vardag

Hej mina underbara 💕
Hur har eran dag varit?
Min dag började rätt tidigt idag, idag har jag varit i skolan där jag ska fortsätta. Det är 30 min ifrån mitt hus ditt . Tänk att jag ska gå ditt varje dag 😱 dör 100 gånger när jag tänker på de! Nä men de får mig att kämpa för mitt KÖRKORT! Idag när jag gick den långa vägen ditt så tänkte ja " nää du Hanady du måste satsa nu på körkort så jag får de gjort. Slipper gå 30 min varje dag!

Ska till körskolan imorgon. Jag hade tänkt gå ditt på min födelsedag den 20:e men de kommer va på en söndag och då har dem säkert stängt. Vad jag fick höra idag är att de finns många köar. Men oavsett måste jag klara.

Någon av er som vet hur man kan plugga till teori på bästa sätt ? Skulle verkligen uppskatta det 😍

Tänkte lägga upp en bild på mina favorit sallader. Det är tabbouleh som dem flesta känner till. Sen finns de fatoush sol består av olika typer av grönsaker och rostad bröd. Jätte gott 😋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

vardag

Hej mina läsare! 💕
Fick en fråga för någon dag sen via mail och då skrev en till mig...
"Varför har du mycket emoji på din blogg"

Lite tveksam fråga va de faktisk men jag tycker om när texten ser annorlunda ut med dem små symbolerna. Tänk en lång lång text utan någonting 😱 hade inte klarat av att ens kolla på texten. (Hahahah) varför ska man inte dela med sig av emoji när man kan ? 🤔 älskar emoji och nu när jag har uppdaterat mobilen har vissa emoji ändrats och ser roliga ut.

Tänkte köra så här med denna blogg inlägg ....
kommentera vilken är din favorit emoji och vilken är ICE . Jag börjar

Älskar dessa 😍🤣😂😱🙈👊🏻 och använder dem rätt mycket!

Men dem är jag lite sådär på förstår mig inte riktigt på när folk skickar de till mig 😝😤🤥

Nu är de er tur kom igen bomba med
kommentarer 😍💕

Likes

Comments

vardag

Ja tiden håller på att rulla fram som vanligt. Redan första Augusti.🤣 Shittt kommer alltid ihåg att I Augusti månad så såg jag så mycket fram emot skolan. Sa alltid "detta år kommer jag göra mitt bästa"
Nu säger jag inte de mer utan ser fram emot att börja I den nya skolan den 28:e . De låter sent men hellre sent än aldrig!
Detta år har man knappt känt sommar känslan. En dag är de sol och sen är de regn i typ 3 dagar. Fattar inte att sommaren är slut när den inte ens ha börjat ?! :/
Hur som helst jag ser fram emot att jag fyller år snart. Bara 19 dagar kvar. Det låter roligt att man fyller år men inte att man blir äldre 🙈 tänk att jag ska bli 20 😨 #vuxenlivet!!

Annars hur är de med er , ser ni fram emot att skola startar snart ?

Likes

Comments

vardag, Jobb

Heeeej mina älskade läsare!
Förr bloggade jag mycket och nu har de inte blivit bloggande på länge. Jag vill dela med mig av en positiv nyhet.
Jag hör sökt vidare för att läsa andra kurser och jag kom in 🙈 ( so Happy )
Jag har varit i kontakt med skolan och börjar den 28/8. Jag älskar att plugga och känns väldigt tomt att ha gått 3 år i gymnasiet och då är de tomt efter . Alltså ni vet denna rutin vakna på morgonen fixa sig hinna till bussen. ( Gud jag kommer ihåg nu att jag nästan aldrig kom i tid till skolan. (Minnen) om jag kunde ta tillbaka en fjärdedel av tiden som har gått hade jag gjort de.

