Mode, TIPS, make up

Hey bloggen!

Velkommen tilbage til endnu et opslag! Åh gud hvor jeg er træt af at undskylde hver gang jeg ikke har lavet et opslag i noget tid ahah, men der kommer skam endnu en undskyldning. Som sagt går jeg igennem en masse, og kan godt mærke der er en masse personlige udviklinger i mit liv, lige nu. Men jeg prøver at komme med så mange opslag som jeg kan.

Jeg håber jeg kommer til at være mere aktiv efter ferien, med en masse blog-indlæg omkring efterskole osv. både til dig der skal på efterskole og dig der vil følge min udvikling og hvordan det generelt går der.

Som du kan se på overskriften er dette et opslag, hvor jeg viser de produkter jeg bruger til hverdag, når jeg orker at gøre noget ud af mig selv. Haha, vi har alle de lidt dovne dage ;)

Jeg har kun valgt at vise produkterne, her i starten. Men hvis i også vil have et opslag med børster osv, siger i bare til ;)

Billedet ovenover er hvordan make-uppen gerne skulle være med de to foundations blandet sammen, der kommer et billede længst nede, kun med Chanel foundationen :))


Jeg bruger en lidt sjov ting som primer, jeg bruger en after shave for mænd, da den for mig er god til at vække huden og fjerne det røde i huden.

Her efter starter jeg med at blande to foundations sådan jeg får en brunere glød, i sær fordi det er sommer og det altid er lækkert med en brun glød.

Foundationen fra MAC ser MEGET brun ud, hvilket det ikke er nogen hemmelighed at den er. Men det jeg gør er at blande den lidt lysere foundation med en lille bitte smule af den mørke, hvilket jeg synes giver en bedre glød, og jeg har ikke set en foundation i den farve, jeg får ud af de to farver. Så for mig skaber de to foundationer den perfekte balance til mit ansigt.

ChANEL FOUNDATION - PERFECTION LUMIÉRE - FARVEN: 30 BEIGE SPF 10 TIL 370,-

MAC FOUNDATION - PRO LONGWEAR - FARVEN: NW47 SPF 10 til 260,-

(TRYK PÅ PRODUKT BESKRIVELSEN LIGE OVENFOR FOR DIREKTE LINK TIL KØB)

Efter foundation bruger jeg concealer under øjnene og til at dække nogle resterende urenheder. - Den her concealer ligger på den billigere side, da den ærligtalt holder så godt og for mig er det vigtigste for mig at have en concealer som kan dække ordentligt, uden at bruge halvdelen af bøtten.

MAYBELINE CONCEALER - FIT ME - FARVE: 20- 69,95

(TRYK PÅ PRODUKT BESKRIVELSEN LIGE OVENFOR FOR DIREKTE LINK TIL KØB)

Efter selve ansigts-delen er klaret, contour jeg mit ansigt men det er ikke altid, for vi vil jo heller ikke ligne en kage vel;) - Jeg bruger enten bronzeren fra NYX paletten ellers bruger jeg en normal bronzer, for Nyx bronzer i paletten akn godt være lidt skarp.

NYX HIGHLIGHT AND CONTOUR PALETTE - 199,95,-

(TRYK PÅ PRODUKT BESKRIVELSEN LIGE OVENFOR FOR DIREKTE LINK TIL KØB)

Highlight skal der selvfølgelig også til! DAMMNNN THAT HIGHLIGHTER GURRLL!

Den kan alle piger jo godt lide at høre, og det kan jeg garantere dig for at du vil høre med den her highlighter!

SLEEK HIGHLIGHTING PALETTE - PLATINUM, ROYAL GOLD, RENAISSANCE GOLD, ANTIQUE BRONZE - 119 ,-

(TRYK PÅ PRODUKT BESKRIVELSEN LIGE OVENFOR FOR DIREKTE LINK TIL KØB)

''Dine øjenbryn er on fleek!!'' Gud hvor gør det en glad når man får det af vide, og man faktisk har gjort noget ud af sine bryn! Til mine bryn bruger jeg Anastacia's dipbrow og maybelines brow-gel, som virkelig kan gøre en forskel! Husk dog nu at købe dem i den rigtige farve og se et par make-up toturials, for de laver ikke sig selv ;)) ellers så prøv dig frem! :)

MAYBELINE - BROWDRAMA TRANSPARENT - 79,-

ANASTACIA BEVERLY HILLS - DIPBROW POMADE - CHOCOLATE - 229,-

(TRYK PÅ PRODUKT BESKRIVELSEN LIGE OVENFOR FOR DIREKTE LINK TIL KØB)

Jeg trænger til en ny, men sidst men ikke mindst min elskede fix+ fra MAC som et finish til mit ansigt.

