Header

Fredag den trettonde, jo tack det märks.
Igår märkte jag att mitt hår blivit grönt, ja precis grönt. Boka frisörtid nästa vecka och köpte hem produkter för att det skulle försvinna. Testade det imorse men det är precis lika grönt helt onödigt att klockan ringde sex och tre timmars sömn.. religionsredovisningen ska vi inte prata om, men vad räknade jag med när den gjordes klart tre på natten.

Nu sitter jag på tåget på väg mot Huskvarna och Alice som fyllde 18 i onsdags. Tyvärr är tåget försenat och kommer missa tåget jag ska byta med, men tillslut kommer man fram och då väntas det bara roligheter

Vad tycks? Ny trend?

Likes

Comments

Att skolan är igång nu känns. Har redan en redovisning på fredag och motivationen till plugg är på botten. Men nu lägger jag ner för idag så får jag ta stressen imorgon. Skönt att veta att dagen imorgon börjar med sovmorgon

Likes

Comments

Nu är lovet över och vet inte riktigt vad jag ska känna eller tycka om det. Både roligt och tråkigt antar jag, är ju trots allt min sista termin. Tyvärr inleder jag veckan utan sömn, kan inte sova och huvudet små värker. Känner stressen redan krypa inför skolarbete som ska göras. Ska lägga ifrån mig mobilen, lägga mig på huvudkudden, blunda och försöka koppla av så får vi se om jag kommer in i drömmarnas land. Godnatt

Likes

Comments

En mysig middag på mocca deli igår innan jag och Wilmelix tog oss vidare till bion. Vi tillsammans med alla små barn kollade på SING. För er som inte redan visste det så älskar jag Disney och tecknat. Barnet inom sig kommer alltid finnas där med kärlek till dessa filmer och denna var verkligen såå bra. Vi hade nog roligare än barnen, skratta och dansa hela tiden haha. Verkligen sevärd.

Likes

Comments

2016 har varit ett otroligt roligt är med många härliga minnen. Här kommer den sista delen av en årsresumé av mina bästa stunder under året som varit:

Skolan började igen och redan direkt var det roligt tillsammans med klassen, så ingen ångest där. Eller ja, mindre ångest iallafall haha.

Det var äntligen min tur att fylla arton vilket firades med klassfest, inflyttning i nya huset och en hel massa kärlek

Efter det blev det en hel del roliga utgångar, sved i plånboken men ångrar det inte en enda sekund. Har haft så himla roligt tillsammans med mina underbara vänner.

Älskade syster fyllde 21 vilket firades med en liten halv överraskningsfest

Skål, skål och skål

Första studentfesten 200 dagars. Det var sinnes och kan bara förvänta mig liknande det kommande halv året.

Den årliga glöggfesten med både gamla och nya ansikten vilket var roligt.

Personalfest med nya jobbet

Min syster flyttade hemifrån och bytte stad. Så firade in mitt jullov med att åka till henne och ha en bra helg där.

Julbak är en viktig detalj för julen. I år gjorde jag mitt allra första pepparkakshus tillsammans med bästa vännen.

Nu är det ett nytt år och nu lämnar jag 2016 bakom mig och tar med mig fantastiska minnen och lärdomar in i 2017.

Likes

Comments

Har blivit ännu en sängliggandes dag för min del. Så tråkigt att vara sjuk under de sista dagarna på lovet men då kanske man blir frisk till skolan börjar iallafall. Passat även på att utnyttja mitt tillstånd här hemma och gör mig nog lite sjukare än vad jag är. Ja, jag är egentligen rätt pigg förutom hostan. Så kör med de att hämta popcorn, dricka, te och pappa köpte till och med hem bullar till mig. Wihoo, vilken hemsk dotter jag är, meeen hostan är faktiskt förskräcklig, har en stor hostattack var femte minut. Har ont i bröstet och ryggen efter allt hostande och nu är det dags igen 'host host'

Likes

Comments

2016 har varit ett otroligt roligt är med många härliga minnen. Här kommer den andra delen av en årsresumé av mina bästa stunder under året som varit:

Flyttade från mitt barndom hem för att sedan inte ha någonstans att bo. Bodde därefter i en familjekompis lägenhet och hos mormor under tre månader. Präglade sommaren, jobbigt men samtidigt spännande och det medkom mycket positivt med nära till stan och mycket spontanitet.

