Jag har haft sån jävla otur i mitt liv och jag är bara 16år!
Men ingen förstår egentligen hur jag mår för det gör inte jag heller!

Jag har redan hunnit med dessa saker som ingen människa ska behöva gå igenom någon gång i sin livstid.

Jag har:

Blivit "misshandlad"/slagen allvarligt. ca 4-5 gånger.
Suttit i rättegång 2 gånger.
Blivit tafsad på av olika GUBBAR på bussen 2-3gånger.
Blivit sexuellt trakasserad av min lärare.
Blivit mordhotad.
Haft folk efter mig av okänd anledning.
Blivit tafsad på mot min vilja av mitt ex.

Detta har tryckt ner mig sakta men säkert,och jag har haft såna ångest och depressions tider att jag inte velat leva och jag behövde ta tabletter pga nedstämdhet.
Jag är bara 16 år..16 jävla år.

Hur mycket folk än försöker, så kommer detta aldrig glömmas,det kommer aldrig raderas från mitt tänk på samhället.det kommer aldrig att få bort min oro.. Jag är rädd. Rädd för vad som ska hända härnäst.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjäna, igår var det bilträff på Marieberg det kom så sjukt många folk och det var så jävla roligt! Sjukt trevliga människor och snygga bland annat;) haha men bilarna alltså.. Vilka jävla kärror asså fan så fina dom var! Ingen Trosa torr. Allt var på topp där borta helt , hållet underbart! Kan inte säga annat än att i fucking Love that night, kärlek till er som gjorde den så jävla gryyyym❤️

Likes

Comments

Hej, jag har på senaste tiden mått ganska dåligt pågrund utav två stycken killar som bara är dryga och säger dumma saker, som inläggen lyder "dra åt helvete,ditt äckliga skabb" fick jag höra från killen som "gillade" mig alltså han hade känslor för mig tydligen. Kan berätta från början.

Det var så att jag höll nyss på med en kille som är 22 år, jag tänkte ju Lixom Aa fan va nice en kille som äntligen kan bete sig normalt och är mogen..trodde jag ja, jag fick inte prata med mina killkompisar han skrev till mig hela tiden vad gör du vem är du med? Och var jätte orolig, sen va de ju så att vi var på Elmia tillsammans och skulle ha kul! Men det slutade med att han hamnade i bråk med mina vänner så dom började slåss och sen kom polisen och sånt, det är en lång historia så jag fortsätter på denna, iallafall efter allt det så va jag sur på honom under hela kvällen pga att han hade skadat mina kompisar. Efter några sms hit o dit om att allt skulle bli bra igen mellan oss så började han hitta på lögner om att han slog mina kompisar för att jag stod och kladdade på dom vilket jag absolut inte gjort för att mina vänner jag träffade har tjejer, men ändå så sa han till mig att han inte ville se mig mer och att jag skulle dra åt helvete så jag hörde inte av mig, men sen hörde han av sig igen och efter ett tag så fick jag en snap där det stod" din jävla idiot, dra åt helvete" jag fattade ingenting och frågade "vad fan säger du? " men fick bara dryga och dumma svar sen skrev han ju också det där med "dra åt helvetet, ditt äckliga skabb" vilket gjorde mig så arg så jag höll på och gå upp i taket haha, han var hörselskadad och jag kan ju lite så jag fick ju vänner igenom honom som också var hörselskadade eller döva, och dom var jättesnälla verkligen, helt toppen människor! Och jag hade kommit en kille ganska så nära! Kallar honom "V" .Men nu när "min kille" hatade mig så fick han V att hata mig också genom att säga att jag har snackat så jävla mycket skit om V och att jag hatade V så jävla mycket så på min lektion så såg jag ett fb meddelande där det stod:dra åt helvete hörde att du hade snackat skit om mig,så jag frågade: vadå snackat skit? Då fick jag svaret: du kan dra åt helvete,din falska jävel, och sen tog han upp att jag varit taskig mot hans bästavän. Och sen på snap meddelande skrev V att jag skulle Akta mig för han för han har inte tagit sin medicin idag-.- jag är absolut inte rädd och bli slagen jag slår gärna tillbaka om det är så! Men iallafall Jag fattar inte hur en 22 årig kille kan vara så omogen alltså. Vill bara få veta hur han tänker, är så jävla förvirrad! Tack o hej

Likes

Comments

Hej, har insett att jag bara äter onyttigt nu haha,siffrorna borde bara stiga uppåt hela tiden, jag ska nog fanimej ta och börja träna igen! Det var ett tag sen, har dock inget gymkort men jag funderar på att fixa ett kort på fitness 24/7 så kan man dra dit när man vill, för dom har ju ett tjej gym som det bara är tjejer i vilket kan va jävligt skönt! Min syster gymmar där och hon säger att det är jätte skönt med ett tjej gym! Men det finns ju också ett blandat och ett kill gym där inne så det är la skönt det med, satt och kollade på bilder på instagram och såg vältränade tjejer och tänkte direkt : Vafan jag måste fixa gymkort nu alltså, haha! Så det får bli och be min pappa fixa ett kort till mig! Då ska gymmet bli mitt andra hem ända tills sommaren kommer haha;) fast ska köra lite hemma också lite små övningar man kan göra själv.. Vet dock inte nått bra, tips?

