Header
View tracker

I helgen rättare sagt i lördags så tog mamma och jag en tripp till Kristianopel för att gå i butikerna som finns där!
Älskar de butikerna då de är lite äldre och så mysig inredning men ändå så fina inredningsdetaljer!
Det är överkomliga priset och ja jag älskar inredningen som finns där så stort tips!
Båda affärerna har öppet helgerna nu fram till jul och annars mest på sommaren!

Första är sköna ting som ligger vid hamnen!

Sen har vi Marias presenter! Denna ligger lite mer off men finns skyltar så man kan hits dit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!
Just nu sitter jag hos en kompis och gör ett grupparbete och lär sitta här hela dagen! Ikväll sen väntas det utgång förhoppningsvis inge för sen kväll och för mycket dricka då vi har redovisning i morgon kl 9 på det arbetet vi sitter och gör nu!

Likes

Comments

View tracker

Vad är det bästa med dig själv?
Oj den var svår, jag vet faktiskt inte redigt!
Detta är nog både en sak som är bra och en sak som är dålig om jag ska vara ärlig! Men att jag inte ger upp och jag vill klara det själv!
Jag vill inte ha någon hjälp, som att mamma tycker att vi ska börja en utredning med min stavning så att jag får hjälpen jag behöver men jag vill inte det för jag vill inte bli särbehandlad och jag tror inte att det är så stora problem jag har!
Eller det att nu när jag flyttar och får hemlängtan sitter jag bara själv i lägenheten och gråter! För jag måste ju lära mig någon gång att leva själv, jag vill liksom inte ta emot hjälpen för jag vill inte visa mig sårbar! Så vet inte om det är något bra eller dåligt! Det har ju gjort att jag kämpar på, jag vet att det inte är lätt men jag kämpar vidare med allt för jag vill ju detta och jag behöver ju lära mig att ta hand om mig själv och lära mig att jag klarar av det om jag bara försöker! Så skulle nog säga att det är kämpar glöden! Att aldrig ge upp och kämpa på!

Likes

Comments

Vad önskar du att du skulle äta till middag idag?
Jag önskar att jag skulle äta tacos! Är så sugen på det! Men kommer inte orka laga det idag så lär bli något annat men är verkligen så sugen på tacos just nu!

Likes

Comments

Ledsen för att denna kommer för sent men kommer nummer 5 sen också!
Vilken dröm har du haft som du lyckats uppfylla?
Ja men detta är jag vet inte! Men att jag kom in på förskollärare utbildningen!
Det är en stor grej för mig att jag lyckades att komma in!
Det är en dröm att komma in på skolan och att jag faktiskt lyckades då komma in det är en stor grej för mig och att jag hittat det jag vill arbeta med!
Sen en annan dröm är ju att få åka till USA och det har jag gjort 2 gånger på ett år! Både till LA och till New York! Så det är också en stor dröm och att kunna ha gjort det och ja fått uppleva det landet! Så häftigt och verkligen en dröm som gått i uppfyllelse och att jag jobbat själv för att få ihop pengar så jag kunde åka till USA!

Likes

Comments

JA detta inlägget är lite sent men bättre sent än aldrig! Och nej jag vill inte skryta om det jag fått utan detta är sånt jag älskar att läsa om eller se på youtube! Och tror inte jag kommer vissa exakt allt utan en del av det!

Så först denna ljusstaken! Hade ingen och tyckte denna vara så fin så fick denna i present! Den är från Åhlens!

Sen fick jag denna boken! Har velat ha denna såå länge och äntligen fick jag den! Denna går att beställa på olika sidor!

Denna muggen! Som jag inte vet vart den är ifrån! Men har velat ha en sån här och fick en!!

Fick kalendern från Rituals!

Fick ett täcke från hemtex! Detta är så skönt!

Fick ett vinglas från Carolina Gynning!

En Kashmir tröja från Zara!

Likes

Comments

Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i närtid?

1. Detta kommer låta så som alla andra men jag skulle vilja bli mer en träningsmänniska! Men detta för att jag vet att det skulle hjälpa mig att fokusera i skolan, jag mår bättre och jag skulle behöva röra på mig mer än vad jag gör nu! Så ja detta är en dröm att jag ska ta mig själv i kragen och börja träna och bli en människa som gillar att träna!

2. Att få åka utomlands! Skulle så gärna vilja ta en resa utomlands snarast möjligast! För det är så härligt och känner att jag skulle vilja ha ett break! Bara få andas in luft någon annanstans att få gå på en flygplats! Ja det skulle jag vilja det är en dröm just nu med tanke på budgeten som student man lever på!

3. Skaffa mig ett jobb så att jag slipper ta studielån! JA detta är en dröm. Eller ja drömin är väll att jag ska ha ork till att orka med allt! Men att kina dra ner på studielånen hade varit så skönt och verkligen en dröm! Så jag ska jobba för det, jobba för att orka jobba och samtidigt plugga!

Likes

Comments

Vem är din förebild i livet just nu?
Oj denna var svår! Jag vet inte redigt vad jag har för förebilder! Jag tror min familj! Min bror som sagt upp sig från sitt jobb och flyttade idag upp till Sälen för att jobba där i 6månader! Jag tycker det är häftigt hur han bara vågade att göra det och är så glad att han vågade ta steget!
Min mamma som alltid varit så stark! Hon jobbar på är mer i Stockholm än i Karlskrona men ändå gör hon det med ett leende! Hon är en kämpe och hon vågar vara sig själv! Hon klär sig som hon vill och är bara en väldigt stor förebild!
Min pappa som orkar med att mamma alltid är borta! Han jobbar på och klagar aldrig! Han bara kör på!
En av mina närmaste kompisar som kämpar med en sorts sjukdom! Och ger aldrig upp utan kämpar vidare! Hon är en så stor förebild och hennes driv, att hon ens orkar gå upp på morgonen varje morgon är så beundransvärt! Hon är så stark och en sån härlig människa!
Som ni märker är det inte en person som är min förebild utan personerna i min vardag, i min familj och mina bära och kära, de är min inspiration och mina förebilder! Jag ser upp till dem alla och alla har egenskaper jag en dag önskar att jag skulle ha!

Likes

Comments

- En av mina närmaste kompisars födelsedag!

- Håkan Hällström i Linköping

- Fira jul med tjejerna i Jönköping

- Baka julgodis med tjejerna i Jönköping

- Baka julgodis och kakor med mamma

- Gå på någon julmarknad

- Jul ledighet att få vara i Karlskorna i 3 veckor!

- Fira jul (vart det nu än blir)

- Farmor och farfars 50åriga bröllopsdag

- Nyår

- Att få vara omringad av familj och vänner

- All julmusik

- Alla julfilmer

- Förhoppningsvis lite snö

Likes

Comments