Nu är jag äntligen på plats i Bali och om bara 2 timmar är jag framme hos mitt hjärta, lyckosvallen som börjar komma nu har slutat med lite för mycket lyckotårar på golvet på flygplatsen, satan vad fint livet är.
Och när vi ändå snackar om fint, detta land är ju helt magiskt fint,
och det luktar så gott överallt och alla är så himla gulliga. Top notch!

Flyget har iallafall gått bra, trots den långa tiden.. Träffat en massa trevliga medresenärer som försökt lära mig prata kinesiska och skriva på arabiska, det har kanske inte gått så bra, men kul har det iallafall varit!

Men nu vill jag bara vara framme nångång, det är iallafall inte så lång tid kvar, så det känns ändå skönt. Och det ska bli så himla kul att få träffa alla fina vänner igen, har saknat alla så himla mycket!

Har iallafall redan börjat hugga in på den indonesiska maten, so far so good. Men nöjd är jag inte förrän jag fått min vegocurry på seamonkees i gerupok, så det blir nog en mopedtur dit imorgonbitti. Idag ska jag nog bara försöka ta det lugnt och kramas så mycket som möjligt med allihop, resten får vi ta imorn!

Och nu ropade dom ut min gate, så det är väll dags att börja springa.. Men nu vet ni iallafall att jag lever, ha det så bra där hemma så uppdaterar jag när jag får tid/hittar internet!

Kram

Likes

Comments

Nu är dagen som jag väntat på så länge äntligen här och snart är jag hemma i mitt paradis igen. Eller ja snart och snart, ett dygns flygande hit och dit ska jag ju ta mig igenom först och främst, men sen så! Om ca 30 timmar är jag iallafall hemma hos min kärlek igen, efter ett helt halvår utan honom, och det känns så himla himla bra.

Dock känns det samtidigt tungt att lämna alla där hemma, min fina mamma och pappa, världens finaste vänner och mina underbara djur.. Men vi syns ju igen om inte allt för lång tid så det känns ändå bra, än så länge iaf. Men jag skulle ljuga om jag sa att det inte tog emot att gå in igenom gaten och se mamma, Julia och Jonas stå kvar utanför.
Så just nu är känslorna rätt blandade, men mest är jag nog exalterad och nervös som fan över att kliva på fel plan.. Men vi håller tummarna, också uppdaterar jag lite senare om jag överlever flyget! 

Hejdå Sverige, du har aldrig varit mitt land!

Kram

Likes

Comments