min kompis Emmalois drog med mig till en grej som kallas fitchallenge. faktiskt en väldigt intressant och nyttigt tänke set. man får kost hjälp, dem har grupp träning två gånger i veckan. man gör bodyscanning där man får se hur mycket fett man har och muskler. mina resultat var ju inte dem bästa kan jag ju lova. men de kan bara bli bättre nu.

så nu börjar jag en 5 dagars frukost challenge.  de är att jag ska dricka herbalife shake varje morgon i fem dagar till frikost  och ta en themo complete tablett.  så i dag blev de en herbalife shake blandad med mjölk, banan, grönkål, mango och citrongräs. tror de kommer gå rätt bra, de bara de att jag ska ta mellanmål mellan alla måltider.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I know I know, de är den 12 men vi kör endån. mitt hopp om livet är inget speciellt. jag vill bara vara lycklig. jag vill resa över hela värden. mitt mål är att åka till alla länder i hela värden och vissa ställen mer än en gång.  att kanske jobba utomlans, som ni märker så har jag bara resa i huvet.

Likes

Comments

då kör vi en ny utmaning till, av inte mindre än @mammalideskold och @manellecentio


8/11 - Jag

10/11 - Dryck

13/11 - Hopp

15/11 - Fint

17/11 - Vänskap

20/11 - Frihet

22/11 - Partner

24/11 - Helg

27/11 - Falskhet

29/11 - Advent


så vem är jag? jag är 20 år och läste handel på dcc i Helsingborg. jag älskade skolan och saknar hur enkelt de var. men jag älskar också att jobba, friheten, att känna sina egna pengar. jag är verkligen en arbeta-narkoman. innana jobbade 60h i veckan när jag var personalansvarig på ett ställe samtidigt som jag jobbade på hemtex. de var jävligt tuft men de var samtidigt skönt. nu har jag tillexempel jobbat 11 dagar irad. därför jag inte har hunit/orkat skriva mina utmanigar i tid.


jag älskar också att festa, vara med mina vänner. som igår var jag på onsdaga klubben. en grej min killkompis startade. att man sticker till pubben, tar några öl och alla får komma. man förgyller vardagen alltså. man måste njuta av sitt ända liv. sen som många troligen märkt så gillar jag smink, jag ser faktiskt smink som en sårta konst, hur man kan förändra, skapa och fövränga. jag älska nya umanigar och lära känna nya mäniskor, en av anlednigarna jag jobbar som säljare. och sist men inte minst jag är en harry potter nörd. om du inte har sätt harry potter så får du inte vara min vän längre.


jag har en katt som hetar nils, han är 2 år. han är världens klumpigaste. men jag älskar han ändå.

Likes

Comments

så idag är de torsdag men jag skriver för både onsdag och torsdag. så jag ska tipsa om något och ge ett alternativ.
mitt tips till er kära vänner är
makup Revolution. de är sminkmarke med bra kvallite men för en väldigt billig summa. älskar allt jag har provat än så länge. deras palleter är så fina och håller hela dagen.

ett altenativ är ju elf eller lyx. båda domma är väldigt billiga. billigare än makup revolution. men de har inte många och fina ögonskugga paleter. men lyx har grymt många och fina läppstifter och läppglaser. jag använder elfs stay spray.

Likes

Comments

jag blev utmanad föra veckan att svara på några frågor av @mammalideskold.


Måndag: Om dig

Tisdag: Tolkningar/Synsätt

Onsdag: Tips

Torsdag: Alternativ

Fredag: Blandat

Lördag: Gästinlägg (står av vem på listan)

Söndag: En aktivitet på utmaning som ska göras med bild/filmbevis


idag börjar jag. har inte haft tiden skriva denna eller föra vecka för mitt jobb.


så idag ska jag skriva om tolkning och synsätt. så tänkte skiva om hälso och vikt hysterin. kan säga att nästa alla och inklusive mig själv prata eller tänkte om vad man äte, trännar och hur mycket man väger. de är hemskt att för vissa krättsar livet om de. kan säga att jag inte är bättre i parioder. jag är inte smal, jag är rätt små knubbig, och känner att jag måste gå ner lite för min och hälsans skull. men man ska inte de låta en ta över sitt liv. man måste ju njuta av livet.  en av de bästa sakerna med livet är ju faktiskt mat. att vara med sina vänner och äta något gott, inte mycket som klor de. men bara för att man ska njuta av livet får man inte låtta de ta över. man måste faktisk tänka lite, för hälsan och för sin egen självförtrondes skull. allt med måta, inte för mycket av de goda men samtidigt inte för lite. allt är bra i lagon mängder. låter hemakt att säga, men man måste tänka på vad man äter lite, för sin egen självrespekt skull. hande aldrig mått bra själv om jag hade varit överviktig. känner att jag sjäv va på gränsen så tog tag i det, vad jag åt och började tränna igen. jag sätter mig själv aldrig på diet för älskar mat för mycket. men börjar tänka efter vad jag äter och om jag faktiskt är mätt så behöver jag inte äta upp allt.


lite vad jag tänker om kost.