MAC - FIX+ - 155.-

(TRYK PÅ PRODUKT BESKRIVELSEN LIGE OVENFOR FOR DIREKTE LINK TIL KØB)

Make up kun med lys foundation og contour

Som sagt, så er det første billede i opslaget et billede hvor jeg har begge foundationer på, hvor jeg gerne skulle se brunere ud, hvor dette billede lige ovenover teksten kun er med den lyse :) - men nu er det jo forskelligt fra person til person!

Husk at like eller følge min blog hvis du godt kunne lide det her opslag ;) - jeg har tænkt mig/har skrevet til et par firmaer til en masse giveaways og reviews af produkter :) - hvilket jeg håber i vil støtte op omkring ;)

Tak fordi du læste med!


1000x knus, Hanaa

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Træning

Hey Bloggen!

Så er jeg tilbage, med mit første opslag omhandlende mad. Når man træner, kan det godt være svært at vide hvad man skal spise, enten før eller efter... Hvor dette ville være perfekt efter min smag.

SUND MILKSHAKE/SMOOTHIE

HER SKAL DU KUN BRUGE EFTERFØLGENDE:

- NATURLI' - COCAO SOYADRIK
- 2 BANANER
- EN SMULE FRUGT FRA EN POSE EKSOTISK FROSSEN FRUGT

OGSÅ ER DU GOOD TO GO! DEN ER SÅ GOD! <33

Du skal også bare bruge en omgang skyr, med pyntning af frivillig årsag. og en skål meloner eller andet, det er et lækkert og let måltid :)))

1000x møs, Hanaa

Likes

Comments

Træning

Hey bloggen!


Jeg tænkte jeg ville starte med at lave nogle blogindlæg i relation til træning og motivation, da det snart er sommer og vi alle vil have den drømme sommer krop.

Jeg har altid trænet og givet et udtryk for at jeg elsker at træne, men jeg ender altid med at spise usundt efter. Jeg har læst mange bøger omkring fitness, og haft flere forløb hvor nogen der er godt vidende inde for det emne har fortalt om det. Jeg tager træning ret seriøst, men det skelner meget med hvornår jeg gider at træne. Men jeg besluttede i søndags at jeg ville starte med et fast trænings program, som vil skelne jo mere ugerne går.

Træning har faktisk slet ikke noget at gøre med kroppen; eller jo det har det jo selvfølgelig. Men i princippet kan du træne i flere timer hvor du selvfølgelig også har spist og sådan; men det hele handler faktisk om din tankegang.

Din tankegang til træningen... Træner du for at få en bedre selvtillid? Træner du for ikke at tage alt for meget på? Eller træner du bare , for at få noget ud af livet? Motivationen til træningen, er det som gælder, for man kan sagtens tage i fitness-centeret og træne sådan lidt on-and-off, hvor man måske ender med at komme ud af centeret med en negativ og knapt så god følelse.

Jeg ville sige, at hvis du tager ud af fitness-centeret med en positiv følelse, er det sådan du burde at have det hver gang. Hvis du tænker du ikke orker det en dag eller to, så er det helt fint. Man må sagtens tage nogle pauser en gang i mellem, man skal bare huske at have en balance i det hele.

Det er faktisk sagt at dem som er i 'dårligst form' faktisk har lettest ved at træne, for de har mere at give sig til. Dem som er lidt slankere i det, fra naturens-side ville nok ikke finde det særlig motiverende, de ville nok bare tænke ''Jeg er jo allerede tynd, så hvorfor skal jeg så træne?'' Men træning er også med til at styrke din koncentrationsevne og med til at styrke og sætte gang i mange hormoner. Man bliver også generelt gladere af at træne, så det hjælper både fysisk og psykisk.