Jag tog studenten och livet lyste och lekte. Jag har fortfarande mitt jobb som tolk och de är då och då. För några veckor sedan började jag sakna mina klasskompisar började kolla på bilder saknar egentligen allt i skolan.
Innan vaknade jag och så fort jag såg att klockan var mycket sprang jag upp och fixade mig, nu ser jag hur mycket klockan är men vägrar att gå upp. Jag känner att jag orkar med inget känner att kroppen har bara blivit så slapp. Lite semester hade aldrig varit fel. Men jag tänker på allt annat . Mitt körkort , pluggande och ekonmin. Nu har allting förändrats. Ni som inte tagit studenten kommer veta i framtiden va jag menar och ni som har tagit studenten förstår hur jobbigt de har blivit .( inte för alla)
Jag vet inte om jag ska ta semester och typ vara borta ifrån allt eller fortsätta trots att min kropp ej orkar mer.

Likes

Comments

Älskar dessa maträtter. Bakad potatis med räckor är för gott. Har tagit bilder för maten hjälper mig när jag är ledsen, finns inget bättre än mat

Likes

Comments

vardag

Idag är det ingen vanlig dag för oss där hemma. Hela dagen har varit super sen morgon till kväll. Som ni vet så har vi muslimer haft vår fastemånad (Ramadan) vilket betyder att vi inte får äta från solens uppgång till solens nedgång. Detta har varit i 1 månad. Äntligen kom vår Eid sol då är en utav våra bästa högtider. Vår Eid kan man jämföra med jul för de finns mycket likheter.

På morgonen vaknade jag och då är mer än trevligt att hälsa på alla hemma. Jag hälsade på mina syskon och mamma/pappa. Efter man hälsar då ska man fixa sig. Helst ska allting vara nytt asså nya kläder , smycken osv. Allt ska vara fixad från topp till tå. Jag hade mörka jeans med en svart fluffig tröja + en jeans jacka.

Dagen började redan vid 10.00 tiden. Jag gick med min mormor till olika affärer för att kolla på smycken. Jag köpte örhängen , halsband och massa smink. ( älskar smink)

När vi kom hem så skulle vi grilla och vi började förbereda. På en sådan högtid ska man samlas med hela familjen/släkten för då är de roligare. Min farbror och farmor kom och vi grillade. Grillningen är huvudsaken när de gäller Eid.

Jag åt så mycket idag. Åt hela tiden och drack sjukt mycket vatten. Efter grillningen var jag helt slut för har inte sovit hela natten. De känns så skönt att sitta och planera hur man ska fira sin högtid. Nu första dagen var med familjen kanske nästa dag de blir med kompisar. Detta firas i 3 dagar.

Efter att vi hade ätit så gav familjen oss pengar. För detta är kulturellt. Man ger pengar/presenter. Asså sånt som man önskar sig. I vanliga fall är de pengar. Sen fortsätter msn dagen. Imorgon kommer jag jobba men det blir säkert något gott ute på någon café.

Vill bara dela med mig av kvällsmaten som jag åt för en stund sen.
Ifall ni har några frågor så är de bara att fråga på😍
Ha dett gott
🌸Krammmm 🌸

Likes

Comments

Jobb, studenten , vardag

Tjenare... nu har de gått några dagar sedan jag tog studenten. Allt har blivit annorlunda men på ett bra sätt! Jag trodde att jag skulle vara ensam (arbetslös) men NEJ. Jag mår mycket bättre än vad jag trodde. Jag jobbar nu som telefontolk och de går hur bra som helst. Detta jobbet är bra och har velat jobba som de länge.

Jag kommer jobba igen på ett LSS boende men inte på samma ställe. Det känns jätteskönt för mig att vara upptagen på min fritid. Jag vet att jag kommer börja nu nästa vecka med mitt andra jobb och är så glad att jag inte kommer känna tomhet som jag hatar.

Jag har bestämt mig att jag ska söka till trafikskolan då jag fyller 20. Jag ska ditt samma dag .😍 jag blir 20 den 20:e augusti och längtar för har planerat och hoppas på de bästa. Jag kommer börja köra med en privatperson. Nu känner jag inte henne men vi kommer lära känna varan. Har haft problem när de gäller övningsköra har inte hittat någon. Kan inte köra med pappa för han jobbar. Men jag hoppas på de bästa. Men jag har börjat lära mig vägmärken.

En sak till vill jag dela med mig. Jag kommer flytta med min familj. Jag hatar att flytta för har flyttat för mycket i mitt liv. Men vi trivs inte i vårt hus så vi kommer kolla på hus tisdag nästa vecka.
Jag ville dela med mig och jag hoppas ni har de bra.

