haha heeej folket, kul att ni tittar in och läser.
Jag vaknade runt 10, gick upp och duschade och nu sitter jag framför datorn och äter frukost.
Jag är ensam hemma fram till 18 ikväll, jag ska fixa mitt rum lite, sen städa hela badrummet, fixa lite annat här hemma med hög musik ofc och sen i kväll tänkte jag låna min brors stationära dator och ställa in på mitt rum så jag kan nörda mig lite i The Sims hela kvällen, har saknat att spela det såååååå länge! Har inte så mycket mer planerat idag, bara en hel hemma dag, ensam, vääldigt skönt.
Idag är också 1 vecka kvar till jag fyller 22, inte ett dugg kul att fylla år på en måndag men tror jag ska tvinga mina friendos att fira mig helgen efter och inte denna.

Jätte tråkigt inlägg men där hade ni iallafall det jag blev sugen att dela med mig av, min dag och vad som händer nästa vecka, haha.
Tack iallafall för att DU läste, pusssss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallå alla!
Nu var det ett tag sen jag skrev på bloggen, jag vet helt ärligt inte ens varför jag har den men den är faktiskt rätt skön att skriva ut sig på ibland.

Det är iallafall februari, inte alls mycket speciellt har hänt på senaste. Jag har varit mycket ute vid Elin, i Lärbro, det har typ blivit som mitt andra hem då jag är där väldigt ofta och jag stannar typ alltid 3 till 4 dagar, men jag älskar att vara där, vi har alltid så kul, spelar in videos, sjunger, dansar, pratar och ja, det är lixom dagar som man behöver i livet.
Jag har även jobbat lite grann, två fredagar i rad nu, ute i Lärbro, på Astuen vilket är väldigt kul då det alltid blir kul.
I fredags fyllde Sofia år också så jag och Elin var vid henne i lördags, åt buffé och sen förfestade vi tills vi drog ner på stan. Det var riktigt bra faktiskt, jag har alltid det bäst med dom två, det är då jag är som gladast ❤

Framåt händer det nog ingenting, vad jag vet. Det blir vad jag gör det till.

Ha det bäst, tack för att du läste, pusssssss...

Likes

Comments

Hej.

Har ni någon gång varit med om precis allt i livet går åt helvete precis samtidigt? Ni vet livet har många sätt att testa en persons vilja, antingen så händer ingenting alls eller så händer allting på en gång. Killen eller tjejen du tycker om vill inte träffas längre, han/hon sårar dig. Du bråkar med en bästa vän. Du känner dig trött, aldrig taggad till någonting, ensam och typ rädd att förlora någonting mer för ett val du kanske gjort tidigare. Du orkar inte prata med någon. Det går runt rykten om dig. Någon har svikit dig. Du har grov ångest för ALLT du gör osv osv..

Min stora fråga i allt detta är varför, varför ska allt komma precis samtidigt? Varför ska man behöva må ännu mer dåligt för någonting annat när man redan mår dåligt för det man kämpat med innan. Det är så jäkla orättvist att man ska få allt skit när det redan är skit. Inte för att jag tror att någon eller något planerar det så, det kan ju va en själv som ställer till med allting men ändå, man undrar alltid, vem eller vad det är som hatar en så mycket att man förtjänar allt det där.

Jag säger inte att jag själv är med om allt det där som jag skrev tidigare men ja, jag är med om en del av det och det händer saker hela tiden så det skulle inte förvåna mig om allt det där händer iallafall. Jag själv har ställt till med några problem just nu och jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra? Det är så mycket att ta hand om, det är så mycket man vill säga men samtidigt känner jag alltid "skitsamma". För även om jag gjort saker så försöker jag fixa till det men jag kan aldrig tvinga folk till att lyssna på mig, det är nog därför jag tillslut känner skitsamma i allt det som händer mig nu. Jag har på senast tid haft mycket ångest, ibland vet jag inte ens varför. Jag HATAR ångest, jag försöker alltid att inte få det då jag vet att det är mycket man aldrig kan göra någonting åt. Ångest är ett hemskt ord och en hemsk känsla för även om jag aldrig vill ha det så smiter den alltid ikapp. Ibland vill jag typ gömma mig på rummet och försöka smita ifrån allting men jag vet ju att det bara visar att jag är svag. Jag har vart med om så mycket förr och jag tror inte att någonting skulle kunna bli sämre, I'm used to it, jag är beredd på mycket, jag vet att jag kan ta hand om det som händer mig, ibland är det bara jäääkligt svårt.

