Då var det söndag igen, vilket innebär att det är skola imorgon och vi har byggvecka. Det ända som önskas under dessa två veckor är sol och värme så man slipper frysa ballen av sig. Började dagen med att tvätta mina kläder, så man har lite att välja på imorgon, så man slipper bli panikslagen och springa runt som en idiot wink

Idag jag får jag fint besök av pernilla och hennes dotter oliva, myspys! no Blir lite lek och prat och sen blir det att laga lite lunch till mig själv då dem andra inte är hemma på hela dagen! Hm, frågqan är bara vad man ska äta men är riktigt sugen på potaismos, mums! 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter att bara ha suttit hemma hela dagen och inte gjort så mycket, förutom att ha städat så blev det av träffa max en runda och bara snacka! Tack för sällskapet min vän. Ska alldeles strax gå och lägga mig, är mega trött sen jag vaknade vid åtta imorse.

Har även fixat ny header, eller egentligen så fixa matilda den. Jag tyckte om den, men därför kör vi en liten hiss / diss på den bara för nöjets skull, så rösta vetja!

Likes

Comments

Har nyss kommit fram till att munka är en riktigt bonnehåla och att här händer absolut ingenting denna lördag så nu sitter jag och funderar på vad man ska göra istället för att tiden ska rinna iväg. Var ett tag man hade lite lördagsmys, så om jag ska unna mig med lite popcorn och god dricka till en rolig film hade inte varit helt fel, eller vad säger ni? 


 

Likes

Comments


Har ju inte bara min älskade blogg som ni ser, så nu kan ni även få kontakt med mig via fb, kommer nog inte acceptera så många vänförfrågningar, men ni kan följa mig på två sätt till wink


Josefin Ödlan Larsson @facebook
jjosefinlarsson @instagram


kyss på rumpan!

Likes

Comments

Godmorgon! Vad händer idag eran mumsbitar? Ingen som har någon ide, för just nu sitter jag hemma i munka och har otroligt tråkigt och hoppas på att det händer något, orkar inte bara sitta hemma! 

Iallafall .. Har hunnit med att tömma maskinen, torkat av lite och damsugit, dock bara tvätten kvar men den tar vi senare. Vaknade vid halv 9 imorse och kunde verkligen inte somna om, suck! Blir nog att ta en powernapp eller två, men senare under dagen blir det en pw, förmodligen med pernilla igen! 

 

Likes

Comments

Är helt död idag och har äckligt ont i huvudet, men man kan inte alltid må bra! Sitter just nu och lyssnar på musik och tjatar på pontus. Min spotify tid tog slut, så vill spela genom hans fast med min spellista men han är så seg, blä!

Är ensam hemma med knodden, så snart ska vi tvätta lite, städa och laga mat men först en rökpaus och knarka huvudvärkstabletter innan jag snart får frispel, blir dock mest synd om min lillebror wink
 

Likes

Comments


Likes

Comments

Hello my haters, readers and lovers no

Alla skriver en del sanningar om sig själva,
så tänkte göra samma sak! • Jag har dåligt självförtroende
• Lögnare är det värsta
• Jag kan ha väldigt mycket agg emot folk 
• Rosa är min favoritfärg

• Jag älskar när folk kliar mig i håret 
Mitt hår är mitt allt 
Jag har väldigt tråkigt medan jag skriver detta

Likes

Comments

Jag skulle vilja ha en ny header, men det är inte min starkaste sida så tänkte se om det var någon där på andra sidan som har lust att hjälpa mig, iallafall få ihop något med text och bild? Skriv i meddelande, eller så kan ni nå mig på facebook! 
 -*  Josefin Ödlan Larsson  *- 

Dags att sova, godnatt på er mina fina läsare no

Likes

Comments