Fika stunder i solen blev det en hel del av

Inte bara fika utan även fina luncher och middagar. Det har varit ett otroligt matår och har förmodligen spenderat tusentals kronor på just mat haha.

Soliga varma sommarkvällar

Många roliga festligheter ägde runt under sommaren

Weekend festivalen var så grym!!

Goda tillbehör till kvällsmys är det som gör allt

Hann även med en kräftskiva, mums mums

Många turer till mitt smultronställe, slagsta glass. Kunde inte avslutat slagsta glass säsongen bättre en med en big tillsammans med mina bästa vänner!!

Sena spontana äventyr var något sommaren bestog mer än mycket av. Fantastiskt

Fick även jobb på donken, super för en student som mig med lite extra cash i plånboken.

Lämnar 2016 med tacksamhet och ett leende på läpparna för att jag fick ta del av dessa stunder.

Likes

Comments

Det är redan den 3 januari, tiden bara flyger förbi. Men jag själv har gått och blivit sjuk tyvärr. Sov till ca 15.00 idag och hade förmodligen sovit längre om inte pappa kommit hem från jobbet och väckt mig. Känner mig sliten och har ont i kroppen. Usch vad jag hatar att vara sjuk... För mig blir det därför en sängliggandes tv-tittande Angelica idag på en förhoppning att bli frisk igen. Ska njuta av min glass nu, det sägs ju vara bra för halsen. Så hoppas jag att ni andra mår bättre än mig förtillfälligt

Älskar min hostmedicin. Livet just nu

Likes

Comments

2016 har varit ett otroligt roligt är med många härliga minnen. Här kommer första delen av en årsresumé av mina bästa stunder under året som varit:

I år var det 98:ornas tur att fylla arton. En hel del artonårsfirande har blivit av och de började redan i januari att äga rum

Hemma-spa slår aldrig fel mitt bland skolstressen

Bygget av de nya huset började och en spännande resa med erfarenheter om husbygge kom med oss. Tillexempel ska man aldrig räkna med att de blir klara i tid haha.

Fick jobb på solbygård där jag jobbade i stort sett konstant under början av sommarlovet. Helt obegripligt hur mycket jordgubbar jag har ätit i år, kilon säger jag bara. Tur att det är nyttigt

365 dagars klassfest samt en massa sommarmys med klassen

Älskade vännen. Blev många tillfällen med endast mys tillsammans med vänner vilket är så uppskattat. De gör verkligen livet så mycket enklare och roligare.

Lämnar 2016 med tacksamhet och ett leende på läpparna för att jag fick ta del av dessa stunder.

Likes

Comments

Nu har vi lämnat 2016 bakom oss och är inne på år 2017. Jag lämnar med både sorg och glädje. 2016 har verkligen varit ett lärorikt år med många upp och nedgångar, vilket jag i dagens läge är tacksam för. Jag är stolt över vad jag har åstadkommit med mig själv i år. Jag kan med stolthet säga att jag trivs mer med mig själv och jag följer mitt hjärta mer än vad jag gjorde vid samma tidpunkt det här året.

Jag har inga nyårslöften utan istället har jag suttit upp några mål inför de kommande året.
Mitt allra första mål är att komma igång med träningen, så jag slipper ha ont i kroppen konstant.
Mitt andra mål är att jag ska göra någonting åt min brist på energi. Måste få lite energi till vardagen.
Mitt tredje mål är att inte bara ge upp nu sista terminen i skolan utan kämpa in i det sista.
Mitt fjärde mål är att jag ska lyssna på mina egna råd att det är okej att inte alltid vara okej.
Mitt femte och sista mål är att inte glömma bort mig själv i alla måsten. Inte glömma bort mig själv i allt vimmel.

Gott nytt år till er alla där ute, nu möter vi år tvåtusensjutton som de kungar och drottningar vi är!

Likes

Comments