Header

allt äntligen fixat inför nyår, woop woop! taggarååå


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

dagen har varit pretty good, hittade lite små skit på ullared o så. sen jag kom hem har jag bara kollat en massa gossip girl avsnitt o degat mej i sängen. känns som att jag håller på o bli sjuk med..... hoppas på att det bara är nu så det inte håller i sej, för är jag sjuk på nyår killar jag mej själv, helt ärligt...
nej nu ska jag göra lite te, lägga mej i soffan o inte göra något alls, skönt.

Likes

Comments

missat lite dagar här... men på juldagen iallafal tog jag det lugnt med min fina familj, sen på kvällen åkte jag till arvid, han lagade middag till oss sen myste vi på hela kvällen! & igår då så hämtade sabbe o marcus mej, vi åkte hem o käkade middag o så sen på kvällen åkte jag hem till arvid o sov där till idag! så har nästan precis lämnat min fis o sitter nu i bilen påväg ner till ullared, woho tagga, eller?

Likes

Comments

jaa, självaste julafton har ju varit idag, hoppas jag ingen har missat! jag spenderade iallafal min dag i tvååker hos min faster, blev först lunch, promenad, kalle anka, middag, julklapps utdelning, godis ätande o en jävla massa mys! mjo, som alltid, en kunglig julafton! jättenöjd över mina julklappar med, så kan ju inte bli bättre! men bästa är ju kroatien i sommar, det kan nog inget slå!! åh så lycklig. kommer somna riktigt gott.
hoppas ni också haft en kung bra julafton, om inte så va det ju väldigt tråkigt. men god jul på er!

Likes

Comments

yees i går va ju jag, julia, corre, jenni o matte i oslo på shm, det va riktigt jävla fett alltså! sån ball känsla, ne va riktigt grymt! o ni såg ju lite bilder i förra inlägget, mmmmh!!
o idag då, vaknade vid tolv med världens halsont från gårdagens skrikande, men tog mej upp iallafal, fixade lite o åkte till arvid. myste lite grann o bytte julklappar, så gossigt. tog mej sen till louise med hennes julklapp där jag också öppnade min ifrån henne, o det va nog på riktigt det bästa!!! säger bara en sak, KROATIEN 2013!!!! sååå taggad, helt hyper när jag tänker på det! jag o bästavän i kroatien i sommar, kan ju inte bli bättre! livet är på topp verkligen!


Likes

Comments

fick köpt alla julklappar idag med mamma, så skönt o äntligen ha gjort det!
o nu ligger jag i sängen, lurarna i öronen o taggar sönder med mej själv till i morgon, för då jävlar, SHM!!!! wooohoo!!

Likes

Comments

så skönt att vakna o veta att man bara kan ligga o dega i sängen hur länge som helst, underbar känsla.
men nu är jag påväg in till kungsbacka så ska jag o mamma handla lite julklappar, inte köpt en ända än... så hoppas på att vi hittar någon idag iallafal.

morfars icke fungerande klocka, love, japp

Likes

Comments

vaknade upp hos arvid, bra att vi försov oss... men hann ändå hyffsat... blev bara massa fika o mys i skolan idag sen julavslutning!! o jullovet kunde inte börja mycket bättre, drog o käka med mina tjejor lite innan vi drog oss vidare till liseberg. älskar det stället alltså, love! o mina fina tjejer, ni är bäst!!


Likes

Comments

chilling in ma room, tovis skriver, " är du i ditt rum?" saris svarar "si" tovis skriver " kolla i vårat fönster". och vem sitter inte där??!! jo tovis, som ska komma hem från usa nästa år om lång tid, jag blev så glad o paff visste inte vart jag skulle ta vägen!!! så ren jävla lycka! så jag sprang över, så himla glad, få se henne o krama om henne igen!! åååh, går på riktigt inte o förklara! blir massa hyper, gaaaah!!! så skönt att du är hemma igen min älskade tovis!!


Likes

Comments

Instagram@hallbergsara