Likes

Comments

jag har varit med om många roliga ögon blick i mitt liv. men de som står på min topplista är nog varit de mest minnesvärda. med åren hoppas jag att listan ska blir längre och bättre. har rest lite men har inte tagit med alla. antingen har dem inte varit lika underbara som dessa eller så var jag bara för ung för att komma ihåg kännslan.

på första plats var nog de som alla förstår Ebc. att har varit i Mallorca i en månad var de roligaste jag har varit med om. att lära sig nya grejer, lära känna folk från hela värden, var en så undebar gräj. jag som älskar att lära känna nya nänniskor. hade nog aldrig klarat av att vara på semester en månad. men nu när jag gjorde saker varje dag, var de en helt annan gräj. denna upplevelse kommer jag leva på länge. har nog tjatat ut detta i bloggen och för mina vänner. men jag hoppas jag kommer ditt igen och jobbar en säsong.


på andra plats är när jag gick i tvåan på dcc. När jag åkte till milano med skolan. de är så fin stad, med god mat och charmiga människor. derass bygnade som verkligen är uppbygd av den krisnatron är så pampiga och fina. men måst säga att byarna som ät runt om krin själva centrum av milano är finare och mer öppet. jag och en annan tjej från skolan bode hos en kille, som tog osd runt hela milano och vissade oss allt vi ville. vi fick också vara med derass lektoner och debattera in för tolv länder om multikulturellt samhälle och berätta om sverige.

På tredje plats kommer mitt älskade italien igen.de var för tre år sedan när hela familjen och ett par av mammas och pappas vänner åkte ner till motercykel ner till Toscana. de var en hård färd ner, speciellt för min rumpa. men de var så fint. att åka uppe i klipperna som öponades upp till alla fina sjöar. vi var i Florens, pisa, montecatini och många andra ställen. som sakt italien har värdens godaste mat. kommer alltid älska italien och ska ner ditt igen.
min fjärde plats har jag skrivit nyligen om så den kommer jag inte gå jupare in i. de är malta. som jag var i, i början av juni. jag åkte ner ditt själv för att besöka min vän som då nyligen bestämt sig för att flyta ner ditt. de är ett väldigt litet land med små öar till. de är snabbt att se allt men väldigt fint. så vi åkte över hela malta för att se allt. ett väldigt kristet land med många kyrkor. man marker verkligen att de var ett brittiskt och ett italienskt koloni.

min femte platas var också i år. detta året var ett väldigt lykat år med många roliga gräjer. men de var big slap. som var en present till en tjejkompis. så vi var ett tjej gäng som bode i vandrahem i malmö. de var riktig rolig helg. de var med bara musik, många vände.

sist men inte minst på sjätte plats är balen. balen tyckte jag var så underbar. mycket bättre än studenten. jag kännde mig som en prinsessan för engångs skull. och inget mer behöver jag säga.

Likes

Comments

lördagen var en full planerad dag med babyshower på efter middagen och halloween fest på kvällen.

två av mina kära vänner väntar barn. så de blev babyshower. hennes syster som bor i Stockholm kom ner för att ordna detta. och hennes kille tog henne till väla medans vi kom och fixade lite, så de blev en överaskning. så gulligt, önskar att någon av mina vänner gör en överasknings shower när jag ska få barn. vi gjorde gips magge, pratande, en mysig stund.

på kvällen blev de utgång. alla klädde ut sig. tycker de är så roligt att klä ut sig, att så många har gjort de. att så många bjuder på sig själv. jag blev pirat.

Likes

Comments

Hairtalk som har blivit jätte stort inom hårförlägning med tajp. jag älskar det. de gör inte ont i hårbotten som kretin kan göra. man kan dessutom återanvända den, så fast de kosta mycket blir de billigare i längden. hårt är inte behandlat som andra hår, så därför smälter de in mycket lättare än vad annat hår gör. men den anledningen blir det också lättare att få tover. de jag inte gillar med hairtalk är att dem har mycket tunare fästen än vad andra tajp hår har. de är för att de syns mindre men de går också lättare sönder för samna anledning. Så när man bordtar håret får man vara nogran och föraiktig. Man får hålla i fästena med man borstar håret för att behålla dem så länge som möjligt. jag hade mitt upp till ett halv år så ska inte klaga. Men jag älskade håret för de smälte in så bra, ingen såg att jag hade hårförlängning. Sedan när man köper håret så får man allt man behöver för att ta hand om det. De älskar jag, så man vet vad man ska använda.

Jag satte i mitr hår hos min fina kompis Pauline på salong Joan på söder i Helsingborg. jag är alltid lika nöjde när hon färjar och klipper mig. kan starkt rekomendera henne.

de mesta av Hairtalks hår är tempel hår, som innerbär att de är hår från människor som skänka sitt hår tll till sina gudar. så de är frågan är de moraliskt rätt, människorna vet inte om att templena går med vinst när de skänker sitt hår. sammtidig som de inte går till skada och endån hade skänker sitt hår, så kan man lika bra använda de än att kasta bort det. men många i indien är fattiga så de borde ge något för håret för varje person som skänker det, fast dem inte gör de för pengar.

Likes

Comments

tandkrämen alla snakar om.  alla på facebook försöker sälja. jag köpte denna början av sommaren av en vän i polen. innan alla här började sälja den. " de som gör sådana under". har ju inte dem åsikterna om den. tycker inte den har gjort mina tänder vitare alls. hade inte köpt den igen om de är för att bleka tänderna.  bara min ni kanske ha andra, men har ni tips på någon annan blekning kan ni skriva de på kommentarerna under.

Likes

Comments

sedan jag har flyttat hemmifrån har kosten ändrats rejält. jag är inte ute och äter med vänner varje dag som innan. en av anledning är att jag eller mina vänner har tid, den andra är ekonom.  så laggar mycket mat hemma. för att jag inte ska lagga, äta onyttig mat, köper jag inte hem potatis, pasta eller bröd. håller mig borta så mycket som möjligt från kolhydrater. för om de inte är hemma så kan jag inte äta de. så just nu lever jag mest på hemma gjorda smoothies och protinpudingar, sedan wokegrönsaker. än så länge har de gått bra, men mest tack vare att jag inte har något onyttigt hemma. för känner hur knubbig jag har blivit efter gymnasiet, med all sträss och allt som hände de året har verkligen påvärkat min kropp.

Likes

Comments