Imorgon är alltså min första dag på min såkallade "juice detox" och det ska bli väldigt intressant att testa på. En juice detox ska rensa kroppen och få en att känna sig piggare och fräschare. Varför jag har valt att testa detta är för att jag hamnat i en period där jag äter alldeles för onyttigt och jag mår helt enkelt inte bra av det. Jag har blivit för bekväm orkar knappt med någonting, därför tror jag att min kropp kan må bra av en kickstart. Så med andra ord gör jag detta för att må bättre och för att jag efter detta vill leva ett hälsosammare liv. Maten påverkar humöret mer än vad man tror.

Så imorgon blir det en riktig invigning av min råsaftscentrifug. Det kommer bli en tuff utmaning men förhoppningsvis en lyckad sådan.


Hur glad blir man inte av alla dessa färger? 😊

Likes

Comments

Jag var på Mio för några dagar sedan och handlade lite för ett presentkort jag fick när jag fyllde arton år. (Vill ni höra mer om den dagen? Let me know 😉)

Egentligen så var jag inne på att köpa ett marmor bord att ha i mitt vardagsrum men tyvärr så var alla slut, så det får bli en annan gång! Jag bestämde mig för att köpa två stycken sängbord och små detaljer till sovrummet för att jag kände att jag behövde det där lilla extra. Visst gör det så mycket?


Måste bara tipsa er om detta gråa och fina påslakan, jag har aldrig känt någonting så mjukt! Jag och Viktor sa redan efter första natten med dessa att vi aldrig köper något annat påslakan än från Mio. Dom är alltså från Mio's egna märke, prisvärda och sinnessjukt sköna!

Likes

Comments

Dekan

Visst är Dekan Kadoori bäst? Haha, ja självklart!

Clara

Kan du berätta hur du och Viktor träffades? Ja det kan jag såklart. Allt började med att jag skrev till Viktor som kompis och jag märkte direkt att han inte var intresserad, haha. Eftersom att vi gick i samma skola så började vi säga hej till varandra osv och sedan så tror jag att han blev lite förtjust i mig. Det får ni fråga honom haha!! Han sa i alla fall efter ett tag att han var kär i mig men eftersom att jag var 2 år yngre så var han osäker. Han blev tillsammans med mig och sedan dess har det varit vi. Nu, fem år senare är vi förlovade och letar lägenhet tillsammans.

Maja

Vilket gymnasium går du i? Vilken inriktning? Trivs du? Jag går i S:t Martins Gymnasium, hantverkslinjen men inriktning stylist. Jag trivs bra.

Sophia

Kan du berätta lite om vad du gillar att göra på fritiden? Har du några syskon, hur många? På fritiden tycker jag om att träffa mina kompisar, vara ute i stan och kanske ta en fika eller någon mysig lunch. Jag tycker också om att inreda väldigt mycket så när jag är hemma kan det hända att jag vänder och vrider på hela mitt rum.

Felicia

Hur ser en helt vanlig dag oftast ut för dig? Jag vaknar alltid bredvid min kärlek, sedan går jag till skolan och brukar oftast träffa någon kompis efter skolan. Sen åker jag hem och träffar Viktor igen!

Tyramy

Vad tyckte du om mig innan du lärde känna mig haha? And we wanna read the real version! Helt ärligt så tyckte jag att du var så cool. Såg ju dig ibland i korridorerna i skolan och kommer ihåg att jag verkligen tyckte du såg cool ut typ. Sen var ju du bästa vän med Viktor som jag precis hade blivit tillsammans med, så jag tänkte " is she going to steal my boyfriend" Men när jag lärde känna dig så förstod jag ju att du inte var så! Men som sagt så skulle jag säga cool :D

Lisa

Vad är dina drömmar och mål inför framtiden?😘 Mina mål i livet är att jobba mot min panikångest och att jag en dag kommer att vara frisk ifrån den. Sedan har jag ju också mål inom yrke, jag vill gärna plugga vidare till makeup-artist efter gymnasiet. En väldigt stor dröm för mig är att skaffa en frisk och lycklig familj när jag blir äldre!

