Hej, här sitter jag och min själ gör så himla ont. Jag vet inte hur jag annars ska beskriva smärtan. Det strålar ut i mina armar och mina händer krampar. Jag önskar jag kunde beskriva känslan på ett bättre sätt. Önskar att jag kunde förklara för någon hur det känns, hur mycket det skaver. Men mest av allt så önskar jag att någon var här just nu. För en sak är säker. Denna ångest får mig att känna mig ensam, fruktansvärt ensam.

Jag försöker trycka undan känslan, ångesten i musik och kreativitet i hopp om att fly från verkligheten. Det är svårt att inte tänka självdestruktiva tankar, men det handlar om inställning och fokus. Jag gör mitt bästa med att hålla rutiner, inte glömma att äta och gå till skolan. Trots att varenda cell i min kropp skriker nej.

Inser också att ni antagligen får en mörk bild av mig medtanke på att jag faktiskt oftast skriver här när jag inte mår så bra. + ni var igår 100 pers här inne?? Inte en stor siffra men jag undrar bara vad är det som är så intressant haha. Det jag ville säga var att jag har denna bloggen för mig själv, för att kunna skriva av mig både när jag mår dåligt och bra eller när jag bara kommer på något rim. Men när jag behöver skriva av mig som mest så brukar jag somsagt inte må så jätte bra. Men självklart är jag glad också, I promise. Så ja, det var väl det jag ville säga. ;-*


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter och stress-äter popcorn med hjärtklappning och ett huvud med tankar som spinner på högvarv. Skakiga händer och en obehaglig känsla i kroppen, luras det en panikångestattack inatt tro? Det tror jag.

Efter skolan åt jag subway och sen letades det sminkbord, hittade fetaste på second hand faktiskt. Blev helt varm i kroppen när jag såg bordet haha.
När jag kom hem så satte jag mig vid mitt skrivbord och målade. Fick till min första riktigt bra ros faktiskt.
Håller just nu på och försöker att göra klart en uppgift i Media-produktion som jag har till 00.00 mig. Stress och koncentrationssvårigheter pga ångesten inom mig gör det inte lättare om vi säger så. Har istället tyckt synd om mig själv och kollat på intervjuer med Marilyn Manson. Hans röst är något av de få sakerna som faktiskt lugnar mig. Känner mig som en galen beliber när jag ska försöka förklara hur mycket han betyder för mig så skippar det.

Har nu skrivit detta inlägg och ätit upp en hel skål med popcorn, rip

Likes

Comments

Du säger du gillar tjejer med långt hår

Jag klipper det så kort så det inte ens nuddar mina axlar

Du säger du gillar stilrent

Jag tar på mig min röda skinnjacka med nitar

Du säger du gillar värme

Jag ger dig iskallt

Du säger du gillar sällskap

Jag åker hem utan dig

Du säger du gillar mig

Jag skrattar åt dig och säger nej


Likes

Comments

Dricker smoothie med spirulina i, grönt matcha te och äter 86 % mörkchoklad, such health va? Nej men jag behöver fixa det, min kost alltså. Märker direkt både psykiskt och fysiskt när jag slarvar.
Anyhow, de senaste dagarna har jag hängt i stallet och pysslat pga det lugnar mina svaga och kassa nerver. Intressant hur borsta en häst, mocka och sopa kan ha en lugnande effekt? Tyvärr inte kunnat rida för att jag har haft sjukaste mensvärken och feber. Annars så har jag festat, som ni såg i förra inlägget my true blogreaders <3 var skeptisk till temat pågrund av att jag inte klär i rosa heh, men det var kul att få vara lite kreativ faktiskt! det blev en bra kväll med överraskningsfest med tapas och present för kajsa. Jättemysigt. Sen bärde det av till the pink party.

Här är yttligare lite bilder från kvällen från min snap som för övrigt är den enda socialamedien med my real name; peterssonhannah

Likes

Comments