Jeg har tænkt mig at kører et program, nu hvor min håndboldsæson er slut. Så jeg vil tage mig til at træne hver dag, med et bestemt program, hver uge. For man skal huske at træne til hvad man kan holde til, og ikke at overbelaste sig selv.

UGE 1:

MAVEØVELSER

50 KNEE-TO-ELBOW CRUNCHES

50 FLUTTER KICKS

50 SCISSORS

50 HUNDREDS

50 SITTING TWISTS

50 SIT-UPS (MAVEBØJNINGER)

BEN ØVELSER

50 SQUATS

140 SEK WALLSIT

50 CALF RAISES

100 VEJRMØLLER

40-50 SUMO SQUATS

50 LEG RAISES

50 LUNGES

60 SEK PLANKE

45 SEK SIDEPLANKE PÅ HVER SIDE

30 SEK RYGPLANKE

CARDIO:

10 MIN LØB PÅ 10.5 - SIDSTE MINUT LØBES I FULD SPURT PÅ 15.5

øvelserne kan googles, hvis du ikke ved hvad det er for nogle.

- Hvis det efterspørges, så skal jeg nok lave et opslag hvor jeg viser sådan forholdsvist hvordan øvelserne udføres på billeder.

Du kan sagtens starte ud roligere i den første uge, men sådan vil jeg bare træne, hvor at jeg fordobler det (og) eller finder nogle nye hårdere øvelser. De overordnet øvelser er de øvelser jeg skal have gjort, ellers laver jeg de resterende øvelser ud fra det, jeg føler for den dag.

Likes

Comments

Mode

Hey bloggen!

Længe siden! Jeg har haft travlt med nogle personlige sager, men håber på at kunne hjælpe nogle af jer der måske skal til galla her for nylig, da jeg selv næsten lige har været til det.

Det var røvhyggeligt, og da jeg ikke er begyndt at 'feste' endnu var det noget af en oplevelse! Massere af energi og sprut!

Nå men, håber i vil kunne lide de små outfits jeg har sat sammen, og at det har været med til at inspirere nogle af jer til nogle lidt finere outfits. Næsten alle produkter koster hver under 350,- så de er nogenlunde overskuelige prismæssigt.

- hvis i kunne tænke jer et outfit opslag, samt hvordan min aften gik så skriver i bare!

OUTFIT 1:

KJOLE: 325,- / https://nelly.com/uk/womens-fashion/

ØRERINGE: 230,- / https://www.berricle.com/sterling-silver-925-cz-solitaire-stud-earrings-e445.htm

HØJHÆLE: 280 ,- / http://www.gojane.com/119388.html?SIZE=10&id=119388-mauve

HALSKÆDE: 170,- / https://www.macys.com/shop/product/thalia-sodi-rose-gold-tone-pink-crystal-statement-necklace-only-at-macys?ID=4325359


OUTFIT 2:

KJOLE: 200,- / https://us.wearall.com/sally-wrapover-choker-bodycon-dress

HØJHÆLE: 320,- / https://impavidgirl.com/collections/pumps/products/jojocat-sandal-heels-strap-white-red-black-vegan-leather-spring-2017?variant=40204744583

ØRERINGE: 50 ,- / http://shop.weekday.com/se/Womens_shop/Jewellery/Steel_Hoops/10873262-10571186.1#c-47958#Rel?PC=

ARMBÅND: 105,- / http://www.polyvore.com/silver_rhine_memory_wire_cuff/thing?context_id=219227941&context_type=collection&id=203082493


OUTFIT 3:

KJOLE: 210 ,- / http://us.riverisland.com/women/sale/dresses/silver-strap-back-cami-dress-691036?mid=38434&cur=USD&cmpid=af_Linkshare_US_PB_Hy3bqNL2jtQ_10&siteID=Hy3bqNL2jtQ-h7waKAPgSH9K60WJHj_bxg

