Nya inlägg

Äntligen fredag och helg

Nu ska jag snart gå hem från kontoret denna fredag och njuta av helgen. De senaste dagarna har bestått utav fint sällskap med middag, invigning av F12-terassen och promenad runt om i Stockholm med solen i ögonen. Just nu sitter jag på Jakobsgatan 7A på Bizkit havas och United Influencers. Ikväll ska jag nog ut och dansa med mina vänner innan jag ska ta det lugnt och sola. Förhoppningsvis så håller det fina vädret i sig och jag får lite färg på kroppen!

Likes

Comments

I höst flyttar jag hemifrån förhoppningsvis och bosätter mig i Uppsala för att studera. Jag som alltid älskat leta lägenheter vill skapa inspiration till mitt framtida boende. Här har vi kärlek på två rum och kök i Göteborg. Vita väggar, vitt, vitt vitt. Det här är ögongodis!

Likes

Comments

Nu har jag varit hemma i drygt tjugofyra timmar. Igår när jag landade tog jag en promenad med min kompis Victor. När jag kom hem vid tvåtiden så försökte jag komma tillbaka i rutinerna med sömnen! Så märkligt att nu vända på dygnet igen. Idag träffade jag Sally och Vendela på lunch innan jag mötte upp Sara på en promenad. Har lyckats hålla mig vaken och nu önskar jag att jag kan sova innan jag börjar jobbet imorgon! puss

Likes

Comments

Det känns som igår jag stod på Arlanda med tårarna i halsen och vinkade av familjen. Nu är det med tårarna i halsen jag imorgon lämnar mitt liv här i San Diego. Om jag med ord kunde beskriva hur roligt, läskigt och fantastiskt jag har haft det den här terminen. När jag åkte hit ville jag fly hem igen. Jag satt på sovrumsgolvet och grät över att jag ville hem. Jag hade långa telefonsamtal med min syster mitt i natten, jag hittade ingenstans och jag kände inprincip ingen. Nu står jag här i sovrummet igen, lägger ner de sista kläderna i väskan och känner hur rikare jag blivit. Inte på pengar, men på vänskap, upplevelser och minnen. Jag har varit i Mexico, LA två gånger, Santa Barbara, OC och Coahcella. Jag har skrattat, festat som aldrig förr och legat på stranden med vågorna i bakgrunden.

Det känns konstigt och läskigt att åka hem igen. Nu spricker min bubbla jag haft här de senaste månaderna, hela vardagen förändras och allting blir annorlunda. Det är svårt att sammanfatta en sån här resa. Man måste vara här, uppleva det själv eller låta någon berätta 24/7 för att hänga med. Varje dag är sig olik, alla människor är olika. När jag kom hit i början av Januari trodde jag aldrig jag skulle känna mig så hemma som jag gjort. Det är har blivit mitt andra hem och jag är inte redo att släppa taget riktigt än. Det enda jag just nu faktiskt vet, det är att jag kommer tillbaka. Väldigt snart, tills dess San Diego! <3

Likes

Comments

Igår var det middagsdag, sista taco tuesday här i San Diego! Känns väldigt konstigt att det är hemfärd om ett par dagar men herregud vilket bra halvår jag har haft. Nu ska vi snart iväg till North park för lunch och sedan blir det sol och bad innan middag ikväll! Tusen pussar

Likes

Comments

Efter vår hike blev det en härlig dag på stranden! Solen sken och vi låg och lyssnade på musik i timmar!

Likes

Comments

Idag avklarade vi ännu en hike! Imorse hikeade vi upp för bergen för att komma till Potato chip rock som ligger här i San Diego! Det är nog en sak man måste ha gjort när man befinner sig här under en sn lång tid som vi faktiskt gjort. Det var jobbigt, roligt och väldigt häftigt. Innan jag kom hit var hikea ingeting jag tänkte på att göra. Men under tiden jag varit här så har jag verkligen börjat gilla att se mer utav naturen!

Likes

Comments

Tänk att det är mindre än en vecka lvar på min resa. Jag minns fortfarande när jag stod på Arlanda och grät av rädsla för att själv bege mig till San Diego. Hur ska jag någonsin kunna jämföra denna resa och beskriva min lycka och kärlek. Hela den här terminen har varit absolut den bästa i mitt liv!

Likes

Comments

The world is a book, and those who
do not travel read only a page.

Likes

Comments