Header

Torsdagen är äntligen slut och jag är så glad över det. All skolarbete innan lovet är klart och jag har bara fixat och donat hemma under kvällen. Imorgon är det fredag och därefter lov. Hur skönt?!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Såhär har jag sett ut de senaste dagarna. Alldeles för lite sömn vilket har lett till ingen ork till någonting. Samtidigt som jag har haft stress och ångest över skolan med allt som sker runtomkring. Det har varit kämpigt men nu har jag i stort sett ingenting kvar fram tills lovet. Längtar då det ska bli underbart med lite ledighet, samt välbehövligt. Lär behöva ta igen all den sömn jag har missat, men sen vet ni ju hur jag är. Älskar spontanitet och sena nätter.

Likes

Comments

Som varje helg är det jobbdags, idag är däremot en kort dag. Jobbar endast till 15, ganska skönt faktiskt. Har lite olika planer inför kvällen så får vi se vad som sker. Nu; time to work

Likes

Comments

En dag som åtminstone började bra. Hade intervjuer på stiga i hela två timmar inför mitt Gymnasiearbete. Alltid kul och mysigt, men slutade med ingen mat under hela dagen. Tillsammans med mina otroligt dåliga sovvanor på sistone blev mitt humör sådär haha och då kan vem som helst trampa mig på tårna. Skötte det iallafall bra, kontrollera mig själv och klarade skoldagen galant.

Kvällen kommer att ockuperas och distraheras av plugg samt är jag hemma själv. Vilket är skönt för att vara ärligt. Behöver lite ensamhet just nu!

Likes

Comments

Blev en sväng förbi Wilmelix efter skolan för att checka läget där. Köpte även med oss kladdkaka och grädde för att mumsa i oss samtidigt som vi satt och snacka om allt mellan himmel och jord. Kom hem för cirkus en timme sedan och borde egentligen sätta mig med studier. Är så himla trött och känner mig helt slut, ska ta och käka kvällsmat så får vi se om det finns någon ork för att få någonting gjort, skulle vara behövligt

Likes

Comments

För att bota höst-förkylningen och halsontet fixade jag i ordning min favvo hotan totan och riktigt varm choklad som jag ska njuta av medan jag läser engelskan.

Likes

Comments

Hösten är verkligen så himla fin med alla färger i naturen. Det gör mig så glad på morgonen och påvägen hem. En av anledningarna till att jag älskar att jag flyttat lite längre från stan, årstiderna märks mycket mer av.

Tyvärr innebär hösten även kyla, vilket jag avskyr haha. Händerna spricker och hyn blir torr. Samtidigt har jag dragit på mig en höst-förkylning med mestadels halsont. Tråkigt men det överlever man, får njuta av färgerna medan löven fortfarande är kvar på träden.

Likes

Comments

​Jag vill inte förlora dig, men jag kan inte ha kvar dig. 
Jag behöver din humor, jag behöver dina kramar, jag behöver dig... Personen som känner mig som ingen annan, personen som alltid vet vad den ska göra utan några konkreta ord, personen som kan få mig att skratta bland alla tårar. Hur kunde det bli såhär? Jag offrade så mycket av mitt liv för din skull och vad blev det av det? Ingenting... Så varför är det så svårt att släppa taget. Hur kan det vara så svårt när livet är bättre?

Trots allt saknar jag sanningen, jag saknar skratten, jag saknar min bästa vän. 

Likes

Comments

Kvällen har spenderats med min underbara bästavän. Köpte med mig b&j samt lite chips som vi satt och knapra i oss till avsnitt av oth. Detta var denna fantastiska tjej verkligen värd, som hon kämpar. Guldvärd på alla sätt och vis ska ni veta. Nu blir det nattetid inför morgondagens tripp till Västerås och arbete.

Likes

Comments

Såhär har min arbetsdag sett ut under eftermiddagen, en hel del potatis. Fick hoppa in lite extra på solby gård, där jag jobbade i somras. Det är så mysigt där att det inte gjorde någonting, tycker om atmosfären. Även om det innebar att stå ute bland självplocket vid potatisen i kylan. Men imorgon är det donken som gäller.

Likes

Comments