SKO: 325,- / http://www.romwe.com/Black-Faux-Suede-Lace-Up-Over-The-Knee-Boots-p-189133-cat-699.html?SASSource=shareasale&utm_source=shareasale.com&utm_medium=affiliate&affiliateID=256758

ØRERINGE: 135,- / http://www.sportsgirl.com.au/new-in

ARMBÅND: 90,- / http://www.polyvore.com/minimalist_style_wrap_ring_silver/thing?context_id=219228500&context_type=collection&id=202328210


1000x møs, Hanaa

Likes

Comments

Hverdag

Hmmm, det er lidt tid siden at jeg sidst har lavet et blogindlæg, men det er bare svært for mig nu hvor der er så mange jeg kender som følger med.

Hvis der er nogle yngre læsere som læser med, så er efterskole et slags opholdssted man tager hen, hvor man modtager undervisning samt virkelig går i dybten med sin hobby. Du kan specialisere dig i den, og blive klogere på en masse ting, både socialt og mentalt. - Mange beskriver det som det bedste år i deres liv.

I det her opslag vil jeg egentlig bare fortælle jer læsere at jeg skal på efterskole, som i nok kunne gætte ud fra overskriften. Jeg skal på brøruphus efterskole på håndboldlinjen 17/18 og jeg glæder mig sygt meget. Alle jeg har talt med det om har givet udtryk for at jeg skal glæde mig helt vildt. Siden jeg var der ude nye eleversdag og mødte de skønne mennesker der ude, øgede det bare min spænding.

Dog ved jeg ikke helt om folket omkring mig egentlig forstår det ordentligt, man kan godt føle sig lidt glemt. For så bliver man jo den som skal væk i et år, også har folk det med at skære dig ud af billedet på 0,5.

. - Nu nævner jeg dette igen, men folk er de største two faced folk. Vi opsøger dem vi 'kalder' vores tætte, når vi knap nok kan stole på os selv. Alle de hemmeligheder vi fortæller folk, de ting vi fortæller folk omkring at vi er forelsket i en hvis person. Hvilke loyale personer er vi, hvis vi ikke engang kan være loyale over for os selv? Jeg er træt af at se på folk, være falske.

Men det er egentlig ret grineren, at vi føler en nytte for at kalde folk falske, ligeså snart man er vokset fra hinanden. I stedet for at vokse op, og komme videre. Min teenage hjerne fucker helt vanvittigt her for tiden, og tror virkelig også snart jeg vil komme over det her stadie, ligeså snart jeg kommer på efterskole. - Så går du også med disse tænker, tror jeg også efterskole vil være noget for dig.

Jeg glæder mig virkelig til at se alle menneskerne hver dag, og jeg er sikker på at det kun kan blive positivt. Dog er jeg også ret nervøs, normalt er jeg ikke personen der har problematikker eller angst over for at møde nye mennesker, men lige i den her situation har jeg. Jeg kommer bare til at tænke over, om de overhovedet vil kunne komme til at lide mig. I sær når vi alle kommer fra forskellige verdener, forskellig humor osv.

Til dig som ikke skal på efterskole, og ikke helt forstår den følelse jeg går med så prøv at forstille dig den her situation; Du skal starte på en ny skole, med 170 (+) elever, som du skal vise din bedste side af til alle. Alle andre af dine velkendte forsvundet, og du skal være imødekommende, og virker du lidt som en smartass vil du straks være en af de første til at blive bagtalt. Disse 170 (+) elever, er elever du skal tilbringe et helt år med hvor du kun kommer til at se til dine velkendte i visse weekender.

Kan du se hvad jeg mener? Ja, det var måske beskrevet lidt voldsomt. Men det var for at, du bedre skulle sætte dig ind i det. - Men jeg glæder mig ihvertfald bare til at starte dette nye kapitel af mit liv, og lade alt andet i stikken. Jeg vil glemme alt fra fortiden, med et håb om at jeg kan blive en bedre person, bedre til at håndtere situatiner og til at få en bedre udstråling.

1000x møs, Hanaa


Likes

Comments

Hey bloggen!

