Allmänt

Vad är det som händer? Är det en dröm eller är det verklighet? Är detta sant? Fyfan vad lycklig man kan vara! ✌🏻 att en person kan göra en så djävulskt glad😁

Btw, sover nog när detta ploppar upp👀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Det är frågan. Vill samtidigt som jag inte vill. Jag kommer ju vara tvungen att ta beslutet så småningom ändå, så vad har det för betydelse? Fortsätta nöta samma eller prova nytt? Lämna eller ha kvar? Så himla svårt, men jag måste ju bestämma mig nån gång.

Tänker inte berätta vad det handlar om, förrän beslutet är taget, öppet för alla. Litar inte på vem som helst ang. detta.

Hejdå Mvh sjukling.

Likes

Comments

Allmänt

Japp, jag är förkyld.. Har varit lite "små förkyld" ett bra tag. Men för lite mer än en vecka sen så fick jag feber på natten och sen dess har det varit så. Fick träffa en sköterska i torsdags som kollade mig i halsen och sa "Du är iaf inte röd i halsen" och ville i princip skicka ut oss direkt. Fick träffa läkare på fredagen efter mycket om och men. Kristoffer är HC's bästa läkare och honom fick jag😊 han lyssnade på lungorna och sa att jag fått lunginflammation och att det bidde penicillin i 10 dagar. Nu går jag in på tredje dan med penicillin och under dagen har vi kunnat konstaterat att jag har (troligtvis, med 90% säkerhet) åkt på öroninflammation oxå...

Mår för övrigt hyfsat bra. Väldigt trött och ont..

Hejdå, mvh less.

Likes

Comments

Allmänt , Hästarna

Dagen blev en bra dag! Dressyren gick bra, hoppningen gick superbra och terrängen gick superduperbra! Det hela räckte till en 6:e plats! Grattis! Ett bra team! Team Hanna & Gunde 😋 Även grattis till Victoria som kom på 10:e plats med sin häst! Bilder kommer till er så snart jag har redigerat bilderna 😊😃☀️

Gonatt allihop! Vi hörs nån annan gång!

Likes

Comments

Allmänt , Hästarna

Snart är vi framme i Hofors! Hanna ska tävla för andra gången i Hofors idag. Gunde är självklart med, annars hade det ju varit konstigt...?! Håll tummarna för att det går bättre idag än vad det gjorde sist!

Likes

Comments

Allmänt , familjen typ, Foto

Nu är jag snart hemma igen! Har sovit större delen av resan faktiskt. Just nu är vi nånstans mellan Bollnäs och Ljusdal.

Helgen har väl varit bra. Fint ställe vi var på. "Nybyggd" sommarstuga, jättefin, med egen brygga och liten båt. En fantastisk morgon blev det iaf! Soligt med utsikt över vattnet. Hemskt mycket getingar dock. Tror jag blev stungen på foten så jag tog en allergitablett in case of. Är inte allergisk mot dem men jag kan ju inte sluta klia även om jag har salva på...

Vi får se hur mitt knä mår när jag ska av bussen.. I morse gjorde det ont som bara den och igår kväll också.. Tror att det beror på att jag kommit igång med ridningen igen och knäet är väl inte riktigt van vid att jag rider 5-6 dagar i veckan längre..

Här kommer några bilder från sommarstugan vi var vid! Hade gött!

Likes

Comments

Allmänt , Nala, Skola

Nu är jag på väg ner till Uppsala, woo!
Vi har precis lämnat Bollnäs som är det sista stoppet innan Uppsala.

Vi ses om två timmar Uppsala!

För övrigt så har skolan börjat. Ny skola, ny klass. Men det är bra. Ft16. Tror faktiskt vi är ett bra gäng ändå! Det verkar så iaf. Vi skrattar och har roligt tillsammans. Det finns inte så mycket mer att säga...

