Header

Tror ingen missat att det är kanelbullens dag idag, det har iallafall inte jag. Minst sagt har det blivit kanelbullar, hela tre stycken faktiskt hehe. De bjöd på bullar på jobbet och ja, inte tackar jag nej när jobbet är så snälla. Riktigt gott var det.
Sedan får vi inte dricka vatten i Eskilstuna just nu på grund av bakterier i vattnet, så det bjöds på Loka också. Dagen på jobbet har varit riktigt bra faktiskt, det har rullat på och mycket gottigheter.

Annars hände något roligt, detta sms kom till mig:

'Någon som tycker om dig'. Kunde inte förstå vad detta och kom från, och för att vara ärlig var jag lite skeptisk med att jag skulle trycka på en länk och grejer så först vågade jag inte alls ens tro lite. Men min hemliga beundrare vet ju iallafall hur man gör mig glad. Både bullar och stödjande för bröstcancer fonden.

Fick reda på att det var min Martin som skickat detta till mig. Gissa hur glad jag blev? Han är verkligen så fin, även när han inte är hemma så gör han verkligen allt hela tiden för att det ska vara som han är här.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjolahoppsan hejsan. Är mätt och belåten efter en nyligen äten lunch och nu rullar jag till jobbet för ännu en dag med arbete. Annars har jag hunnit fräschat till mig igen med en påfyllning av fransarna. Så nu känner jag mig hel igen ;)

Hoppas allas vecka blir bra. Även om måndagar är tunga och sega så hoppas jag att alla får någonting att glädjas åt idag, för det förtjänar ni.

Likes

Comments

Den här helgen har verkligen varit fantastisk på så många vis och vill verkligen inte att den ska vara över. Det har både vankas en inflyttningsfest för min syster och hennes sambo i Örebro, som därefter slutade med utgång, och en klassreunion. Riktigt roligt med härliga människor. Men nu är det roliga över och imorgon väntas det jobb. Är förtillfället inte alls taggad men förhoppningsvis går veckan fort ändå. För att göra veckan så bra som möjligt är det bäst jag sover nu, godnatt allesammans.

Likes

Comments

Onsdagen är redan förbi och endast två arbetsdagar väntar kvar. Helt galet vad denna vecka har gått fort och har även passat på att kompa lite på fredag för att åka till Örebro och systern min <3 Där det väntar planer hela helgen. Så ser verkligen framemot det. Annars skrev jag på ett nytt kontrakt idag som gäller hela oktober ut så jag är riktigt lycklig förtillfället. Så även nästa månad kommer bestå av kvällsjobb, tur att man jobbar med härliga människor.

Annars händer i stort sett ingenting i mitt liv just nu haha.. Allt blir lite isolerat när man jobbar kväll då dagarna endast består av jobb-sova-jobb-sova. Men men, det är trevligt där också, passade på att jobba lite övertid idag igen. Nu när man börjar bli rätt van med tiderna ska jag försöka få till ett liv på sidan om också. Har ju både körkort och träning att ta tag i.

Likes

Comments

Godmorgon, eller nu kanske det är mer godeftermiddag. Hade planer och klockan ställd för att gå upp vid 08.00. Men det gick inget vidare utan somnade visst om och vaknade för någon timme sen. Men det kan vara bra det också med tanke den dåliga sömnen jag haft på senaste tiden, samt börjar jag bli förkyld så vill verkligen att den ska försvinna till helgen som ska spenderas nere i Örebro.

Förresten är födelsedagsveckan slut. Det vill säga att både min kära pappa och syster har fyllt år. Så vill passa på att säga grattis i efterskott till personerna jag älskar mest.

Likes

Comments

Dagarna bara flyger förbi och nu har det redan gått fem dagar sedan jag fyllde hela 19 år. Dagen började med en serverad fantastisk frukost, sedan blev det både tårta med familjen och middag med älsklingen. Förutom den mysiga dagen så hade min kära vän från Huskvarna skickat blommor som stog på bordet när jag kom hem, hur fin är hon inte?!

Annars är det väll inte sådär världens mest fantastiska ålder. Känns lite onödig egentligen haha men har lovat mina kollegor att inte tänka så utan njuta av att vara ung. Det har de väll rätt i, vi ska inte stressa fram, tiden går så fort ändå.

Likes

Comments

Härliga lördag. Både ledig och solen skiner på himlen. Klockan är snart 16 och har hunnit med en hel del faktiskt.
Först och främst mätte jag upp Jäämes för en lunch på stan. Var otroligt längesen vi träffades, så var riktigt roligt att vi kunde få ihop en tid.

Därefter har jag fixat och donat lite hemma. Jag och pappa var duktiga och planterade lite blommor i ett försök att få det lite trevligare till nästa vår. Hur det blev är en annan femma. Varken färger eller åt vilket håll lökarna ska sättas hade vi koll på men det blir nog bra ändå haha.

Nu bär det av mot tågstation. Martin är äntligen hemma igen och han kommer tidigt också. Så ikväll blir det mys på hög nivå. Som sagt, en riktigt bra lördag.

Likes

Comments

Den som har känt hur ensamheten slår
Han är för stolt för att visa sina sår
Och går där ensam genom alla år
Den som behöver människorna bäst
Han fruktar också människorna mest
Och går ibland dom som en okänd gäst


Likes

Comments

Det var dags för premiären av skräckfilmen IT baserad på Stephen Hawkings bok. Utan att avslöja någonting så var det verkligen en sevärd film. Den var både rolig och läskig. Men även väldigt psycho. Ska bli kul att se fortsättningen då detta endast var kapitel 1.

Däremot gällande popcorn. Två galna popcorn brudar gjorde slut på våra (en stor) popcorn ungefär in i halva filmen haha. Bra slug där. Låt oss säga att vi funderade på att köpa varsin stor. Kanske blir till nästa gång 😂Vi delade även på två stora drickor. Den ena hann vi dock spilla ut Hela drickan på golvet hehe.

Likes

Comments

Hejsan svejsan. Riktigt skönt med en ledig dag i mitten av veckan, även om det nästan känns konstigt att inte gå till jobbet.

Började dagen men en stor förändring enligt mig. Gick till frisören och klippte av cirka halva håret. Ni som känner mig vet hur kär jag är i långt hår, så det har verkligen blivit en skräll för alla haha. Det var välbehövligt med tanke på mina risiga toppar som bara går av. Blev faktiskt riktigt nöjd och det känns så skönt med ett fräscht hår igen. Annars hann jag även med en lunch med mamma och en träff med mormor.
Nu är jag påväg för att träffa Wilmelix. 13 september vilket innebär premiären av 'IT' (Det), så självklart ska vi se den. Är livrädd för clowner hehe, tror inte det blir någon sömn inatt. Wish me luck

Likes

Comments