Igår har zahra och hiba bòrjat i den nya förskolan :) roliga är att i zahras avdelning jobbar en fröken som jobbade i jennifers o juans förskola i deras avdelning. Det har gått bra än så länge. Dom går i olika avdrlningar o de är bättre för dom tror hag för annars så håller zahra fòr mycket koll på Hiba o der hindrar Hiba att växa i sin egen person och klara av saker själv o de är viktigt att utvecklas och inte bli omhändertagen av sin syster eller av någon annan. Men fasen va kallt de va o är idag hade lust vända på dörren o gå hem imorse nãr vi gick ut. Och som vanligt kan jag inte hålla tider alltid alltid e jag sen jag fattar inte varför de blir så jämt. Jag gick upp tidigt och hade fixat allt klart för barnen men endå kom vi nästan 15 min sent 🙈.

Det måste jag bli bättre på 2018 att komma i tid de är va jag ska jobba me detta år. Sen så om de blir bättre får vi hoppas på att det blir.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har nu under längre tid funderat och tänkt över varför det finns så många som tycker och tänker så jävlä mycket om hur Någon annan gör med sitt eget liv? Varför ska man lägga sà mycket energi för någon annan speciellt nãr drn energin ãr bara negativt. Vem fan är jag att säga till nàgon hur den gör?! Jag gör mitt och låt andra göra sitt. Alla ska vara sà nyfikna om någon åker på semester och undrar hur dom har råd och hur kan dom köpa en ny soffa varje vecka?! Fan lägg tiden på dig själv istället för att spekulera i andras liv. Va fan angår de ens mig om hur min granne har råd att åka pål semester 2 gånger om året. Jag är så trött på människor som avundas av andra och pratar om andra. Som för mig har fått höra av några en kommentar som direkt fick mig att se rött och de är : så du har tröttnat på bära hijab nu! Jag har nu fått höra det 2 gånger och jag kan säga att blev helt kokande av ilska inom mig men jag bet mig så hårt jag kunde på riktigt i min tunga. Jag visste att om jag inte biter min tunga så kommer jag säga något som kommer bara göra saker värre. 1. Va fasen angår min tro till någon? 2 man kan inte tröttna på något som är så vackert som islam är för mig.

Jag har ingen behov eller anledning att upplysa någon om varför jag inte bär hijab. Varför ens säga något så korkad?! Jag skulle aldrig säga till nån som är överviktig att du verkar ha tappat intresse för dig själv eftersom du bara blir fetare. Man säger ju inte så till andra eller? Kanske jag bara känslig men religion är nånting privat och de är mellan mig och ALLAH och inte någon annan.

Sen så en gammal kompis till mig hur kan du ha råd att åka utomlands? Öööö jag spar dricker inte röker inte går ej på fester och de är inget som ens har me dig och göra hur jag har råd att åka. Sitter folk och räknar sina vänners inkomster och undrar över såna här saker? Då vill jag inte ha några vänner alls.

Likes

Comments

Först sà måste bara skriva om vilken hãrlig morgon förmiddag jag haft me mina power puff flickorna. Vi vart ute på upptäcksresa i upplands väsby. Vi har gått o gått till massor med olika områden här i lilla byn och sett nya härliga lekplatser att besöka. Vi vart ute så länge att de känndes som om mina tår skulle få frost skador och trilla av. Så sjukt att mina fötter fryser ute fast har bra strumpor och raggsockor på det. Medans mitt huvud och överkropp svettas ihjäl. Men hela jag är onormal.
Nu ska det stekas pannkakor massor så att man har tills imorn lunch också. Hoppas dom små ska sova tidigt så att man kan få plugga lite senare. Mohamed jobbar sent. Imorn är han ledig ska bli skönt att få försöka plugga mera i lugn o ro utan att få massor me avbrott pga barnen. Har super svårt att plugga hemma me barnen eller över huvud taget när det blir massor me avbrott då tappar jag hela suget pà plugga. Behöver få ro och lugn när jag pluggar men att få det här i mentalsjukhuset e lite svårt 😂😂 min familj ãr ingenting normalt över. Vi är så skum och konstig att de verkar vara det som sticker i ögona på andra. Men varför ska man vara som andra? Vi är som vi är take it or leave it baby.

