Header

Är inte vintern mysig. Jah tycker faktiskt det, trots att jag hatar kylan. Det är så härligt att det blir lite ljusare, tända ljus och ha varma kläder. Fastän att jag älskar sommaren så tycker jag nog om vintern för alla bilder på instagram och tumblr haha!

Likes

Comments

Resor under vintern

Jag åker till Paris under nyår. Så himla roligt att inte fira nyår i Sverige för omväxlingen. Jag tycker att resa är det bästa på jorden och att få göra det med fina vänner får allting att kännas lite bättre!

Om exakt två månader befinner jag mig i San Diego. Allt är nu bokat och klart. Snart är detta min hemstad, kan nästan inte förstå det själv att jag snart lever i värme och sol!

Likes

Comments

Förstår inte hur jag alltid kan behöva nya byxor. Jag har precis tränat, ska äta lunch och sedan in till stan och leta jeans. Jag hatar dock att prova jeans, men jag tror det är dags att ta mig i kragen och faktiskt lösa problemet jag klagar på varenda dag!

Likes

Comments

​Hjälp vad man saknar sommaren redan. Här sitter jag pluggar upp betyg och såklart spårar iväg på framtida drömmar och resemål. Jag väntar nu på antagningsbesked från skolan i San Diego för att sedan kunna boka flyg och visum. Längtar efter att få komma bort och få sol ett helt halv år. Kan inte förstå att jag snart är där!

Likes

Comments