Header

Gårkvällen hemma hos Philip blev riktigt rolig! Åkte dit runt sju tiden och var hemma vid tre. Blev en del dricka, lekar, raketer, dans, snackis o ätande.
Idag har jag varit mindre taggad kan jag säga. Jobbat 13-22 så nu vill jag bara sova. I morgon blir de jobb igen sen 5 dagars ledigt. Ne nu ska jag sova, hoppas alla har en kanon lördag!!

Inga direkt festliga bilder ifrån igår, men dessa fick duga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I onsdags åkte vi ut ett gäng till Gottskär. Åkte båt, badade, käka pizza och en del åkte vattenskoter och vattenskidor! Så himla härlig kväll!
Idag fyller Philip 18 så ikväll blir det lite festligheter! Jobbar i morgon så ska ta de hyffsat lugnt. Men ska bli roligt!


Likes

Comments

Igår vid tolvtiden drog vi ut med Jespers båt. Blev en tur till Styrsö och öarna där runt omkring. Solade, badade, åt glass o frukt, lyssnade på go musik, livrädda för åska o lite grillning blev det. Perfekt första ledig dag!
Hade med mej kameran ut men de bilderna får ni en annan dag, bjuder på lite mobilbilder så länge!
Likes

Comments

Efter jobb på lördagen så åkte jag hem och tog de lite lugnt. Senare på kvällen kom Cornelia, Stephanie och Louise hit för en tacokväll. Senare tog vi med oss efterrätt till Lygnen o satt där ett tag. Sen kom även Inez och vi åkte till Stensjön för att bada. Kvällen slutade rätt tidigt eftersom de flesta av oss skulle jobba dagen efter, så klart. Men en riktigt härlig sommarkväll blev det! 

Söndagen bestod av jobb för min del, 6-11. Sen åkte jag och Jonas till havet en stund och solade och badade. Efter det blev det grillat hemma hos honom och film mys hemma hos mej innan vi somnade. 

Idag tog jag mej en rejäl sovmorgon, vaknade halv 12 vilket är väldigt ovanligt för att vara mej, men kanske inte så konstigt när jag gått upp 5 varje dag. Ska ta det lugnt nu fram tills fyra då jobbet börjar. Men efter i kväll väntas 3 hela lediga dagar, dröm! 

Likes

Comments

Tanken var först att går kvällen skulle spenderas hemma. Men slutade med att jag Jonas och Stephanie satte oss på Harrys o käkade. Efter en liten stund kom Andreas och hans kompisar o gjorde oss sällskap. Åkte dock hem väldigt tidigt eftersom både jag och Stephanie skulle jobba idag. Men det var en väldigt trevlig kväll. Jag och Jonas åkte förbi Lygnen påvägen hem, så fint!

Likes

Comments

Sitter ute i solen just nu med lite vattenmelon som Jonas köpte med sej igår, så fin! Känner att febern har gått ner en del idag vilket är väldigt skönt. Så i morgon blir det jobb igen.
Får se ifall jag hittar på något i kväll eller om jag stannar hemma o tar det lugnt, kanske är bäst så man blir helt frisk!👌


Likes

Comments

Idag är det endast 3 veckor kvar tills jag Stina, Vanessa och Amanda åker till Grekland. Efter Grekland är det dags att börja skolan. Tiden går så otroligt fort!! Ska njuta av den sista tiden av sommarlovet till fullo.


Likes

Comments

När jag vaknade upp i morse mådde jag inte speciellt bra, visade sej att jag har 38,8 graders feber, underbart.. Skulle jobba 11-18 men fick åka hem för har absolut ingen ork alls i kroppen. Får se hur de blir med helgens planer och jobb. Nu ska jag se om jag hittar någon film att slå på. 

Stepps bild. Ifrån kvällen hemma hos henne, jag och fina Erika! 

Likes

Comments

Trots mycket jobb så hinner jag med en del annat vilket är väldigt skönt!
Idag jobbade jag 10-20 och imorgon skulle jag egentligen vara ledig men fick hoppa in en stund på kvällen. Ska iallafal träffa Vanessa, Stina och Amanda en stund innan jag börjar.

Nya byxor/ Mycket häng vid havet / Mys med mosters lilla bebis / En del frozen yoghurt / Jobb Jobb Jobb / Fina rosor från Jonas för att jag hämtade han en natt.
Väldigt få bilder jag lyckats skrapa ihop från de senaste, men alltid något!Likes

Comments

I torsdags efter jobbet åkte jag Cornelia och Julia o köpte med oss lite sushi, satte oss på holmen o åt. Blev sen ett dopp i havet, riktigt mysig kväll!


Likes

Comments

Instagram@hallbergsara