Header

Jag vet inte riktigt om graviditeten går fort eller sakta, måste vara nånstans däremellan. Nu längtar jag bara till nästa onsdag då vi ska på UL. Ska bli helt underbart att se Hallon för första gången. Nu ska vi sova, har legat och halv slumrat på soffan i flera timmar nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är jag som är Hallonmamman och i min mage växer det ett mirakel som vi sedan vecka 7 har kallat för Hallonet. Kändes så otroligt opersonligt att säga fostret, embryot eller bebisen. Vårt smeknamn för miraklet blev Hallon. Vårt lilla underbara Hallon! Jag och min sambo väntar nu vårt första barn tillsammans och det kommer bli en helt otrolig resa.

Vi var i vecka 5+2 när vi plussade. Då blev vi lite chockade eftersom vi ej planerade att ha barn just nu, men samtidigt så skyddade vi oss inte heller. Jag och min sambo har varit tillsammans i 2,5 år och har ett underbart liv tillsammans. Det som gjorde att vi var lite tveksamma till graviditet är att jag studerar på universitet och när Hallon ska komma ut så har jag endast gjort klart 50% av utbildningen. Men efter lite diskussioner så kom vi framtill att allt löser sig och annars så har vi alla resurser till att klara oss, vi är båda redo att ha ett barn tillsammans och min sambo har ett fast jobb med bra inkomst vilket känns säkert då jag studerar och kommer få den lägsta föräldrapenningen.

Idag är vi i vecka 11+2 och vi skulle inte kunna vara lyckligare. Men samtidigt är det en extrem oro eftersom vi ej sett Hallon på ultraljud ännu. Om ca 1 vecka ska vi göra KUB test och vi väntar både med spänning och oro. En spänning och förväntan att få se Hallon för första gången, få se vårt lilla mirakel i magen. Samtidig en oro av att inte höra något hjärta slå, en oro att allt inte kommer vara som det ska där nere.

Och vad kommer du kunna hitta på den här bloggen da? Ja du, allt mellan himmel och jord. Ord och tankar kring graviditeten, önskelistor med söta bebissaker samt mycket mer! Välkommen tillbaka.


Likes

Comments