Header

Så var vi äntligen här igen!
Bästa bästa Mallis. Vi landade vid 15 o åkte direkt hem för lite sen lunch. Tog sedan ett dopp i poolen innan jag fick till ett extremt svettigt träningspass i gymmet.
Nu ikväll tog vi den korta promenaden till pizzerian här i Genova, enligt Simon världens bästa pizza. Och jag är nog beredd att hålla med, en pang middag blev det!
Mätta o belåtna ligger vi nu i soffan, Simon kikar fotboll och jag försöker lösa mitt kamera problem. Så länge för det bli mobilbilder ifrån kvällen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kolla vilken dröm brunch jag Michaela och Julia fixade igår, så himla gott! Ibland behöver man lite lyx mitt i veckan.

Jag har hunnit med ett träningspass och ätit lite frukost, ska snart dra mig till jobbet.
Efter jobbet ska jag direkt hem till Sandra då hon fyller år idag!!🎈
Dessutom går jag på semester idag, dröm fredag!

Likes

Comments

Godmorgon!
Äntligen är det måndag, är så glad att förra veckans jobb är över. Så nu kör vi två veckor, sen semester igen🌞
Började min morgon med en timme kondition och sedan 45 minuter rygg, perfekt start på veckan.
Har precis ätit frukosten ovan, smoothie o musli, min favorit!
Nu är det dags för jobb, till 19 och ikväll blir det taco hos Sandra & Rasmus!

Likes

Comments

Något jag älskar är fisk och morötter i ugn, så satans gott!!
Det är oftast det jag stoppar i matlådan. Lyxade till det lite igår med keso och avocado röra. Mums!!
Enkelt, nyttigt & gott!

Likes

Comments

6 dl havregryn
2 dl rågflingor
1 dl linfrö
2 dl solroskärnor
2 dl pumpakärnor
2 dl hackade nötter (i mitt fall, valnötter)
2 dl russin
2 dl kokosflan
2 mosade bananer
2 äggvitor
1/2 dl kokosolja
1 dl proteinpulver, vanilj

Sätt på ugnen på 175 grader.
Mosa bananerna och rör ihop med äggvitorna, kokosoljan och proteinpulvret.
Hacka nötterna och blanda ihop med resten utav ingredienserna förutom russin och kokosflan (dessa skall i sist).
Häll sedan över banansmeten, se till att röra om ordentligt.
Lägg ut på en plåt med bakplåtspapper.
In i ugnen i ca 30 minuter. Viktigt att ta ut och röra om minst 2 gånger så det inte blir som en "kaka".
När de fått en gyllenbrun färg är den redo att tas ut.
När granolan svalnat ska russin och kokosflan blandas i.
Finito!!👌🏻

Så så god blev den! Nästa gång dock ska jag ha i kanel och kardemumma. Mums!!

Likes

Comments

Godmorgon! Började min dag med ett spinning pass med Sandra och Ida. Och nu har jag precis ätit lite frukost.
Är ledig från jobb idag så tänkte greja lite här hemma innan jag åker till gymmet en stund. I eftermiddag ska jag mysa med Inez!
Heja lediga dagar!!

Likes

Comments

Både jag och Cornelia är riktiga frukost människor, så det är vad vi har ätit mest av haha. Vi hade helst ätit det till lunch och middag också.
Här är i alla fall några tips!☀️

En frukost blev på Zumito, ligger nere i Barceloneta. Jätte mysigt ställe och dessutom dröm god acai!

Till lunch en dag gick vi till ett ställe som heter Brunch & cake. Vet att detta finns på flera ställen men det vi var på ligger i Barceloneta.
Jag tog en avocado toast som var super god! Deras rätter är verkligen fina o man vet inte riktigt hur man ska börja!

Alsur Café är sedan innan ett favorit ställe! Goda men framför allt billiga drinkar.
Dom har verkligen en salig blandning med allt.
Vi provade även deras frukost en dag, inget att klaga på där heller!
Frukost, lunch, middag eller bara drinkar så är detta ett perfekt ställe!

Likes

Comments

Imorgon lämnar vi Barcelona för denna gång! Har haft några helt underbara dagar! Tröttnar aldrig på denna stad. Ska dock bli skönt att komma hem till lite rutiner igen.

Tyvärr så gick min kamera sönder redan andra dagen, så får bli mobilbilder..

Likes

Comments

Nu är jag och Cornelia äntligen i Barcelona!
Så härligt att vara här igen!
Vi kom precis tillbaka till hotellet efter en mysig middag och drinkar.
I morgon väntar stranden!

Likes

Comments

Instagram@hallbergsara