Smoothie med kiwi och gurka

En fräsch och energirik smoothie som ger en kickstart!

Ingredienser:

1 stjälk mynta

1 st kiwi

1 st äpple

1/4 gurka

1/2 dl mineralvatten

1 bit ingefära

Lägg allt i en mixer och mixa ihop tills en slät smoothie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

MAT, TIPS, KOST

De perfekta snacket när mitt sötsug sätter in är att dippa grönsaker i en god dipp! Här nedan har jag summerat mina favorit grönsaker att dippa och även min favorit dipp!

Krämig vitlökssås:

2dl turkisk yoghurt

2st vitlöksklyftor

1krm peppar

1krm salt


Häll den turkiska yoghurten i en skål och pressa över vitlöksklyftorna. Salta och peppra. Rör sedan om så det blir en krämig och god vitlökssås.

Likes

Comments

TIPS

Hej alla!

Idag tänkte jag tipsa om denna tjejs härliga blogg! Hennes namn är Stina Ebba Axi. Hon bor just nu i Göteborg och driver en blogg om sitt liv men även om träning som ligger henne varmt om hjärtat. Hennes störta mening med bloggen är att sprida glädje och vara positiv. Man kan beskriva hennes blogg med ett ord "feelgoood" blogg!


Du hittar hennes blogg här Stina Ebba Axi :)

Likes

Comments

TIPS, KOST, JAG

Tänk av mycket nyttiga ämnen våra vanliga frukter och bär innehåller. Här nedan samlade jag mina favoriter som jag blev riktigt chockad över. Att de faktiskt hjälper kroppen så bra som de faktiskt gör. Växtriket är inte så dumt ändå!

Granatäpple
Granatäpple är en superantioxidant, den har visat sig kunna motverka cancer. särskilt prostatacancer och bröstcancer. Granatäpple skyddar även mot hjärt- och kärlsjukdomar. Innehåller ett flertal olika antioxidanter.

Avakado
Avokado innehåller många olika näringsämnen som är mycket bra för blodet, huden och håret. Avokado innehåller en del nyttiga enkelomättade fetterna. Avokado anses även vara bra för levern och kan hämma tillväxten av cancer.

Hallon
Hallon innehåller ellagsyra som är bra mot cancer. Hallon anses även förebygga matstrupcancer. Hallon innehåller också polyfenoler vilket gör att hallon är bra mot skadliga bakterier, virus och svamp av olika slag. Hallon innehåller även hallonketon som anses bra för fettförbränningen.

Äpple
Äpple innehåller pektin som är blodsockersänkande. Ett äpple om dagens kan skydda mot hjärt- och kärlsjukdomar. Äpple är bra för huden. Äpple anses även vara renande, är även bra för magen och njurarna.

Citron
Citron är en god antioxidant och förebygger hjärt- och kärlsjukdomar. Citron innehåller c-vitamin som kan motverka förkylning. Citron är även bra på att ta bort toxiner i kroppen och används vid kroppslig rening. Citron är bakteriedödande och fungerar antiseptisk och kan användas vid småsår. Citron renar blodet och används även som skönhetsmedel för hud och hår. Citron sänker därtill GI-värdet vilket kan förlänga mättnadskänslan efter måltid.

Likes

Comments

Vad är viktväktarna?

Viktväktarna fungerar för alla, vem man är eller vad man än gillar. Hos viktväktarna finns det inga förbud, man äter sig mätt på vanlig mat, varje dag och går ändå ner i vikt. Viktväktarna hjälper en från mål till start. De stöttar under och efter sin viktminskning. Man kan välja att gå på möten en gång i veckan där man träffar en coach eller sköter man det mer på egen hand via webben och i appen.


Varför lyckas man då gå ned i vikt med viktväktarna?

Program: viktväktarnas program är vetenskapligt bevisat att fungera.

Recept: har en stor receptbank där det finns goda och hälsosamma måltider.

Coach: finns på mötena men även online kan man få kontakt med en coach.

App: hjälper dig bokföra din mat du äter varje dag och även håller koll på din träning.

