Nyeste indlæg

LLA COPENHAGEN

Fashion

" Sponsoreret + Rabatkode længere nede! På LLA COPENHAGENs hjemmeside, kan du finde de flotteste accessories i ægte læder! Har for nylig mod…"

A week in Liverpool

" Hey og velkommen tilbage Sidste måned tog jeg på studietur med min klasse til Liverpool, hvilket selvfølgelig også har bragt en masse bill…"

Følelsen af at miste overblikket

Lifestyle

" Vi har alle har stået her. Her hvor man mister overblikket fra alt og alle. Her hvor man ikke kan finde ud af, hvordan man kunne komme så …"

Winter Outfit Ideas

Fashion

" Hey loves, velkommen tilbage til bloggen og til endnu et indlæg, med inspiration til de kolde dage, vi går i møde. Not a fan of winter btw…"

The Summer Of 2017

Lifestyle

" En masse farver, en masse sol og en hel' masse glæde. Endnu en ubeskrivelig smuk og fantastisk rejse ned til mine rødder... Marokko I mine…"

How To Style A Fall Jacket #3

Fashion

" Finer occasions Sidst men ikke mindst... Stylingen af den sidste jakke. Her har jeg valgt at sammensætte jakken med et sæt, som jeg person…"

How To Style A Fall Jacket #2

Fashion

" Outfit 1 - fest outfit Outfit 2 - hverdags outfit Vi starter ud med to styles af min yndlingsjakke, fra collagen... Nemlig den hvide. Jeg …"

How To Style A Fall Jacket #1

Fashion

" Jacket / Blouse / Pants / Bag / Watch / Earrings / Shoes Velkommen til første indlæg af hvordan man styler en af de tre "fall jackets", so…"

3 Fall Jackets

Fashion

" 1. Pale Pink Jacket / 2. White Jacket / 3. Black Jacket 3 jakker som jeg på ingen måde ville have noget imod at have hængende inde i mit s…"

I Dream To Wear #2

Fashion

" Hey girls and boys. I dag, drømmer jeg om at iføre mit dette outfit. Collagen har jeg selv lavet og har derfor bevidst valgt, at have mang…"

Sunrise, Morning Walks And Quiet Surroundings

Lifestyle

" Højt humør, solrige morgener og smukke gåture, langs stranden. I mine øjne, er det den bedste måde at starte sine feriedage ud på. Mine da…"

Summer Trend: Flower Print

Fashion

" Hey hey, og velkommen tilbage! Som vi nok allesammen har lagt mærke til ved dette års sommer trends er, at forskellige 'pieces' med blomst…"

Fashion

Sponsoreret + Rabatkode længere nede! På LLA COPENHAGENs hjemmeside, kan du finde de flotteste accessories i ægte læder! Har for nylig modtaget dette sindsygt flotte cover derfra og jeg er allerede vild med det... Så hvis du ønsker at forkæle en pe…

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey og velkommen tilbage Sidste måned tog jeg på studietur med min klasse til Liverpool, hvilket selvfølgelig også har bragt en masse billeder med tilbage til Danmark. Her kommer et lille recap af turen, enjoy Love, Hanae

Likes

Comments

Lifestyle

Vi har alle har stået her. Her hvor man mister overblikket fra alt og alle. Her hvor man ikke kan finde ud af, hvordan man kunne komme så langt ud. Her hvor man kigger tilbage og undrer sig over, hvordan man ikke kunne se hvad der gik galt... Hvad …
  • Posted i: Lifestyle

Likes

Comments

Fashion

Hey loves, velkommen tilbage til bloggen og til endnu et indlæg, med inspiration til de kolde dage, vi går i møde. Not a fan of winter btw! Jeg har i dag sat tre outfits sammen, som i mine øjne er perfekte til overgangen fra efterår til vinter. De …

Likes

Comments

Lifestyle

En masse farver, en masse sol og en hel' masse glæde. Endnu en ubeskrivelig smuk og fantastisk rejse ned til mine rødder... Marokko I mine øjne, er det de små ting, der er med til at danne den perfekte 'sommerferie'. Med alle gode restauranter, sho…
  • Posted i: Lifestyle

Likes

Comments

Fashion

Finer occasions Sidst men ikke mindst... Stylingen af den sidste jakke. Her har jeg valgt at sammensætte jakken med et sæt, som jeg personligt er VILD med! Dette outfit er hvordan jeg ser mit fremtidige jeg, dukke op til specielle lejligheder i. Må…

Likes

Comments

Fashion

Outfit 1 - fest outfit Outfit 2 - hverdags outfit Vi starter ud med to styles af min yndlingsjakke, fra collagen... Nemlig den hvide. Jeg har her, valgt at lave to collager med jakken, da jeg havde to ideer, til hvordan jeg ville style den i mit ho…

Likes

Comments

Fashion

Contains affiliate links
Jacket / Blouse / Pants / Bag / Watch / Earrings / Shoes Velkommen til første indlæg af hvordan man styler en af de tre "fall jackets", som jeg skrev et indlæg om. Jeg har valgt at ligge ud med den 'pale pink' jakke, som er den typiske stil og farv…

Likes

Comments