Vet inte hur många gånger jag åkt förbi detta fina stället efter jobbet och funderat på att stanna men inte gjort det förens för någon dag sedan. Sjukt vacker plats! :)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är förkyld till 1000! Men hund pälle tyckte att vi skulle gå upp kl 07.15 ja vad gör man inte för sin älskade vovve. På med kläder och ut i SOLEN!! Det var sol , så jäkla nice!! :)
Självklart gick hunden och lade sig och sov så fort vi kom in. Men matte är vaken, hostar å snorar;)


Likes

Comments

Ska testa nya gymmet i stan denna veckan och se om det är bra.smiley Har i egentligen ingen lust att träna i dag, hade hellre slö tittat på  TV.

soffan men men. Träna är nyttigt smiley och muskler är snyggt winkenlightened

Likes

Comments

Har hittat kanske världens godaste, nyttigaste och dyraset brödcheekyPUMPERNICKEL!! Så heter det =) Smakar himmelskt så den där gamla lingongrovan somman jag äter typ jämt annars, kan slänga sig i väggen nu wink

Är sjukt nöjd med mitt nya inköp också, min vattenflaska cheeky fin är den !! =)Likes

Comments

I 5 dagar har jag boostat kroppen med kreatin, magnesium C-vitamin och aminsyrorwink Så har jag ätit!!

Frukost:  05.30

Fruckost nr 2: 09.00

Lunch: 12.00

Middag: 17.00

Så klart  kvällmat också!!cheeky

Med andra ord så har jag ätit en hel jädrans massa, och kreatin binder vatten i kroppen så oftast går man upp i vikt.. Jag har gått upp 0 kgfrown.

Jaja. iaf så är nu kreatin depåerna upladdade till 100%  så nu är det bar att börja träna!! yeslaugh

Likes

Comments

Bakat is choklad och fudge innan i dag?? Gott!!????

Likes

Comments

Boostar upp kroppen med kreatin, aminosyror, C- vitamin och magnesium i 5 dagar. Får se om man kanske får lite mer energi!:) Jag hoppas på det iaf ??

Likes

Comments

I dag vaknade jag kl 8 och joggade/gick en runda med hunden. Det var så fint väder så joggade hem och hämtade kameran. Det var första dagen som det varit solsken och frost som jag varit ledig.

Efter plåtandet blev det ett nytt pass på gymmet, som heter pilates.. Det stod på schemat att det var ett pass för kropp och själ.. Hur tränar man själen undrar jag då?!

Iaf så var det ett tränings pass för rygg och mage fast ingen pliatesboll, det var mer som yoga fast bättre och roligare:) 

Syns kanske inte så bra men det var dimma på havet, fint som attan! :)

Hum...Det komm visst med en bild på min kvällsmat;) Turkisk yoggi,mango hallon och blåbär:P

Någon liten vovve var tvungen att smaka på snönn ;) haha!

Sjukt fin morgon!! :)

Likes

Comments

Har varit på gymmet och lagt upp ett träningsschema i hop med PT för att bygga upp rygg och mage! Så nice!! Bara att ens lägga upp ett schema är jag väldigt nöjd med. Detta firas så klart med ett litet mål proteinrik mat;)


Likes

Comments