens tilbud på Enzo.as. Vi har julekalender i nettbutikken vår hver dag mot jul, og holder tilbud på ett merke hver dag. Etter dette skal jeg gjøre litt skole og legge meg så fort jeg er ferdig. Idag føler jeg meg helt utslitt, haha!

TOP / EDUCE

Likes

Comments

Her kommer en liten oversikt over alt jeg ønsker meg til jul, haha! Nå har jeg vært skikkelig flink til å spare penger de siste månedene, og nesten ikke kjøpt noen ting til meg selv. Jeg føler egentlig at jeg ikke trenger så mye mer. Dessuten bruker jeg alltid så mye penger på julegaver hvert år, og er kjempe glad i å gi gaver. Det er alltid så koselig, og julegaveshoppingen er den beste shoppingen!

Ny linse til olympus kamera - Jeg har lenge hatt lyst å lage vlogs til bloggen og Youtube, men speilrefleksen min er utrolig dårlig på å fokusere. Dessuten har jeg bare 45mm linse til Olympus kameraet mitt, og da er det jo umulig å filme, haha! M-Zuiko Digital ED 12-50 mm 1:3.5-6.3 har elektronisk standard zoomobjektiv og ekstremt rask høyhastighets AF. Perfekt til filming!

Sminke - Jeg elsker å sminke meg litt ekstra i helger, og andre dager jeg har fri. Ofte sitter jeg og ser på sminkevideoer på Youtube for å lære nye teknikker , og da går det alltid mye sminke. Dessuten trenger jeg nye sminkekoster, for de har jeg hatt en evighet nå, og er sinnsykt lei av å vaske de hele tiden haha.

Kjoler - Dere vet at kjoler er mitt favorittplagg , og jeg har så mange.....Jeg elsker å pynte meg!

Liten håndveske fra MK - Jeg har lenge hatt lyst på en liten håndveske med pelsdusk jeg kan ha småting i når jeg bare skal ta en rask tur til byen, og den nyeste kolleksjonen til Michael Kors er så fin!

Nå skal jeg ta en rask dusj, og planlegge morgendagen. Etter en lang og utrolig kjedelig eksamen idag, har jeg tenkt å ta meg fri fra alt som har med skole å gjøre imorgen. I hvert fall nesten da, håper dere får en fin kveld videre! ♥

Likes

Comments

TIGHTS / WE ARE FIT

Nå har jeg endelig fått yndlingstightsene mine i posten, og her kommer en av dem! Åh , de er så fine! Har lenge lett etter treningstøy med masse farger, og kult mønster. Det er så mye sort & grått på markedet, og farger er så mye finere! Jeg kommer til å poste flere treningsinnlegg fremover, for nå prøver jeg å komme i gang med treningen igjen, og det føles så godt! Uten trening føler jeg meg så slapp, og svak , egentlig, selvom det er rart å si. Og nå som jeg har startet igjen, føler jeg meg så mye mer opplagt!

Nå er jeg så klar for sengen, og for å slappe av etter en hektisk dag. Vi har hatt så mye å gjøre på jobben idag, og gjør klart til showroom på lørdag. Nå er det så lenge siden vi holdt åpent på en lørdag, så vi satser på masse folk! Håper dere har hatt en fin torsdag!

Likes

Comments

 - BACK - 

Hei dere! Åh , nå er det en liten stund siden sist. Hvordan går det med dere? Her går det bra, jeg har hatt det litt travelt i det siste, og prøvd å kombinere masse jobbing og skole. Første eksamen gikk greit, og nå er jeg klar for runde 2! Gleder meg til å bli ferdig, og kunne gjøre andre ting uten å ha dårlig samvittighet. For det er sånn jeg alltid føler det før en eksamen. Jeg burde egentlig lese, tenker jeg. Offf.......Uansett! Håper dere får en fin kveld videre, nå driver jeg og ser på julegaver på nettet, og det er så mye fint! Hvert år er jeg alltid tidlig ute med gaver, haha!

Likes

Comments