{Barnen}

Jaha, då var dagen här.. Dagen då jag inte längre är hemma med min lilla bebis..
Rasmus tog över igår och jag började jobba igen. Dock på en ny arbetsplats.
Tog beslutet i höstas att jag skulle byta förskola. Så jag sökte en ny tjänst i ett annat område och jag fick tjänsten.
Började som sagt jobba igår och mitt arbetslag känns verkligen toppen 👍
Blir nog riktigt bra det här. Och nu när jag bytt är jag i ett område närmre hemmet med så det blir ju kanon 😊
Men jag saknar min lille skrutt.. Vi har ju hängt ihop så länge och nu är jag borta större delen av dagarna.  Men 1-2 dagar i veckan slutar jag tidigt iallafall. Som idag, jag började 6.30 men slutar 13.
Så nu är det dags att ta tag i en ny vardag och hitta nya rutiner som funkar för mig och övriga familjen. Men det går nog rätt snabbt att komma in på nya banor.

Och nu är rasten slut så jag får väl ta och resa mig från soffan och gå ut till alla små knattarna i solen 🌞

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

{Barnen}

Åh, mitt mammahjärta blöder..
Nästa vecka är min sista vecka som föräldraledig, sen är det dags för mig att börja nytt jobb och Rasmus ska ta över här hemma.
Rasmus kommer ju fixa det galant, det vet jag. Men jag och Adam har ju liksom suttit ihop i nästan 19 månader. Först 9 månader i magen och sen 10 månader utanför. Så mamman har ju lite separationsångest 😉
Och jag har ju varit hemma i ett år nu vilket gör att man blir himla bekväm med det.
Visst ska det bli kul att börja ett nytt jobb och det känns kanon när jag har varit och hälsat på men som sagt, man blir lite bekväm och hela min vardag kommer ändras radikalt.
Men det kommer nog bli hur bra som helst. kollegorna trivs jag redan med fast jag bara träffat dem vid några tillfällen och barnen verkar hur god som helst. Och jag har ju en eller två dagar i veckan som.jag slutar tidigt med så jag ska inte klaga.
Får helt enkelt passa på att njuta till fullo min sista vecka 😊👍

Likes

Comments

{Barnen}

Den senaste veckan har Adam börjat resa sig allt mer. Han har rest sig någon vecka och satt sig på knä, men inte mer.
Men nu den senaste veckan har han kommit på att han kan ställa sig på fötterna med. Tv-bänken är jätte intressant och x-boxen är himla rolig att pilla på. Likaså handdukarna inne på ena toaletten är himla roliga att riva ut med.
Och idag när jag åt frukost och vände blicken åt ett annat håll någon sekund så stod han helt plötsligt vid kökslådorna.
Nöjd som tusan va han 😊
Älskade lille plutt, tiden går alldeles för fort. ska bli kul att se hur lång tid det tar innan han börjar gå. Lucas var 10 månader och 3 veckor och Kevin var 11 månader. Får väl se om Adam slår detta.

Likes

Comments

{Barnen}

Ojojoj, vad tiden springer iväg!!
Det är redan slutet av februari 2017 och jag har bara ca 1 månad kvar hemma med lilleman.. Mammahjärtat börjar gråta vid tanken på att inte få vara med honom hela tiden.. Det har ju liksom varit han och jag varje dag i 18 månader nu. 9 månader i magen och 9 månader utanför. Visst jag har lämnat honom kortare stunder för att träna eller åka och handla och en heldag till min syster. Men sen kommer det ju bli heltid, varje dag. Usch och fy, kan man inte pausa tiden?
Fast han kommer få det toppen med sin pappa med. Det vet jag ju! Men lite måste man ju få sörja 😉
Aja, en månad till har vi iallafall!

Annars rullar allting på, de stora killarna spelar hockey för fullt och det är så kul att se dem utvecklas i spelet och åkandet. Skolan går bra för båda två och stoltheten för dem växer!
De har super goa kompisar båda två och det är så kul att se och höra dem med för den delen. Ibland när man lyssnar på deras konversationer kan man inte annat än skratta inombords och glädjas över deras ibland kloka och ibland galna tankar.