Så er jeg tilbage, efter jeg ikke har postet i noget tid. I dette oplæg har jeg tænkt mig at vise jer og evt, give jer inspiration til hvad i kunne ønske jer i fødselsdagsgave eller hvad jeres næste køb skulle være. Disse varer er klart noget, som jeg SKAL eje inden 2017 er omme. Nogle af dem er måske ikke alles smag men, det skal der jo også være ;)

Jeg er SYGT forelsket i disse varer, og nogle ville nok tænke at det er mega urealistiske varer, men jeg er en produktiv person, så skal nok skaffe pengene gennem arbejde, samt fødselsdag osv ;)


NAKED 3 PALETTE - http://www.magasin.dk/s/mdn/naked3/VA03734242-00000001_061.html

NARS LAGUNA BRONZER - http://www.narscosmetics.com/USA/laguna-bronzing-powder/0607845051015.html

CHANEL HYDRA BEAUTY NUTRTION - https://www.magasin.dk/naerende-og-beskyttende-creme/VA03478413-00000001_061.html

URBAN DECAY SETTING SPRAY - magasin.dk (HAVDE LIDT PROBLEMER MED AT FINDE ET PRÆCIST LINK)

JEFFREY CAMPBELL - http://zln.do/2nh0tlr

BLOGGER BRILLER - http://www.asos.com/asos/asos-geeky-clear-lens-aviator-in-pink-metal/prd/7548288?iid=7548288&clr=Pink&SearchQuery=&cid=4174&pgesize=24&pge=0&totalstyles=24&gridsize=3&gridrow=1&gridcolumn=2

LOUIS BOUTIN SNEAKERS - http://us.christianlouboutin.com/us_en/shop/women/louis-woman-flat-calf-spikes-calf.html

ASOS LEOPARD FRAKKE - http://www.asos.com/river-island-plus/river-island-plus-leopard-print-coat/prd/7230489?iid=7230489&clr=Animalprint&SearchQuery=leopard%20coat&pgesize=12&pge=0&totalstyles=12&gridsize=3&gridrow=1&gridcolumn=2

VERCASE HALSTØRKLÆDE - https://www.zalando.dk/versace-torklaede-halstorklaeder-burgundy-1ve51g00g-i11.html

COCO MADEMOISELLE PARFUME -http://www.chanel.com/fr_FR/parfums-beaute/parfums/c/coco-mademoiselle.html

CHANEL BAG - http://www.chanel.com/en_GB/fashion/products/handbags/g/s.flap-bag-grained-calfskin-ruthenium.17C.A91169Y6126594305.sto.new.html

JEFFREY CAMPBELL BABY SHOES - http://www.jeffreycampbellshoes.com/

VELENTINO HØJEHÆLE - https://www.valentino.com/dk

Likes

Comments

Hey bloggen!

Jeg har sat disse outfits sammen, fra H&m, i håb om at det vil give inspiration til nogen af jer. Da man sagtens kan lave et fedt outfit, uden at det skal være mærkevarer.

OUTFIT NR.1:

BRUN RUSKINDS JAKKE: 249 ,-

RULLEKRAVE: 99 ,-

BUKSER: 149,-

SKO: 129,-

BÆLTE: 99,-

SOLBRILLER 59,95 ,-


OUTFIT NR.2:

HOODIE: 179,-

BUKSER: 499,-

JAKKE: 599,95,-

SKO: 199,95 ,-


OUTFIT NR.3:

TRØJE: 179,95 ,-

BUKSER: 199,-

TASKE: 249,-

JAKKE: 349,-

SKO: 449,95,-Likes

Comments

Hverdag

Hvad jeg har lavet i dag? Jeg har lavet lidt af hvert, det er ikke særlig interessant, men tænkte stadig at jeg lige ville skrive om det.

klokken er 8:30 når jeg vågner, jeg har været til brobygning hele ugen så vi skulle møde ret sent, men det vil ikke sige at jeg er vågnet til tiden. Jeg vågner faktisk for sent, da jeg også skulle give min læge et kald, angående min arm som jeg også skrev om i mit tidligere opslag.

Jeg fik så en tid 14:20 hvor jeg følgende, tog hen til Aarhus Tech - Mad about food for at tage til brobygning. Jeg er først der henne 11:30, som læreren der henne vurderede til var for sent, og på grund af min arm bad hun mig om at tage hjem.

