Header

Godmorgon.
Träningen igår var super roligt men super jobbig också. Man märker att jag har tappat otroligt mycket på det senaste gångerna, det ska det bli ändring på och kommer förmodligen gå på passet fler gånger.

Idag var det jobbigt att ta sig upp ur sängen med tanke på sena pluggnätter. Men idag är det fredag vilket innebär helg så jag är glad för det. Ni får ha en bra dag

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon
Hade verkligen ingen lust att ta mig upp i morse. Tröttheten har slagit mig starkt men måste fortsätta hålla mig vaken för att klara de sista veckorna. Befinner mig iallafall på bussen på väg till skolan nu, i tid också. Första gången denna vecka jag hinner med den planerade bussen haha.

Efter skolan ska jag till actic faktiskt. Behövligare än någonsin och ska faktiskt köra min kära vän Jonas atc-pass. Ska bli roligt men lär vara helt död efter kan jag lova

Likes

Comments

Fyra dagar kvar tills en ny månad, maj. Det närmar sig sommaren och vädret blir förhoppningsvis bättre. Förutom att vädret blivit bättre så har jag bestämt mig för att sätta upp lite nya mål på förbättringsområden den nya månaden:

▪️Dricka mer vatten!!

▪️Träna någonting haha

▪️ Ta en sak i taget i skolan, sluta stressa och göra mitt bästa

▪️Sova mer

▪️Hålla bättre ordning i mitt rum

Likes

Comments

Efter en stressig morgon när jag försov mig kom jag iallafall i tid till skolan. Vill alltid ligga och dra mig några minuter extra så jag får stressa som bara den, tidsoptimist är bara förnamnet.

Efter skolan tog jag och mamma en sväng förbi Västerås för att lämna in min balklänning på uppsyning och en tur runt staden. Fick dock inget med mig hem och letandet efter studentklänning börjar bli stressande. Inget, verkligen inget faller mig i smaken...

Likes

Comments

Idag har jag gjort något jag inte trodde jag skulle göra på ett bra tag. Jag sa nämligen upp mig på McDonalds. Känner en sån lättnad av att lämna det där hemska stället, äntligen kommer jag kunna slänga ut alla kläder och skor snart. Att inte behöva jobba natt för den delen heller. Visst är det inte så olidligt som jag förklarar, men jag trivs verkligen inte och helt ärligt beror det nog inte på arbetsuppgifterna. Ska bli skönt att slippa det iallafall.

Anledningen till att jag sa upp mig är för jag har fått ett nytt jobb. Jag ska börja arbeta på hm lagret till sommaren, heltidstjänst och det känns verkligen så bra. Hoppas bara det blir lika bra haha, men har jag överlevt i över ett halvår på donken överlever jag vad som helst. Mår så himla bra verkligen!

Likes

Comments

Måndag och ännu en ny skolvecka. Veckan har börjat bra med en kort skoldag och därefter lite mys hemma hos Amanda där jag befinner mig just nu. Ikväll blir det tacos, lyxigt en måndag!!

Likes

Comments

Största delen av dagen har gått till jobb men hann även med en tur förbi Tuna Park gör lite skoköp med mamma. Kvällen har varit lugn med tv-tittande med familjen. Ser framemot en sovmorgon imorgon. Ska dock försöka göra lite plugg nu innan det är sov dags. Hoppas ni alla haft en bra lördag!!

Likes

Comments

Trött och slut i kroppen efter arbetspasset idag, trots att det endast var några timmar. Kvällen resulterar i en myskväll tillsammans med familjen och vår favvo-serie "Hawaii five-0". Så hade pappa köpt hem lite kanelbullar, mums

Likes

Comments