Header

Visste ni att det är vetenskapligt bevisat att golf kan förlänga livet med upp till fem år? Trots detta räknas inte golf som en skattefri förmån inom motion och friskvård.

Hypnos, minigolf, skrattgympa och örtbad räknas alla in som skattefria förmåner inom motion och friskvård, men inte golf?! Tycker det ska bli en förändring. För golf är inte bara en social sport, det är avkopplande och hälsosamt, det är en sport som kan utföras i alla åldrar. Låt fler och låt det bli lite enklare att få utföra den genom att det ska räknas som friskvård. Skriv under HÄR för en chans för förändring. Ett enkelt hälsosammare liv, för alla oavsett hobby.

Likes

Comments

Fredag i all ära, tyvärr betyder det att lovet snart är över och det är dags att ta tag i allting igen.. suck.. men det tänker jag inte tänka på idag eller imorgon.
Startade dagen med en lunch på mocca tillsammans med min fina vän Jonas, både god mat och trevligt sällskap. Sedan vi skiljdes åt för jobb där jag nyss är hemkommer från och nu är jag vrålhungrig igen. Så är maten klar, bättre kan det inte bli. Dags för lite pizza, yummi

Likes

Comments

Blev en sväng förbi grappa tillsammans med Wilma och Moa. Tog den älskade favoriten, kräftpizza. Har ni inte ätit den är det på tiden att ni gör det. Älskar den så mycket. Härligt att lyxa till det lite mitt vardagsstressen med lite spontanitet och trevligt sällskap, trots att det är lov. Behövs mer av detta i livet

Har äntligen landat i sängen efter en lång dag, är så himla trött. För att orka med morgondagen är det bäst jag sover, det vankas lunch och jobb. Godnatt fina människor

Likes

Comments

Blev en tidig morgon för att leverera en leverans med mitt UF-företag, Fika on Wheels. Redan vid 5 imorse ringde första alarmet och en trött Angelica tog sig igenom leveransen. Till och med tog jag mig till gymmet efter, blev dock ett segt pass men nu har jag iallafall ett gymkort hehe. Dyrt blev det dock, så plånboken gråter just nu men välmåendet är väll viktigare antar jag.

Annars har jag hunnit med en sväng förbi mormor och nu sitter jag med plugget. Ni ser ju bara alla papper, har panik för vet inte vad jag ska börja med... Har lite planer ikväll som jag hoppas blir av. Annars kommer jag ruttna i stolen med allt plugg.

Likes

Comments

Nyligen hemkommen från ett fyra timmars arbetspass följt av ett träningspass. Härligt att vara lite igång igen, även när motivationen är på noll. Nu ska jag göra iordning lite äggröra för att sedan få lite plugg gjort. Hoppas ni har en trevlig onsdag allesammans

Likes

Comments

Vardagsrummet är en central del där man samlas för att umgås tillsammans. Det är hjärtat i huset och därmed anser jag att inredningen behöver spegla människorna som bor där. Det är bland det första som ger ett intryck till de gäster som hälsar på. Det är viktigt med stil och känsla.

Tillfälligtvis är vi på jakt efter ett nytt vardagsrumsbord. Det vi har nu är hemskt, fult och passar inte alls in i den miljön vi bor i just nu. Det kan nog alla vara överens om att det behövs ett nytt haha. Det vi är ute efter är ett fyrkantigt eller ovalt bord och jag anser att det borde bestå av en glasskiva, marmor eller helvitt. Bilderna ovan har jag som inspiration till det vi är ute efter. Trodde aldrig det skulle vara så svårt att hitta det perfekta vardagsrumsbordet, så visst är det ett ständigt letande. Men snart ska vi nog hitta det som passar oss.

Likes

Comments

 • Jag önskar att jag var kortare, ja exakt 4 cm kortare. Vill var 160 cm. Älskar att känna mig liten och att killen är mycket mycket längre haha och vill kunna gå i klackar hela dagarna samtidigt som jag är lika kort.

