Hei alle sammen!!❤️
I dag hadde bestevenninna mi bursdag. Så først hadde jeg og kusina mi tenkt til å overraske henne, men kusina mi var så flink å sa det til venninna vår Dounia. Uansett, jeg dro til skolen til Dounia for å møte henne. Når jeg var der kom Dounia og Angelika (venninna til Dounia) ned til meg. Etter det var vi litt på skolen deres. Så dro vi ut til Akker-brygge får å møte kusina mi (Salma). Det var godt å se henne igjen etter en lang stund. Vi gikk litt rundt og tok noen bilder. Jeg syntes det var en koselig tur sammen med dem. Vi var ikke så lenge ute siden alle hadde noe å gjøre etterpå. Det var godt å se dem igjen også håper jeg at jeg ser dem igjen så fort som mulig.

Det var litt om min dag. Håper dere koser dere videre!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Halla!

Når er det ikke så lenge til igjen før det er sommerferie. Jeg har venta sykt lenge på sommeren. Det blir sykt chill å bare slappe av, bade, være med familie og venner osv. Etter et langt skoleår med masse stress syntes jeg vi fortjener en litt lang pause. Jeg går i 10.klasse og det er sykt stress, men nå er det heldigvis ikke så lenge igjen med skole og vi endelig kan ta fri. 9 dager igjen så er jeg ferdig med ungdomsskole. åhh, sykt deilig. I sommeren skal jeg reise til Marokko som jeg nesten gjør hver sommerferie. Jeg savner Marokko kjempe masse så jeg gleder meg til jeg er der. Skal bare ta livet med ro og kose meg masse. Det blir kjempe koselig å se familien min. Nå har det gått et år siden jeg så dem sist. Blir litt deilig å komme seg vekk fra Norge.

Dette blir ikke noe langt innlegg, fordi jeg må øve til eksamen imorgen. Men håper alle får en super sommerferie og at dere koser dere masse. Ha en fin dag videre. <3 <333


Bilderesultat for marokko strand

Bilderesultat for marokko

Likes

Comments

Hei alle sammen,

Jeg tenkte å skrive 5 ting med meg som liksom bare er meg 100%. De som kjenner meg vil nok si at dette er meg 100%.

1. Avhengig av mobilen

Jeg er sykt avhengig av mobilen min. Sånn helt seriøst jeg klarer ikke å legge fra meg mobilen. Når jeg er hjemme og må på do tar jeg med mobilen, om jeg spiser tar jeg også med mobilen, når jeg skal dusje tar jeg med mobilen, i timen er jeg alltid på mobilen min osv. Jeg tar veska foran meg på pulten, fordi jeg er så dum og tro at læreren ikke legger merke til at jeg er på mobilen, haha.

2. Latteren min

En annen typisk ting med meg er at jeg har en latter som er helt forferdelig. Jeg ler av alt mulig og så høyt. Når jeg er ute i byen med venner og jeg må le av et eller annet så kommer den forferdelige og høye latteren min. Det er helt forferdelig. Jeg ler sånn ca. av alt sammen. når vi er i klassen og det er noe morsomt, så kan jeg sitte å le bare helt plutselig med den stygge latteren min. De fleste skjønner at det er Halima som ler.

3. Jeg bitter på alt

Uansett hva jeg finner tar jeg og bitter på det. Det er bare noe som kommer helt automatisk. Jeg liker å bitte på ting tydeligvis. Jeg pleier som oftest å spise på alle blyantene mine. Når jeg kjeder meg så bitter jeg på alt mulig.

4. Sminker meg mitt på kvelden.

Kl kan være 00:00 når jeg sminker meg liksom. Jeg vet ikke men jeg føler at sminken min blir bedre om kvelden. Det er det kanskje mange av dere som også føler. Så derfor sminker jeg meg om kvelden og tar sånn ca. 1000 selfie. Det er bare noe jeg føler for om kvelden.

5. Elsker Sørlandchips

åhh, gud! Hva skulle jeg gjort uten Sørlandchips? Jeg bare elsker det!! Jeg kjøper det neste hver dag. Når jeg først skal til butikken det første jeg går til er Sørlandchips. Ouff, null ord for hvor høyt jeg elsker det. Før skolen så går jeg alltid å kjøper det så jeg har noe å spise i timen. Sånn helt seriøst jeg har null ord for hvor høyt jeg elsker det.

Det var 5 ting som er så meg. Håper dette var noe som dere likte å lese. Takk for meg! Ha en fin dag videre boys and girls!

Likes

Comments

Hei!
I dag så skulle rektor si hvilket fag vi kom opp i eksamen. Alle skulle møte opp i gymsalen Kl:08:55, fordi Kl:09:00 skulle han si hvilket fag vi kom opp i.

Jeg var sykt nervøs. Det var noen som skulle opp i eksamenførste pulje en og noen andre pulje to. Jeg ville komme opp i pulje en, fordi da blir jeg ferdig med det og slipper å tenke på det mer. Jeg hadde veldig lyst til å komme opp i Naturfag, fordi jeg hadde skrevet masse notater som jeg var fornøyd med. Men dessverre kom jeg ikke opp i naturfag. Jeg kom opp i Norsk. Det er faktisk ikke så ille, tror nok det skal gå bra. Eksamen er på tirsdag. Er egt litt spent på hvordan det skal gå.

Vi som kom opp i pulje en, skulle bli med faglærer får å få litt informasjon og begynne å forberede oss til eksamen. Det var faktisk ganske chill. jeg stresser ikke enda, men er ganske sikker på at jeg kommer til å stresse senere. Det som mest chill med dagen var at vi sluttet Kl:12.

Lykke til alle sammen som har eksamen!❤️ Håper alle har en fin dag videre🙏🏽
Likes

Comments

Hei alle sammen!

Fra i dag har jeg tenkt til å starte å blogge. Jeg har lest mange blogger og har fått kjempe lyst til å blogge. Det ser veldig gøy ut. Jeg skal blogge litt om hverdagen min og senere så blir det kanskje andre ting jeg får lyst til å blogge om. Første innlegg blir nok senere idag. Håper dere har lyst til å følge med videre <333

Likes

Comments