Hej gullisar!

Det var för länge sedan jag skrev nu och jag ska bli bättre. Jag har nämligen haft fullt upp med flytten och nya hemstaden! Nu är jag på plats, har bott in mig och ska imorgon även ta tag i studierna. Det har varit en stressig första vecka och mycket nya intryck, nya människor och massa nya event. Vilket jag som älskar liv tycker är så roligt. Nu har nollningen kommit igång och jag lyckades på första tillställningen alltså stuka foten! Haha, så ikväll när alla är ute och festar sitter jag hemma men vet ni vad, det behöver jag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

I tried my best that I could do

Just to find out I was never yours

I hang on to the words that you sai
And I held out when my world was lost

Likes

Comments

Söndag igen. Helgen har gått fort som vanligt och jag har hunnit med ännu en del för att ha varit extremt lat. I fredags var jag ute och dansade in småtimmarna med mina fina vänner. Lördagen spenderades på stan en snabbis innan jag drog iväg på drink hemma hos Christel. Dock blev det hemgång för min del då utgången i fredags tog hårt på mig. Nu ligger jag i solen, förbereder mig för att träna och bara njuta av dagen!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Äntligen fredag och helg! Den här veckan har gått ut på at styra upp livet lite inför flytten nästa vecka och äntligen ett annorlunda liv.Sen San Diego har jag craveat nya utmaningar och lite äventyr! I helgen blir det flytt, kompisar och mys innan jag nästa vecka börjar packa!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

It does not matter how slowly you go as long as you do not stop.

Likes

Comments

Gårdagen spenderades med mina fina vänner vid djurgården och Villa Godthem. Deras uteservering är magisk på kvällarna med ljusklykor och ljusslingor. Vi tog en kort promenad, satte oss och drack te, pratade och skrattade. Vilka underbara vänner. Känns faktiskt jobbigt att vi alla är i olika städer i höst. Nu sitter jag på kontoret och väntar på att min syster ska smsa och säga att hon landat.

Senare idag ska jag till salongen och efter det vidare till gymmet!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Västkusten vecka 30

Kom hem från landet i fredags. Solen sken de två dagarna jag var där och vi använde flitigt båten. Jag som kom hem från Visby två dagar innan var rätt sliten och evigt tacksam över att få ta det lugnt, sola och skölja håret i saltvatten. Nu har verkligheten kommit ikapp. Jobba, packa upp och sedan om några dagar säga hejdå till min syster som flyttar till Asien. Själv ska man packa upp och om för att börja flytta hemifrån själv och inleda karriären. Hoppas er sommar varit magisk, vi hörs snart!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

För någon vecka sedan var vi ett gäng tjejer bjudna hem till Stannow för en dagsfest. Äntligen fyllde Johanna 21 och det skulle firas med drinkar, kubb och beerpong! Det var en jätte roligt dag med mycket god mat som avslutades med pokébowls och dans.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Då var den midsommarn över. Vi drog ut till Möja jag och tjejerna för att få fira midsommar ute i skärgården, så det ska gå till! Vi började med en lunch hemma hos Emma innan vi tog bilen till Sollenkroka följt av båt ut till Möja. Solen sken innan regnet kom runt kvällen, men dansen höll igång trots att man var dygnsur och kläderna blöta. Det var väldigt roligt att fira med ett annorlunda gäng och göra midsommar på ett annat sätt!

Idag tog jag, Emma och Alice en fika innan vi gick hem till Alice. Vi satte på en film, kokade te och pratade medan regnet föll utanför. Nu ligger jag i sängen, ny duschad och nya lakan. God natt finisar!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments