Header

Solen står högt på himlen och skiner medan det sakta men säkert blir lite varmare. Satt faktiskt ett tag ute innan jag orkade ta mig in i huset, älskar när våren kommer.

Att boken är utläst gör mig fortfarande lika glad samt är det i mitten på veckan och det närmar sig helg. Ska försöka ta tag i lite städning innan jag sätter mig med dagens plugg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I glädjetidens hetta måste jag bara berätta över min lycka att jag läst ut Dracula. Efter att ha läst 168 sidor igår och 121 sidor idag är den utläst, fasiken vad jag är stolt över mig själv och en lättnad. Att folk faktiskt sa till mig att jag var körd, så har jag en hel dag kvar tills seminariet, icke sa nicke hörni. Har krävts mycket koncentration i många timmar i sträck samt mycket socker och hela kvällen idag har jag tvingat mamma fixa frukt efter frukt, älskar det älskar henne!! Nu är det bara att plugga till seminariet men det hinner jag med imorgon. Nu ska jag äntligen få sova frivilligt utan att behöva somna med en bok i handen, ska bli riktigt riktigt skönt för mitt huvud är helt slut. Godnatt på er

Likes

Comments

Godmorgon!
Hann inte med mitt mål i boken igår då jag återigen somnade med den i handen hehe. Men är nöjd ändå för är endast 20 sidor från målet så lär förhoppningsvis hinna läsa ut boken idag.

Solen skiner in genom fönstret och dagen börjar med en sovmorgon. Riktigt härligt. Ska bege mig mot skolan så jag inte kommer försent, vi hörs.

Likes

Comments

Okej, riktigt såhär mycket snö är det inte ute, det är en rätt barmark faktiskt haha. Däremot har det snöat större delar av dagen, men jag är glad över att det i stort sett är borta nu.

Har varit en rätt kort dag i skolan, vilket känns super bra då jag måste läsa 'Dracula', på engelska(!!). Skulle läsa en hel del i går kväll men somnade och vaknade igen närmare 05.00 med ryggvärk och lite oklart om vilken tid eller dag det var. Så idag har jag som mål att komma till sida 250, är på 62 hehe. Tror ni det går? Dags att börja

Likes

Comments

Gårdagen slutade med en AW tillsammans med klassen. Underbara människor det där och maten smaka gott den med!! Kom ändå hem rätt skapligt och somnade nästan direkt, hann knappt lägga mig på kudden haha.

Nu sitter jag på jobbet inom en kvarts rast och om två minuter ska jag tillbaka. Blir en jobbdag hela dagen, slutar inte förens 19.30, kämpa kämpa!

Likes

Comments

Nu är mässan över och tyvärr kammade vi inte hem något pris, men kan glädjas av att juryn ansåg vår idé vara bra och den var med i de slutgiltiga diskussionerna på vem som skulle vinna. Vilket jag anser väldigt positiv då jag själv hade rankat oss sist haha.

I det stora hela har det varit en lång och relativt seg dag men har fortfarande varit otroligt rolig och lärorikt. Alla var så fantastiskt duktiga och hade så fina montrar, kul att se all energi vi alla lägger på detta. Verkligen en inspirationskälla till framtiden.

Likes

Comments

Nu är ett nattpass avklarat och innan det var det sällskapsspel som stog på schemat hemma hos familjen Hällström. Hann iallafall sova en timme innan jag började jobba för det lär inte bli någon mer sömn förens senare ikväll igen. Har ju pratat om den UF-mässan i nästan alla mina senaste inlägg och nu är den snart här.

Befinner mig just nu i mormors soffa men ska ställa mig upp, så jag inte somnar, och hoppa in i duschen för att göra mig i ordning. Omkring 6.30 avgår bilen från Eskilstuna till Strängnäs. Lär bli en tröttsam dag men hoppas ändå på att den blir fantastisk rolig. Är spänd på att se allas montrar men även hur vår egen kommer se ut

Likes

Comments

Blev en middag på Ming palace, i stort sett den enda Kina restaurangen jag kan äta på i staden då det har koll på deras ingredienser. Servicen är super och arbetarna är så himla Goa samt är maten så himla god. Ännu godare blir det tillsammans med min älskade familj. Underbart

Likes

Comments

Fredag i all ära. Största delen av dagen har gått till monterfix inför mässan imorgon och stannade även kvar för att hjälp ett annat företag med sin monter, samt lite ärenden runt om i staden.

Försökte oss på en sväng förbi mitt älskade slagsta glass som öppnade idag men kön var alldeles för lång för att vi skulle stanna. Så får ta det någon annan dag, istället hamnade vi på donken för en liten glass. Nu väntas det middag tillsammans med familjen.

Likes

Comments

Solen lyste på himlen fram tills eftermiddag då molnen kom fram. Lite så har dagen varit för mig allmänt, men försöker fokusera på det positiva. Min syster tillsammans med hennes kille har kommit till Eskilstuna nu och kommer vara här hela helgen. Roligt att få umgås lite även om det är mycket annat som händer i helgen. Vi träffas inte lika ofta nu när vi varken bor under samma tak eller i samma stad så det gäller att ta vara på dessa stunder.

Ska försöka ta mig ifrån henne ett tag, har ju trots allt stått och kramats och pratat ett bra tag nu. Måste få lite plugg inför religionsprovet imorgon. Önska mig lycka till

Likes

Comments