Jeg ville ikke hjem, så jeg valgte i stedet at tage til magasin. Jeg gik en smule rundt der inde, det var egentlig hyggeligt nok. Jeg kan meget bedre lide at shoppe i byen alene, end jeg kan sammen med veninder. Jeg føler mig meget mere, afslappet når jeg shopper alene.
Jeg har mere overblik over tingene, og det bliver ikke sådan noget fjolleri. Så jeg føler at jeg bruger mine penge fornuftigere, i stedet for at arbejde hårdt og bruge de hårdtarbejdede penge på en cheeseburger hver gang jeg blev lidt små sulten.

følgende mødte jeg min mor, hvor vi gik lidt videre rundt. Vi blev små sultne og tog ind og fik noget at spise.

Tiden fløj og klokken blev 14:20 hvor jeg så skulle til læge, hvor jeg blev henviste til voksen neurologsafdelingen, hvis det interessere dig haha.

Det var alt fra min dag, tror bare jeg har tænkt mig at slappe lidt af, da jeg har mistet utrolig mange venskaber her for det seneste som har taget lidt hårdt på mig. Så skal lige slappe af, måske kommer der et nyt blogindlæg senere på aftenen.

1000x møs, Hanaa

Likes

Comments

Mode

OUTFIT N. 1:

T-SHIRT: NORMAL HVID T-SHIRT - KAN FÅS I H&M TIL 79,-

RULLEKRAVE: NORMAL SORT RULLEKRAVE - KAN FÅS I H&M TIL 129,-

PELSJAKKE: WWW.WITHCHIC.COM - 300,-

BUKSER: WWW.ETSY.COM - 390,-

SKO: NEW BALANCE - WWW.LUISAVIAROMA.COM - PÅ TILBUD 570,- FRA 815,-

TASKE: LOUIS VUITTON - 16.820,-


OUTFIT N.2:

SWEATSHIRT: WWW.KYLIEJENNERSHOP.COM - 560,-

JAKKE: WWW.KENDALL-KYLIE.COM - 2.440,-

BUKSER: WWW.MATCHESFASHION.COM - MARQUES' ALMEIDA 2.705 ,-

SKO: WWW.ITALIST.COM - YVES SANKT LAUREN - 4.215,-

TASKE: LOUIS VUITTON - 16.820,-


OUTFIT N.3:

TANKTOP: WWW.ROSEGAL.COM - 110,-

JAKKE: WWW.RUNAWAYCATALOG.COM - ALEXANDER MCQUEEN - PÅ TILBUD 5.255,- FRA 15.205,-

BUKSER: WWW.BROWNFASHION.COM - FRAME DENIM FRAME - 1.745,-

HØJEHÆLE: WWW.INSELLER.COM - GUCCI BLACK SUEDE - 3.275,-

TASKE: WWW.VESTIARECOLLECTIVE.COM - SOHO LEATHER CROSSBODY BAG GUCCI - 6.440,-


1000x møs, Hanaa

Likes

Comments

Hverdag

I dag, har jeg lavet lidt af hvert.

Jeg startede min lørdag ud ligesom næsten alle teenagere efter en lorte uge i skole.

Vågner maks, efter 11 og ellers sad jeg bare med min telefon i nogle timer efter. Jeg følte ikke rigtigt for at lave noget, men så skrev min veninde om jeg ikke ville med hende og nogle veninder på café også var jeg bare sådan lidt ''hvorfor ikke?''.

Efter der var gået et par timer, hvor jeg bare var på min telefon og spiste osv, gjorde jeg mig klar. Jeg tog i bad, og fik glattet mit hår, for så at komme ud til regn og sne. Det var ikke bare sne men det var det der irriterende sne, som bare er glat og vådt. Så det var vel bare fantastisk! De piger som har glattet jeres hår i den kolde periode i Denmark, kender hvilken følelse jeg havde. Jeg gik bare som en eller anden, jeg ved ikke hvad, hvor jeg prøvede at dække mit hår haha.