Motion: en viktig del när man vill gå ner i vikt men öven viktigt när man nått sin målvikt.


Jag har använt mig av viktväktarna online som är en onlinetjänst där man inte går på mötena utan man sköter allt via appen man har i telefonen. Detta var det bästa alternativet för mig, då jag inte har tid att gå på massa möten. Jag rekommenderar varmt viktväktarna, det är det som räddade mig!

Likes

Comments

JAG, LIVET

Som jag berättat tidigare i mina inlägg så har jag alltid varit överviktig. Under hela mitt liv har jag velat gå ner i vikt, men aldrig lyckats. Jag har jojjo bantat hela tiden. Gått ner i vikt och sedan direkt gått upp det igen. Jag hade så svårt att hitta gränser. Antigen så åt jag ingen mat alls eller bara frossade jag i mat. Jag hade liksom inga spärrar åt några håll allt blev bara så fel. Men förra hösten kom min stora räddning! Det var en regnig september morgon, jag ställde mig på vågen och insåg då att jag aldrig hade vägt så mycket tidigare som jag gjorde då. Jag vägde nu 108 kilo och det är inte så mycket, men för mig var det mycket. Just i den stunden kunde jag inte förstå hur jag hade låtit det gå såhär långt. Hur hade jag kunnat misshandla mig själv och min kropp på det sättet? Ena veckan svälta mig andra veckan frossa i godis. Det är klart att min kropp tog stryk. Jag kände att jag var tvungen att göra en förändring nu direkt om jag inte skulle drabbas av diabetes eller hjärt och kärlsjukdomar. Jag var så fokuserad och bestämd på att jag skulle göra en förändring, men ändå kom mina gamla tankar upp, "jag har ju aldrig lyckats tidigare, varför skulle jag lyckas nu?" Så jag kände att jag var tvungen att göra något annorlunda gentemot vad jag hade gjort tidigare. Jag började googla på tips, på hur man kunde göra för att på ett sunt och ihållande sätt gå ner vikt. Jag hittade massor av olika bra tips. Men jag kände att jag viktväktarna passade mig bäst. Hård träning och viktväktarna är det som har gjort att jag nu gått ner 24 kilo! I nästa inlägg tänkte jag berätta mer om vad viktväktarna är och hur det fungerar!

Likes

Comments

JAG, TIPS

Precis landat i sängen och sitter nu och läser på lite om olika övningar man kan göra på gymmet. Tänkte testa lite övingar på gymmet och sedan ta lite bilder så jag kan visa er hur man gör. 

Håll ut! ;)

Likes

Comments

DRÖMMAR, JAG, TIPS

Jag älskar att ut och resa och se mig om i världen. Solsemester är min favorit kategori när det gäller resor. Sola och bada, finns det något bättre? Jag vill visa er mina 3 drömresor som jag måste göra någon gång i livet!

MALDIVERNA, så underbart fint ställe beläget i indiska oceanen!

THAILAND, ett riktigt semesterparadis som man bara måste besöka!

HAWAII, en delstat till Usa. Ser helt magiskt ut!

Likes

Comments

TIPS, KOST

Isande jordgubbsslush, pefekt nu när våren börjar komma. Den är väldigt enkel att göra och tar max 5 minuter. Här nedan hittar du receptet!

Ingredienser:

400 gram frysta jordgubbar

0,5 st citron

Isbitar

Gör såhär:

1. Lägg de frysta jordgubbarna i mixern tillsammans med citronsaften och tillsätt is

2. Fyll under tiden en kanna med is i och häll i jordgubbarna där

3. Dags att servera

Likes

Comments

TIPS, JAG, OUTFIT

Klockor är något som jag tycker är riktigt snyggt och det höjer en outfit mycket! Daniel Wellington är ett klockmärke som gör riktigt schysta klockor både för tjejer och killar. Här nedan har jag valt ut mina favoriter som gör dig till snyggast i stan när du bär en!

(Klicka på texten daniel wellington för att komma till klockorna)


För honomFör henne

Likes

Comments