Just what the title says, invigning av min blogg som har tagit mig drygt två år att orka fixa och trixa med. Detta beror mest på att jag aldrig har riktigt vetat vad jag skulle skaffa en blogg för, mitt liv är inte direkt så pass intressant för er att läsa om och today it hit me! Det finns så mycket i vårt samhälle som ingen tar upp och uppmärksammar (jag vet vad ni tänker men fortsätt läsa) och jag har en väldigt annorlunda syn på världen så jag känner att jag ska ta det ansvaret på mig och börja uppmärksamma alla jag kan nå ut till. Detta kommer vara allt från samhällsfrågor, varför H&Ms jeans aldrig håller i mer än några månader till folk som väljer att stanna mitt i vägen när det är en hel flock av människor som går bakom. (DON´T BE THAT A**HOLE)

Vissa diskussioner kommer att eskalera real quick men det är hela meningen! Stå ut med mig i början så kommer ni lära känna mig och förstå varför jag gör det här.

Pero, fram tillsdess så kan jag berätta kort om mig själv, Halla heter jag (lite obvious då det står över typ hela min blogg..), går på gymnasiet och har två hundar som jag älskar från djupet av mitt hjärta. Jag är uppväxt i Malmö, 040 POWAAAH, men bor i Stockholm och drömmer mig bort till en liten ö där jag kan njuta av värme och bada i hav, all day errdayyyy.

De där fyra raderna förklarar i princip hela mitt liv men jag lovar att jag är lite mer intressant än så och jag känner att jag borde öva på ett ´óutro´´för mina inlägg... hej då funkar väl inte? Får nog köra på ha´de gött tills nästa inlägg for now !

xoxo.

Likes

Comments