Det var ett tag sen sist och nu är maj månad redan här, och idag tittade värmen förbi och det är hela 20 grader här! Hur underbart är inte de, får lyckorus i hela kroppen. Nu: prommis med hunden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vaknade upp till regn och grå himmel och det har inte direkt ändrats fram till nu, det är ju mars = VÅR, haha vill bara ha lite sol och blå himmel!! Köpte iallafall tulpaner till mitt rum så det känns lite vårigare nu. Hoppas ni har en fin första mars och en trevlig lillördag.

Likes

Comments

Godmorgon eller snarare god förmiddag kanske, unnade mig sovmorgon imorse och sedan var jag ute med hunden en sväng. Nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag till jobbet en liten sväng. Hoppas ni har en bra start på veckan, kram.

Perfekt mogen kiwi och ananas är ju bland de godast som finns!

Likes

Comments

Jag är en riktigt sneakerstjej, älskar sneakers i alla former haha, men några favoriter är såklart Adidasskorna. De är så fruktansvärt snygga.

Likes

Comments

Älskar min morgonrock - sover till och med i den ibland.

Föredrar målade naglar - men har de nästan aldrig då jag inte får ha de på jobbet.

Mitt skrivbord är alltid fyllt av saker oavsett hur ofta jag plockar bort saker.

Jag vaknar till liv på kvällskvisten och blir som effektivast då.

Jag lyssnar aldrig på musik när jag är ute och går.

Jag firar allt som går att fira.

Jag lever i mina fodrade träningsthights

Jag älskar kaktusar.

Jag ogillar växter man behöver vattna.

Jag älskar att resa.

Jag älskar solen.

Likes

Comments

Har startat dagen som jag startar typ alla mina dagar, med gröt och morgonpromenad. Promenaden idag var helt underbar, nollgradigt och solsken, helt perfekt enligt mig. En sån promenad som man känner att man fylls utav energi av. Nu- plugg och lunch innan jobb. Gla lillördag på er, kram.

Likes

Comments

Har haft en ledig förmiddag idag så passade på att baka en efterrätt till ikväll, passade på att testa något nytt så blev en rawfood brownie, hittade receptet här tyckte dock att det var lite mycket honung i frostingen men själva brownien blev god. Nu ska jag fixa lite lunch, hoppas ni får en fin alla hjärtans dag också.

Likes

Comments

Gårdagen spenderades i ett varuhus tillsammans med massa andra människor, var nämligen på Ullared tillsammans med familjen. Det vart en lyckad dag iallafall med en hel del shopping. Nu ska jag göra de tradiotionella söndagssysslorna, typ bädda rent, spela innebandy och bara ta det lugnt, ska bli skönt, ska faktiskt på bio ikväll också! Ett väldigt bra avslut på veckan.

Likes

Comments

Instagram@filiciah