Header

Jacka: Nikolaj d'Étoiles / Jeans: Acne Studios / Skor: Carl Antonio / Tröja: Nikolaj d'Étoiles /

Var tvungen att fixa mig på 10 minuter efter jag kom hem från gymmet idag och sen direkt dra iväg för att hinna fota med Emil innan jag skulle på möte för att sedan jobba. Så har varit fullt ös för mig idag men jag gillar det eftersom jag är väldigt lugn som person så är det skönt när det händer saker så jag känner att jag gör något.

Likes

Comments

Rock: Nikolaj d'Étoiles / Tröja: Filippa K / Jeans: Weekday / Skor: Carl Antonio /

Är så jäkla sugen på att bara resa iväg till något varmt land och stanna där resterande av vintern men nu får jag bita ihop och fortsätta gömma mig inomhus så mycket jag kan! :D

Likes

Comments

Jacka: Nikolaj d'Ètoiles / Skor: Adidas NMD / Jeans: Acne Studios / Hoodie: Asos

Äntligen fått tag i ett par nmd och måste säga att det är världens skönaste sko! Måste tipsa alla er som inte prövat dom att bara gå in i en skobutik och pröva dom för det är verkligen himmelriket för fötterna :D

Likes

Comments

Jacka: Missguided (Snodde den av min flickvän) / Jeans: Weekday / Skor: Carl Antonio / Tröja: Nikolaj d'Ètoiles

Prövade att slänga på mig min flickväns jacka innan jag skulle dra iväg och möta upp Emil. Blev rätt snyggt ändå :D Emil prövade även att fota med sin nya kamera samt sitt nya objektiv som han hämtade ut från posten idag. 

Likes

Comments

​Alltså wow att vakna upp till detta!


Tyvärr så är min flickvän sjuk idag men det innebär också att hon är hemma tillsammans med mig vilket ändå är väldigt mysigt! :D Kommer aldrig tröttna på att umgås med denna underbara människa.

Älskar dig @ALICEANNALILLY

Likes

Comments

Nu är det måndag och jag har absolut inget planerat. Jag är ledig från jobbet nu tills på fredag sen så jobbar jag 7 dagar i rad. Ska bli kul att äntligen få jobba mer på mitt jobb då jag faktiskt har fått chansen att jobba med något som jag tycker är kul och intressant.

Likes

Comments

​Igår överraskade vi min kära mor som fyller 50 i början av december men eftersom min far och mor reser iväg i 3 veckor så bestämde vi oss för att överraska henne innan de drar och då genom att min far körde henne till slottet utan att hon visste var de skulle och där befann jag, Alice och mina bröder sig. 

Väldig häftig känsla att få vara där samt var maten extremt god.

Likes

Comments

​Alltså WOW! Har lyssnat på The Weeknd ett tag nu men när han släppte låten Starboy så blev jag helt fast i hans musik och idag har han släppt hela albumet Starboy och fan vad grym han är. Så jäkla bra låtar så måste bara tipsa er om att lyssna på det albumet om ni inte redan gjort det! :D 

Likes

Comments

Hoodie: Asos / Jeans: Weekday / Skor: Carl Antonio

Ibland är det skönt att inte tänka så mycket och bara slänga på sig en hoodie. Tycker en hoodie kan ge synen av en väldigt avslappnad look vilket jag tycker passar nu när det är mörkt så tidigt och man är i allmänhet tröttare nu på vintern så då passar det perfekt att gå runt i en hoodie.

Likes

Comments

Ibland är det skönt att få bara sätta sig ned för sig själv och få göra klart saker som behövs göras. Jag är väldigt dålig på att bara sätta mig ned för mig själv eftersom jag är en person som ständigt vill att saker händer runt om mig, jag får nästan panik när ingenting händer. Men nu när jag sitter här så förstår man att det kan vara rätt skönt och avkopplande att få sitta för sig själv och tänka igenom saker.

Nu ska jag skynda mig iväg och möta upp Emil :D Ha det fint!

Likes

Comments