Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

länge sedan jag skrev. har inte alls varit lika sugen och hafft energi till det. men nu blörjar de kännas bättre igen. börjar få lite energi igen. har börjat göra nalgar igen. känns positvit. har många fina vänner och ett jobb jag trivs med. jobbar allt för lite men jag trivs med mitt jobb. de är de som är viktigast för mig, för man ska spendera mer en hälften av sitt liv på jobbet.

Likes

Comments

Igår började långhelgen. De firades med att följa med Felicia att tatuera sig, de blev sjukt bra. Efter de så tog vi ett glas cider och bar njöt av dagen. Idag så var jag ute och sprang. Jag säger bara att vissa killar borde också använda sport-bh som tjejer, inte så himla fint att se. Och nu är jag ute och sola med ett glas cider. Måste njuta av dagen, snart är skolan över och jag är i kapp allt och ligger bra till.

  • 310 readers

Likes

Comments

​hejsan hoppsan.

de var grymt länge sedan jag skrev. finns många anlednigar men kommer inte ta upp alla. kan bara säga att de händer sjukt mycket i mitt liv just nu. bra och dåliga. påvärkar mitt sinne och min familj mycket. Men jag mår jätte bra, har fått kotakt med gamla vänner igen och de har blivit bättre. 

Sedan flytar jag snart från bårslöv, om tre veckor kommer jag inte vara helt en bårslövare längre. faktiskt skönt att lämna detta stället och se mer en bara denna byn och mäniskorna. viss kommer jag sakna mina vänner och att bra träffa de snabbt men kommer kunna träffa dem fortfarande. 

studenten snart, jag vill verkligen inte, jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv. ingen aning har sökt lite jobb men har inte fått napp, Ge mig gärna tips!!! Har skaffat balklänning men vet inte vad jag tycker om den än, tyvärr vet jag inte vem jag ska gå med, tyvärr är de bara äldre som har frågat mig, som dessutom inte får gå på den. Men de löser sig, de gör de alltid. 


Likes

Comments

Jag min Frida stack till sommarstugan för att fly från Helsingborg under alla hjärtans dag helgen. Du var grymt mysigt, bästa alla hjärtans dag.

  • 377 readers

Likes

Comments

Olaplex är en av de bästa som fins och har gjort ett underverk med håret. De är verkligen de är inget skitsnack. Något som också är skit bra för håret är cocosolja. Massera in det och har de i håret minst en halvtimme. Sedan tvärs ur de håret noga.

Dessa tabletterna hjälper mig jätte bra. De är bliga, de kostar 50kr och jag tycker de är bättre än silicea som är mycket dyrare. Provade silicea innan men tycker denna funkar lika bra om inte bättre.

Och vad som är viktigast till håret de är ju shampoo. Så satsa på ett bra shampo lägg lite mer pengar så får du desutom ett shampo så är drygt. De håller mycket längre än en vanlig. Maria Nila är mångas favorit. Och de är ett svenskt märke och produktionen är här från Helsingborg.

Man behöver inte skada håret mer än nödvändigt. Så skydd ditt hår när du lockar, plattar och föna håret med ett värmeskydd. Den kostar 99kr och den gör inte håret fett eller tovig som vissa värmeskydd gör. Sedan luktar den gott också.

Denna ögonskygan är jätte fin och blir jätte bra att skugga med. Den är av Isa Dora.

Clinique maskera så himla bra.

Kiko primer sminket håller så mycke bättre och för bra pris. De som är dåligt är att kiko inte finns i Sverige. Finns i alla länder förutom Sverige.

En av de viktigaste sakerna när man ska sminka sig är ju viktigt för att de ska blir bra. Så de är en av de bästa sakerna jag har köpt.

Anastasias dipbrow pomade är inte de billigaste men de är så värt pengarna. Ögonbrynen blir jätte bra. Lägg dessutom pengarna en bra ögonbryns borste. Har haft den i ett halv år och har knappt tagit något av den. Behövs så lite när man använder den. 

Hm liquid lipstick för 69kr. Håller hela kvällen och är super matt. Älskar den.

Min powerbank som jag själv säljer för 110kr. Håller länge, super nöjd.

ett bronsförgad glittrigt och glansigt puder. Från miss rose. Jätte fin och häller bra.

Likes

Comments

Hade middag med tjejerna hemma hos mig först innan den stora festen vi skulle på. Tog några glass vin, pratade och fixade oss tillsammans. Sedan åkte vi till min kusin. Sedan på fredagen så vara de chillkrök med alla igen. De vara rätt så mycket lugnade och man kunde prata utan att skrika.

  • 455 readers

Likes

Comments

Idag kom emmalois och magan och fixade sina naglar till nyår. De blev jätte nöjda. Emmalois valde ljusblått tema. Och magan nude med bråns glitter.

  • 458 readers

Likes

Comments

Har fått in lite nya gelé och färger. Kommer vara roligt att se de nya färgerna. Se hur folk tycker om dem. Man kan göra så mycket.

Likes

Comments

Har precis köpt in min nya skinnjacka. Har spanat in den länge. Och nu är den min 😍 älskar detaljerna.

  • 449 readers

Likes

Comments