Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla! Jag märkte precis att jag hade en blogg, haha! Ni undrar säkert hur glömsk man egentligen kan vara, det gör jag med. Ändrade lite i min instagramprofil och såg att jag hade länkat hit då jag klickade in hit och skrev ett inlägg. Ska försöka att dra igång den här bloggen igen och skriva.

/Hallon

​En bild på mig och världens bästa Stek 

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Jag kom och tänka på en sak när jag levlade Norton, (Northcloud, min nordsvensk) nämligen att det såg väldigt speciellt ut, ja nästan lite roligt när han hoppade. Antar att det är så med tinkrar också. Speciellt när dom håller på och landar så ser det ut som om dom inte når ner till marken ordentligt (dom har bra hoppteknik, det säger jag inte att dom inte har) och så drar dom upp svansen så att den blir rak haha.

Är inte säker på om jag lyckades få det exakta ögonblicket på bild men vi får väl se ;)

Edit: Hahah gud, märkte också att ryttaren själv också ser helknäpp ut just på den här bilden xD (ja, jag råkade "dö" med Norton när jag gick brb)


Likes

Comments

Hejsan! 

Förlåt för sjuukt dålig uppdatering men har inte haft så stor blogglust på sistone. I vilket fall som helst så blev jag ÄNTLIGEN populär med Familjen Goldspur (jag gillar verkligen inte goldspursysslor) och känns jätteskönt. I uppdragen så skulle man dra upp en transport från havets botten och laga den så att man kan åka till Goldspurs. Det var faktiskt ganska så roligt tyckte jag, man fick liksom göra väldigt mycket grejer. Dessutom så träffade man Byggmästare Donald som man hjälpte med att bygga bron från Moorland till Jarlaheim igen.

Som belöning fick man 1000 js och en fin vit-guldig blus! Uppdragen får 9/10 poäng! :D

Här kommer lite bilder från uppdragen!


Likes

Comments

Här kommer en bild på "häxan" Pi! :)Likes

Comments

Majs går på vatten c8 Vilket gör henne till jesus cxLikes

Comments