I samarbeid med Pure Skin Medical

Åh nå gleder jeg meg til å fjerne småhårene i ansiktet mitt imorgen, jeg har aldri tatt laser før, og håper resultatet blir bra. Behandlingen gjør jeg på Pure Skin Medical i Hønefoss, og flinke kosmetiske, sykepleier Kari Anne skal gjøre dette. Ettersom jeg har mørke små hår, må jeg sikkert ta denne behandlingen 4-5 ganger for å bli kvitt alt for godt, og nå sitter jeg fortsatt og tenker over om jeg skal fjerne "baby-hårene" ved hårfestet også. Hva tenker dere? De har alltid plaget meg, men jeg er så redd for at det ikke skal bli fint. Jeg tror jeg bare må ta den avgjørelsen imorgen, haha! Og best av alt blir å avslutte dagen med en ZO ansiktsbehandling, det har jeg ikke hatt på leeeeenge.

Her har dere antrekket fra idag. Det var så kaldt i byen idag, og da kunne jeg endelig bruke denne fine sauepelsjakken i dyp grønn. Åh, det er så godt med slike varme jakker! Og skjerfet er fra 7Days, forresten! Elsker dusker, og fargene er så fine ♥

Likes

Comments

Jeg har alltid irritert meg over alle hårene jeg har i ansiktet, de mange mange småhårene som synes kjempe godt. Det er kanskje sinnsykt teit å si, men jeg er kjempe flink til å redigere de bort i Photoshop. Jeg hater det. Det forteller kanskje hvor usikker de gjør meg, og jeg er så glad for å endelig snart fjerne de. Bildene under viser hvordan alt ser ut etter at jeg har vokset nesten hele ansiktet. Og ettersom hårene mine er mørke, synes de ekstra godt, og enda verre blir det når jeg sminker over. Føler at de mange mange hårene i ansiktet mitt, blir nesten grønne når jeg sminker over de, og uansett hvor mye sminke jeg bruker, synes det like godt , eller verre.

Snart skal jeg endelig ta en laserbehandling for å fjerne alle, for godt, og jeg håper resultatet blir bra. Nå har jeg ikke vokset på 3 uker, og idag har jeg barbert meg i ansiktet på alle områder jeg normalt vokser på. I panna, på sidene, og under nesa. Det føltes sinnsykt rart å barbere seg i ansiktet, jeg kunne aldri gjort det om jeg ikke skulle tatt en laserbehandling, for jeg vet at hårene som kommer igjen er 3 ganger verre enn resultatet før jeg barberte. Gleder meg til å vise dere hvordan det blir, og håper det blir bra.

Likes

Comments

Smoothie er det beste jeg vet, og idag startet jeg dagen med en jordbær og bingebær smoothie. Mine to favoritter. Ingenting er bedre enn å starte dagen med noe sunt og godt. Nå ligger jeg fortsatt i sengen, og leser det nyeste ELLE før jeg etter hvert drar på jobb. Idag skal jeg jobbe på Enzo, og nå er det en liten stund siden sist, så jeg gleder meg masse. Vi har salg på halve butikken, og da kan man alltid kjøpe med så mange fine skatter.

Når jeg blir superflink på å lage gode smoothier skal jeg gi dere oppskrifter her på bloggen, haha. I denne har jeg bare bringebær , jordbær, isbiter og melk. Og om du ikke tåler vanlig melk , akkurat som meg, kan du bruke Oatly havre melk med jordbær smak, det smaker akkurat som vanlig melk, og er kjempe sunt!

Likes

Comments

Endelig har jeg funnet en side som selger klær med min stil. Jeg kunne definitivt klikket hjem alle produktene, og den første til venstre er så fin. Selv om jeg ikke vet til hvilken anledning jeg kunne brukt den til , elsker jeg duskene, og den feminine rosa fargen.

Alle klærne er fra nettbutikken Stylekeepers , og best av alt - leverer til alle land!

Gleder meg masse til mine produkter kommer i posten, men nå venter en lang og god treningsøkt. Håper dere får en fortsatt fin kveld videre ♥

Likes

Comments

Noe jeg har lett lenge etter er store statementsmykker jeg kan pynte opp antrekkene mine med. Jeg husker en tid tilbake hvor det var sinnsykt populært, og alle hadde disse smykkene. Og jeg - hadde mange! Så kom perioden hvor det ble sykt ut igjen, og jeg endte opp med å gi bort alle mine, haha. I det siste har jeg lett etter slike igjen, og da jeg kom over disse fra 7DAYS , måtte de bare bli med meg hjem.

