Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja de var ett tag sedan nu!
Men livet bara liksom rullar på. Jag har praktik på dagarna, jobbat väldigt mycket, fått ett till jobb och sen skolarbeten på de! Livet går i 110 och jag vet inte redigt hur jag ska hänga med. Känns som att de går i full fart framåt och jag hinner verken njuta av livet eller ens förstå vad som händer. De är bara att tutta och försöka hinna med helt enkelt! Och ja alla dagar ser i princip likadana ut nu för tiden!
Här kommer lite bilder från senaste tiden!

Likes

Comments

I slutet kanske de inte kommer vara vi! De kanske faktiskt aldrig kommer bli vi!
Men vet du jag är tacksam för de som ändå var vi! Tacksam att du öppnade mig för kärleken, att mitt första hångel efter var du! Jag är tacksam över att jag känner dig, över att jag har fått prata med dig! Du hjälpte mig på så många mer sätt än du någonsin kan tänka dig. Med att inte vara rädd! Att jag ska våga mera! Satsa på de jag vill! Öppna upp mig för människor och prata med dom! Att lära mig att bryta mig ut från min comfortzone! Du vet inte hur mycket jag är tacksam över tack vara dig!
Att de inte kommer bli vi gör inget men jag vill inte förlora dig ur mitt liv! Jag vill ha dig kvar! Du ger mig styrka och jag vet att jag verkligen har en vän i dig som jag aldrig vill förlora! Kanske låter konstigt med de är så det är! Jag kan se tillbaka på allt som du har hjälpt mig me och bara le! Visst önskade jag mig mer då! Ville att de skulle bli du och jag! De gjorde ont när jag såg dig med någon annan! Men jag vet att de inte var menat att de skulle vara du och jag! Du har gett mig annat som är så mycket mer värt! Känslorna visst finns de där och jag ville att de skulle bli vi!
Men jag kommer alltid vara dig tacksam för allt de du gjort mot mig! Och att ha dig i mitt liv är något jag alltid hoppas på! På ett eller annat sätt!
Dagen du försvinner ur mitt liv den dagen hoppas jag aldrig kommer! För jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dig! Du hjälpte mig förstå så mycket! Öppnade mig igen och gav mig styrka!
Tack!

Likes

Comments

Hej
Vet att de var ett tag sedan nu men de har varit svårt att få ihop pusslet till att hinna skriva här! Jag vill verkligen göra de då jag gillar att få skriva av mig men har inte hittat tiden!
Men nu kommer jag med ett serie tips!
Tror kanske att de flesta har sett denna serien då den fått väldigt mycket hype! Men den är så sjukt bra! Kanske något långdragen men ändå förstår jag detta då man får tillbaka blickar och ändå hänga med i nu tid!
Kollade på hela säsongen på 1 vecka så den är verkligen bra!
Det handlar om Hannah Baker som begår självmord, men innan hon gör del spelar hon in 13 stycken kasettband där hon berättar varför hon valde att göra det. Varje band är dedikerat en viss person. Personen vars historia är på band 1 får alla 13 band först, sen fick han skicka vidare dom till personen som är på band nummer 2 och så fortsatte det. Historien är mycket sorglig, men har också många fina stunder. Den handlar om tonårskärlek, vänska, bråk, alkohol, sex och våldtäkt. Huvudpersonen är Clay Jensen som inte kan förstå vad han gjort för att han ska förtjäna en plats på dessa kasettband!

Likes

Comments

Denna underbara blomma!

Vet inte vad det är med just denna blomman men de flesta brukar verkligen älska den, inklusive jag! Tycker personligen att denna blomman är så sjukt fin!

Och nu börjar ju säsongen för dem, den börjar nu i april och är relativt kort då den i princip försvinner sedan i juli!

Så man får se till att njuta medan man kan!

Så här kommer några tips om hur man kan göra en fin buked med pioner!

1. Pioner och syrener är så fint ihop! Och de ger verkligen en känsla av sommar!

2. Varför krångla till de? Vita pioner är ju så fint!

3. Ljusrosa pioner tillsammans med ljuslila blommor blir en så fin pastelldröm!

4. Satsa på riktigt klar grönska som utfyllnad till de rosa pionerna för ett piggt intryck.

5. Blanda hur du vill! Med färger och olika blommor!

6. Pioner och eukalyptus = sant!

7. Pioner i olika färger!

Likes

Comments

Ja hur många har inte drömt om att bo i ett slott?

Jag vet att jag har gjort de! Och ja vill man flytta till England så finns det ett slott till salu!

De ser så härligt ut! Fin trädgård och ett helt fantastiskt hus!

Helt omgivet av grönska och träd, utanför staden Long Compton i Warwickshire, England, ligger slottet med stenfasad, tinnar och torn! Så otroligt vackert!

Molly’s Lodge som slottet heter byggdes av den brittiska arkitekten Edward Blore på 1830-talet. Han ligger bland annat bakom utbyggnaden av Buckingham Palace för drottning Victoria!

Priset på detta slott ligger kring 6 miljoner kronor!

Likes

Comments

Hej på er!

Måndag och de betyder ny vecka så här kommer lite av mina planer för denna veckan! Inte så händelserik vecka men så är de flesta veckorna egentligen!

Måndag: Vår VFU börjar så VFU.

Tisdag: VFU

Onsdag: VFU + beerpong på kvällen (lite osmart kanske men men)

Torsdag: VFU

Fredag: VFU

Lördag: Jobba, kanske träffa kompisar.

Söndag: Jobba

Likes

Comments

Ja så var det lördag igen!
Och jag ska jobba även denna helgen! Så var inte tanken från början men så blev det!
Igår i alla fall var en väldigt bra dag!
Började dagen med personalmöte på jobbet!
Sen gick jag till skolan och vi satt och pluggade en stund! Fick reda på att jag ej kommer vara fadder i höst men men!
Sen gick vi och käkade fredags lunch på bästa hamburgare stället!
Efter de var de tillbaka till skolan satt och började kolla på utomlandsresor då vi funderar på att åka utomlands innan skolan börjar till hösten!
Sen efter de gick vi ner till studenternas hus och käkade tacos och gjorde musik quiz!
Sen gick vi tillbaka till skolan och satt där till 22.30 typ!
Men de var ändå en väldigt bra kväll och vi hade sjukt roligt!

Likes

Comments