För någon vecka sedan var vi ett gäng tjejer bjudna hem till Stannow för en dagsfest. Äntligen fyllde Johanna 21 och det skulle firas med drinkar, kubb och beerpong! Det var en jätte roligt dag med mycket god mat som avslutades med pokébowls och dans.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Då var den midsommarn över. Vi drog ut till Möja jag och tjejerna för att få fira midsommar ute i skärgården, så det ska gå till! Vi började med en lunch hemma hos Emma innan vi tog bilen till Sollenkroka följt av båt ut till Möja. Solen sken innan regnet kom runt kvällen, men dansen höll igång trots att man var dygnsur och kläderna blöta. Det var väldigt roligt att fira med ett annorlunda gäng och göra midsommar på ett annat sätt!

Idag tog jag, Emma och Alice en fika innan vi gick hem till Alice. Vi satte på en film, kokade te och pratade medan regnet föll utanför. Nu ligger jag i sängen, ny duschad och nya lakan. God natt finisar!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

En onsdagskväll

Det är sällan man slipper ta på sig jackan när solen börjar gå ner. Igår var en sådan kväll när himlen var rosa över strandvägen och folk var på bra humör. Vi tog en runda på Östermalm, träffade vänner och drack vin. En sån där onsdag som gör vardagen lite lättare. Nu börjar vi gå in mot helg och midsommar väntar runt hörnet! Idag är det jobb på schemat innan jag ska iväg på ärenden!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Nu när sommaren äntligen tagit fart, kan man återigen gå promenader efter middagen och se solen gå ner. I söndags knöt jag och min syster på oss skorna för en kvällspromenad runt vattnet. Med djupa samtal och långa konversationer tog vi oss runt med solsken i nacken. Man underskattar verkligen svenska sommaren och att man kan göra så mycket. Att komma hem efter Kalifornien har varit tråkigt och väldigt ledsamt. Med jobb och regn så börjar det faktiskt vända nu och jag ser fram emot en sommar med mina vänner och familj både hemma i Stockholm och på västkusten!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Jag har verkligen varit upp och ner med detta bloggande och tycker väll det är kul för min egen skull att få skriva av mig. Den senaste tiden var det lite tyst från min sida. Senaste tiden har jag festat och varit med mina vänner, fångat upp allt jag missat och gått hem när klockan slagit för mycket. Hela veckan harjag varit ledig, vilket varit så skönt eftersom jag knappt vilat sen jag landade i Sverige. Imorgon, fredag är det student här på ön vilket betyder att jag ska runt på mottagningar och mingla innan jag ska ut och återigen dansa! xox

Likes

Comments

When I found myself in the middle, in the middle, in the middle

Could you love me more, just a little, just a little
Overcomplicate when it's simple, when it's simple when it's simple
Would you love me more, just a little So tell me now
When every star falls from the sky
And every last heart in the world breaks
Oh hold me now
When every ship is going down
I don't feel nothing when I hear you say

Likes

Comments

Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. If you haven't found it yet, keep looking. Don't settle. As with all matters of the heart, you'll know when you find it.

Likes

Comments

Äntligen fredag och helg

Nu ska jag snart gå hem från kontoret denna fredag och njuta av helgen. De senaste dagarna har bestått utav fint sällskap med middag, invigning av F12-terassen och promenad runt om i Stockholm med solen i ögonen. Just nu sitter jag på Jakobsgatan 7A på Bizkit havas och United Influencers. Ikväll ska jag nog ut och dansa med mina vänner innan jag ska ta det lugnt och sola. Förhoppningsvis så håller det fina vädret i sig och jag får lite färg på kroppen!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

I höst flyttar jag hemifrån förhoppningsvis och bosätter mig i Uppsala för att studera. Jag som alltid älskat leta lägenheter vill skapa inspiration till mitt framtida boende. Här har vi kärlek på två rum och kök i Göteborg. Vita väggar, vitt, vitt vitt. Det här är ögongodis!

Likes

Comments