Varje ålder har verkligen sin charm!

💚 Finaste killarna i världen 💚

Likes

Comments

{Barnen}

Då var det måndag igen och ännu en ny vecka har kickat igång. Helgen har varit fullproppad. I lördags var det borta match för båda killarna i Ängelholm mot Rögle.  Lucas spelade två matcher och deras lag vann överlägset båda gångerna. Killarna i Halmstad Hammers U9 lag är riktigt grymma faktiskt. Riktigt roligt att se dem, de läser verkligen av spelet, varandra och placerar sig därefter. Så även fast de fjantar sig under träningarna ibland så fastnar nog något iallafall. Förra helgen spelade de hemma och då vann de båda matcherna också, mot det ena laget vann de med 35-0, så det känns som de ligger en nivå högre än de andra 08 som spelar i andra lag.
Kevin spelade en match, de vann inte men Kevin petade in två mål så han var så glad 😊. 

Denna veckan som kommer nu är rätt full den med, det är ju träningar för grabbarna, jag har ett tandläkarbesök, två sjukgymnastbesök och så är det disco på fredag för Lucas och Kevin. Och Rasmus jobbar kväll hela veckan, men det är sista veckan med skift,  sen är det tillbaka till 7-16 igen.

Men nu är det väl bäst att jag slänger mig i duschen så jag kommer i tid till tandläkaren..

Likes

Comments

{Barnen}

De senaste året har bjudit på massor av nya utmaningar. Först en examen, sedan jobb. Efter det en graviditet, en flytt och en liten Adam. Sen massor där emellan.
Nu ska jag bara njuta av att vara mammaledig och av mina tre underbara killar. Sen i april är det dags för mig att börja jobba igen och Rasmus ska vara hemma till augusti.  Men när det är dags för mig att börja jobba så är det dags för ännu lite nya utmaningar. Jag ska nämligen börja ett nytt jobb.
Jag har fått jobb i vallås så nu har jag cykelavstånd.  Känns toppen! Visst kommer jag sakna mina goda kollegor och det känns tråkigt att lämna dem redan. Men nu när vi har lilleman känndes det bättre att jobba närmre hemmet. Adam kommer även att gå på en förskola som ligger en backe upp från mitt jobb (om han nu får plats). De stora killarna går ju i skolan i vallås med så det kommer bli kanon. Så det känns skönt, har även varit på förskolan i vallås som jag skall börja på och det känndes som vi klickade bra på den avdelningen som jag skall vara på. Visst känns det lite pirrigt, man vet ju vad man har men inte vad man får.. Men som sagt så känndes det jättebra när jag var där och att kunna cykla till jobbet blir ju kanon det med.
Sen efter detta får vi väl hoppas att allt lugnar ner sig en del. Det har ju gått i ett de senaste åren, vilket bara har varit positivt men nu känns det som att jag behöver landa lite med.

Likes

Comments

{Barnen}

För 1,5 år sedan gick jag på min första hockey match. Kan ju inte påstå att jag var jätteviktig att gå men killarna ville så vad gör man inte för sina barn.
Idag, just nu faktiskt,  är jag frivilligt i ishallen på en A-lagsmatch och jag spenderar rätt många dagar i veckan i ishallen. Denna veckan blir det 5 dagar.
Lucas har träning 3 dagar i veckan och Kevin 2, sen är det match en dag i veckan.
Så på 1,5 år har jag gått från absolut inget intresse alls för hockey till att faktiskt tycka att det är roligt och det är väl bara att gilla läget och inse att man är en riktig hockeymamma. 
Lilleman lär ju få växa upp i ishallen så det blir väl en hockeykille av honom också. Om han nu inte blir så mätt på det så han kommer avsky det förstås 😝
Men han ser väl upp till sina bröder och då lär han ju gå på is så fort det finns skridskor som passar.  Båda två ska ju bli NHL proffs så framtiden är ju säkrad 👍