Jag tror ju att allt händer för en anledning, människor förändras för att du ska lära dig släppa taget. Saker går fel för att du ska uppskatta dom när det går bra. Du tror på lögner så att du tillslut bara tror på dig själv och ibland så faller dom bra sakerna isär så att dom dåliga kan falla ihop. Det finns saker vi alltid vill som aldrig ska hända men måste acceptera, saker vi inte vill veta men måste lära oss och människor vi inte kan leva utan som vi måste släppa taget om. Jag vet att man alltid lär sig av sina misstag, jag vet att man aldrig ska lita på skitsnack, jag vet att man alltid ska vara ärlig men ändå hålla många saker för sig själv, jag vet att man ska säga förlåt om man gjort någonting dumt, jag vet att man inte ska skita i allt, jag vet att man inte ska tänka "skitsamma" och jag VET att man aldrig ska ge upp. Om det nu är så att allt händer samtidigt, då man tror att man måste lista ut allt på en gång, så tror jag att man måste ta en sak i taget, day by day.

Jag har hört att innan någonting bra händer så går allt åt helvete.

Mycket kanske blev krångligt där, svårt att förstå men ärligt så vet jag inte ens varför jag skriver om detta och om det ens är intressant för er som läser, som faktiskt läst så här långt ner men det är alltid så skönt att skriva av sig, ba berätta för någon man kanske inte ens vet vem det är? Jag kräver ingen hjälp, jag bara delar med mig.


Tack. 

Likes

Comments

Överallt när det börjar närma sig nyår brukar man se "nytt år, ny jag" precis som att man ska ändras bara för att en siffra ändras i kalendern. Man ser nyårslöften och folk lovar sig själva nya grejer bara för att det finns ett ord som heter just "nyårslöften". Att bli nånting annat eller att lova sig själv löften, det är två grejer man kan göra precis när som helst.
Vi människor vi är så olika men ändå så jäkla lika, det finns så mycket små grejer som vi alla gör, som vi alla känner, som vi alla säger för att ja, vi är människor. Jag kanske inte har varit i just era situationer, jag kanske inte vet vad ni känner och tänker om det som händer i just era liv men jag vet att vi är väldigt lika, på många sätt. Att ha en dröm, att vilja bli nånting annat, göra nånting annat det är inte så enkelt att bara gå dit. Man måste ta tag i saker, börja nånstans för att sen ta nästa steg. Om du t.ex. älskar någon, då berättar du det för den även om du är rädd att det inte är det rätta att göra, även om du är rädd att du ska ställa till med problem, även om du är rädd att det ska förstöra ditt liv för alltid. Du ska bara säga det och du säger det HÖGT, och sen tar du det där ifrån.. Vill du nånting annat, om du har en önskan så är det ditt jobb att försöka få den bli sann. Det handlar så mycket om att göra nånting man aldrig gjort om man vill ha nånting man aldrig haft. Kalla det inte en dröm, kalla det en plan. Det enda som står emellan dig och ditt mål är det skitsnack du fortsätter säga till dig själv om att du inte kommer klara det. Mina 3 favorit citat är "If you never try, you'll never know", "Det blir vad du gör det till" och "and then you go from there.." för dom stämmer, så bra in på allt.. Så om ni vill nått, testa, för det ska jag göra. Livet är som livet är, allt är inte enkelt, men man måste försöka, ett perfekt liv kanske går att få, det vet man inte förens man väl har det. Men frågan är ju också vad är de vi förväntar oss att se och ha när det är ett "perfekt liv". Jag kan inte lova er nån förklaring för jag har inte speciellt mycket att komma med men precis som du så har jag fler frågor än svar. Precis som du har jag fått uppleva bättre dagar men trotts allt det så är det bara en sak som spelar roll. Ingenting är någonsin omöjligt när man börjar om från början för precis som du så har även mitt hjärta gått sönder, men kan jag så kan du, för jag är precis som du.

