Nya inlägg

En bild på mig, Ashely och Anna från Annas födelsedagsmiddag för några helger sedan!

God morgon Sverige! Nu sitter jag i sängen och försöker vila. Har dessvärre blivit sjuk igen, men med mitt kassa immunförsvar så är det ingen nyhet! Helgen spenderades i Mexico, Rosarito - Tijuana! Väldigt känt från OC och för ett farligt område i Mexico. Dock så har jag haft världens bästa helg. Jag Alicia och Emma åkte uber till gränsen för att sedan därifrån ta taxi till vårt boende. Problematiken uppstod när ingen förstod vart vi bodde vilket skapade panik i oss tre! Efter att vi löst boende situationen drog vi oss ut på stan för middag och drinkar innan vi dansade natten lång på stranden i Mexico!

Under lördagen var vi på poolparty och senare på kvällen även då ute och dansade. Söndagen blev rätt lung då det blev en mellan dag mellan spring break ''byte''. Jag, Alicia och Emma pratade i timmar och skrattade så magen gjorde ont. Det har faktiskt varit en av de bästa helgerna under min resa här i USA!

Likes

Comments

Hej vänner! Jag var i Mexico i helgen och förlorade mobilen. Därav min dåliga uppdatering under helgen. Trots situationen så var Mexico extremt roligt och så fort jag får bilder så kommer jag visa hur helgen varit! :)

Likes

Comments

Igår efter middagen lyxade vi till det med en cookie brownie glass. Det kan ha varit något utav det godare jag ätit. Så det var ett perfekt avslut på en mysig kväll. Nu ska jag iväg till fashion valley snabbt och köpa en baddräkt innan vi drar igen! Trots att vi måste plugga under lovet känns ändå spring break så himla roligt och spännande. Kommer ha så kul!

Likes

Comments

God natt älskade vänner! Ikväll åkte jag Emma till Pacific för middag och mys. Vi åt på Worlds famous som hade jätte god mat. Där satt vi och pratade om allt möjligt mellan himmel och jord. En riktigt bra start på spring break. Jag gillar verkligen den där tjejen, hon är så himla underbar. Så tacksam att jag träffat två personer jag garanterat kommer känna livet ut. Nu är det dags att sova och sedan packa väskan för Mexico! Puss

Likes

Comments

Idag innan solen gick ner tog jag Ashely och hennes kompis bilen till Sunset Cliffs för att se solnedgången. Älskar solnedgångar, det är så himla fint. Men dessvärre så var vädret inte tillräckligt för att vi skulle få se en rosa himmel. Det var iallafall väldigt mysigt och fint att göra något som avslut på dagen då jag bara legat inne och pluggat samt tränat! Nu ska jag krypa ner i sängen se på serier och bara ta det lugnt. Ska även börja packa eftersom jag, Alicia och Emma åker till Mexico på fredag :)

Likes

Comments

Glömmer allt, fast jag vet det var sant

Vi blir till svarta siluetter

Och sen passar vi ihop

Och så faller allt igen

Och jag hoppas att det ska bli vi

Himlen och havet kändes så mycket större än förut

Stannar vid övergivna städer

Och då passar vi ihop

Och så faller allt igen

Vid en obemannad mack någonstans

- Veronica Maggio

Likes

Comments

Födelsesdagsmiddagen för Anna var så rolig och mysig. Vi åt på Benihana som är en asiatisk restaurang inte allt för långt ifrån där vi bor. Sushin och den grillade maten var lite för god! En stark rekommendation!

Likes

Comments

En väldigt bra start på denna dag må jag säga! Nu har vi precis fått i oss lite mat innan vi ska iväg igen. Festen vi var på var riktigt rolig och den hade verkligen allt man kan tänka sig. Nu så ska vi ta det lite lugnt innan vi ska sätta fart igen!

Likes

Comments