Laura

Hur kom du och Viktor fram till att ni ville förlova er? Detta var en väldigt bra fråga! Jo, vi hade börjat prata om "nästa steg" eftersom vi väntade vårt femte år tillsammans. Så det var nog en väldigt stor anledning, vi har varit tillsammans så pass länge och vi känner varandra utifrån och in. Så när vi satt på en restaurang och firade vårt femte år tillsammans så bestämde vi oss.


Likes

Comments

Precis som rubriken lyder så tänkte jag starta en frågestund. Fråga vad ni vill så kommer svaren upp ikväll. Självklart kan ni vara anonyma.


Likes

Comments

Godmorgon!

Idag har jag inte så mycket planer. Det jag vet är att jag och Viktor ska skjutsa mamma, pappa och min lillasyster till arlanda runt sex tiden. Vi har som tradition att vi alltid äter på vår favorit restaurang ChopChop när någon ska till arlanda, som en liten avskedsmiddag haha! Innan det ska väl jag och viktor bara vara hemma och mysa, kanske äta någonting gott!! (25e = löning = mat)

Igår så var jag inne i stan för att gå på en jobbintervju, det gick super och jag har äntligen ett extrajobb igen! Efter det så tog jag och Viktor en fika med två av våra kompisar och sedan åkte vi hemåt.


Likes

Comments

Jag har sedan jag var 5 år gammal, haft problem med panikångest. Allt började med att jag vägrade säga hejdå till mamma när hon lämnade mig på dagis vilket ledde till att jag fick en väldig separationsångest till mina föräldrar, jag ville aldrig vara ifrån dom.

Jag började sluta att gå hem till kompisar, jag slutade sova över hos kompisar och började helt enkelt att stänga av mitt sociala liv vid 10 års ålder. Jag slutade till och med äta vid en period för att jag trodde att jag skulle sätta maten i halsen och dö. Jag kunde inte sova om nätterna för att jag trodde att jag skulle sluta andas. Det var mina vardagstankar. Sedan vet jag inte riktigt vad som hände, jag mådde väldigt bra och kände inte av min panikångest på väldigt många år. Jag kunde göra precis som jag ville och ingenting begränsade mig längre. MEN det som är det knepiga med panikångest är att det alltid kommer tillbaka. Så efter några år, när jag precis slutat åttonde klass, så kom det tillbaka. Jag började känna den där panikkänslan. Jag började leta efter en annan skola att gå nionde klass i, bara för att jag trodde att jag skulle må bättre av en förändring. Så jag kom in i en annan skola och kände en väldigt stor lättnad över det, detta skulle bli så bra. Men icke, jag började 9onde klass och dom första två veckorna gick allt bra utan dom där panikkänslorna. Sedan började det gå nerför, jag slutade att gå till skolan. Efter ett tag fick jag börja i en speciell klass där man gick om man behövde extra mycket hjälp eller om man hade någon diagnos eller liknande. Den där klassen och dom människorna räddade mig, räddade mig från att hamna i den där mörka svackan jag tidigare befunnit mig i. Det enda som skrämde mig var hur fasen jag skulle klara att börja i gymnasiet efter att ha blivit så bra behandlad i den där "speciella" klassen.

Jag gick ut nian med gråten i halsen, jag skulle inte få gå i den där klassen där jag kunde vara mig själv, där jag kunde slappna av och må bra. Nu väntade gymnasiet, och hur skulle de gå?

Vill ni ha en del två? Let me know.

Likes

Comments

Hej alla fina!

Jag har länge funderat på att börja med bloggen igen och har nu tagit bort alla gamla inlägg för att få en typ av nystart på det hela. (En design håller på att fixas, så håll utkik)

För er som inte redan känner mig, jag är en 18 årig tjej som pluggar till stylist på gymnasiet. När jag inte befinner mig i skolan så lever jag det typiska tonårslivet. Kompisar, fikastunder, shopping och allt vad det innebär. Jag är lyckligt förlovad med min kille Viktor som jag har spenderat 5 år med. Ni kommer även att få ta del av min psykiska ohälsa, om ni vill så klart. Kommentera gärna vad ni skulle vilja se för inlägg ifrån mig så ska jag se till att ordna det! Sedan får ni gärna ställa frågor i kommentarsfältet om det är någonting mer som ni vill veta om mig.

Ha det bäst så länge och så hoppas jag att ni vill följa mig på denna resa!


Likes

Comments