Likes

Comments

Tjenna, tänkte bara snacka lite om en sak, detta med uttrycket hora..

Hora betyder att du säljer sex, inte att du bara ligger med killar! Visst jag förstår vad folk menar/tänker när dom säger vilken jävla hora, men tycker det är så himla onödigt att uttrycka sig på det sättet. Så jävla onödigt! Och det där med att är man kille och legat med 10 stycken så är han king och är det en tjej som legat med 10 stycken så är hon hora? Vad i hela helvetet hände där? Vem har sagt att man är hora för att man ligger med 10 stycken? Tycker man det är nice så kör på? Det är ju inte mitt problem om Sofia 17 år ligger med 10 stycken, vad gör det mig? Ingenting! Så varför ska jag då kalla henne hora? Var det inte pengar med i bilden så ska man inte öppna sin käft om att den tjejen var en hora! Inga pengar, ingen hora. Så tänk om lite innan ni yttrar er om någonting som ni inte har nått med att göra och inte ens vet vad ni säger.

Men visst menar inte att alla ska hålla på och skryta om hur många dom legat med för det är lite väl. Men killar och tjejer har så olika rykten, det gör mig så jäkla förbannad..

Likes

Comments

LISTA
Alltid kul med listor för att få veta mer om personer. Och väldigt intressant!

1. Hur gammal är du om fem år? 21, ska fylla 22!

2. Vem var den sista du träffade? Ida och Linnéa

3. Hur lång är du? 162cm

4. Vilken var den senaste film du sett? Jag tror att det var Fifty Shades

5. Vem ringde du senast? Ida

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Ja är hemma👍" från Ida

7. Vad är dagens planer? Ska sova snart

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? Torsdags

11. Vilken ögonfärg har du? Blåa12. När vaknade du idag? runt 12

13. Har du någon gång hittat en katt? Nej haha?

14. Vilken är din favoritplats? Sängen såklart

15. Vilken plats föredrar du minst? Typ skogen

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag hoppas att jag bor i ett fint hus har kille och ett bra jobb som jag trivs med!

17. Vad skrämde dig som barn? Bjärven från pistvakt, hade så hemska drömmar om den! Och spindlar vilket jag är dö rädd för idag fortfarande..

18. Vem fick dig att skratta senast? Ida och Linnéa

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan

22. Hur många kuddar har du i sängen? 4-5

23. Hur många landskap har du bott i? Ett

24. Har du någon gång spytt på fyllan? En gång tror jag25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor

26. Är du social? Ja oftast haha

27. Vilken är din favoritglass? B&J's half baked, Sandwich, såå goda

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Skulle köpa mig en fet 740 med världens snyggaste styling, och sen ut och resa!

