Nej fy vad det börjar bli kallt och vet ni det värsta? Att jag hatar verkligen att ha vinterkläder. Är det någon som kan tipsa mig om lite snygga jackor till vintern vore det magiskt. Idag är en lugn dag, jag har haft ont i huvudet och ska nu sätta mig för att göra klart alla uppgifter som jag missat. Resa har sina för och nackdelar! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

In the kitchen, Resa, Vardag

Jag var inte en frukostmänniska förut, innan man började hitta inspiration från Janni Deler och utmanade ödet med mandlar och nötter. Idag är frukost absolut det bästa jag vet och jag går gärna upp en timma tidigare bara för att få njuta i fred av en god frukost. Det är så konstigt hur man kan vänja kroppen vid att börja gilla saker man förut avskydde. Efter denna turbulenta tid och månad i mitt liv med både kompisar, skola och familj så har jag nu planerat att gå in i november med lugn och ro och även under vintern då jag ofta får depression försöka peppa mig själv lite extra för att må bra. Jag är ofta sjuk, ofta trött och får ofta brist på vitaminer i kroppen. På torsdag ska jag till läkaren för att sätta upp matschema och efter det ska jag träna och försöka hinna med mig själv mer. Det är väldigt lätt att glömma bort sig själv har jag märkt!

Likes

Comments

Resa
Throwback Singapore

Jag vet inte om det finns en finare stad än Singapore. Jag har aldrig besökt Singapore tidigare men fick chansen nu när min syster studerar där att komma och hälsa på. Jag stod med öppen mun och gapade under hela vistelsen! Det var verkligen helt fantastiskt. Maten, staden allting. så rent!

För mig var Singapore något helt nytt. Även fast San Diego bjöd på skyskrapor och New York likaså, så var det något speciellt med detta. Det blev som en upplevelse att känna värmen och fukten bland skyskraporna och efter varje gata fanns något nytt att fota. Det var inte dumt att ta en drink på högsta våningen i en skyskrapa!

  • Filed under: Resa

Likes

Comments

Vardag, In the kitchen, Resa
God morgon Bali!

Hej vänner! Har inte varit så bra på bloggen de senaste månaderna och har verkligen inte haft tid även fast jag velat. Jag har denna vecka befunnit mig i Singapore och på Bali för att hälsa på min syster samtidigt som jag tagit lite semester från skolan i smyg. Kändes välbehövligt efter nollningen som varit och mycket festande med lite sömn. Nu ligger jag i sängen här i Uluwatu och ska snart sova. Solen skiner hela dagarna och maten här är fantastisk. Här är två bilder från vår frukost i Canggu!

Likes

Comments

Vardag

Hej gullisar!

Det var för länge sedan jag skrev nu och jag ska bli bättre. Jag har nämligen haft fullt upp med flytten och nya hemstaden! Nu är jag på plats, har bott in mig och ska imorgon även ta tag i studierna. Det har varit en stressig första vecka och mycket nya intryck, nya människor och massa nya event. Vilket jag som älskar liv tycker är så roligt. Nu har nollningen kommit igång och jag lyckades på första tillställningen alltså stuka foten! Haha, så ikväll när alla är ute och festar sitter jag hemma men vet ni vad, det behöver jag!

Likes

Comments

Mixed & matched

I tried my best that I could do

Just to find out I was never yours

I hang on to the words that you sai
And I held out when my world was lost

Likes

Comments

Vardag

Söndag igen. Helgen har gått fort som vanligt och jag har hunnit med ännu en del för att ha varit extremt lat. I fredags var jag ute och dansade in småtimmarna med mina fina vänner. Lördagen spenderades på stan en snabbis innan jag drog iväg på drink hemma hos Christel. Dock blev det hemgång för min del då utgången i fredags tog hårt på mig. Nu ligger jag i solen, förbereder mig för att träna och bara njuta av dagen!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Vardag

Äntligen fredag och helg! Den här veckan har gått ut på at styra upp livet lite inför flytten nästa vecka och äntligen ett annorlunda liv.Sen San Diego har jag craveat nya utmaningar och lite äventyr! I helgen blir det flytt, kompisar och mys innan jag nästa vecka börjar packa!

Likes

Comments

Vardag

Gårdagen spenderades med mina fina vänner vid djurgården och Villa Godthem. Deras uteservering är magisk på kvällarna med ljusklykor och ljusslingor. Vi tog en kort promenad, satte oss och drack te, pratade och skrattade. Vilka underbara vänner. Känns faktiskt jobbigt att vi alla är i olika städer i höst. Nu sitter jag på kontoret och väntar på att min syster ska smsa och säga att hon landat.

Senare idag ska jag till salongen och efter det vidare till gymmet!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments