Förlåt för att jag har varit ganska död här på sistone. Har inte haft tid/ork för att lägga upp något på bloggen eftersom att jag har fotbollsträning 3 gånger per dag. Men all träning ger resultat, vi vann idag vår 3 veracity game så fortsätter vi träningen och fortsätter spela som vi har gjort så hamnar vi i State Finals på TCF Bank Stadium, Minneapolis. Minnesotas största HS game. Bild på TCF Bank Stadium finns längst ner.

Hoppas ni alla som läser har det bra där hemma. Så får vi se när jag hinner lägga upp ett inlägg igen men ska förhoppningsvis inte ta lika lång tid denna gång.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Riktig bra dag idag. Och riktigt Nice att åka ring i solnedgången 👌🏻

nu taggar man inför morgondagen och åskvädret. Ska åska från 5AM till 6AM. Så ett dygns oväder + tornado varning. Så morgondagen kan nog bli liten intressant. Kanske får man se sin första tornado?? (Inte för att jag vet om det är något man vill se men men ändå coolt).

Likes

Comments

Spenderade dagen med BBQ ribfest och ute på skön. Ganska så chill. Tänkte inte skriva så mycket denna gång bara ge er ett par bilder👌🏻

Likes

Comments

Vet att det finns en del där hemma i Sverige som väntar på att det ska komma upp ett inlägg här så idag har ni tur👌🏻. Första veckan har varit fullt upp. Har hänt saker hela tiden i princip, + att man blev sjuk också.. Men är iallafall bättre.

Den 11 augusti börjar fotbolls träningen (Amerikansk fotboll) Så nu måste jag lära mig alla regler och att kasta bollen. Sen får man väll se hur det går.

Likes

Comments

Anlände till USA igår efter ett x antal timmar på flygplanet (Tråkigt). Spenderade natten i Minneapolis eftersom jag anlände ganska så sent på kvällen. Skyskraporna nere i downtown är ju enorma.

Iallafall så har man spenderat största delen av dagen i bilen. Men kvällen blev spenderad på waterama som är någon slags av "festival" här i glenwood MN.

Sov så gött gott folk. Eller ja god morgon för er o godnatt för mig 👌🏻

Likes

Comments

Tänkte att det var dax att skriva lite så man vänjer sig och kanske börjar komma igång och skriva lite mer. Kommer använda bloggen mer om någon vecka eller så då man anländer till USA, så dom som vill kan följa vad som händer på andra sidan atlanten in tha States.

Om ni har läst mitt föra inlägg så vet ni att jag är i spanien och har det gött. Så tänkte därför dela med mig av ett par bilder.

Likes

Comments

Då var det ju detta med att skriva ett inlägg också. Totalt nybörjare overhere. Men börjar väll mitt första inlägg med att säga att man drog till Spanien imorse. 31 grader och sol helt okej ändå. Hoppas det regnar för alla er svennar i Sverige😈

Likes

Comments