Header

Mina långa arbetsveckor fortsätter och alltid när jag tror att jag har koll och kan börja planera mina dagar så dyker det upp överraskningar. Förra måndagen när jag kom till jobbet (efter att ha jobbat hela lördagen innan) kände jag att det skulle bli så skönt med helgen jag hade framför mig. Jag hade planerat att mysa i sängen med Mira både lördag och söndag och bara ha massa kvalitetstid. Den planeringen höll i ca 10 min sedan berättade en kollega att jag skulle jobba kommande lördag! Då har de haft introschema till mig på två ställen. Ett utskrivet och ett via mejlen på outlook och jag trodde de var synkade, att det typ var samma schema men tydligen står det olika saker i dom och mina kollegor har glömt att bjuda in mig till de olika arbetspassen via outlook. Då var det bara att bita ihop och jobba kommande lördag också, alltså den lördagen som var nu. Efter den missen kollade jag både papperschemat och kalendern i outlook och fyllde i resten. Idag när jag kom till jobbet hann jag bara kliva ur bilen och säga hej till en kollega innan hon frågade om jag var taggad inför kvällen jobb. Va?! Utbrast jag. Det visste inte jag. Det står i schemat sa hon. Jag kollade direkt min kalender men det stod inte. Då insåg hon att hon glömt att bjuda in mig till kvällens jobb.

Alltså jag är helt med på att det blir mycket kvällar och en del helger i mitt yrke men att de ska komma som överraskningar så att jag inte kan planera min tid är inte ok! Idag fick jag nog. Jag var med och jobbade och det var jättekul väl på plats men jag missar så mycket tid med Mira!

Jag trodde introduktionen var över för när den är det så styr jag själv över när jag jobbar kväll/helg och då kan jag ju planera in lediga vardagar istället men just nu blir det jobb hela tiden. Det här var förhoppningsvis den sista överraskningen.

Jag har så extremt dåligt samvete över att jag är så lite hemma med Mira. Idag bröt jag verkligen ihop när jag var hemma en sväng mellan jobben. Hon behöver mig och hon klamrar sig fast vid mig så fort jag är hemma. Hon till och med vinkar till mig så fort jag lämnar rummet för att hon tror att jag ska åka hemifrån då. Så sorgligt. Jag mår inte bra av att vara ifrån henne så här mycket. Jag vet att det blir bättre nu när jag får börja planera på egen hand men idag blev droppen. Helgen som kommer har jag min sista introduktion och den är en timme på söndagen. Kl. 09-10 och det känns så onödigt och drygt. Bara en enda timme och den timmen gör att jag inte får sova ut vilket jag verkligen behöver. Ska försöka slingra mig från den timmen faktiskt.

Älskade Mira! Det gör så ont i hjärtat för jag saknar henne så mycket! Om det fortsätter så här kommer jag helt klart att gå ner i arbetstid för varken hon eller jag mår bra av detta.

Nu måste jag sova så jag orkar upp 06 imorgon.

Den översta bilden är från vårt morgonmys i söndags och den nedersta bilden fick jag idag när jag jobbade. Så underbart att få bilder på henne när jag är på jobbet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments