Header

Idag har jag gjort något jag inte trodde jag skulle göra på ett bra tag. Jag sa nämligen upp mig på McDonalds. Känner en sån lättnad av att lämna det där hemska stället, äntligen kommer jag kunna slänga ut alla kläder och skor snart. Att inte behöva jobba natt för den delen heller. Visst är det inte så olidligt som jag förklarar, men jag trivs verkligen inte och helt ärligt beror det nog inte på arbetsuppgifterna. Ska bli skönt att slippa det iallafall.

Anledningen till att jag sa upp mig är för jag har fått ett nytt jobb. Jag ska börja arbeta på hm lagret till sommaren, heltidstjänst och det känns verkligen så bra. Hoppas bara det blir lika bra haha, men har jag överlevt i över ett halvår på donken överlever jag vad som helst. Mår så himla bra verkligen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Måndag och ännu en ny skolvecka. Veckan har börjat bra med en kort skoldag och därefter lite mys hemma hos Amanda där jag befinner mig just nu. Ikväll blir det tacos, lyxigt en måndag!!

Likes

Comments

Största delen av dagen har gått till jobb men hann även med en tur förbi Tuna Park gör lite skoköp med mamma. Kvällen har varit lugn med tv-tittande med familjen. Ser framemot en sovmorgon imorgon. Ska dock försöka göra lite plugg nu innan det är sov dags. Hoppas ni alla haft en bra lördag!!

Likes

Comments

Trött och slut i kroppen efter arbetspasset idag, trots att det endast var några timmar. Kvällen resulterar i en myskväll tillsammans med familjen och vår favvo-serie "Hawaii five-0". Så hade pappa köpt hem lite kanelbullar, mums

Likes

Comments

Friday friday. Så skönt med helg, även om det väntas plugg och jobb för min del. Alltid skönt att slippa känna pressen av att gå upp tidigt. Blev en tidig skoldag då en lektion var inställd vilket har uppskattats otroligt mycket. Ibland behöver man lite extra tid i vardagen. Men nu börjar jag jobbet så ska sätta på mig skorna och stämpla in. Ha en bra fredag!!

Likes

Comments

Igår var det femtiodagars för oss studenter men jag valde att stanna hemma, vilket jag är otroligt glad över idag. Hade istället en myskväll vilket var välbehövligt då psyket inte var på sin plats igår. Sånt som händer och är så otroligt tacksam för alla fina människor jag har i min närhet.

Blev iallafall en sovmorgon med buffertdag. Behövde endast åka in till skolan för att göra muntligt matte nationella. För tillfället sitter, mer halvligger, i sängen och snart somnar. Måste rycka upp mig själv, käka lite socker och ta tag i plugget. Kom igen Angelica!

Likes

Comments

Trots en sen kväll var jag rätt pigg imorse och nu är första skoldagen efter påsklovet avklarat. Endast 53 dagar till studenten, aaahhh galet!! Nu är jag däremot otroligt trött, så ska gå och göra mig iordning för kvällen. Plugga lite till, sen ta och dejta kudden. Välbehövligt, godnatt och hoppas ni haft en bra tisdag!!

Likes

Comments

Den största frågan just nu är varför jag ligger vaken nu när det är skola imorgon?! Har helt ställt om dygnsrytmen men sålänge jag kommer upp i tid imorgon så läser det sig nog.

Var iallafall och fixade mina fransar idag så nu känner jag mig fräsch och fin igen, redo för skola med andra ord. Inte långt kvar nu, ska verkligen försöka ligga i det sista och inte ge upp nu till slutet. Lättare sagt än gjort dock, har inte alls fått mycket gjort av det jag skulle på lovet. Ibland kommer livet emellan. Måste hitta energin till det den här veckan, gäller att lägga i ett extra kol nu i slutet. Ska börja med att iallafall försöka få några timmars sömn inatt, godnatt på er.

Likes

Comments