Hatar att alltid göra folk i min omgivning besvikna. Jag hatar också att bli besviken, de senaste veckorna har verkligen visat vilka som faktiskt bryr sig. Tyvärr så blev jag mest sårad och personer som jag trodde verkligen brydde sig om mig, bryr sig visst inte ett jävla piss rent ut sagt. Hah.
Jag har raderat instagram säkert 2 gånger per dag för fan vilken ångest jag får. Jag kan inte släppa hur alla är så mycket finare än mig.

Har inte gjort någonting förutom tagit sommarlov och varit på någon fest hit eller dit. Har börjat sommarjobba, försöka komma in i rutiner. Försöka att må bra. Fan, det skulle ju inte bli såhär. Det får inte vara såhär. Jag önskar att jag inte var så ensam.

Tänkte lägga upp lite bilder men jag har fan inte något särskilt att lägga upp. Även om det har varit väldigt oroligt nu en period och det känns som om jag bara suttit i möten med oroliga vuxna så har jag också haft roligt också. Så roligt att jag inte ens tänkt på att ta upp kameran.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vet inte riktigt hur jag ska summera de senaste veckorna. Det har antingen varit nästan euforsikt eller helt nattsvart. Ena dagen har jag ring och sökt psykolog för att sen ställa in nästa dag för "idag är det ju bra". Saknar att ha regelbunden kontakt med en psykolog.

Just nu sitter jag och dricker grönt te, äter gröna oliver (med kärna i såklart) och honungsmelon. Var ute i solen i en timme, horrific. Haha måste chilla, det var ganska skönt. Men jag blir så rastlös. Sitter även med en ansiktsmask och försöker rätta till min hy igen efter att bara druckit cola och kaffe, bara ätit socker och rökt alldeles för många cigaretter med mina vänner i skolan för att lugna nerverna. <stress3

Men måste tacka vädret för de fina kvällarna som resulterat mys. Dygnet blir ju längre, som mamma brukar säga ;-) Nej men jag gillar vår, eller well. Det var snö för typ 2 veckor sen och nu 20 + sommar.


Likes

Comments

Söndag!! Feeling like I might be dying!!! Nej men sitter här med honung i hela ansiktet för det ska visst vara bra mot hy som sneat av pms och onyttigheter. Har även ont i magen av okänd anledning, antagligen för jag fyllde i den där värnsplikt grejen, hoppas dom förstår att jag är alldeles för psykiskt ostabil för sånt där.

I mitt förra inlägg så skrev jag att jag skulle på festis, men blev istället ett sätta sig på ett tåg till Tingsryd och hänga där. Var verkligen inte i form för fest, varken psykiskt eller fysiskt. Så hängde med Gusten och drog mig hemåt redan vid 13 tiden nästa dag.
Hade 2 timmars väntetid i Växjö så träffade en tinder-matchning för första gången hahaha. Vi satt på en uteservering och rökte i skuggan. Det var 21 (!!) grader ute, och jag gillar inte direkt sol cuz vampyr så skugga fick det bli. Nej men det var väl ett bra tidsfördriv, trevligt att bara sitta och snacka skit. Tinder är dock inte riktigt min grej so far, tror jag.

Likes

Comments

​(obs; skulle aldrig skriva friyay seriöst ;-*)

Klassresan var över förväntningar. Första kvällen satt vi på en filt på långholmen med några okända människor och hade det trevligt. Vi hade dock fullspäckat schema hela dagarna. Muséum hit och dit, reklambyråer och Sveriges radio.

Kom hem igår eftermiddag, helt slut. Somnade vid 21, lyckades dock försova mig så missade nationella :-) bästa jag! :-D
Går till 16.15 idag också för säkerhetensskull ;-) Sen blire fest, tror jag. Är fruktansvärt trött.

Likes

Comments

I tisdags möttes jag och Wilma i Gamla stan och tog en fika innan vi skulle möta upp klassen, då det vankades klassresa. Första stoppet var riksdagen. Ni skulle sett blickarna från vakterna när man kom in klampandes med platåskor med massa spännen, kedjor, kappa och choker. Man kan ju säga att det pep ganska ordentligt när jag skulle gå igenom detektorn haha.

Sedan åkte vi till SVT kontoret och fick en guidetur i alla studios och fick hälsa på bolibompa draken (y)))) xDDD


Likes

Comments

Åkte upp till Stockholm med Wilma och Tilda. Direkt när vi kom till centralen låste vi in våra väskor och åkte direkt till söder och kollade in Humana. Hade sett ett par skor på deras Instagram och tur hade jag!! Såg dem direkt när jag kom in. Fick dom för 200 kr?

Likes

Comments

Hello hi, tänkte att jag skulle göra ett inlägg för en gångs skull. Allt känns grått, diskuterade det med Kaj idag. Vi sattt i solen och rökte bakom idrottsalen medans klassen hade idrott. Livet känns grått. Har dock gjort mycket roliga saker men när man ligger i sin säng så bara känns livet grått, det lägger sig som en dimma.
Min kreativitet är som bortblåst, tyvärr. Det gör så min hjärna börjar krampa. Men vid 08.35 går bussen mot Stockholm. Ska sitta på Söder, på en stol bland min fasters växter på balkongen och försöka andas. Älskar att åka härifrån känns som om man får mer distans och man ser sitt liv från ett annat perspektiv. Uppifrån typ.

Stannar i Sthlm till torsdag, klassresan börjar på tisdag men åker upp tidigare pga måste härifrån. Var dock inte hemma förra helgen heller, då stack jag till Tingsryd. Haha bästa, förvirrade jag.

Veckans händelser: har blekt håret, igen xD Blivit matförgiftad (ej av sushi), fått ställa in Bråvalla <killme3 och flytt från verkligheten med mina vänner istället för att råplugga <3


Likes

Comments

Du vet det är illa när man är så depressed att man inte ens kan vara kreativ :-) Så du tar det unikaste photobooth effekten och posar med en godis i munnen och låtsas det är en cigg för att man inte kunnat röka på över en vecka för att man legat hemma i flera graders feber och ett halsont from hell senaste veckan. Officiellt längsta meningen.

Är så utmattad så jag orkar inte skriva mer än såhär. Checkade in här för att jag var så äckligt rastlös hah. Det är så mina hjärna funkar at the moment. Först ångest och rastlöshet, får 30949393 olika ideér och när jag reser mig upp för att göra något så är det som om någon slår mig med en stekpanna (lol) i huvudet så jag faller i sängen igen och stirrar upp i taket i ytterligare några timmar. Ett tomt huvud med tusen tankar, intressant.

Likes

Comments

Hade jag haft tusen blommor hade jag gett dom till dig.

I buketten skulle jag ha lagt en spegel,
Så du skulle se hur vacker du är.

Även om jag vet att du hade krossat den där spegeln så fort jag gått.
Jag brukar tänka på alla timmar i spegeln som du stått.

Jag ser allt som poesi
Du ser bara mörker och regn, du har en annan slags fantasi

Jag saknar dig så mycket

Jag brukade förknippa dig med blommor
Men jag kan inte det längre

Dina gröna ögon är nästan svarta
Och dina kinder som brukade vara svagt röda
Är nu matta och din hudton är grå

Du har vissnat

Likes

Comments