Får inte mer kommenterar av er som förr ni får gärna kommentera. För er som tog körkortet hur lärde ni er teorin på bästa sätt? Lite tips!!

Ta hand om er 💕💕💕

Likes

Comments

studenten

Sorrrrrry......! Nu har vuxenlivet börjat! Jag tig studenten den 16:e juni , den dagen var verkligen inte en vanlig dag för min lilla prins fyllde år. 😍 min lille bror blev 6 år och jag tig studenten. Jag ville göra en fest men det passat verkligen inte nu. Vår ramadan har inte tagit slut än så vi fastar fortfarande.

Studenten är något stort större än de man kan tänka sig. Min dag började kl 7 och egentligen skulle den börja tidigare men jag sov inte alls. Jag var uppe hela natten i somnade vid 5 på morgonen. (Jobbigt vet) hela natten tänkte jag på framtiden och vad jag skulle göra efter skolan. Mina tårar ran och dem rinner än idag.

Jag ville inte vara med på min utspark i skolan men det är något jag inte ångrar alls. Dagen kommer jag alltid att komma ihåg. Jag tog många video men inte mkt bilder. Min utspark var kl 13.03 det var soligt när vi kom ut men efter ett tag blev de regn kaos.

Nu ser jag fram emot nya saker i mitt liv. Jag har börjat jobba. Och har bestämt att ja ska börja med mitt körkort efter sommaren. Det är också så att vi ska flytta min mamma ska kolla på hus nästa vecka på måndag jag hoppas de blir bra. Vill ha större rum.
Här är bilder ifrån studenten 🎉🎉 ta hand om er🌸

Likes

Comments

studenten

Nu har dagen redan kommit. Kan inte sova av glädje och oro. Jag tycker bara de är så jobbigt att gå ut från dörren bland 1000 människor. Men det är en fin känsla. Jag mådde dåligt och grät för de känns skrämmande att ta studenten. Känns konstigt att bara bli av med en rutin i livet. Jag ska sol sagt läsa vidare men det är fortfarande inte samma sak. Vuxenlivet är här.

Jag kommer ihåg när jag var liten så såg jag alltid fram. Jag ville bli stor och ville ha jobb men de var säkert bara en dröm för nu är de helt tvärtom. Nu ska man börja ta ANSVAR för allt. Jobbigt är de redan nu. Men jag mår bättre än innan för har fått 2 jobb.

Nu tänker jag positivare när jag mår dåligt. Jag tänker och har mina planer. Jag ska jobba hela sommaren. Sen ska jag ta körkortet. Jg har sökt till komvux men som sagt får svar i mitten av sommaren om jag kommer in. Där kommer jag läsa distans mina 2 kurser för att sen fortsätta på universitet.
Jag måste bara fråga har någon läst på distans ?

Kl ska snart bli 04.00 är inte alls trött bara nervös glad och allt möjligt. Känslorna ändras på sekunder så kan inte beskriva hur jag känner mig alls . Men bilder kommer jag lägga upp imorgon. Ni som har mig på snap kommer se mycket för lägger allt där.
Ha det gott och ta hand om er.
💕Kraaaaaam💕

Likes

Comments

Heellllllllllllllloooooooyyyyy
Nu var de verkligen ett tag sedan jag bloggade. Om 5 dagar tar jag studenten. Känslorna har ändrats sen sist jag skrev. Jag längtar och samtidigt inte. Men det är fina känslor. Jag har fått jobb och har jobbat idag. Känns jätteskönt att jobba fast man sitter hemma. Jag jobbar nu som telefontolk och imorgon har jag intervju ska jobba med LSS jag hoppas de funkar.

Min studenten klänning har jag ändrat. Jag kunde inte ha den för har gått ner i vikt. Men nu har jag tagit en och är osäker men jag gillar den. Det är en spets lång klänning sjukt snygg. Säg vad ni tycker i kommentaren. Alla säger olika till mig.

Annars hur har ni haft de? Hur kommer er sommarlov att se ut ?

❤️Krammmmmm ❤️

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw