View tracker
View tracker

Inte hänt så mycket på senaste tiden to be honest. Har bara målat massor, skrivit och sovit. I think I'm getting bad again. Min ångest är så fysisk, tyvärr. Det strålar i hela kroppen. Som om den brinner. Muskelknutar i nacken, spänd tunga. Ont i hel ryggen. Käkarna gör så ont så det strålar ut i öronen. Inte så kul va? Sluta glorifiera ångest och andra olika psykiska ohälsor då :-) Sorry, är så trött på det bara.

Jahapp hur bitter får man vara egentligen haha. Låter så jävla negativ på bloggen, men jag lovar jag ler och skrattar också :-P
Lite positiva händelser:
- Jag har fått hem fina kläder som jag beställt. Som ni ser på bilden nere till vänster. 3 tröjor till men dom får ni se ngn annan gång.
- Det är jultider och jag diggar det betydligt mer än vad jag brukar.
- Jag trivs bra i skolan, inte själva skolan i sig utan de jag umgås med. Enda motivation till att jag ens går till skolan <3

Likes

Comments

View tracker

Sorg. Hur hanterar man ens det. Jag sörjer för första gången i hela mitt liv "på riktigt". Sörjer över något som inte kommer tillbaka, aldrig igen. Inte någon kompis som man bråkat med eller någon partner som man gjort slut med, men som man ändå kommer se på instagram eller i skolkorridoren. Denna personen är borta, för alltid.

Man försöker att inte tänka på det. Men sen när man kommer på sig själv i andra tankar så känner man skuldkänslor. För man vill inte glömma. Absolut inte.

Likes

Comments

Kvällspromenaden blir till timmar. Det stör mig inte att min hand domnar bort i kylan medans jag röker kvällens sista cigarett.

Försöker möta verkligheten. Försöker våga ta in alla intryck men det blir alltid för mycket.

Svänger inte in vid min garageuppfart. Inte redo än.

Går ett kvarter till. Har gått samma runda så många gånger att jag borde bli yr.

Tänder en till cigarett, höjer musiken på mina trassliga iphonehörlurar.

Somebody else spelas, jag relaterar till varenda textrad.

Tar ett djupt halsbloss och tittar upp på den svarta och stjärnklara himmelen.

Fan.


Likes

Comments

Min kropp värker. Kan inte finna ro att sova. Alls. Har en vetekudde över bröstet för att försöka mjuka upp mina spända muskler som sträcker sig över bröstkorgen. Typ det närmaste man kommer mänsklig värme atm :-) #goals.
Men jag vet varför jag ha ont. Har inte haft en rejäl panikångest attack på typ två veckor. Skönt tänker ni, det tänkte jag med. Men jag känner hur det ligger där och lurar. En symptom hit, en annan symptom dit. Men ingenting händer. Det är som att vänta på en tickande bomb, fast man ser ingen nedräkning eller stubin som brinner upp.

Skjuter omedvetet upp panikångesten. Skjuter upp skolarbeten. Skjuter upp den generella ångesten över mig själv, framtiden och allt där emellan som alla andra gör. Med hjälp av festligheter som involverar alkohol och cigarett efter cigarett. Allt för att dämpa.

Tonåringar som spelar svarta och svåra. Dansar till techno med både det ena och det andra i kroppen. Vilken cliché . Alla fester är samma gamla visa, men ingen kan missa en fest. För vem vågar möta tankarna som kommer när man är ensam en fredags kväll.

Likes

Comments

Sammanfattning pga lat:
1. Selfie <33 min röda ögonskugga har blivit en självklar del av min everyday-makeup routine. Även en kappa som jag köpte häromdagen, jag ser ut som döden själv i den med huva och docs. Trivs <3

2. Hängt mycket med mormor på senaste. Hon jobbar på Röda Korset så svängde förbi där och hittade denna skönheten till ma new room. Har även bakat pepparkakor med henne <3

3. Bild sen i torsdags. Rugbyn mellan Kagg & Stagg/Jenny hände. Eller inte för mig, så kul är inte sport haha. Var dock med på festen efter. Mycket trevligt, dock tog kvällen slut snabbt.

4. Bild sen i lördags. Skulle egentligen på en fest med temat "spex". Tänkte vara en stereotypisk "orre". Ni vet, hunters, vita jeans & oddmolly. Mamma tyckte dock jag skulle ta det lite lugnt med festligheter så fick inte gå :-) Men hade det lika mysigt hos min friendino Gusten. Där var det middag med hans familj och vänner. Träffar inte honom så ofta så det är alltid kul och catcha upp <3

5. Bild från idag, måndag. Ugh.

Likes

Comments

Är så himla pinsamt kär i denna låten :-/ Hade aldrig hört om Weeping Willows innan Så mycket bättre som pappa tyckte jag skulle se för att Magnus (Weeping Willows) påminner väldigt mycket om The Smiths, som jag håller välidgt varmt om hjärtat.
​Annars har min everyday-makeup varit rödögonskugga och ja, inte så mycket mer. Jag saknar sånt jag inte får sakna, antagligen för jag känner mig så ensam. Vilket är så klyschigt att säga men tyvärr stämmer det.
​Det är långhelg och jag har ingenting planerat. Har spänningar i nacken from hell vilket innebär att jag är stressad.. Love school <3

Likes

Comments