Disse er så fine, og pynter opp ett antrekk så mye. Elsker kombinasjonen av gull og fargerike perler!

Og dette!

Hva tenker dere? Fine ikke sant? Jeg har så mange kjoler jeg kan bruke disse til , og det blir så fint! Nå ønsker jeg meg noen i vårfarger. Friske, blå, grønne og rosatoner jeg kan bruke til alle kjolene mine, haha. Det hadde vært noe. Spring, here I come!

Likes

Comments

Jeg har lenge ønsket å bli flinkere til å lage Youtube videoer, og nå har jeg laget enda en video. Jeg lovte dere jo å lage en Room Tour video fra der jeg jobber, og den har jeg redigert på i hele natt for dere. Jeg kunne filmet så mye mer, selv om jeg syns videoen ble lang igjen, haha, men det er så mye å vise dere fra showrommet, og så mange detaljer! Jeg lar videoen fortelle resten, Enjoy!

Subscribe on my Youtube Channel @Hana Lamode Blog

Likes

Comments

Husker dere jeg lovte en konkurranse før jul? Den tiden var så hektisk, og jeg glemte det bort helt. Men nå kan jeg endelig starte en konkurranse igjen, og dere vinne de søteste produktene fra MOR Cosmetics. En hand & body wash , og ett duftlys på krukke (høyre for bildet). Er de ikke fine? De er så dekorative, og når duftlyset går tomt kan man bruke det som ett smykkeskrin! Det kommer i hvert fall jeg til å gjøre.

Dette er det du trenger å gjøre for å være med i konkurransen.
1. Legg igjen en kommentar i innlegget på Facebook HER
2. Lik Facebooksiden min HER

Og da er du med! Jeg kommer til å trekke en vinner 14 dager senere, og jeg kommer også til å sende deg pakken om du vinner, helt gratis. Håper du vil delta, disse er så fine ♥

Likes

Comments

Hei bloggen! Dette innlegget blir kjapt, for nå begynner jeg på jobb om 10 min. Idag har jeg vært innom det norske merket 7 DAYS som selger unike og moderne smykker, skjerf og vesker. Jeg var så heldig og fikk lov til å dra innom de idag, og sjekke ut kolleksjonen deres, og nå gleder jeg meg skikkelig til å vise dere alt det fine de har.

Dette er ikke den nyeste kolleksjonen, men se så mye fint! Elsker detaljer....

......Og dette skjerfet i skinn ♥

- Mini bags -  

Nå må jeg løpe, vi skrives senere!

Likes

Comments

Hei fininger! Har dere fått sett på videoen jeg la ut? Haha, gleder meg til å virkelig komme ordentlig i gang med filmingen så videoene blir enda bedre, og kanskje ikke like lange. Jeg driver også og leter etter inspirasjon på Youtube over hva jeg kan lage videoer om, og tenker egentlig å lage flere vlogs. Bare snakk ut om alt og ingenting, til kamera. Hva tenker dere om det?

Uansett, Idag har vi tatt nye bilder ute, og det passet perfekt å bruke den nye jakken jeg kjøpte i Göteborg. Er den ikke fin? Nå har jeg to, en i blå , og en i lilla, og jeg bare elsker de! De gjør så mye med ett antrekk, og i tilegg er de så varme. Denne kjøpte jeg på Chelsea, og sitter faktisk og tenker over om jeg vil ha en til. Hmm, kanskje i en knæsj oransje farge? Yes please!

Jakke / Chelsea
Bukse / Bikbok
Veske / Louis Vuitton

Feather jackets 

Likes

Comments

Jeg har sittet oppe i hele natt og redigert på videoen til dere, og her kommer den. Fortsatt sliter jeg med å kutte ned på videoene, haha, de blir alltid så lange. Jeg tror jeg bare snakker altfor mye hver gang, men jeg føler meg mer sikker nå enn tidligere til å snakke foran kameraer. Selv om jeg enda ikke er helt kvitt "ehhm" som jeg sier ofte i videoene mine, er det ikke like mye av det nå, haha. Vel, nå kommer dere sikkert til å irritere dere over det i hele videoen, fordi jeg fortalte dere det nå.....NJOY!

Subscribe to my youtube channel  Hana Lamode Blog ​​♥

Likes

Comments