Sitter för tillfället och ser på How to get away with murder och äter ett kvällsmål som består av två knäckemackor och en smoothie innan jag drar mig till Isabel och Jessica för lite kvällshäng, som varje kväll. Har haft så fantastiskt mycket i skolan denna termin - rättare sagt 17 seminarier, 2 salstentor, 2 hemtentor och 2 uppsatser - att jag helt glömt av att andra säsongen släppts. Så nu kan jag för en gångs skull faktiskt bara slappna av och njuta av min bästa serie utan att känna hur ångesten pressar mig i nacken, som hittills.

Ha en fin kväll!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så här i vintertider då en inte har så mycket för sig flödar oftast en massa tankar runt i huvudet. Men just idag sa både ängeln och djävulen på mina axlar enstämmigt: "Amra, starta en blogg!" och (se på fan) - så blev det! 

Det kommer vara en blogg för mig själv och mina närmsta vänner egentligen, som orkar läsa om mitt ack så alldagliga liv. Men det kommer framförallt vara en blogg för att ge mig själv möjligheten att få avreagera mig på saker jag stör mig på i världen och i livet, men helt enkelt också för att ge utlopp för mina känslor, vilka de nu än må vara! Kärlek, glädje, sorg, ilska - you name it. 


Likes

Comments