Header
View tracker

"Jag saknar dig", tre ord med en så kraftfull innebörd. Tre ord som kan ändra ens humör på bara några sekunder. Tre ord som berör ända in i hjärtat.

Vetskapen om att ens närhet uppskattas. Vetskapen om att någon bryr sig om dig. Vetskapen om att du har gett ett sådant intryck att ingen annan kan ta din plats. Vetskapen om att du är älskad.

En varm känsla inombords, ett leende på läpparna, en bättre stund. Du förgyllde min vardag, du tog bort det svarta från dagen, du gav mig en bit av glädje. Ingen, ingen och ingen, inget, inget och inget kan ersätta den här känslan.

Du ska veta att jag saknar dig också. Du ska veta att du är underbar. Du ska veta att jag bryr mig om dig. Tack för allt du gjort för mig. Tack för att du tar dig tiden att tänka på mig. Tack för allt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I dessa vintertider har jag som alltid tagit på mig en förkylning. Hostar och snorar samt kan jag inte prata. Har mysigt in mig i min tomtefilt framför tvn. Är så himla trött och det ligger en hel plugg-hög att göra, men hittar varken motivation eller ork. Kraften har sugits ur mig och jag får verkligen ingenting gjort, inte ens i sista sekund.. Panik och stress..

Likes

Comments

View tracker

Suddig bild från i tisdags då det var personalfest. Verkligen super mysigt och roligt, blev en lyckad kväll. Ännu bättre var det att det var buffertdag under onsdagen, det vill säga ledighet. Skönt med lite roligheter mitt under all stress

Likes

Comments

Glöggfesten blev otroligt lyckad med både nya och gamla ansikten. Slutade sent och kom inte i säng förens strax före fem, precis så som det ska va!!

Likes

Comments

Godmorgon folket. Ja jag vet vad klockan var men idag är det faktiskt okej. Jag jobbade mitt första nattpass igår, vilket gick bra. Däremot kom jag inte i säng förens strax innan 5 så idag är jag lite smått trött.
Ska ta och hoppa upp ur sängen, hoppa in i duschen och kanske äta något. Ikväll väntas det glöggfest.

Likes

Comments

Vi har gått in i december och juletiderna närmar sig. Jag har sedan jag kommit hem från skolan städat och plockat i mitt rum. Fått upp en låda som stod i vägen men även ställt upp julpyntet dock skippade jag några saker i år. Är fortfarande inte riktig ordning i mitt rum så kände inte för att pressa in allt för mycket, även om det mesta fick komma upp. Älskar verkligen allt med julen och att ha julpyntet uppe ger en fantastisk julkänsla. Imorgon är det glöggfest med släkt och vänner, ska bli kul med årets första 'julfirande'. Nu ska jag ta tag i plugget och därefter väntas mitt första nattpass, 22-04. Spännande.

Likes

Comments

Igår var den första studentfesten, 200 dagars. Kan knappt fatta att det endast är tvåhundra dagar tills det är jag som tar studenten. Klassen möttes upp tidigt på Harrys innan alla andra kom. Blev en riktigt lyckad kväll och idag har man mått som man förtjänat. Segt att ta sig upp ur sängen och ta sig till skolan men det har rullat på ändå. Helgen är snart här och har en del planer som ska bli riktigt roligt, ser framemot lite helg

Likes

Comments

Dirket efter skolan tog jag mig till gymmet och körde ett rygg och armpass. Känner redan träningsvärken som kommer vara där imorgon, älskar det. Stolt över mig själv att jag faktiskt börjar ta tag i mina problem och försöka förändra livet till det bättre.

Nu väntas det plugg, något jag däremot inte hittar motivation till. Men det måste göras!!

Likes

Comments

Alltid gjort vad du vill
Allt du vill ha mig till
På distans, med balans
Men sen gav jag dig all min tid
Och plötsligt så var jag din
Men du sprang med mitt namn

Allt jag ser blir min verklighet
Och det känns så fel att det är sant
Men ingen vet att du drar mig ner
När fasaden ler i sin glans
Jag blev tom, när du gick
Så du får, ingenting
Vet du vad du tog av mig?
Jag går runt med masken på
Ser du vad du gjort med mig?
Jag går runt med masken på
Vet du vad du tog?

Jag gav bort hela, fjärilar blev stenar
Dom sa jag bytte skepnad, samma sak med min kollega
Kanske var vi för små, allting hände igår
Som en blixt från det blå och plötsligt brinner ridån
Klart att jag visste
Allting var planerat sen den dagen jag slavade i disken
Jag är så trött på ditt snack
Gav dig allt jag hade, jag var pank
Inte ens ett tack, ingenting
Varje natt är jag din så förstå att du är mitt allt

Alltid gjort vad du vill
Ser du vad du gjort?
Jag vet att du drar mig ner
Men jag är för alltid din

Likes

Comments

Första ljuset tänds, snart är den kommen. Julens glädje sprider sig med kärlek och omsorg. Just därför älskar jag julen. All lycka den sprider sig, all ljus i mörkret, all hopp i det tomma. Ingen högtid gör så mycket med så lite. Och nu börjas färden dit och jag njuter för varje steg.

Likes

Comments