Jag vill också bara säga ett stort tack till alla som någongång varit en del av mitt liv. Vad jag än gjort och sagt så har allt ändrat mitt liv konstant och jag är för evigt tacksam. Jag har mått skit ibland, jag har gråtit, allt det där som många aldrig ser och jag har varit jäkligt dryg och taskig mot många. Jag har ingen ångest för det idag, för nånting, jag har nästan alltid lyckats fixa alla repor jag gjort men det betyder inte att jag inte saknar nånting av allt jag fått vart med om. Mina minnen och känslor för evigt. Jag är så stolt och hedrad för att få leva livet ibland och att jag har dom minnena jag har, som ingen kan förstöra. Jag hoppas dom som är kvar stannar och fortsätter vara den del dom alltid varit. Nu låter allt detta som ett hejdå men det är bara ett stort TACK till alla. Tack och hejdå 2016. Nu välkommnar vi 2017.

Livet ❤
Här kommer någta bilder från 2016 också. Pusssss

Likes

Comments

Hallååå vänner!
Igår fick jag min allra första tatuering, då det var en överraskning från mina 3 favoriter, Elin, Sofia och Liw, som en tidig julklapp.
Just den här tatuering betyder väldigt mycket för mig. Den står framförallt för min kärlek till Maskinens musik och just denna kommer ifrån deras allra bästa låt (enligt mig) "Kärlek Vid Sista Ögonkastet" där dom sjunger "För hon flyger iväg som ett pappersflygplan". Den låten har väldigt länge betytt allt för mig, det är en låt jag lärt mig utantill, en låt jag förstår och som faktiskt har hjälpt mig en hel del, jag älskar den såå mycket.
Tatueringen står också för den människa jag vill vara, den människa jag är med vissa människor, var jag än är och den människa jag är när jag lämnar hemmet. Nu har jag den på armen som en påminnelse om att man alltid kan vara den man vill vara, oavsett hur man varit förr, fri.
Sen ville jag så gärna ha den för att den är speciell, en annorlunda tatuering lixom, jag älskar annorlunda.

Jag är jättenöjd och glad att jag äntligen har den där, en som påminner mig om allt detta.

Likes

Comments

Jag kom på en grej för nån dag sen bara, en grej jag alltid brukade tänka på när jag var yngre, när det var närmare lixom. Jag kom på att nu när det är december så är det 7 år sen typ allt förändrades för mig. Jag brukade alltid komma ihåg vissa datum därifrån, idag kommer jag bara ihåg 3, 9 december, då allt typ började och helgen 18 och 19 december. 
Innan december 2009 så var jag bara Jackie, en blyg och tillbakadragen tjej som inte vågade nånting men efter detta så förändrades jag och allt annat.

