Header

Igår stod det midsommarfirande på schemat. Efter midsommarlunch, grillning, snaps och kransfix begav jag mig till den 'riktiga' midsommarfesten. Där det var många fina vänner och hade en trevlig kväll som inte slutade i sängs förrän efter treslaget.

Hoppas ni alla haft en bra midsommar och till sist vill jag önska er alla en trevlig midsommar. För firandet behöver ju inte sluta idag, eller hur?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårdagen blev en utsovar dag, då jag låg i sängen långt in på eftermiddagen. Tills jag åkte till blomsterlandet för att fixa blommor som ska gå till dagens kransfix. Wish me luck, har endast gjort en krans förra året haha så håller tummarna att den iallafall blir bärbar.

Har nyligen ätit en midsommarlunch med mamma och pappa. Nu måste jag fixa lite grejor tills Jossan kommer hit, innan det senare bär av mot festligheter som ska bli riktigt trevligt. Hoppas ni alla får en superbra midsommar.

Likes

Comments

Förstår inte riktigt på mig själv, är så himla seg och trött i kroppen. Trots att jag inte gör någonting som egentligen tar någon kraft. Men har iallafall under de senaste dagarna träffat några fina vänner och bara umgåtts.

Ska försöka sova nu, i hopp om att någon gång få känna mig pigg. Hoppas det går och inte som tidigare kvällar där kroppen inte vill somna in. Godnatt allesammans

Likes

Comments

25 grader står det på termometern och solen lyser högt på himlen. Passar på en dag som denna att njuta av värmen med en bok i handen. Livet

Likes

Comments

Igår står solen högt på himlen och temperaturen visade hela 24 grader. Detta väder kunde man inte missa. Jag och Jossan köpte med oss massa gott och satte oss ute på hennes gräsmatta. För att senare mot kvällen ha grillkväll. En mycket trevlig dag

Likes

Comments

Godmorgon, eller godmorgon och godmorgon. Klockan är närmare halv fyra haha. Vaknade för flera timmar sedan och har fått i mig en god brunch.

Däremot känner jag mig så himla trött just nu att det inte finns ork för någonting som jag hade på schemat idag. Utan ligger fortfarande i sängen och bara kollar serier, får vara okej det med förtillfället. Får se om kag hittar någon ork till senare så jag kan ta tag i lite saker jag skulle få gjorda. Hoppas ni får en bra fredag, vi hörs!

Likes

Comments

Började dagen med champangefrukost klockan 05.00 hos min mentor.

Därefter bar det av mot skolan för den sista tiden där med klassen. Tal, stipenidumutdelning, mat och lite allt möjligt. En liten tår fälldes, för oj vad jag kommer sakna allt.

Utspringet var helt magiskt. Kände hur pulsen ökade minuterna innan klockan slog tolv och därefter var det bara ett stort glädjerus.

Sedan kom det vi alla längtat efter, Flaket. Bland det roligaste jag har gjort. Skulle lätt göra om det.

Mottagningen var lika underbar den. Blev mottagen med så mycket kärlek. Kunde inte begära mer, så himla tacksam.

Avslutade min fantastiska studentdag med både förfest, utgång och efterfest. Allt var verkligen så lyckat.

Likes

Comments

På min 18-årsdag fick jag i present av min kära Wilma att åka iväg på spa. Det har varit mycket igång i båda våra liv så det har aldrig blivit av, tills i måndags. Vi valde ett super fint hotell som ligger i centrala Stockholm och fick både en sväng på stan och Mysstund på hotellet. Har verkligen varit supermysigt och välbehövligt efter de senaste hektiska veckorna!

Likes

Comments

Den stora dagen, min studentdag, är nu förbi. Jag har tagit studenten. Det är helt galet och tror inte det riktigt sjunkit in än, jag har klarat alla år av skolan. Som jag slitit med det ena och det andra, men jag klara det. Något jag aldrig trodde jag skulle säga men, jag är stolt över mig själv!! Vuxenlivet ska påbörjas och nu ska man göra något med sitt liv, vad händer egentligen nu?

Förutom att blicka framåt mot framtiden som är ett frågetecken som väntar. Ett frågetecken som jag är glad är just ett frågetecken. Jag har alla möjligheter i världen att göra vad jag känner för. Det finns ingenting som stoppar mig, det finns ingenting som längre står i vägen. Det är mitt liv och jag bestämmer helt själv vad framtiden kommer att innebära.

Måste vi måste även blicka bakåt. Jag hade en fantastisk studentdag. Är så himla tacksam för alla som kom och ville fira min dag och göra den till en av de bästa i mitt liv. Är så himla tacksam för alla presenter. Är så himla tacksam för alla i min närhet. Utspring, flak och fest var det bästa jag varit med om. Svårslaget och saknar allt redan. Framförallt är jag tacksam över mig själv, tacksam att jag tog mig i kragen och tog mig igenom tolv år i skolan och jag går ut med ett resultat jag är nöjd över. Kunde inte vara lyckligare just nu.

Bilder från studenten kommer sen för nu blir det en tur till huvudstaden med min fina vän.

Likes

Comments