Idag har jag fortsatt att arbetat med mitt enpunkts rum och det jag gjorde var att skriva ut och klippa möblerna. Det jag är mest nöjd med är att möblerna matchade med varandra med skalan t.ex att basket bollen fick plats i basket korgen som i verkligheten. Det jag fick problem med var att bilderna på datorn ändrades i skalan och gjorde att bilderna inte matchade med varandra. Men jag löste problemet genom att få skriva ut bilderna och där efter se vilken storlek som matchade med möblerna.

  • 0 readers

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med grunden av mitt rum och jag valde mig av att ha enpunkts perspektiv samt att hitta bilder att klistra in i rummet. Det jag är mest nöjd med är bilderna till rummet tycke att möblernas färger passade med varandra. Det jag fick problem med var att hitta bilder som var lite lutande för att de skulle passa med rummet och att hitta rätt skala så möblernas storlek matchar med varandra. Jag löste problemet genom att söka på möbler tagna på sidan för att få fram sådana bilder och genom att skissa och mäta kunde jag lista ut vilken längd och bredd som matchade med rummet.

  • 0 readers

Likes

Comments

Idag har jag börjat på mitt första arbete och temat jag valde var drömmar. Idag har jag arbetat med skissen och idén till mitt arbete. Det jag är mest nöjd med är själva idén för att jag tycker att den passar bra med temat för det är något man drömmer om. Det jag fick problem med var att komma på själva idén och tekniken för att det var svårt att få det hänga med ett budskap. Jag löste problemet genom att komma på ett budskap och utifrån det den idén och tekniken som passa.

  • 1 readers

Likes

Comments