 • Har otroligt svårt att lära känna nya folk och att öppna upp mig för någon. Är alltid rädd för att de inte ska tycka om mig eller tycka att jag är jobbig, så hamnar mestadels på sidan om och är ganska "osynlig". Egentligen är jag dock en otroligt utåtriktad tjej som älskar att synas och höras.

 • Har svårt att ta beslut när det gäller små grejor som inte har någon betydelse, ingenting förändras beroende på vilket beslut man tar, som vart man ska äta eller vilken dricka man ska köpa. Då bestämmer jag helst inte överhuvudtaget för det spelar verkligen ingen roll. I sådana situationer är jag nog en av de veligaste människorna.

 • En av mina högsta drömmar är att plugga utomlands någon gång under min livstid, det är det jag baserar mitt val av framtidsstudier på just nu.
 • Om jag blir otroligt rik skulle ett privatplan vara bland det första jag köper, så jag kan resa över hela världen med vilka jag vill. Plus så slipper jag jordnötsallergi besväret, vore livet.

 • Min kropp är osymmetriskt, kolla bara mitt ansikte. Ena sidan av läppen går upp högre än den andra när jag ler och har endast en skrattgrop under ena ögat...

 • Jag drack inte alkohol, i större mängder, förrns cirka ett år sedan.

 • Jag har en sjukdom när det gäller mat, eller sjukdom och sjukdom. Börjar jag äta något kan jag inte sluta, det gäller precis allt, till och med om det är äckligt. jag äter tills det är slut. Är framförallt beroende av socker och fett, kan äta hur mycket som helst, vilket inte fungerar när jag försöker bli nyttig.
 • Mitt matberoende tillsammans med andra saker har en gång i tiden lett till hetsätningar.

 • Är allergisk mot värmeväxlingar. Blir det framförallt kallare (eller varmare) börjar det klia och får som utslag.

 • Skulle vilja lära mig surfa och dyka men är rädd för vatten och hajar...

 • En av de värsta sakerna jag vet är att cykla, hatar det verkligen... Går mycket hellre

Likes

Comments

Visst är det fint med snötäckta vägar och snötäckta träd, men jag som trodde våren var på väg. Kyla och halka har jag tröttnat på och att de var tvunget att komma tillbaka just idag. Planerna var egentligen att ta en sväng förbi Mall of Scandinavia, på grund av snökaoset kom vi inte i väg. Tråkigt, jag som verkligen behöver nya kläder + att det var ända dagen som passade bra. Typiskt..

Likes

Comments

Som tidigare nämn har Eskilstuna fått en ny restaurang till staden och självklart var vi tvungna att testa det. Dock blev det inte som förväntningarna. Det började bra då vi blev bemötta väl och fick med oss popcorn till bordet, jag som älskar popcorn. Vi beställer via appen och väntar på maten, medan vi hör kunderna bakom oss klaga. Appen säger till att maten var klar, vilken den inte var. När vi kom tillbaka en andra gång för att hämta maten är de några andra som tagit fel och fått med oss vår mat istället. Tillslut får vi iallafall maten och den var långt under förväntningarna. En del utav pommesen var mjuka och mjöliga, räkorna smaka mer fisk och var sega, kycklingen smaka som donkens nuggets och hamburgaren som korv. Inte värt priset överhuvudtaget och beställde helt klart för några rätter för att bli mätt.

Iallafall så följde restaurangens tema hela matstunden, en cirkus haha. Även om jag tyckte det var en mysig miljö så skrämde den mig lite. En perfekt mordplats för ett CSI avsnitt haha. Sen får vi inte glömma att det iallafall ser fint ut och kan skapa otroliga inspo-bilder. Däremot tror jag mer på deras drinkmeny, får se om man kanske tar sig dit någon kväll för att smaka någon drink, om inte i sommar. Hoppas på att det ska vara lika gott som det ser ut iallafall!!

Likes

Comments