Hello hi, tänkte att jag skulle göra ett inlägg för en gångs skull. Allt känns grått, diskuterade det med Kaj idag. Vi sattt i solen och rökte bakom idrottsalen medans klassen hade idrott. Livet känns grått. Har dock gjort mycket roliga saker men när man ligger i sin säng så bara känns livet grått, det lägger sig som en dimma.
Min kreativitet är som bortblåst, tyvärr. Det gör så min hjärna börjar krampa. Men vid 08.35 går bussen mot Stockholm. Ska sitta på Söder, på en stol bland min fasters växter på balkongen och försöka andas. Älskar att åka härifrån känns som om man får mer distans och man ser sitt liv från ett annat perspektiv. Uppifrån typ.

Stannar i Sthlm till torsdag, klassresan börjar på tisdag men åker upp tidigare pga måste härifrån. Var dock inte hemma förra helgen heller, då stack jag till Tingsryd. Haha bästa, förvirrade jag.

Veckans händelser: har blekt håret, igen xD Blivit matförgiftad (ej av sushi), fått ställa in Bråvalla <killme3 och flytt från verkligheten med mina vänner istället för att råplugga <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Du vet det är illa när man är så depressed att man inte ens kan vara kreativ :-) Så du tar det unikaste photobooth effekten och posar med en godis i munnen och låtsas det är en cigg för att man inte kunnat röka på över en vecka för att man legat hemma i flera graders feber och ett halsont from hell senaste veckan. Officiellt längsta meningen.

Är så utmattad så jag orkar inte skriva mer än såhär. Checkade in här för att jag var så äckligt rastlös hah. Det är så mina hjärna funkar at the moment. Först ångest och rastlöshet, får 30949393 olika ideér och när jag reser mig upp för att göra något så är det som om någon slår mig med en stekpanna (lol) i huvudet så jag faller i sängen igen och stirrar upp i taket i ytterligare några timmar. Ett tomt huvud med tusen tankar, intressant.

Likes

Comments

Hade jag haft tusen blommor hade jag gett dom till dig.

I buketten skulle jag ha lagt en spegel,
Så du skulle se hur vacker du är.

Även om jag vet att du hade krossat den där spegeln så fort jag gått.
Jag brukar tänka på alla timmar i spegeln som du stått.

Jag ser allt som poesi
Du ser bara mörker och regn, du har en annan slags fantasi

Jag saknar dig så mycket

Jag brukade förknippa dig med blommor
Men jag kan inte det längre

Dina gröna ögon är nästan svarta
Och dina kinder som brukade vara svagt röda
Är nu matta och din hudton är grå

Du har vissnat

Likes

Comments

Du vet när det är en sån ångestklump i magen som gör så man vill spy? Men man vet inte om det bara är för klumpen i magen eller för man är så äcklad av sig själv?
Den där klumpen som hållit dig vaken så många nätter.

Som snart kommer söka sig upp till bröstet och du kommer tro att du kommer att få en hjärtinfarkt eller att hjärtat kommer att gå i tusen bitar.
Klumpen kommer pressa sig förbi bröstet, upp i halsen, inte kunna andas,
Upp i bihållorna, trycka bakom ögonen, tårar.
Upp i huvudet, yrsel.
In i hjärnan, mörka tankar.


Likes

Comments

Blev en mys-måndag tillslut iallafall. Kom till skolan efter lunch idag men sjukanmälde mig resten av dagen. Bästa, utmattade och sömnlösa jag.
Stannade dock kvar och pluggade lite, fikade sen med Moa och några till anslöt. Det var sjukt varmt idag, räckte med bara tisha och skinnjacka. Skinande sol hela dagen, så klagar inte.

Var trött efter en ganska händelserik helg, lördagen bestod av brunch hos Kaj + 7 stycken till. Åkte hem på eftermiddagen och hade släktkalas för mig, eftersom jag fyllde arton förra helgen. Drog sedan till Kaj igen och då fixade vi oss inför min första utgång xD Var varken under eller över förväntan, det är Kalmars uteliv liksom. Men tack vare Kaj hade vi ändå en rolig och händelserik natt. Sov hos Kajsa och sedan tog jag bussen hem och spenderade resten av dagen sovandes och käkade pizza med mamma och pappa.

Eftersom jag fyllt arton så hade jag mitt sista bup-samtal i onsdags. Ångest på den, saknar redan min psykolog :( Känns konstigt att gå runt med sina mörkaste tankar helt själv, för man inte vågar berätta för någon annan om dessa tankar. Trust-issues deluxe. Men jag antar man lär sig att hantera det. Någon gång.

Likes

Comments

Jag har klippt av mig 20 cm av mitt hår, färgat det, köpt nytt smink och beställt en hel del kläder sen nyår. Gjorde precis en order från Dollskill och Asos i panik, behöver förändring. Det suger, jag blir aldrig nöjd. Inget gör mig lugn, alltid stressad och ångestfylld. Vet att materiella ting aldrig kommer leva upp till något "riktigt", men allt det "riktiga" är temporärt, inget som kan man ta förgivet som ett par nya byxor t.ex som kan hänga med livet ut om man vill och man kan lägga dom i garderoben om man skulle tröttna. Man kan ju inte det med en människa.

Hatar alltid att erkänna det men, jag hatar att känna mig såhär ensam.


Likes

Comments

Spenderade min wild saturdaynight med att kolla på denna filmen. Så genomtänkt och framförallt unik.
​Man får se från hjärnans perspektiv, hur viktigt alla känslor är. Varje känsla/mood är karaktärer och styr en 12 årig tjejs huvud. Rekommenderar starkt <3

Likes

Comments

(Du som kommenterade ett inlägg häromdagen, kontakta mig på instagram om du vill <3)

Sitter just nu i min soffa dricker stora mängder cola zero ur ett arla glas, äter piggelin och kollar på Powerpuffpinglorna på Cartoon Network. Är aldrig utanför mitt rum när jag är hemma men nu är jag hemma själv så då passar jag på.
På måndag börjar mina sista dagar som 17 <3 Vill vara sjutton år för all framtid. Åh. Älskar att vara sjutton. (Säger hon som klagar i exakt varje inlägg) Men det är någon mellanålder, man blir tagen seriöst men man är inte myndig. Gillar att göra saker som jag inte får göra, så hur kul kommer livet bli när man blir myndig? Zero spänning.

Annars har jag hållt mig hyfsad aktiv, trots ångest. Vissa morgnar går det bara inte att gå upp ur sängen, det är sånt tryck över bröstet. Men har varit med vänner, festat, gått till skolan varje dag även om de flesta "bara" innebär att filma och redigera så är jag nöjd. Nästa vecka ska jag ha mitt sista möte med min psykolog efter 5 år på BUP, ångest. Reason 8388374 varför jag inte vill fylla arton. I'm not ready.

Likes

Comments