Likes

Comments

Fyyy migrän är ett av dom absolut jobbigaste tråkigaste irriterande meningslösa saker att få och jag brukar altid få migrän vid den tidpunkten som min mens börjar :/ fast många av gångerna sà gàr det att fungera någorlunda med migrän fast de händer att jag måste isolera mig från familjen och låsa in mig i sovrummet med total mörker och inga ljud. Ibland så hjälper det att komma över migrän anfallen genom attt spy men nãr det inte ens hjälper så finns inget val än att ligga i mörkt tyst rum, kom på att hade dessa tabletter eeze migräntabletter så tur för det ibland har man tur och dom hjälper som nu 👍😊 sen så kan man ha väldigt otur och inget hjälper en och känns verkligen att man hamnat i helvetet.😈

Nu ska det organiseras i allas garderober och gå igenom alla kläder och för min egen del så har jag nu lovat mig själv att ta bort allt som

1. Inte passar

2. Inte haft på mig på minst 2 år

3. Har hål eller inte är hela

4. Allt kanske (har föör mycket kanske nångång kläder i min garderob och det är dessa kansje kläder som måste bort för de e dom kläderna som tar all plats och i slutändan e bara just kanske kläder som jag kommer endå aldrig ta på mig.

Så denna lilla updrag kommer nog ta en stor del av dagen tur att jennifer slutar skolan snart och juan med så kanske kan dom underhålla sina små syskon en liten stund🤣. Dom älskar när jag börjar på nån rolig projekt hemma NOT!

När jag tittar på Aminas bebis kläder jag blir sentimental och så sjukt töntig och jag har den senaste månaden fått en enorm längtan att få bli gravid igen 😍 jag och mohamed har ju pratat om att ha flera barn i framtiden och jag har ju velat gå klart min utbildning samt att vi behövde flytta från gamla lägenheten och de har vi nu gjord vi fick en större lägenhet som jag bara älskar så mycket och mår så himla bra i denna bostad.

Energin som finns här är en bra energi. I den gamla lägenhet som jag hade haft i 15 år typ hade en dålig negativ energi dels hade me att göra allt dåliga som hänt där så mycket dåligt. Folk har brutit sig in medans jag varit hemma me mina 2 äldre barn och de varit mycke. Jag har tagit heroin överdos och tablet överdos och blivit misshandlat flera gånger och fått hela bostaden totalt förstörd. Allt detta hände innan jag träffade min nuvarande man så därför har det varit jobbigt för mig att påbörja våran resa tillsammans genom livet på en negativ plats. Men alla fall nu har vi flyttat och den här längtan efter att bli gravid bara växer o växer har aldrig känt en sån längtan som jag har nu, kan kanske bero på min ålder att har inte många år kvar tills 40😭.

Så får vi se va som kommer ske me bebis verkstan i framöver.


Min minsta ❤ börjar bli så stor snart går hon utan att hålla i något. Hon har så bråttom att gå själv 😂 kanske vill hon komma undan sina stora syskon😂😂

Likes

Comments

Vaknade tidigt idag :) Amina börjar bli friskare oxà skönt. Gjorde frukost till dom små jennifer hade redan àkt till skolan och mannen åkt till jobbet juan är kvar nån dag till hos sin far. Jag va då själv me mina 3 små flickor
Vi haft sà roligt me att ta en massa bilder på mon Mobil :) vi har skrattat och hållit på att larva oss men min stora tjej tycker vi är såå löjliga och skämmiga men de fàr Hon tycka för vi tycker de e roligt alla fall😂❤

Likes

Comments

Stackars lilla Amina som har jobbig feber och första tanden på väg 😍 tänk om mamma själv kunde få nàgra nya tänder istället för mina trasiga 😂 min egen inflammation har börjat äntligen ge sig och svullnaden börjat gå ner väldigt sakta men den har inte blivit värre alla fall. Jag hatar och mår så psykist dåligt när nægon av .mina 5 ungar är sjuka det är nästan värsta som en föräldrar måste gà igenom och inte ens kunna göra så mycket åt det. Har byggt lego/dublo me Zahra och Hiba idag. Jennifer ãr i sitt rum om hon inte ute me kompisar. Juan ãr hos sin biologiska far hans skola börjar först pá onsdag medan jennifer redan imorn.

Mina fina barn det bästa jag har gjord I mitt liv 😍❤ dom är tokiga och gör mig galen men fan va jag älskar veranda av dom och skulle inte vilja ha på något annat sätt.

