Header

Hola people! Sen i tisdags har jag varit i Spanien, knappt något internet här så inte så roligt att blogga då. Men tänkte försöka lägga upp lite bilder från dagarna här nere. 
Har det super härligt här nere i värmen iallafal!  

Likes

Comments

I fredags var jag först på folkrace hela dagen, Jonas körde och han var så duktig!!
På kvällen hade Adam lite krökis hemma hos sej, blev en sjukt kul kväll med massa saknade människor!!


Likes

Comments

I torsdags åkte jag och några tjejer hem till Cornelia på middag, massa massa påskmat. Jag hade en jättebra kväll! Likes

Comments

Whooa halloj! Haft så mycket på gång de senaste dagarna, har haft ett så himlans bra lov! Och det är inte slut än. Tänkte att jag lägger upp lite bilder i från lovets alla festligheter, så blir det lite fler inlägg. 
Denna dag har bestått av packing och även en del solning ute på altanen, så otroligt härligt väder! Om en stund blir det nog grillning med familjen första gången i år, ska bli mysigt! 

Detta smakade bra!! Likes

Comments

Är helt kär i dessa skorna, så himla fina och SKÖNA! Köpta inne på Raglady. 

Likes

Comments

Jag och Stephanie köpte med oss lite lunch och åkte till Lygnevi, älskar det stället. Solen var framme hela tiden med, så en super mysig dag igår med fina Steppi!


Likes

Comments

Godmorgon! Håller på att göra lite frukost just nu.
Igår träffade jag Louise, Cornelia, Julia och Ida för en fika, var riktigt mysigt! Sen begav vi oss till 4gott och köpte lite godis, och gick till en brygga och myste i solen. Jag och Louise tog sen en sväng och kikade i lite affärer.
Tog mej sen hem till Jonas och sov där inatt. Blev en väldigt go dag!
Idag ska jag träffa Stephanie, inte helt klart vad vi ska göra, men fint väder iallafal så det är skönt!


Likes

Comments

Lovet började med en mys kväll hemma hos Inez. Och igår var jag i Lindome på middag för att fira Frida som fyllt 18. Så en väldigt bra start på lovet!
Har grejer planerat i stort sätt varje dag på lovet, ska bli skit kul, så jag taggar!


Likes

Comments

Sitter just nu i skolan, slutar klockan tolv vilket är väldigt skönt.
I eftermiddag ska jag och mamma åka till min moster och äta middag, ska blir riktigt mysigt! Sen blir det hem och plugga det sista för matte provet i morgon.. 


Likes

Comments

Instagram@hallbergsara