Mixed & matched

​Hjälp vad man saknar sommaren redan. Här sitter jag pluggar upp betyg och såklart spårar iväg på framtida drömmar och resemål. Jag väntar nu på antagningsbesked från skolan i San Diego för att sedan kunna boka flyg och visum. Längtar efter att få komma bort och få sol ett helt halv år. Kan inte förstå att jag snart är där!

Likes

Comments

ORDINARY

Hej vänner! Tiden går och mitt prov närmar sig. Jag och min syster sitter på biblioteket och pluggar. Här ska vi nog sitta nästan hela dagen. Senare idag ska jag träna och sedan plugga med en tjejkompis! Ha en fin dag!

Likes

Comments

HEALTHY

Jag och min syster tog oss ut till Elfvik på Lidingö och gick en tummas promenad. Det var kanske inte världens mysigaste promenad väder haha men det var skönt! Min söndag har gått åt till att studera. Är inte så sugen på att fortsätta läsa men det måste göras! Puss

Likes

Comments

ORDINARY

God morgon stjärnor! Fy vad trött jag är! Igår befann jag mig på dry lakes huvudkontor för att kika in drop 10/11 och vår kollektionen. Wow! Vilket märke detta är. Så fina grejer som kommer fram mot oktober! Längtar. Idag dock blir det jobb och studier. Inte lika roligt!

Likes

Comments

@emmahallberg@emmahallberg