Hej! Återigen är det en bra stund sen jag var här, men jag är i livet och fortsätter kämpa. Just nu har det varit mycket som hänt och jag har helt enkelt inte haft tid. Jag tänkte lägga in en bildbomb senare med lite av vad jag haft för mig i sommar, så får ni ta en liten del av den nu i efterhand. Även om det inte varit den mest händelserika sommar jag varit med om så känns det som att jag inte hinner andas. Nu har även skolan dragit igång, likaså handbollssäsongen och jag jobbar fortfarande timmar. Därav har jag inte alls haft tiden eller orken till att gå in här. Det har hamnat längre ner på listan av prioriteringar. Men här är jag nu, med ännu ett kapitel i olycksfågelns liv. - Med olycksfågel menar jag alltså mig, och med kapitel menar jag då livet helt enkelt. 

I helgen var jag på en väldigt fin 18-årsfest. Det var en hyrlokal på Volvos anläggningar i Kungens Kurva med familj, släkt och vänner. Där i vimlet försvann min telefon och jag tänkte inte alls på det där och då. När jag efter en kväll fylld med skratt, tårar (ja, det var en sådan kväll som man gärna glömmer) och en massa härliga människor - och drinkar, lyckats ta mig hem utan att somna i en buske hade jag inte alls tankarna på min telefon. Jag letade snarare efter en hink att ha ståendes bredvid sängkanten, om jag skulle behöva tömma mer av det jag förtärt under kvällen.. 

Morgonen därpå var jag inte i bra skick. Självförvållat men jag tyckte otroligt synd om mig själv med en bakfylla som hette Duga. Normalt sett är reflexen när man vaknar och solen lyser rätt in genom persiennerna att ta reda på hur mycket klockan var. Så därav började jag jakten på min telefon, detta var alltså Söndagen, och jakten är ännu inte avslutad. 


Tyvärr är den tråkiga sanningen att jag inte bara supit bort min telefon, utan också allt som fanns i skalet vilket inkluderar mitt körkort, bankkort, legitimation, busskort, frikort till sjukvård, ett minneskort till en kamera och möjligtvis ännu fler av mina viktiga kort. Så nu har jag polisanmält förlusten och spärrat allt och ingenting. Känns inte som att det här läsåret har fått en bra början. Jag är osams med min pojkvän (som inte bör vara frustrerad över att jag har skämt ut honom, eftersom att jag endast skämt ut mig själv) och känner att min 20-årskris är i full gång. Några av de saker som gör mig stressad är att jag inte vet när jag kommer att lära mig hur jag ska ta ansvar över mig själv och hur jag agerar. Så det är väl kvällens tankar och jag räknar inte med mycket sömn. Som kompensation för helgens bravaderhar jag städat mitt rum för att min mor ska bli lite gladare, tvättat och även påbörjat kommande veckas inlämningar. Det är framsteg åt något håll men inte alls åt alla. Nu ska jag fortsätta fördjupa mig om olika studieförbund och dylikt . Förhoppningsvis var er helg lite mer positiv än min. Ciao!


​It's not a bad life, just a bad day week month ..year. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon. Jag tänker ta tag i det här en sista gång innan jag ger upp helt och hållet på att föra en blogg. Just nu sitter jag vid St: Eriksplan och väntar på buss 3 som tar mig till jobbet. När jag är klar där ska jag ta mig tillbaks till Tyresö för att städa (igen) eftersom att min bror och Sandra kommer hem idag från sin smekmånad. Ikväll blir det även födelsedagafirande då Robin fyller 29 dagen till ära. Vi hörs senare, ska ge mig på min latte och sen är dagen igång med full fart.

Likes

Comments