Header

Tidsinställt inlägg

Här är mina tre senaste videos jag gjort på Youtube, kolla gärna på dom och berätta vad du tycker. Hiss eller diss?

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Skulle egentligen varit i skolan nu men även idag är mensvärken extrem så jag höll på att inte komma upp ur sängen imorse för det gjorde så ont.. nu har jag i alla fall lyckats ta mig upp men bara tanken på att äta får det att vända sig i hela kroppen. Så jag gjorde en smoothiebowl för det kändes lite lättare att försöka få i sig och det är ju ändå jättebra att få i sig alla nyttigheter så det är ju alltid något.

1 banan
1 passionsfrukt
1 dl hallon
1 kiwi
1 skopa vanilj complete
3 dl osötad kokosmjölk

Bara att mixa allt och äta. Du kan även toppa med några goda nötter, kokosflingor eller någon skivad frukt över.

  • 29 readers

Likes

Comments

Kort skoldag idag, 8.30-12.00 gick vi i skolan och idag läste vi Vård och Omsorg. Vi pratade mycket om bemötande mellan människor, hur man kommunicerar med varandra och hur man uttrycker sig. Men tack och lov så var dagen kort i alla fall, har sån himla mensvärk den här gången med.. jag som knappt aldrig har det annars har haft det två gånger i rad nu. Jäkla skit, det är så fruktansvärt påfrestande verkligen!

  • 49 readers

Likes

Comments

Imorse till frukost gjorde jag en jättegod gröt. Äter nästan aldrig det annars men vart sugen på det idag.

1 dl havregryn
1 dl hallon
1 skopa vanilj complete
3 dl vatten

Koka ihop allt och mosa hallonen under tiden du kokar. Jag tog ingen mjölk till då jag inte tyckte det behövdes men det blir säkert gott att ha till för den som vill det.

Likes

Comments

  • 56 readers

Likes

Comments

Måndag: Skola 8.30-16.30
Tisdag: Skola 8.30-12.00
Onsdag: Skola 8.30-15.00
Torsdag: Skola 8.30-14.30
Fredag: Skola 13.00-14.30 , Jobba 16.00-21.00
Lördag: Jobba 07.00-13.30 och 16.30-21.15
Söndag: Jobba 07.00-16.30

Ja, som ni ser har jag fullt upp denna veckan, ska såklart även hinna med några träningspass också och självklart plugga på det vi har att plugga på. Nu ska jag straxt iväg till skolan. Hejsvejs!

(Alla bilder är från tumblr)

Likes

Comments

Nu är ännu en härlig jobbhelg över och jag sitter hemma och ska precis äta. Håller även på att plocka ihop alla julsaker så jag kan bära upp det på vinden senare idag eller imorgon. Är ganska så trött haha så får se om jag orkar, men ska åtminstone plocka ihop allt så det är avklarat!

Passar på att kolla på ett avsnitt av Andra Avenyn under tiden jag äter nu. Skriver jag inte mer sen så uppdaterar jag igen imorgon.

  • 60 readers

Likes

Comments

En mix av lite bilder från de senaste dagarna. Sitter på jobbet och har rast just nu. Slutar 16.30 sen i eftermiddag. Är rätt trött idag måste jag säga, började ju skolan och ny utbildning i måndags så det har varit mycket intryck denna veckan men det känns skönt att ha kommit igång med plugget i alla fall.

  • 70 readers

Likes

Comments