Nyår har passerat, en spanienresa har avverkats, en veckas jobb har flugit förbi, en kurs har startats upp och en hel del kompishäng har också hunnits med. Tänk vad mycket man kan hinna med på 18 dagar, 18 dagar har gått på det nya året och det känns redan som att tiden går fort. Men det känns samtidigt bra och jag har haft en bra start på det nya året och jag hoppas att ni också har haft det.

Likes

Comments

Den sista gången sista
gången vi sågs
Sista sången sista
sången du får
Den sista gången sista
gången vi sågs
Det här är sista sången sista
sången du får

Dokumentären om Kent visades både idag och igår och jag kunde inte slita blicken från TVn. Det var så fint och samtidigt så sorgligt, det var nog det absolut sista vi fick se av dem. Ångrar lite att jag inte gick på den allra sista konserten, liksom få vara en del av deras avsked. Inte bara ett avsked till oss utan ett avsked av stora delar av deras liv. Gåshud. Överallt.

Likes

Comments

Godmorgon på er och god fortsättning! Har ni haft en fin jul? Min har varit precis som den brukar perfekt med inslag av mycket stress, haha. Men nu är det dags att återgå till normala rutiner igen, så startade dagen med lite träning och om typ en timme ska jag dra mig till jobbet, men först mysfrukost med hela familjen. Kram

  • 51 readers

Likes

Comments

Ohh herre vad fort tiden går, nu är det typ jul, kan inte fatta att de är julafton på lördag!! För min del är det mycket jobb på schemat, jobbar alla dagar förutom på julafton denna vecka. Men börjar på lite julkänsla ändå, det spelas bara julmusik på jobbet och idag ska vi äta jullunch, så det blir årets första julmat. Hoppas ni alla får en fin jul ifall jag inte kikar in mer här innan dess. Kram

Likes

Comments

Godmorgon, jag har startat denna morgon med en promenad, men det var så brutalt kallt så den blev inte så långvarig, haha, verkligen svinkallt ute!! Det vankas eftermiddagsjobb idag också men sedan ska jag fira jul med mina fina vänner, så mysigt. Hoppas ni får en fin torsdag, kram.

  • 79 readers

Likes

Comments

Guten morgen på er, har startat dagen med morgonpromenad och smoothie, en väldigt bra start enligt mig. Dagens planer är att luncha med Emma, förhoppningsvis köpa de sista julklapparna, hur långt har ni kommit? Sedan är det jobb några timmar innan det är innebandyträning och lite julavslutning där. Blir nog en bra onsdag det här!

Typ mina två favoritlåtar just nu!!!!

Likes

Comments

Tänk att det redan är Lucia, hur sjukt fort får inte tiden nu då?? Det är bara 11 dagar kvar till jul, är så taggad. Startade denna morgonen vid sjusnåret för att titta på Luciatåget på TV, åkte sedan till stan en sväng och kikade lite julklappar och köpte lussekatter. Nu väntas det jobb och ikväll blir det lussefika tillsammans med familjen, hur mys?! Och igår skapade vi lite mer julstämning genom att baka pepparkakor, lovely!!!

Likes

Comments

Happy monday på er, jag har haft en superbra helg med lite av allt möjligt. Jobbade som sagt hela fredagen så spenderade kvällen i soffan.

På lördagen kickstartade jag med några timmars jobb och sedan satte jag mig i bilen tillsammans med familjen mot Jönköping. Där skulle vi fira mormor som fyllt 80 år, det var supertrevligt och kul att träffa alla släktingar igen.

Igår tog vi bilen hem vid nio på morgonen och så åkte jag direkt till jobbet och efter de direkt till en innebandymatch. Så när jag väl landade hemma igen vid 19-tiden kände jag mig ganska redo för läggdags. Men höll ut några timmar till och gjorde lite pepparkaksdeg och bara söndagshängde lite med familjen.

Likes

Comments

Instagram@filiciah