View tracker

Hallå vänner!
Idag är det torsdag, den 1 december och hur sjukt är inte det!? det är alltså den sista månaden på detta år, jag tycker faktiskt det kan chilla liteeee!
Men ja, just nu sitter jag hemma hos Elin i Lärbro, på hennes rum, ensam då hon är ute i stallet och hjälper sin far. Jag kom hit igår på typ dagen, vi satt upp hennes julgran, lyssnade på lite julmusik och ba hade de chill. Sen började vi laga mat till oss och henne päron. På kvällen satt vi i flera flera timmar och bara redigerade en video vi spelade in sist jag var här som nu ligger uppe på vår nya youtubekanal. (https://www.youtube.com/watch?v=s_12diq2wZs&t=196s) kolla gäärna!

Idag har vi bara dansat, sjungit, gjort det vanliga som vi brukar. Vi ska nog spela in en video ikväll också, om inte så blir det nog imorgon.

Tack för att DU läste, pusss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

 1. Gå på ett riktigt beachparty
 2. Skaffa en klok youtubekanal
 3. Åka på roadtrip i typ USA
 4. Tatuera mig
 5. Äga en egen hund (leonberger)
 6. Se alla Eddie Redmaynes filmer (för att han är BÄST!)
 7. Lära mig ett främmande språk
 8. Sova på en studsmatta
 9. Nångång iallafall få jobba med det som är mitt drömjobb
 10. Skaffa ett riktigt piano (och lära mig)
 11. Åka på Defqon. 1
 12. Lära mig dansa
 13. Bli blond en gång till
 14. Åka på kryssning
 15. Hoppa fallskärm (bara för att alla säger att det blir sånt rus i kroppen)
 16. Äta mat på en av världens godaste restauranger
 17. Ta körkort
 18. Skaffa ett eget boende
 19. Se Charlie Puth live
 20. Åka utomlands med mina vänner

  Tack för att du läste, pussss!

Likes

Comments

View tracker

Dag 30.


Hej. Idag skriver jag min sista dag på min 30 dagars sanning, och ja jag vet, det har inte varit 30 dagar i rad men jag har skrivit alla iallafall och idag är det om saker som gör mig glad.

Jag tänkte att jag gör det som en lista men börjar med det bästa först och förklarar.

 • Det allra bästa jag vet är att umgås med bra människor, helst flera stycken samtidigt. Jag brukar ibland, när jag sitter med ett riktigt bra gäng, tänka för mig själv "fan vad jag är glad att jag känner dessa, att jag sitter här med så bra människor". Jag brukar lixom njuta, ta vara och se stunden jag har för att ja, det gör mig så jäkla glad.
 • Att få folk att le.
 • Sommaren
 • Karuseller
 • Musik
 • Vänner (serien)
 • Mat
 • Min familj
 • Mina bästa vänner (Elin, Sofia, Liw och Cecilia)
 • Fester
 • När någon förklarar hur mycket dom tycker om mig
 • Fucka ur med någon (alltså dansa eller så)

Jag skulle nog kunna fortsätta hur länge som helst för det är rätt mycket som gör mig glad men det får räcka med detta.


Tack för att du läste, pussss!


Likes

Comments

Hallååå!
I fredags efter mitt sista möte på ungkompveckan (en grej med arbetsförmedlingen) så kom Elin och Liw in och hämtade mig i stan. Vi åkte först till systembolaget och sen till Ica Maxi för att köpa lite mat. Sen åkte vi ut till bro, där Liw i två veckor är hund, katt och fågelvakt. Elin och Liw har typ vart här sen i måndags, förra veckan, men jag har inte kunnat vara med pågrund av mina möten. Men nu har jag varit här sen i fredags och ska nog stanna till fredag eller söndag. Vi har ba haft det jäkligt bra, lagat egen mat, Mattias och Johannes var här i lördags, Elin och Sofia var här i söndags, druckit några öl och cider, lyssnat på musik, pratat och ba haft det mys och det fortsätter nog så denna vecka också.

Det är så extremt skönt att komma iväg såhär, göra nått annat om vardagarna. Slippa sitta bara hemma, på mitt rum och vänta på att nått ska hända. Jag trivs här ute i bro med min bryr!
Idag kommer även Elin och Mattias hit, så de blir bara ännu bättre!

Tack för att du läste, ha en fantastisk dag, pusssss!

Likes

Comments

Dag 29.

Hejheeeejj!
Min absoluta drömkonsert hade ju självklart varit att se Micheal Jackson. Han är en av mina favoriter bland favoriterna jag har, jag älskar hans musik och hans scenspråk, han kan ju lixom dansa också. Jag har nån skiva med honom, boken om hans liv, filmen om hans liv "This Is It" och en hel konsert på film live från Bucharest "The Dangerous Tour" från 1992. Han har ju slagit rekord med sina turnéer, då dom varit dom största i världen. Nu lever han ju inte längre så jag vet inte om någon slagit hans rekord men att han var så stor och att han faktiskt lever kvar i så många människor för den han var gör att han är en absolut favorit och en självklar artist att vilja se live. The King Of Pop!
Om de ändå gick..