Jag vet att jag inte alltid den bästa mamma men jag vet det och jag försöker göra mitt Bästa. Jag har inte själv haft nægon trygg barndom eller en mamma som jag varit en bra mamma som jag kan se upp till och som jag kan be in hjälp jag har inte det och jag hoppas mina barn inte tycker jag är alldeless för hemsk som mamma.

Det är inte lätt och det är inte lätt att veta vart man ska dra den gränsen på att just vara mamma och inte en vän. Sätta regler och inte ge efter deras tjat de är svårt riktigt svårt alla fall för mig. Mina ungar är det bästa som hänt mig.

Likes

Comments

När jag vaknade idag så trodde jag att skulle dö av skratt fy fasen hur jag såg ut I denna bild så är det lite mindre svullet än då när jag gick upp. Mannen tjatar på mig att gå till tandläkare men jag klarar inte av det så skämmigt att gå så här. Nu håller på skölja munnen me corsydyl   munskjöl och få det gå ner lite. Men ja jag ska boka in mig till tandläkare snart i denna vecka behöver hitta en bra inte dömande tandläkare eftersom mina trasiga tänder är priset jag får betala av nu från missbruket. Jag hade skit fina tänder tills missbruket förstörde dom 😢 jag har idag inte gått utanför dörren alls rätt skönt att ha varit hemma idag och mannen har fixat mat och det mesta hemma. Jag har skickat massor med jobbansökningar så hoppas på att få ett jobb snart letar efter nattjobb inom vården. Kan och vill ej jobba dag dessutom e jag nattperson. Usch jag och mannen har kommit I nån sorts konstig tillvaro just nu ingen av oss pratar me den andra speciellt mycket. Vi är I nån skum period just nu. Men så är det me alla förhållanden de går up och de går ner och sedan mera ner för att gå upp. Dom som säger att dom aldrig har jobbiga perioder i sina förhållanden kan ta och torka sig I röven några varv till för det e ren skit snack. Mina fötter e fan iskalla jämt älskar när mannen ligger o sover att gå och lägga mina iskalla fötter mot hans varma rygg 😂😂 jäklar va han hoppar till bokstavligen  och jag älskar göra detta minst 1 gång varje natt o han hatar mig för det men det bryr jag mig inte om för de e skitkul ju.undrar hur man går till väga om man vill skriva bok/Novell Blandat me verkliga händelser och påhittade saker. Vill gärna vara och bli mera kreativ önskar jag hade talang att måla. Ser så häftigt ut när dom som målar får utlopp me sina känslor eftersom jag kan inte måla så kanske skrivande passar mig bättre och dessutom har jag varit me om mycket I mitt liv blivit sexuellt utnyjjad misshandlad våldtagen mer än en gång och en gång nãr jag har 15 av en man som var gift och har barn ihop me en känd svensk sångare jag har missbrukat och misshandlad andra har 3 vänner som blivit brutalt mördade av sina respektive partner. Så det e mycket I mitt huvud som borde jag skriva ner och sedan kanske kunna lämna det bakom för så mycket har jag inte ens bearbeta så borde nog börja göra det.

Likes

Comments

Vilken trist dag idag så skönt att denna dag slut och hoppas på en bättre dag imorn ☺

Det e så konstigt varit nu i nån dag me mig och min man🤔 jag vet inte om jag inbillar mig eller om det är så. Han verkar så distraherad som om han inte helt närvarande när han är hemma med oss. Han pratar inte så som han brukar och ser bara så sur ut. Har frågat så klart om de e något men han säger de e inget så vette fan om de e bara min egen inbillning i huvudet. Jag mår dåligt när de är nånting skumt på gång typ man inte riktigt förklara eftersom de e så skum känsla.

Små flickorna var så busiga och jobbiga bokstavligen idag och de tog timmar att få dom i sängs dom sprang som galningar fram tillbaka och jag försökte med allt möjligt att dom skulle lugna ner sig men ingenting fungerade. Ärligt så tog det nästan 3 timmar på riktigt hela jäkla 3 timmar att få dom till sängs 😧👍 när dom dessutom märker på oss vuxna att vi börjar bli trötta så är det som om dom vet det och därför börjar bli ännu mera galnare och ännu mindre vilja sova plus dom tar med varandra och även den yngsta börjar göra så som dom gòr 😅. Hoppas på att dom sover bra och länge nu.