Med Nala känns det väldigt bra nu. Fick lite "coachning" av Carro, Primus ägare. Hon sa att det är viktigt att jag håller på med henne nu och att hon behöver mig.
Nala har blivit ganska osäker i sig själv. Hon är inte alls som hon var för två år sedan ungefär. Men efter ca tre veckor av olika ridpass så är vi på god väg tillbaka. I början för tre veckor sedan kom jag inte ifrån stallet ens. Jag var tvungen att hoppa av och gå typ en kilometer innan jag kunde hoppa upp igen. Igår red jag i skogen och ute på 305an och det gick jättebra. Hela den här veckan har hon varit superduktig och gått dit jag styrt henne.
Har bara ridit i skogen den här veckan för jag har i princip bara suttit och nött dressyr på ängen i två veckors tid nu. (Har travat och galopperat bommar med henne också några gånger!)

Iaf så hoppas jag att jag snart kan lägga all fokus på Nala och komma närmare och närmare så som hon var för två/tre år sedan..

Vi hörs sen. Nu ska jag försöka somna om!

Juste, kanske ska berätta varför jag ska ber till Uppsala?! Farfar och låtsas farmor ska ha "födelsedagspartyyy" imorrn! Åker hem igen på söndag. Ska försöka hinna med Gränby oxå... Måste köpa nya byxor.... 😳😁

Likes

Comments

Nala, Saga, familjen typ

Hej!

Måste försöka lägga upp nåt form av träningsprogram till Nala och Saga. Saga börjar bli liteee tjock då vi inte kan ut och köra någe eftersom hjulet på vagnen är trasigt.. Vi har inga fler hjul till den, men snart ska det på nödhjul på!!

Jag har inte kunnat vänja in Nala ordentligt vid vagnen då mamma har blivit inlagd på sjukhus.

Så för tillfället står det mesta still med hästarna just nu.

Vi har främmande som ska åka nu så jag får skriva mer senare (eller nån annan dag).

Vi hörs!

Likes

Comments

Nala

Hejsan! Det va ett tag sen nu.

Sen sist har jag slutat 9:an och tagit hem Nala.
Herregud! Jag har slutat 9:an. Jag börjar gymnasiet i höst. Herrejä*lar.

I söndags åkte jag och mamma upp för att hämta Nalas grejor och sedan så gick jag hem med Nala till Tjärna.
Hennes grejer har väl inte riktigt blivit behandlade som när vi bodde i Knivsta. Smorda minst en gång i veckan och det syns att dem inte är det nu.
Men nuff said.

Idag, 4 dagar senare provade jag att sitta upp på henne och rida en sväng. Vilket gick super! Hon var framåt och ville inte vända hem någon utav dem 3 gånger jag försökte... Vilket jag inte hade nåt problem med 😏 jag rider gärna längre!

Har longerat henne både måndag och tisdag och för en gång skull gick det att longera henne ordentlig och hon visade tydligt att hon verkligen ville jobba och visa matte sin att hon kan fortfarande! Men igår fick hon vila. Dels för att jag inte orkade och dels för att jag tyckte hon förtjänade det.

Saga var blev väl inte jätteglad över att jag kom med Nala. Saga skulle vara mittemellan Nala och Primus HELA tiden. Nala fick knappt hälsa på honom. Men sen när jag gick kvällsprommisen med Daffe så gick jag förbi sommarhagen och då stod Nala och Saga nästan och pussades!!

Idag (torsdag) så skulle jag ha åkt till pappa egentligen, men hade feber två nätter i rad. Nu inatt som va så var första natten utan feber. Hade hemsk huvudvärk också. Så fort jag har gjort någon hastig rörelse med huvudet har allt snurrat och jag sett suddigt. Men, men. Förhoppningsvis kommer han upp den 15:e eller 16:e för att kolla på bilar i Färila den 16:e och om jag är bättre då följer jag nog med ner när han åker hem igen.

Nu har jag skrivkramp i fingrarna så nu tänker jag sluta!

Hejdå, vi hörs!

Juste! Våran kompis Desirée har fixat Nalas munkorg, träns och lädergrimma. Stort tack till det❤️ Är nog ensam i Sverige med rött foder på Lädergrimman nu😂

Likes

Comments