Header

Vilket jäkla vakuum jag levt i nu en tid. Blev diagnostiserad med "måttlig depression" i början av sommaren, vilket förklarade så mycket, men ändå var så jobbigt att få bekräftat. Precis när jag börjat skolan och allt började gå åt rätt håll så förlorade jag min morbror. Det var en sån där händelse som får en att känna som att någon dragit undan mattan under fötterna. Jag kämpar ändå och jag börjar efter snart två månader att ta mig tillbaka. Tänk så konstigt, att vi inte törs prata om psykisk ohälsa. Som att det ska förstöra bilden av en, när det istället kan skapa mer förståelse för varför man ibland inte orkar osv. Vet inte vad jag ville åstadkomma med det här inlägget, kanske förklara min frånvaro? Jag vet inte.

Likes

Comments

​Cyklade ner till stan vid två med mamma. Gjorde sedan några välbehövliga köp, en kaftan och kläder till skolavslutningen. Sitter och tänker på hur det kommer kännas när allt plugg kommer att vara bortgjort, dvs helt fantastiskt. Känns så konstigt att det är så kort tid kvar i skolan. Nu kör vi sista rycket.

Likes

Comments

Idag fyller jag år. 17 år i staden eller vad en nu brukar säga. Hittade en födelsedagslista som kändes lite roligare än ett vanligt inlägg haha. (Alltså inte min lista)

Hur mycket fyller du?
17.

Känner du dig lika gammal som det du fyller?
Nja, inte riktigt. Just nu är jag i en period där jag känner mig som typ 40? Tänker på vilket te jag ska dricka, tittar på Postkodmiljonären och planerar vilka nya kuddar jag ska köpa. Så 17 känns några år yngre än min mentala ålder just nu.

Vad ska du göra idag på din födelsedag?
Nu svarar jag på det här på kvällen, då dagen i princip är över, men det har varit en ganska lugn dag i skolan. Var ute och åt på O'Learys med mamma och bror, vilket var mycket trevligt.

Förknippar du din födelsedag med något särskilt?
Sol och vår. Älskar att fylla år i maj, för det är en sådan perfekt månad att fylla år i. Jag hinner fylla 18 innan sommaren, det är vår och nästan sommar osv. För mig är det också väldigt viktigt att min födelsedag ska vara "fri" från måsten och konflikter, så därför gjorde jag till exempel bort allt plugg igår.

Vad gjorde du på din födelsedag för ett år sedan?
Övade inför en vårkonsert i Stadskyrkan.

​​Hur ser en perfekt födelsedag ut?
Älskar fortfarande att bli väckt på morgonen med sång och presenter. Vi har också en tradition i familjen att vi äter tårta på morgonen, så det är ett måste. Sedan så är jag ganska flexibel. Det kan vara kul att äta ute, fika ute på baksidan osv. Det viktigaste är att jag är omgiven av folk jag tycker om och att det ska vara en dag då jag får gå runt och känna mig glad.

​​Kan du berätta om en födelsedag du minns extra tydligt?
En gång när jag var yngre så fick min bror pengar på min födelsedag och jag blev väldigt arg. Ska dock påpekas att samma sak har hänt på hans födelsedag, haha.

​​Om du fick önska dig en tårta, vad skulle det vara för någon då?
En klassisk schwarzwaldtårta, det funkar alltid.

Likes

Comments

- Miranda Bailey. Inte en sak, men världens bästa karaktär.

- Oatlys chokladmjölk.

- Min säng.

​- Snittblommor. Speciellt pioner.

- Lösviktsgodis. Älskar att kunna välja precis vad jag vill och blanda hur som helst.

- Instagram. ​(Gillar dock inte den nya uppdateringen.)

- Min vinylspelare.

- Listor. :)

Likes

Comments

Vad har varit bäst i veckan?
Att få hålla i den färdiga skoltidningen. Har jobbat så hårt med den och är verkligen stolt över mig själv för att jag hanterade stressen.

Vad har varit sämst i veckan?
Febern. Fast det värsta är när det känns som att en har typ 40 graders feber, men en just då inte har någon feber alls??? Världens i-landsproblem kanske hahah.

Vad har du sett för serier?
Har kollat på Jane The Virgin, Grey's Anatomy och Outlander efter tålmodigt väntande på nya avsnitt. Förutom det så har jag snöat in mig på Modern Family - det var bara en tidsfråga.

Vad längtar du efter?
Min födelsedag. Yes, jag är en sådan som aldrig riktigt växt ifrån kärleken till födelsedagar.

Vad vill du tipsa om?
Modern Family.

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan?
<333

Likes

Comments

​Imorgon återvänder jag till skolan, till verkligheten. Har varit fast i någon slags bubbla och har inte lämnat hemmet sen i lördags. Så skönt att få komma ut. Kanske äntligen får något om att skriva om här hahah.

Likes

Comments

​När jag var mindre minns jag hur jag alltid zappade förbi program som involverade blod. Grey's Anatomy var ett av dem. När jag blev äldre och fick en annan tolerans för sådana saker, så fick jag för mig någon dag att jag skulle börja se Grey's. Det här var för kanske tre år sedan och jag har aldrig ångrat det.

Grey's Anatomy följer ett gäng läkare på ett fiktivt sjukhus i Seattle, USA. Det är en salig blandning av operationer, konstiga fall och läkarnas privatliv. Efter alla dessa år känns de som min familj. Jag älskar hur drama blandas med lättsamhet, humor och igenkänning. När jag kollar på Grey's så glömmer jag bort mina egna problem en stund, vilket är väldigt skönt. Jag älskar mångfalden. Shonda Rhimes, som ligger bakom serien, är så bra på det sättet. Karaktärerna är av olika kön (mest kvinnor), olika hudfärg och olika sexualiteter. Så det känns som att alla är representerade. Om inte annat kan en ju spana in lite snygga läkare, om en känner för det. Stort tips till er alla, se.

Likes

Comments

Vad har varit bäst i veckan?
Reklamfilmsinspelningen!

Vad har varit sämst i veckan?
Att jag fått feber.

Vad har du sett för serier?
Har hittat tillbaka till Grey's Anatomy, känns som en gammal vän som alltid finns vid ens sida.

Vad längtar du efter?
Sommarlov, som typ 99% av alla andra skolelever.

Vad vill du tipsa om?
Aussie's antifrizz-produkter!! Bästa jag har använt.

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan?
Slow Down av Douwe Bob aka min babe. Visste att han inte skulle vinna Eurovision, men fortfarande bäst ju. <3333

Likes

Comments