Nu vet inte jag om den här killen jag ska berätta om läser detta inlägg, det kan bli lite pinsamt då han egentligen inte vet hela min historia i allt men läser han så läser han.
Det var alltså den 9 december 2009, som den här killen skrev till en av mina kompisar och undrade om han kunde få min msn (haha ja, det var på den tiden) för att han tyckte jag var söt, han fick ju självklart den och vi började skriva med varandra. Jag kommer inte ihåg exakt allt vi skrivit eller allt vi sagt men jag kommer ihåg dagarna, jag kommer ihåg dagen efter han skrivit när jag skulle träffa honom i skolan. Jag kommer ihåg hur rädd jag var, hur nervös jag var i magen, hallå? han var ju lixom intresserad + att jag typ aldrig sett honom förut. Den dagen hälsade vi dock inte på varandra, det gjorde vi nån dag efter och jag kommer ihåg det där "hej" som om det var igår.
Nån vecka efter träffades vi på ett julbord på fritidsgården i Lärbro, just den här helgen var den 18 och 19 december och det är ju faktiskt exakt 7 år sen idag. Jag hade med mig Elin då jag fortfarande var den där blyga tjejen, hon var mitt stöd. Jag kommer ihåg det där julbordet SÅÅÅÅ VÄL, hur vi satt och vilka som var där. Inte så mycket mer om det så gick vi senare tillsammans, jag, Elin, Johannes, han, hans kompis och en till hem till en av dom och den kvällen kommer jag ihåg som jäkligt kul då han och Elin skämtade så mycket, t.ex. att dom vart med i Titanic, jag skrattade så mycket. Det hände inte så mycket mer den kvällen, vi umgicks bara, sen drog jag och Elin hem till mig på natten.
Dagen efter träffades vi igen, hemma hos samma person som dagen innan, Johannes och hans kompis följde med och det var lite annat folk där men han var där och vi träffade ju varandra, det var ju det som var planerat, och jag minns den här kvällen så jobbig då jag skulle sova kvar där, tillsammans med honom, BREDVID HONOM!? Jag minns hur jobbigt det var när jag låg där, nervös as fuck. (och nej, vi gjorde inget snusk, det var bara en myskväll, my first one actually) Jag hade ju innan den här killen vart tillsammans men några men det var förskolekärlek, ni vet hur det är, ville man bli ihop så blev man ihop, man var tillsammans i nån vecka, fram och tillbaka, pussades ibland, enkelt, ni vet, inget seriöst egentligen. Den där kvällen med honom var annorlunda, det var ingen lek, ingen som frågade chans bara för att man vart lite smått intresserad, det skulle ta tid och det gjorde det så mycket svårare och annorlunda.
Jag träffade självklart honom många gånger efter detta, vi blev dock aldrig tillsammans men jag var kär i honom i nästan 3 år då det alltid fanns nånting mellan oss, hela tiden.

Dom här dagarna kommer jag ihåg så jäkla väl, i detalj. Dom kanske inte låter så speciella för er men dom är speciella för mig. Det förändrade mig, en stor del av min blyghet försvann, jag blev på nått sätt bättre, jag vågar säga vad jag tycker, jag har träffat fler och förstått mig på mer. Jag brukade säga att innan jag träffade honom så var jag fortfarande ett barn som inte fattade nånting om framtiden och vad man faktiskt kan få ta del av, och att jag efter växte upp och blev en mer självständig människa.
Jag tackar inte bara just dom här datumen, jag tackar även min kompis som gav han min msn, jag tackar honom, jag tackar Elin, jag tackar alla andra som var med och självklart mig själv för att jag idag är så jäkla stolt över den jag blivit, idag är jag Jaqueline, en mycket bättre person med världens bästa självförtroende.
Ni tänker säkert "va?" men jo, jag vet att det var han och det som förändrade mig, eller ja, som gjorde så att jag vågade förändra mig till nånting jag inte visste ville bli och ja jag vet, jag var 14 år detta år men det spelar ingen roll, december 2009 kommer alltid betyda väldigt mycket för mig.
Oh vet ni, 2010 visade sig bli det bästa år jag någonsin vart med om, än så länge, efter det blev det bara bättre och bättre (även om man haft skit dagar) sååååå ja..

Jag ville bara berätta min lilla historia om när jag förändrades då jag kom på det häromdagen.