Men ja, Tack för att du läste, vilken är din drömkonsert?
Pussss..

Likes

Comments

Dag 28.


Hello! 3 bra filmer är jäkligt svårt för mig då jag mest kollar på serier om jag ska se nått men jag har 3 favoriter. Harry Pottet filmerna är bäst, Pirates of the Caribbean ligger på andra plats och sen älskar jag filmen The Best Of Me.

Det är absolut 3 favoriter, kan dock inte välja vilken av Harry Potter filmerna som är bäst, samma med Pirates..


Tacl för att du läste! Pussss


Likes

Comments

Hej läsare!
Jo jag vet, alla tycker inte om att läsa deppinlägg och ja, rubriken låter som en sån, men vet ni vad? jag ska försöka göra detta så positivt som jag ba kan för jag är inte så jäkla deppig egentligen jag är ba så trött på det mesta. Jag kan lixom inte säga att livet är perfekt just nu men jag kan säga att det finns mycket som gör mig så jävla glad, som mina vänner, alla dom här som frågar hur jag mår och gör saker för att jag ska bli glad igen, dom gör mig gladast av allt. Jag älskar varenda en av dom, för alla kan nånting, alla göra nånting, på sitt sätt. Vissa skickar låtar, vissa bara lyssnar, vissa ringer, frågar massa frågor, vissa skickar bara ett hjärta och för mig räcker det, bara såna små grejer gör lixom mig glad.
Jag tycker det är så sjukt att när man faktiskt mår dåligt så tänker man bara på just det, allt det positiva finns inte längre, man tänker ju inte på allt annat man har osv.. Det är dock vad jag gjort ikväll, jag har pratat med några, ba tänkt på hur bra mina människor är och då försvinner allt det negativa, för en stund iallafall och det är så skönt.
Jag ska inte skriva så mycket mer om allt detta för det blir för långt då, jag vill ju bara uppdatera bloggen med hur jag mår och vad jag gör. Så om det är intressant för er så ska jag ikväll på spökjakt med 3 bästa vänner, ska bli as skönt och komma iväg, med just dom också, längtar så mycket!

Kanske blev lite rörigt inlägg men det får gå, tack för att DU läste, pussss !

Likes

Comments

Dag 27.

Här har ni två människor jag skulle göra typ allt för att få träffa, Frej och Herbert "Afasi" (Maskinen). Dom två är mina största idoler, det finns inga som är bättre, all musik dom gör går rätt in i själen, texterna och melodierna är det bästa jag hört, like ever. Som frej sa i en video "vi e ju den sista generationen som kan alla rim på allting" stämmer till 120% !
Jag har faktiskt skrivit med Frej en gång på Facebook när han var på Gotland i somras och spelade in sitt nya album, nu vet inte jag om det kanske är nån fakesida men det verkar ju äkta och vi skulle egentligen hänga men det kom saker emellan. Det visste ni inte va? 😉
Men ja, dom två vill jag träffa mer än någon annan!

Tack för att du läste, pussssss.


Likes

Comments

Dag 26.

5 HISSAR:
- Julmust, för att det är så jäkla gott.
- Mat, för att ja, samma där.
- Musik, för att det gör en så glad, musiken förstår lixom. 
- Vänner (serien), för att det inte finns nån bättre serie? 
- Tatueringar, för att det är såååå snyggt! 

5 DISSAR:
- Hösten, för att det är så kallt och tråkigt.
- När pengar tagit slut på kontot, för att man inte kan göra ett skit. 
- Söndagar, för att dagen efter är det måndag och helgen är över. 
- Dåligt batteri, för att vem vill ha en död mobil? 
- När saker försvinner, för att det är det värsta jag vet, HATAR att leta efter saker. 


​Tack för du läste mina intressanta hissar och dissar. pusssss.. 

Likes

Comments

Dag 25.

Hallååå. Lördag idag, ligger i sängen hemma hos Elin, ba chillar. Vi har ingenting planerat idag, vi ska nog göra det vi brukar göra.

Meeen, mitt drömyrke. Ärligt så hade jag älskat att jobba med mat, att va en kock för jag tycker allt med mat är så intressant, att man kan experimentera och hitta på egna recept. När jag väl lagar mat så älskar jag de, tycker det är så mysigt på nått sätt, en bra sysselsättning när man faktiskt har tråkigt. Sen blir man ju så stolt om allt blir gott. Meeen, ändå så är det inget jag någonsin skulle komma igång med, det får bara vara min dröm helt enkelt.
Kan inte skriva så mycket mer om det men nu vet ni det iallafall. Vi ska väl ner och äta snart så...

Tack för att du läste. Pussss

Likes

Comments