Mitt halva fejs så svullen oxå pga en trasig tand fast nästan alla mina tänder trasiga. Man måste fan ha miljoner kronor om ens de räcker för att gå till tandläkare. Jag mæste och borde gå speciellt nu när det börjar bli svullet. Precis under kinden så är det som en stor hård boll känns super läskigt att peta på den med finger men endå så är jag och Petar med mitt finger och känner på den usch den måste ju vara fyllt med sånt där äckligt var.🤢 jag måste fan gå boka en tid men de tar så mycket emot att göra det. Undrar om det finns risk att få nånting riktigt allvarligt pga denna infektion sitter I huvudet om det sprida sig till hjärnan eller så? Nu börjar grannen me sitt disco music oxå 😣kallar inte den basen låter enormt mycket. Men dom kanske ville ge oss payback time efter att ungarna sprungit och låtit så mycket hela kvällen dom her varit som kycklingar utan huvud när sprungit runt som galningar här hemma. Nu ligger dom och sover så får vi hoppas dom sover riktigt länge imorn 😍

Likes

Comments

Fattar inte vad dom hände igår skrev ett inlägg men de gick so att publicera och kunde inte ens skriva nytt eller ändra det som hade skrivit super skumt ju 🤔 aja hade ett prov igær i skolan så hoppas de gick bra känns så alla fall så återstår att se!

Igår regna hela dagen och mina barn blir so. Tokiga att ha dom inne hela dan så på me kläderna och ut trodde de skulle gå smidig att gå me Hiba och Zahra utan vagn till när äffaren men sà fel hade jag kommer inte ens vilja visa mug där efter gårdagen circus akt 😂😫 dom blev som vilda djur där inne sprang hem vilt och lyssnar inget samt lyckades dom dra her hela godis hyllan me alla chocklad och dom tabbletaskar som ligger vid hyllorna allt ramlade ner Zahra är 3 år och Hiba är 2 år dom små mini terroristerna.

Jag skämdes lite man jag säga och jag själv pillar barn som inte kan bete sig när dom e ute o h handlar me sina föräldrar 🤣 så är mina små ännu värre haha men alla fall så lol hon som jobbar där och skulle försöka fixa hyllan tillbaka upp så tänkte smärta jag att hjälpa till : skulle inte ha gjord det för jag gjorde det ännu värre eftersom dom restrerande hyllorna som inte mina terriristee fått ner så fick jag dom ner 😂 då önskade jag att kunde bli osynlig och bara försvinna. Hon säger till mig : du jag tror det e bäst att jag gör det här själv! Med irritation i tonläget. Enda jag kom på att svara var att ja det tror jag oxå för annars kanske river jag ner hela äffaren 😅 jag tänker aldrig på vad jag säger utan säger och sedan kommer det att varför kan jag inte bara hålla käften ibland. Men min ADHD ja jag skyller på gør att min impulskontroll är lika med minus 0 alltså jag har ingen.

Nu ska vi ut och promenera

Likes

Comments

Jaa jag har nu gått igen i månader tänkt på om jag ska prova på blogga igen. Nu har jag kommit igång igen. Känns skönt faktist. Inte för att jag vill ha massa folk som ska läsa men att bara få skriva av mig och få ut allting. Ibland känns som om man är som en vulkan som väntar på den rätta stunden att explorera 😂

Snart dax gå tvättstugan jippii.jag tror att alla med små barn man känna igen sig på om hur mycket det ska tvättar hela jäkla tiden 😣 ibland är det fasen inget annat man gör än tvättar ju och inte bara det men sedan när man gjord det och alllll tvätt e borta och man har tvättat 14 maskiner typ och man känner sig som en vinnare av det olympiska guldet och då efter bara nån sekund kommer tonåringen och bär ut som tvätt 😭😠💣💥 jag HATAR det på riktigt jag har liksom frågat dom och tillomef kollat i deras rum och de fanns inget. Så vart ifrån kommer denna skit då? Så klart hon har sparkat det under sängen så klart och nu bara för att irritera mig så drar hon fram det så klart 😩 varför ska det vara så svårt att lägga tvätten i tvättkorgen? Jag fattar inte va är problemet but svårt kan det vara? Nu ska jag börja dra mig snart mot tvättstugan plus att jag màste plugga oxå har ett prov imorn som egentligen borde jag ha gjord idag men pga att det som hände i T-centralen att tågen inte körde kunde min lärare inte ta dig hit så var det bara att gå hem från skolan och prova göra provet imorn istället lucky me :)

Likes

Comments