Det är redan onsdag och dagarna bara flyger förbi. Jag tycker att alla veckor går så otroligt fort och jag hinner inte ens tänka innan nästa vecka väntas. Idag är det onsdag, terminens första matteprov är skrivet, matte 3b vilket inte allas gick som man skulle velat men mina förhoppningar var heller inte så höga. Bra inställning! Men detta kan inte påverkas längre, ett dåligt matteprov tröstade jag mig själv med ett sett nya fransar. Älskar påfyllda fransar!

Planerna för kvällen är att bädda ner mig i sängen framför ett avsnitt av Empire och sedan försöka sova, för imorgon ska jag iväg på riskutbildning 2. Snart dags för körkort och ingen längtar mer än mig, den dagen körkortet är i min hand är jag nog världens lycksaligaste person. Att äntligen kunna ta mig fram och tillbaka utan egen hand, en befrielse när man bor utanför staden.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon, lördagen är här och det är dags att lämna storstaden och ta oss tillbaka till Strömstad.

Klockan ringde innan sju-tiden i morse för att hinna med frukost innan vi skulle ta en taxi till stationen, vi är fanatiskt snart framme i Göteborg vilket är sjukt härligt. Då får det bli en kaffe och en tidig lunch eftersom det blev en väldigt tidig frukost för min del och jag har svårt att få i mig frukost tidigt på morgonen.

Jag har haft fantastiska dagar i Stockholm, i fredags var vi på Justin, jag har blivit helt total förälskad i honom! Igår lördag, strosade vi runt i storstadens shoppinggator, det blev lite shopping men faktiskt inte så mycket som jag trodde. Det var jätte mysigt att shoppa i butiker som inte finns hemma i Strömstad. Det blev senare en lunch och kaffe paus innan vi tog tunnelbanan hem och vilade fötterna en stund innan vi tog oss ut på Vasastan för middag. Det slutade med att vi satte oss på en tapasrestaurang och beställde in lite goda rätter tillsammans med ett glas vin och kvällen avslutades med efterrätt och extremt ömma fötter då vi strosade runt med höga klackar! ;-)

Likes

Comments

Ett ord, jag är KÄR!

Igår anlände vi till Stockholm för att ha en helg här och även gå på Justins konsert. Konserten var helt magisk, jag har aldrig varit största fanset till honom men har alltid gillat hans musik. Men nu, jag är helt besatt och vill bara tillbaka och lyssna på honom igen! Jag ångrar inte en sekund av att jag tog mig till konserten, helt fantastiskt (!!!) Ni som ska se honom idag, njut! <33

Nu, en dag i Stockholm med shopping!

Likes

Comments

Här ligger jag, i min säng och har knappt orken att skriva. Mina armar säger stopp och bara bränner!! Jag och Klara var på boxningspass och jag minns inte att det var så jobbigt sist... eller ja, min kondis är inte alls på topp. Det som är kvar av denna dag är Paradise hotell om mina ögonlock klarar av en timme till!

Saknar denna fantastiska resa med min prins!

Likes

Comments

Godmorgon!

Ja, jag vet att det var ett tags sedan sist men jag har haft mycket i skolan. Det har varit svårt att komma in i rutinerna, det har slutat med att jag sitter i sista sekund med mima inlämningar... Men jag börjar komma in i pluggandet så får hoppas att jag snart lär mig att börja i tid... som om det någonsin kommer att hända! Haha!

Jag har en fantastisk rolig helg att se framemot men dock ligger ett redovisningsprov i bakgrunden och stressar mig men det löser sig alltid på något sätt!

Likes

Comments

Förra veckan fick jag äntligen köpt mig lite nytt smink. Foundation och ögonbryns make-up.

Likes

Comments

Jag är verkligen så trött, men träning står på schemat och jag känner redan nu att träningen kommer gå extremt dåligt men det är bara att försöka och göra det bästa.

En dag i skolan har passerat, en körlektion och ett steg närmare körkort även har vi fått positiva medlande angående vårt UF-företag. Hoppas att allt går vägen så vi kan slappna av för en stund och fokusera på alla inlämningar som ska skrivas inom entreprenörskap och företagande kursen. Nog om skolan, jag ska kika på lite videos på youtube innan jag ska göra mig iordning för dagens träning.

Likes

Comments

Äntligen fredag och skolveckan är klar!

Jag har precis landat i soffan efter en hektisk vecka i skolan, det har varit tungt då vi fick bakslag på våran UF idé eftersom det skulle uppgå i höga kostnader och en lång produktionstid. Idag har allt ändrats, vi har kommit på en idé som vi tänker köra på men den kräver inte lika mycket jobb men nu ligger satsningen på betyget och ha ett roligt år. Det ska ändå vara kul att driva ett företag än att ha det stressigt och uppförsbacke under hela året. Nu kör vi!!!

Ikväll ska jag koppla av och träffa mina underbara tjejer, ta det lugnt, mysa och skratta. Underbart!

Min andra halva

Likes

Comments