Men efter at jeg mødtes med mine skønne veninder, ignorerede jeg lidt det med regnen. Jeg hyggede mig helt vildt, jeg elsker at være sammen med mine veninder. Det er noget af det skønneste og mest hyggelige, jeg elsker at jeg kan være sammen med nogle sygt dejlige mennesker, og bare snakke om hverdags problemer eller grine af intet. Vi var på en café som hed rodizio hvor vi købte mini-burgere og mine to andre veninder delte en omgang nachos. Efter det, gik vi lidt nede i Aarhus, hvorefter vi fandt en bus pakkerende udenfor domkirken.

Det så interessant ud, så vi gik ind og spurgte hvad det var. Det var så en bus hvor man kunne få kakaomælk eller kaffe til en 20'er. Vi ville ikke hjem, så vi tog bare der ind for hyggens skyld. Kakaomælken, var forholdsvis god, i forhold til prisen.

Der skete ikke så meget andet i dag, håber du har nydt at læse med :)

(Ovenover kan i se et OOTD billede, samt et par billeder med mine veninder!)


1000x møsser, Hanaa

Likes

Comments

En af de ting som har kørt virkelig meget rundt i mine tanker, er dette koncept om rygning. Det med at ligeså snart man når alderen af 14-15 år begynder næsten alle i ens vennekreds at ryge, også står man der og tænker: ''Skal jeg hoppe med på tråden?''. Jeg er en af de heldige personer som har fastgjort i mine tanker at jeg så meget hellere vil træne end at ryge.

På billedet ovenover ser du et bilede hvor jeg har en cigaret i hånden. Jeg har kun røget 2-3 smøger i hele mit liv. Billedet er fra en periode hvor jeg havde det svært, og siden mine veninder godt kunne lide at bruge tiden på at ryge, og siden de påstod at det afstressede dem, så tænkte jeg at jeg også ville det. Det fik mig ikke til andet end at lugte, og rende med tanken om at hvis jeg begyndte at ryge så ville jeg bogstaveligtalt komme til at bruge sygt mange penge på smøger, også havde jeg mit håndbold jeg helst gerne vil holde fast i. 

Jeg er kommet i mange situationer, hvor folk spørger mig hvordan jeg kan holde ud ikke at ryge, når alle andre i min vennekreds gør det. Der er mit svar for det meste at det faktisk ikke er så svært hvis du fokusere på hvad du faktisk vil, og ikke hvad andre omkring dig gør og har. Jeg vil da hellere købe en pose bland-selv slik, end en pakke smøg.

Det her oplæg vil nok fornærme nogle mennesker her inde som ryger, samt måske hjælpe nogen. Men jeg ville generelt bare ud med det. Da jeg ikke synes at man skal gøre det alle andre gør, der er så meget i medierne omkring at man skal tro på sig selv, og at man skal acceptere sig selv som man er. Og det er virkelig ikke en spøg, for i den her generation, gælder det virkelig ikke om andet end at holde ud, da der er så mange leve-standarder man skal leve op til.

Så hvis du ikke føler for at ryge, synes jeg virkelig du skal holde fast i den beslutning. Ligemeget hvor meget din hverdag kan gå dig på, så hellere finde en anden måde at få din vrede ud på, end gennem en lille aflang ting som kan formindske 10 år af dit liv.


1000x møsser, Hanaa

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey, velkommen!

Pigen på billedet er mig, jeg er generelt en rigtig glad pige med meget på hjertet.

Jeg er en pige på 15 år, fra Aarhus. Jeg har to brødre. Mine forældre er skilt, Jeg er halvt fra Algeriet og fra Frankrig. Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg ellers skal sige...

Det kom lidt som en spontan idé da jeg i øjeblikket, bare har haft en svær periode. Jeg elsker at skrive og snakke, og nogle gange har man bare brug for at komme ud med ens tanker, uden det rigtigt behøver at være hvor man snakker med en person. Så jeg tænkte, hvorfor ikke starte en blok og komme ud til de teenagere som har det på samme måde? Så her sidder jeg, en Lørdag aften klokken 22:00, og skriver en præsentation på mig selv til en hjemmeside; så ja, er også en spontan person haha :))

Håber du vil følge med!

1000x møsser


Likes

Comments