Hej, det här känns väldigt konstigt faktiskt. Ser att det var ett bra tag sen. Jag har haft det jävligt bra faktiskt. Eller jag tror det (?). Sista halvan av sommarlovet var nog rehab. Minipiller som fuckade mitt humör hade åkt ut ur kroppen och allt kändes bra. Jag har faktiskt skrattat så jag fått ont i magen nästan varje dag, hela sommaren. Det enda jag gjorde var att jobba. Isolerade mig egentligen från allt. Min mobil la av men lämnade inte in den förens i mitten av augusti. Hade bara en iPhone 4 och kollade sociala medier en gång om dagen, om ens det. Så skönt. Jag umgicks inte mycket med mina vänner utanför jobbet, men jag tror jag behövde det. Bara fokusera på jobb och mig själv.

Jag har verkligen mått bra de senaste veckorna. Vilket har varit otroligt läskigt, men ändå skönt. Jag har inte mått såhär bra under en längre period på 5 år. Jag har kunnat gå dagar utan ångest, jag har kunnat gå och lägga mig utan dumma tankar. Kunnat sova utan mardrömmar.

Men nu så vet jag inte längre. Det är nog därför jag skriver här. Jag vill skriva om hur jag känner men det hade gjort allt för självklart. Framför allt för mig själv. För ibland så vill man inte veta vad man själv känner.

Likes

Comments

Jag försöker alltid vara the best version av mig själv. Även om jag inser att jag hela detta läsåret var en best version det absolut sista jag var. Alltid lite krånglig, stängd eller alldeles för öppen. Det var nog för jag var så tom. Blir väldigt öppen när jag är tom. Letar intensivt för att hitta något som ska fylla tomheten. Det är när det är fullt i huvudet som jag stänger av och inte vill umgås med någon, inte prata med någon.

Jag är tom igen, jag försöker göra mitt bästa. Jag anstränger mig på jobbet för att försöka fylla tomheten, försöker vara glad. Jag är ganska glad faktiskt. Jag jobbar på det. Men denna äckliga känslan av tomhet. Jag blir så uttråkad och stressad av den. Tomheten gör också så jag inte kan koncentrera mig eller vara kreativ. För det finns ingenting inne i huvudet känns det som. Jag får panik.

Det dumma när jag är så tom är att jag lätt blir vemodig och drar mig själv tillbaka till tider då jag kände mer. Ofta dåliga känslor. Tänker för mycket på det som var då. Det som spelade roll då. Det som kändes då. Det som var så på riktigt och som fyllde mig med känslor.
Tyvärr hjälper inte min hjärna till heller, drömmer så intensiva och verkliga drömmar om hur det brukade vara. Kanske därför jag vaknar med känslan av tomhet.

Likes

Comments

Hatar att alltid göra folk i min omgivning besvikna. Jag hatar också att bli besviken, de senaste veckorna har verkligen visat vilka som faktiskt bryr sig. Tyvärr så blev jag mest sårad och personer som jag trodde verkligen brydde sig om mig, bryr sig visst inte ett jävla piss rent ut sagt. Hah.
Jag har raderat instagram säkert 2 gånger per dag för fan vilken ångest jag får. Jag kan inte släppa hur alla är så mycket finare än mig.

Har inte gjort någonting förutom tagit sommarlov och varit på någon fest hit eller dit. Har börjat sommarjobba, försöka komma in i rutiner. Försöka att må bra. Fan, det skulle ju inte bli såhär. Det får inte vara såhär. Jag önskar att jag inte var så ensam.

Tänkte lägga upp lite bilder men jag har fan inte något särskilt att lägga upp. Även om det har varit väldigt oroligt nu en period och det känns som om jag bara suttit i möten med oroliga vuxna så har jag också haft roligt också. Så roligt att jag inte ens tänkt på att ta upp kameran.


Likes

Comments

Vet inte riktigt hur jag ska summera de senaste veckorna. Det har antingen varit nästan euforsikt eller helt nattsvart. Ena dagen har jag ring och sökt psykolog för att sen ställa in nästa dag för "idag är det ju bra". Saknar att ha regelbunden kontakt med en psykolog.

Just nu sitter jag och dricker grönt te, äter gröna oliver (med kärna i såklart) och honungsmelon. Var ute i solen i en timme, horrific. Haha måste chilla, det var ganska skönt. Men jag blir så rastlös. Sitter även med en ansiktsmask och försöker rätta till min hy igen efter att bara druckit cola och kaffe, bara ätit socker och rökt alldeles för många cigaretter med mina vänner i skolan för att lugna nerverna. <stress3

Men måste tacka vädret för de fina kvällarna som resulterat mys. Dygnet blir ju längre, som mamma brukar säga ;-) Nej men jag gillar vår, eller well. Det var snö för typ 2 veckor sen och nu 20 + sommar.


Likes

Comments

Söndag!! Feeling like I might be dying!!! Nej men sitter här med honung i hela ansiktet för det ska visst vara bra mot hy som sneat av pms och onyttigheter. Har även ont i magen av okänd anledning, antagligen för jag fyllde i den där värnsplikt grejen, hoppas dom förstår att jag är alldeles för psykiskt ostabil för sånt där.

I mitt förra inlägg så skrev jag att jag skulle på festis, men blev istället ett sätta sig på ett tåg till Tingsryd och hänga där. Var verkligen inte i form för fest, varken psykiskt eller fysiskt. Så hängde med Gusten och drog mig hemåt redan vid 13 tiden nästa dag.
Hade 2 timmars väntetid i Växjö så träffade en tinder-matchning för första gången hahaha. Vi satt på en uteservering och rökte i skuggan. Det var 21 (!!) grader ute, och jag gillar inte direkt sol cuz vampyr så skugga fick det bli. Nej men det var väl ett bra tidsfördriv, trevligt att bara sitta och snacka skit. Tinder är dock inte riktigt min grej so far, tror jag.

Likes

Comments

​(obs; skulle aldrig skriva friyay seriöst ;-*)

Klassresan var över förväntningar. Första kvällen satt vi på en filt på långholmen med några okända människor och hade det trevligt. Vi hade dock fullspäckat schema hela dagarna. Muséum hit och dit, reklambyråer och Sveriges radio.

Kom hem igår eftermiddag, helt slut. Somnade vid 21, lyckades dock försova mig så missade nationella :-) bästa jag! :-D
Går till 16.15 idag också för säkerhetensskull ;-) Sen blire fest, tror jag. Är fruktansvärt trött.

Likes

Comments

I tisdags möttes jag och Wilma i Gamla stan och tog en fika innan vi skulle möta upp klassen, då det vankades klassresa. Första stoppet var riksdagen. Ni skulle sett blickarna från vakterna när man kom in klampandes med platåskor med massa spännen, kedjor, kappa och choker. Man kan ju säga att det pep ganska ordentligt när jag skulle gå igenom detektorn haha.

Sedan åkte vi till SVT kontoret och fick en guidetur i alla studios och fick hälsa på bolibompa draken (y)))) xDDD


Likes

Comments

Åkte upp till Stockholm med Wilma och Tilda. Direkt när vi kom till centralen låste vi in våra väskor och åkte direkt till söder och kollade in Humana. Hade sett ett par skor på deras Instagram och tur hade jag!! Såg dem direkt när jag kom in. Fick dom för 200 kr?

Likes

Comments