HeaderSorry sorry peeeps.. Inte haft så mycket tid till att blogga, kommer nog inte ha det denna veckan heller. Saker planerade i stort sätt varje dag denna veckan och mycket som måste fixas. Så bloggen kommer lite i kläm, men men.. Bloggar när jag hinner, i promise!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Va ju som sagt på Hunger Games i går, vet inte vad jag tyckte om filmen, konstigt slut.. Men ska inte avslöja något haha. Men gillar man första tycker jag absolut man måste se den här! Var iallafal en jätte mysig kväll! Va hemma vid tolv o slocka direkt.
2 gympass och skolan har varit min dag. Nu ligger jag i Jonas säng o ska snart åka o kolla när han spelar match! I morgon är det freeeeedag!

Likes

Comments

Innan skolan blev de lite styrka på gymmet, hade sen en lektion o på håltimman gick jag till gymmet igen o körde kondition. Så en bra träningsdag idag!
Just nu är jag bara hemma. Ska snart fixa mej lite för att ta mej till Kungsbacka där jag ska träffa Louise, Julia, Inez och Mathilda för att kolla den nya Hunger games. Ska bli riktigt mysigt! Hoppas på att få träffa Jonas en stund innan med, men de ser vi! Ajaa, nog babblat.. Vi hörs mer senare eller i morgon peeps

Likes

Comments

Blev lite te mys till fotbollen. Dock tröttnat på fotbollen då sverige är riktigt kassa..

Likes

Comments

En helt vanlig tisdag har det varit idag. Fick vakna upp brevid mitt hjärta i morse, bästa! Hade sen lektioner 8.30 till 15.20. Jag gick lite tidigare så jag skulle hinna med ett rejält pass på gymmet, vilket det också blev. Så otroligt skönt!
Just nu ligger jag i sängen, ska snart plugga lite hade jag tänkt, sen kolla gårdagens paradise hotel och fotbollen!Likes

Comments

Inte såå långt kvar till jul nu. Så satte ihop ett litet collage på vad jag önskar mej. Hade verkligen inte sagt nej till detta!

Likes

Comments

Fick vakna upp brevid mitt hjärta, så gosigt. Är dessutom riktigt utvilad, sovit 8-9 timmar inatt vilket händer väldigt sällan, så en bättre morgon helt klart!

Fick till en super god frukost med!

Likes

Comments

Gick upp halv sex i morse för att ta mej till gymmet. Så har kört ett pass nu, riktigt skönt!
Har tre lektioner nu sen ska jag hem till Jaana o greja med vårat UF företag.
Men vi hörs mer senare!

Provade dessa efter gymmet👍👍 

Likes

Comments

Instagram@hallbergsara