Här har ni två bilder från förr, herreguuud.
Puss

Likes

Comments

Hallå!
I måndag natt vaknade jag typ konstant av att jag mådde illa och typ 5-6 på morgonen så gick jag in på toaletten och insåg sen att jag hade fått vinterkräksjukan. Konstigt nog höll det bara några timmar, jag var helt yr och mådde illa hela måndagen men igår mådde jag redan bättre och idag är det precis som vanligt, så jäkla skönt att det inte blev värre.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det är den 14 december och på fredag ska jag äntligen tillbaka till Elin igen, till Lärbro och göra det vanliga, ni vet, längtar så mycket att ba umgås med henne.
Det är bara 10 dagar kvar till julafton, hur sjukt är inte de? Det längtar man ju självklart till.
25 december, juldagen, längtar jag såååå mycket till, då ska jag träffa alla min girls och dra ut på en hel kväll, det är behövligt.
Sen längtar jag självklart till nyårsafton, hur kul är inte de? Raketer, så mycket människor, glädjen när klockan slår 00, adrenalinet i kroppen av att det är nyår. Jag har dock ingen aning om vad vi ska göra än men det brukar lösa sig.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ni ska få några favoriter från spotify också, några som jag inte kan sluta lyssna på just nu, enjoy:

Tack för att du läste, pusssss!

Likes

Comments

Nått sjukt hände mig inatt. Jag drömde om att jag ville ha en gitarr, jag letade verkligen överallt, frågade alla jag stötte på om den hade någon hemma, nästan ingen visste ens vad de var för nått. Oh för att berätta lite kort så kom jag tillslut till en fest i typ en kyrka där jag senare såg en gitarr hänga typ 20 meter upp på väggen, jag kunde ju inte nå den, det fanns inget sätt att få tag på den. Nån minut senare vaknar jag av att min gitarr jag har här hemma som hängde på väggen ramlar ner på mig. Jag öppnar upp ögonen fort, tar tag i gitarren och ba ligger där, fattade verkligen ingenting?
Min gitarr har hängt på samma spik jätte länge, det är inte ofta jag tar ner och spelar på den och den har ALDRIG ramlat ner?!?! Hur läskigt är inte de?

Jag ville ba berätta de, tack för att du läste. Puss

Likes

Comments

Hellooo vänner.
Idag är det tisdag, dagen då jag brukar vakna till efter helgen. Hade nämligen en grym lördag i Lärbro med Sofia, Liw och Elin. Vi hade bestämt tjejkväll, så vi käkade hemmagjord pizza, spelade ett drickspel, lyssnade på hög musik, dansade, sjöng och ba umgicks. Senare kom de dit 3 till också och då fick vi ba ännu roligare, det hände dock lite tråkiga saker senare på kvällen men det tillhör ju så vafaan..
Idag iallafall, jag ska alldeles strax upp o och dricka kaffe, skicka iväg lite papper på nätet och sen duscha. Senare ikväll ska jag och min bror kanske till pappa då han fyllde år igår men det får vi se senare. Annars ikväll så kommer den där nya "grejen" upp, oh med det menar jag en ny video på min och Elins kanal. Jag vet inte riktigt när men nånstans vid 17-18, skulle jag tro.
Det var typ allt jag hade idag, bilder har ni nedanför (dock inte så många då jag typ aldrig tar kloka bilder längre) videon länkar jag på facebook ikväll och så får ni ha de bäst sålänge. Tack för att just DU läste, pusssss!

Likes

Comments

Hallå vänner!
Idag är det torsdag, den 1 december och hur sjukt är inte det!? det är alltså den sista månaden på detta år, jag tycker faktiskt det kan chilla liteeee!
Men ja, just nu sitter jag hemma hos Elin i Lärbro, på hennes rum, ensam då hon är ute i stallet och hjälper sin far. Jag kom hit igår på typ dagen, vi satt upp hennes julgran, lyssnade på lite julmusik och ba hade de chill. Sen började vi laga mat till oss och henne päron. På kvällen satt vi i flera flera timmar och bara redigerade en video vi spelade in sist jag var här som nu ligger uppe på vår nya youtubekanal. (https://www.youtube.com/watch?v=s_12diq2wZs&t=196s) kolla gäärna!

Idag har vi bara dansat, sjungit, gjort det vanliga som vi brukar. Vi ska nog spela in en video ikväll också, om inte så blir det nog imorgon.

Tack för att DU läste, pusss!

Likes

Comments