29. Tycker du om kinamat? Vissa saker kan väl va gott

30. Tycker du om kaffe? Usch nej

31. Vad dricker du till frukost? Juice eller inget

32. Sover du på någon särskild sida? Sover hur som

33. Kan du spela poker? Na

34. Tycker du om att mysa? Det är ju absolut bland det bästa som finns, så ja.

35. Är du en beroendemänniska? Beror på

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej

37. Vill du ha barn? Jaa Gud ja, längtar så mycket

38. Kan du några andra språk än svenska? Kan väl lite engelska men suger på det!

39. Har du någonsin åkt ambulans? Tyvär

40. Föredrar du havet eller en pool? Beror på. Men havet tror jag41. Vad spenderar du mest pengar på? Skit saker

42. Äger du dyra smycken? Nej, använder inte det

43. Har du någon gång testat narkotika?

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Kommer ihåg

45. Vem är den roligaste människan du känner? Ingen aning alla har sjuk humor haha

46. Välj ett ärr på din kropp? Har typ 100 från när jag var klumpig som unge.. Men minns inget

47. Vad har du för ringsignal? iPhones

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja det har jag säkert

49. Flirtar du mycket? Naa

50. Vart togs din profilbild för din facebook? På mitt rum51. Kan du byta olja på bilen? Ja haha

52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, har inget körkort

53. Vilken var den senaste bok du läste? Läser inte

54. Läser du dagstidningen? Nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Ja det kan hända

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? 94,3

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Kommer inte ihåg

59. När var du i kyrkan senast? När min morfar begravdes 13 juni 2014Likes

Comments

Hejhej, va va rättegång igår och Vafan kom igen? Är man 38 år så sitter man väl förfan inte och ljuger. Visst visst han försöker få skulden på mig men seriöst, dum som han är sitter han och läser manus typ på vad han skulle säga, sen så är han så dum så han vänder sig mot mig kollar mig i ögonen och ska säga förlåt!!?? Vad fan är felet? Man gör inte sånt på en rättegång, dummare än någon annan här på jorden, helt blåst rätt ut sagt! Är iallafall nöjd att jag klarade detta, va så himla osäker, men med mycket stöd från vänner och familj så klarade jag detta!!👌 har alltid haft svårt med sånt här och nu är jag ÄNTLIGEN klar! Nu mår jag så jävla bra och hoppas han lider av att han skäms så mycket! Fuck you ditt äckliga as.

Likes

Comments

Fyfan är så sjukt jävla taggad, ska till fucking ELMIAAA imorgon! Kommer bli så jävla roligt, jag kommer åka med Eric ,Kevin och Viktor och det kommer bli grymt! Så vi åker från Örebro kl 5 ungefär sen åker vi till Hjo och hämtar viktor sen åker vi ner mot Jönköping! Så himla roligt, och sen får man ju träffa massa roligt folk där! Kommer nog lägga upp massa bilder därifrån så glöm ej kolla!;) haha nedå men Ska sova nu så jag orkar med imorgon HADEE/SH

Likes

Comments

Hellu, jag ska berätta lite om min dag, jag gick upp halv 9, fixade mig och gjorde mig iordning sen gick jag till skolan och hade en långtråkig engelska lektion som sög verkligen.. Sedan hade jag en bygglektion som var helt okej, jag hann inte göra så mycket då jag skulle iväg kl.13.30 till tingsrätten på en rättegång!

Snacka om nervös! Aldrig vart så rädd och nervös I hela mitt liv, jag satt och skakade och skakade. Jag gick nästan därifrån! För jag har jätte mycket problem med att prata inför folk och så, men som tur var jag bara vittne och ingenting handlade om mig! Jag var så JÄVLA lättad när jag gick därifrån och tänkte: fyfan vad skönt nu är den värsta saken över! Jag och mamma gick till ett fik och pratade om vad som sagts inne på rättegången och nervositeten var ännu inte över, hade fortfarande en klump i magen.. Iallafall när vi satt där inne och fikade så sa jag och mamma: Gud vad skönt att rättegången med läraren inte blev av så jag slapp må dåligt över det och att jag nu kunde släppa allting eftersom till och med min advokat har sagt att allting var nedlagt..trodde Jag ja..

Så fort vi kom hem gick jag och satte mig vid köksbordet och såg ett brev där det stod "tingsrätten" och mitt namn.. Då var det som om hjärtat stannade igen!! Nu ska jag ju såklart på en till rättegång och nu är det mig allting ska handla om! Så nu kommer jag ju må så JÄÄÄÄVLA dåligt igen. Fyfan sprang upp till Mitt rum och grät som fan alltså! Om två veckor sitter jag i samma jävla byggnad ännu räddare och ännu större klump i magen. Jag orkar inte mer. Mår så jävla dåligt! Trodde verkligen att allting var över nu, men nej! Känns som om jag inte kommer klara detta, vad fan ska jag göra för att må bättre? Hjälp mig!

Likes

Comments

1. Jag är ett sommarbarn jag fyller 24/7
2. Jag har ADHD
3. Jag är insekts rädd
4. Jag är mörkrädd så måste sova med lampa
5. Jag skyddar mina vänner till max,är jag tvungen och slåss så gör jag det
6. Folk tror jag är modig men jag är ganska feg av mig IBLAND
7. När jag inte svarar på mitt namn så ropar familjen "brassa" så det har blivigt mitt namn hemma
8. Jag är 162 cm
9. Jag ÄLSKAR dansband!!
10. Jag kan inte ha städat rum, det är alltid stökigt
11. Jag har aldrig varit kär
12. När jag var 5 år så sa jag att jag skulle flytta hemifrån när jag är 33 år och det tar mamma upp hela tiden..
13. När jag är riktigt arg så skulle jag kunna döda någon känns det som
14. Förut så åt jag anti depressiva tabletter
15.jag kan inte plugga.. Det går fan inte
16. Jag skrattar allllltid när folk gör bort sig
17. Skulle inte kunna leva utan musik
18. Jag älskar att lära känna nytt folk
19. Jag har vart inlagd på sjukhuset många gånger pga hjärtat men dom fattar inte vad det är för fel!
20. Jag tror att folk tycker att jag är konstig!

Kommer inte på mer konstigt fakta mer för stunden men det finns massor mer haha!

Likes

Comments