Likes

Comments

{Barnen}

Igår skulle min farmor Birgit haft namnsdag, men hon lämnade oss på tok för tidigt..
Jag var bara 16 år när hon gick bort i cancer.  Hon fick aldrig chansen att träffa vissa av sina barnbarn och inga av barnbarnsbarnen. Idag finns det en hel hög med barnbarnsbarn som du säkert hade varit både stolt och glad över! Känns så tråkigt att hon inte fick uppleva att bli gammelfarmor för det tror jag hon hade älskat 💕 Saknaden blir extra stor när man har egna barn och vill dela deras kärlek.
Min mormor fick chansen att träffa både Lucas och Kevin innan hon gick bort i februari detta året. Dock så fick hon aldrig träffa Adam. Väldigt tråkigt och känns tungt då både Lucas och Kevin träffade henne nästintill varje dag när de var mindre. På senare år blev det tyvärr inte så ofta men de fick massor av kärlek från henne.
Man hör gång på gång att man ska ta tillvara på tiden för man vet aldrig vad som väntar i morgon. Det är så sant men något som man ofta glömmer bort..
Tänk om man bara hade kunnat få träffa mormor och farmor bara för en dag och dela med sig av allt som hänt sedan de försvann.. Får väl tro att de på något sätt är delaktiga på sitt sätt nu ändå 💕
Lucas och Kevin säger att ni är stjärnor på himlen, det tror jag med 🌟🌟

Likes

Comments

{Barnen}

God morgon!
De stora killarna är lämnade i skolan, den lille minsta är hemma med pappan som jobbar kväll denna veckan. Själv sitter jag just nu i bilen och väntar på att klockan ska bli nio så jag kan gå in till sjukgymnasten. 
Jag hat varit där några gånger nu och tränat enligt det programmet som jag fått av henne. Än så länge känner jag inte så mycket skillnad i höft och rygg förutom att det känns lite mer än innan. Men jag har ju även fått övningar för att stärka bål nu efter graviditeten.  Jag har ju bara tränar några gånger men jag tycker ändå att det är skillnad redan nu. Jag får bättre kontakt med magmusklerna och det känns som de är starkare och mer stabila. Och det var ju steg ett i min rehab, att stärka upp bål innan det är dags att gå på höften/ryggen mer. Så det går väl åt rätt håll iallafall.  Sen får vi väl se hur det går, som sagt så vågar jag ju inte ha allt för höga förväntningar..  Men jag håller tummarna för att det ska bli bättre iallafall. 
Med tanke på att stärka upp bålen så har de på mitt gym startat upp en ny klass som heter mama moves.  Den tänkte jag att jag skulle gå på, får se om jag kan gå nu på söndag. Ska bli kul att testa på,där får man ju även ha med sig bebisarna.

Likes

Comments

{Barnen}

Hösten är här nu, löven ändrar färg och faller. Det ligger kastanjer på hela gräsmattan här utanför och det är kallt, igår fick jag till och med skrapa rutan på bilen. Eller ja, jag satte igång värmen på framrutan och sen var det bara till att ta med vindrutetorkaren. Riktigt smidigt måste jag säga!
Idag var det också frost ute men bilen stod i solen så jag slapp att skrapa iallafall. Så nu när de stora killarna är lämnade i skolan har jag och Adam parkerat oss i soffan med två filtar, amning och en mugg te till mig. Men han ligger bara här och halvsover och myser nu så han äter ju inte jättemycket.
Snart är det dags för oss att bege oss ut i kylan igen, ytterligare ett besök hos sjukgymnasten är inbokat denna veckan. Jag har varit där 2 gånger sedan första besöket nu och som det ser ut nu ska jag dit två gånger i veckan. Hoppas verkligen att det kommer ge resultat sen.. Men vi får väl se!

Likes

Comments